עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DeNon,

יש לי כרטיס מסך 8800GTX לפני כמה ימים הכול היה בסדר, עכשיו התחילו לקפוץ המשחקים ולא משנה אל איזה רזולוציה אני משחק מה זה יכול להיות? בדקתי את החום של הרכיבים והכול תקין, עדכנתי את הדרייברים וגם כן לא עוזר יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  2. יש לי מסך MAG 796FD עם שפורפרת Trinitron של SONY. המסך בן 5 וחצי שנים ועד כה עבד מצויין..., לפני שבוע לערך התחיל המסך להציג אקראית תמונה סגולה לגמרי... מזה אומר?, פעם בכמה זמן שמתחשק למסך הוא הופך כולו לגוונים של סגול ואני בטוח שהבעיה במסך מכיוון שיש לי כאן לאפטופ וגם בו הבעיה ישנה...(שאני מחבר את המסך לVGA) זה קורה לרוב בשעות הערב-לילה עכשיו, הרחקתי את כל השנאים והמגנטים מהמסך... על מנת לצאת מהמצב הסגול אני מכבה אותו למשך דקה עד 5 דקות ואז פותח והכל חוזר לעצמו(לפעמים הוא חוזר לעצמו ואז עוד פעם עושה את הבעיה ואז אני עוד פעם ועוד פעם מתקן....) השאלה היא, מה גורם לזה?, ואיך אפשר לתקן... תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  3. שלום לכולם אתמול קיבלתי את המחשב שקניתי וחיכיתי לו זמן רב. כרטיס המסך שנרכש הוא GTX285 של ג'יגהבייט והמסך הוא T240 של סמסונג. בעת שהרכבתי והפעלתי את המחשב קרתה אצלי בעיה מוזרה מאוד,מקוה שלא. כאשר איתחלתי את המחשב בפעם הראשונה המסך חיפש כל הזמן אות כניסה דיגיטלי,אנלוגי וכו' ולא מצא משום מה. אח"כ חיברתי את המחשב למסך CRT דרך מתאם DVI ושם הכל היה מצוין ראו טוב מאוד. אז חשבתי שאולי המסך T240 לא טוב ולכן קחתי אותו לחבר ושם ראיתי שהמסך בסדר גמור ועובד מצוין. נקודה נוספת חשובה היא כאשר אני מחבר את המחשב לCRT והמחשב דולק הבמצב של וינדוס מופעל ואח"כ אני מחבר ישר את הT240 אז הכל בסדר עד שאני מאתחל את המחשב ושם הכל שוב נופל והמסך מחפש אות שוב ולא עולה כלום. כמו כן לקחתי את המחשב שלי…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by nahonh,

יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by omrid14,

יש לי בעיה מוזרה משחקים כמו MU ONLINE וקאונטר סטרייק שאני מפעיל אותם הם פועלים לאיזה 10 שניות ואז יוצא המשחק בלי שום הערה או משהו.. אבל נגיד אני משחק DEVIL MAY CRY 4 זה לא קורה . מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מסך LG l1760tr בן שנה. וכרטיס מסך 8800GT בן חודשיים. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר גמור. ולפתע כשאני נמצא בשולחן העבודה מופיעות סדרה של כמה פיקסלים שחורים. בהתחלה חשדתי שהם שרופים או תקועים, אבל כשאני מעביר עליהם את סמן העכבר הם נהפכיים ללבנים, כשאני מזיז את העכבר הם שבים להיות שחורים. כשאני פותח חלון (אינטרנט לדוגמא) הפיקסלים מראים כמו שצריך. כשאני סוגר את החלון וחוזר לתמונת השולחן העבודה הם שוב שחורים. במשחקים הפיקסלים עובדים בסדר גמור. מדובר בפיקסלים שנמצאים בפינה השמאלית עליונה. החלפתי תמונה- לא עזר. מה לעשות? איפה פה הבעיה? נ.ב הווינדוס שלי מלא ווירוסים. הוספתי תמונות. אם תגדילו את תמונה 1 תראו כמה פיקסלים שחורים על רקע שולחן העבודה. בתמונה 2 גררתי נגן סרט…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dids22,

לחבר שלי יש את הכרטיס fx5200 ומעבד intel 2.4ghz (אני לא זוכר איזה מערכת יש לו בדיוק אז אם תבקשו אני ישאל אותוו) (אם זה משנה בכלל אז נפל לו קבל אחד אבל הוא לקח את הכרטיס למשהו והוא הלחים את הקבל לכרטיס) הקיצר הכרטיס מסך שלו לא מסכים לעבוד על המחשב שלו !! יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי ועם הכרטיס מסך הפנימי זה עובד !! אבל כשהוא מחבר את ה 5200 באמצע עליה לווינדוס המחשב נתקע . מה בדקנו: 1)פירמטנו את המחשב והבעיה לא הסתדרה 2)לקחנו את המחשב למקום שהוא נקנה והוא עבד שם(זה היה לפני ההלחמה של הקבל)\לקחנו את הכרטיס לחבר שלנו והוא עבד אצלו!!(אחרי ההלחמה) 3)לקחנו מהחבר שלנו את הכרטיס מסך שלו(אני חושב שזה היה mx440 -לא בטוח) וחיברנו אותו למחשב שאיתו יש את הבעיה והוא עבד!! אז איפה נראה…

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by stingeR-,

כמו שהרבה מכם יודעים, יש לי FX5200 בבית שהיה בשיא עולם ב3dmark03 על מהירויות 340/640 עם וולטמוד לזיכרונות, לפני חצי שנה הכרטיס כביכול נשרף ולא העלה את המסך ופשוט מת..., לפני יומיים מצאתי את הכרטיס באיזה קופסא ששמתי אותו ואמרתי לעצמי שאני צריך לנסות אותו, אז ניסיתי, והוא עובד! יש רק בעיה אחת, בביוס ועד למסך של הטעינה של הוינדוס הכל נראה בסדר, שהוא מגיע למסך הזה פתאום יש קווים אנכיים על כל המסך, שאני מגיע לוינדוס איתו הוא עובד על 4ביט ואני יכול להגיע לרזולוציה מקסימאלית של 800X600 ועדיין ישנם קווים אנכיים, שניסיתי להעביר ל32ביט המחשב כיבה את המחשב, אבל באחת הפעמים שניסיתי להעביר ל800X600X32 זה כן עלה ועם המון קווים אנכיים אדומים אבל עלה ובקושי זז, אבל עלה! אחר כך ניסיתי SAF…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by mulango,

שלום לכולם. בעיה מוזרה קפצה על המחשב שלי. מאז שהחלפתי את כרטיס המסך שלי מ gforce ל- radeon 9550 , חלק מסרטי ה- AVI לא מוצגים כראוי. התקנתי מחדש קודקים - לא עזר, ניסיתי לצפות בהם דרך תוכנה אחרת ממדיה פלייר - לא עזר. מישהו ראה כבר את התופעה הזו ? מישהו מכיר פתרון ?( או לפחות הסבר לגבי הסיבה לתופעה ?). מיותר לציין שעם כרטיס אחר הכל עובד יופי יופי. אודה על כל סוג של עזרה.

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

האלן חברה יש לי בעיה עם REFRESH RATE קודם כל אני משתמש בדרך כלל ב85HRZ RR אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהו אז הRR שמה הופך להיות 60HRZ וכאשר אני יוצא מהמשחק הRR נשאר אותו דבר ולא חוזר ל-85! מה לעשות ? זה מעצבן , אני עובד על XP עם TI 4200 של GAIWNWARD ן LG FLATRN 795FT אם זה יעזור לכם \ לי תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nesber,

יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO של SAPPHIRE. קניתי אותו בערך לפני שנה והכל היה סבבה. בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב שיש ירידה(כביכול?) בביצועים במשחקים, ירידה אפילו רצינית. הרצתי 3D MARK וראיתי שהציון נשאר אותו דבר...התבאסתי לגמרי מהמחשב וכמעט הפסקתי לשחק..... עד שהחלטתי לקחת את הג'יפורס 2 GTS הישן שלי ולדחוף אותו למחשב ולראות את הביצועים של אנ בי איי 2004..., ומה אני מגלה? המשחק רץ מהר יותר(!!!!) והמסכי טעינה עוברים פי שלוש יותר מהר!! כל זה למרות שהציון ב3D נשאר אותו דבר.... בקיצור האם מישהו פגש בעיה כזאת בכרטיס מסך, והאם נראה לכם שיחליפו לי אותו??

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  13. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  14. Started by SloOmPer,

יש לי את הכרטיס HD 3850 256MB PCI-E 1.0 ובאתר http://www.systemrequirementslab.com באפשרות "CAN U RUN IT?" אז כמעט כול המשחקים אומרים לי שהכרטיס מסך לא עובר בכלל ולפעמים זה עובר בדיוק אפילו בדרישות המינמליות!! תראו תמונות: :BattleField 2142 http://img140.imageshack.us/img140/6915/41900783ct2.jpg :Call Of Duty 4 http://img132.imageshack.us/my.php?image=77519795xc0.jpg :Age of Empires 3 http://img132.imageshack.us/img132/7040/43508130cj6.jpg :CRYSIS http://img140.imageshack.us/img140/8061/91125157ek1.jpg ותגידו, בדקתי בתוכנה RivaTuner את מעלות הכרטיס מסך במנוחה וזה אומר לי שהכרטיס על 92 מעלות.. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  15. ברשותי כרטיס מסך sapphire x1950pro, ולפני מס' ימים הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס מאתר ati-amd. [קישור לדרייברים שהורדתי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html] במהלך ההתקנה הופיעו לי 2 הודעות שגיאה מוזרות. צרפתי אותם להודעה. מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך. הכרטיס הוא 9600gt sonic. ברגע שהמחשב נכנס למצב שינה, המאוורר של הכרטיס פועל על 100% ועושה רעש לא נורמלי. כשהמחשב דלוק רגיל, הכל עובד בסדר. אשמח לעזרה! תודה!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. המסך הוא חדש, קיבלתי אותו לפני חודש בערך. מה שקורה זה, שכל פעם שמכבים אותו, או שהוא מתכבה אוטומטית (לאחר 20 דקות ללא פעולה), ואז מדליקים אותו- אז התמונה נהיית יותר קטנה בס"מ מכל צד , ואז צריך לשנות שוב את ההגדרות כל פעם מחדש או להמתין איזה חצי שעה ורק אז זה מסתדר לבד. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים. הלכתי גם לפנים משורת הדין ונכנסתי לאתר של LG והתקנתי את הדרייבר המיוחד של המסך. כמובן ללא הועיל. האם זה קורה בכל המסכים מהסוג הזה או שזו בעיה בשפופרת הספציפית הזו?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. שלום לכרטיס מסך שלי מחוברים שני מסכים שכל אחד מהם פחות מ-FHD אתמול הכל עבד בסדר והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמסך הראשי שלי לא עובד בטענה שאין אינפוט חיברתי את המסך ליציאה בלוח וראיתי שהוא עובד והכל בסדר ואז חשדתי שאולי נשרף לי יציאה על הכרטיס מסך... חיברתי את המסך השני ליציאה החשודה כתקולה וראיתי שהוא עובד בסדר... אני לא כל כך יודע מה הבעיה כי המסך עובד בסדר וגם הפורט על הכרטיס מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ולפעמים נשאר על ורוד חלש כזה ויש כל מיני פסים. אני ממש לא יודע למה זה. נסעתי לים המלח ביום חמישי לפני זה המסך עבד מעולה במשך שנה שלמה ואפילו יותר וכשחזרתי ישר שפתחתי את המחשב גם מה שהיה כתוב שם שמעלים את המסך היה בסגול כזה כולל הוינדוס עצמו עשיתי ריסט זה הסתדרתר ועכשיו זה שוב חוזר והולך לסיגורין. והמסך על צבע כזה מוזר להבן הוא לא ממש לבן. מה הבעיה ואם מדובר בכרטיס מסך או במסך עצמו? מסך LG LLATRON F700P כרטיס מסך radeon ati 9600xt 128mb\ ד"א הכרטיס מסך בחודשים האחרונים עשה לי המון בעיות(נתקע במשחקים -קפא כאילו ועוד כל מיני ובלי סיבה כאילו לא היה מאמץ או משהו) תודה רבה לעוזרים1

• 2 תגובות
    • 8.5k צפיות
  20. יש בעייה באבוס של sPD משום מה וכל פעם שאני מנסה לשלוח את ההודעה בשלמותה אני מקבל את השגיאה... לכן העלתי את זה כתמונה לשרת שלי: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. Started by idofr,

שלום לכולם שבוע טוב, יש לי את ה9600GT של GIGABYTE והוא עבד לי מצויין עד שנזכרתי לעדכן דרייברים שאחריהם הOC שלו לא עבד אז עדכנתי לגרסת בטא האחרונה שיצאה והיא עבדה טוב עם הOC אבל עוד משהו מוזר קרה, אותו הOC שאני עובד איתו כבר די הרבה זמן באף פעם לא עבר את ה72 מעלות פתאום מתחמם ממש ומגיע ל80 מעלות! ובנוסף, כאשר אני מפסיק את העומס לוקח לו ממש הרבה זמן להתקרר ולא בשניה כמו בד"כ, הסתכלתי פיסית על הקירור והכל ניראה תקין וכך גם הדיווח של המחשב אבל זה פשוט ניראה כאילו הקירור קרס עוד משהו, שהסתכלתי על הPrecision הוא מראה שהמאורר עובד על 35% במצב אוטומטי, כאשר ניסיתי לשנות למצב ידני ולהעלות את זה הוא פשוט חזר ל35% ולא היה מוכן לקבל את ההגדרות שלי

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. ברשותי מחשב נייח של דל OPTIPLEX GX270 עם כרטיס אונבורד מובנה של אינטל Intel Extreme® Graphics 2 64MB .הוא פועל מצוין על מסך 19" (לא ניסיתי על גודל אחר) ברזולוציה מירבית וגם תכני HD רואים בלי בעיות . מכיון שאני מתכוון לסחור בשוק ההון ולראות גרפים של מניות אז הייתי צריך כ. מסך שתומך בכמה מסכים. קניתי את הכרטיס הזה שתומך בארבע מסכים שונים במקביל.אמנם קצת מיושן,אבל לא אמור לעשות בעיות מיוחדות. חיברתי אותו רק למסך אחד (הוא אמור לתמוך בארבעה!),כשהמסך הראשי מחובר לאונבורד.שניהם 19". כל עוד אני גולש באינטרנט או פותח מסמכים הכרטיס פועל כשורה. אבל אם אני שם גרף של מניה עם הרבה נתונים הסמן של העכבר מתחיל לדלג בצורה מעצבנת כך שאי אפשר לעבוד איתו...אין לי בעיה כזאת אם האונבורד. האם יכ…

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  23. ממש מוזר. ניסיתי לפתוח אותה עם כל תוכנה אפשרית אך רואים רק רבע תמונה. כל שאר התמונה רואים באפור. אך בתצוגת THUMBNAUKS רואים את כל התמונה בקטן. עזרה בבקשה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by Culandur,

יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיך הייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורה ד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8 media player 6.4 divx plya 2.0 alpha הקודק הוא DIVX5 תודה

• 7 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים