עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השוואה בין MSI GeForce FX5900XT VDT 256DDR Sapphire Radeon 9600XT 256DDR אז היו כמה אתרים אבל אני לא מוצא, אותם, לא ממש משנה לי אם תמצאו של MSI או של Sapphire, אבל עדיף תודה רבה... עריכה: שאלה: ראיתי פעם שמישהו רשם שכדאי לקחת 9600XT 128 זיכרון ולא 256, למה? זה יותר טוב? או מה?

2. Started by AirZone,

אני אישית יודע שאני קונה את leadtek geforce 4 ti4400 (רציתי בהתחלה GAINWARD 4600 אבל זה לא משתלם) אז חשבתי לי איזה כרטיס של איזה חברה (אני מדבר על TI4400) יוכל להריץ משחקי "הדור הבא" זאת אומרת DOOM3 או UNREAL2 חלק חלק בלי שום בעיות ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by orig123,

היי, חושב לחזור לשחק קצת, בעיקר כרגע CSGO שאני בהחלט יכול לשחק גם בלי כרטיס מסך, אבל חושב לשחק גם Warzone, Rocketleague אבל כמובן שבקניה רוצה כמה שיותר תאימות קדימה למשחקים חדשים. המפרט שיש לי כרגע: ספק: Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 מעבד: Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop Processor זכרונות: CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) SSD: SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb חשבתי לקנות כרטיס מסך בתקציב של כ-1000 שקל, פלוס מינוס. לא חייב להוציא הכל אבל אפשר גם לחרוג קצת. הכרטיס שחשבתי עליו בנתיים הוא EVGA Ge…

4. למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.

5. Started by AboveBeyond,

שלום , היום הכרטיס מסך שלי שווק חיים לאחר כמה שנים טובות ati 5670 512m gddr 5 עם קירור אקטיבי מחפש כרטיס חדש בתקציב של עד 300 ש"ח - אם אפשר פחות זה מצוין השימושים העיקריים הם צפייה בסרטים בלו ריי אשר המחשב מחובר לטלויזה ב HDMI בנוסף עבודה משרדית אינטנסיבית . חיבוריים רצויים : hdmi , dvi עדיפות לATI מפרט המחשב : מארז antec sonata 3 מעבד i5 8GB זכרון תודה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. קיבלתי עם המחשב הנייד את הדרייברים הרגילים שבאים עם וינדוס 7, גרסה 8.134 לפי מה שרשום במידע. מהאתר הרשמי של ATI יש להורדה את גרסת 9.9, אני לא מבין האמת כלום בנוגע לדרייברים של ATI ובמיוחד למחשבים ניידים, האם יש איזושהי העדפה לדרייברים אחרים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by Roeebaeloha,

שלום אני קונה ומחשב ואני צריך לבחור כרטיס מסך ראיתי את שני כרטיסי הסך האלה: http://ksp.co.il/?uin=20777 http://www.tms.co.il/product/12968ֿ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם חוץ מהמחיר ואם שווה להשקיע את הכסף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , לאחר חיפושים רבים בכל מיני חנויות , לא מצאתי את הכרטיס שהמליצו לי עליו פה בפורום palit 7600gs sonic החלטתי בסופו של דבר ללכת על ה-8500gt.. גם תומך ב-DX10 אני רוצה לקנות מ-TMS או מנעה ... רק מהצפון מישהו יכול להגיד לי איזה כרטיס לקנות מהרשימה הזאת ? עד 461 ש"ח ... http://tms.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8500gt&osCsid=5f3d6611f8e41dc0a1ec2769e727f88a תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by DarkMoh,

לא פתחתי את התרד בפורום מסכים משום שיש לי כבר מסך ואני לא מחפש אחד חדש. יש סיכוי ממש גדול שאני אשמע מאוד הזוי עכשיו: הבעיה שלי כרגע היא העובדה שיש לי מסך 32" ואני רוצה "להקטין" אותו בשביל משחקים. הסיפור מאחורי המסך הוא שקניתי אותו אחרי שהטלוויזיה שלי נשרפה. כשהבאתי אותו הביתה גיליתי שאין לי מספיק מקום בשביל מסך טלוויזיה ומסך מחשב, ובסוף חיברתי אותו כשניהם. כמו שאתם יכולים לתאר, הוא שואב את כל המיץ מכרטיס המסך שלי (8800GT) ובגללו אני לא יכול להריץ את אפילו FAR CRY 2 על ההגדרות הכי גבוהות. האם קיימת תוכנה או הגדרה כלשהי שתקטין את המסך? (כלומר - תאפשר לי לראות בפיקסלים של המסך את אותם הפיקסלים שאני אראה במסך 22" והשאר יהיה מוקף בשחור) כמו שאמרתי, יש סיכוי מאוד גדול שאני נש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by emilio,

ניסיתי להשוות את שני מסכים לצורך עיקרי קולנוע ביתי גם קצת משחקים. כ.מסך שאני מטלבט ביניהם: 1. X1650XT 256MB 2. X2600XT 256 MB אני יודע כ.מסך הראשון אינו תומך ומחיר בערך אותו דבר. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

כרטיס מסך מבוסס NVIDIA 6600GT 256 מ"ב זיכרון DDR2 128 ביט TV OUT DVI מהירות שעון 500 מה"צ מהירות זיכרון 1000 מה"צ מפרט המחשב שלי הוא: p4 2.8 לוח אם: intel 865prel 768 RAM המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך כמו שצריך?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Br33z3R,

יש לי מסך LG LCD 17inch - עכשיו, אני רוצה לנקות אותו? איך אני עושה את זה? שמעתי שאם עושים משהו לא נכון אפשר להרוס. דבר שני, המסך חדש ונראה לי שיש לי פיקסלים שרופים -איך הם נוצרים ומה אפשר לעשות כדי למנוע אותם? דבר שלישי, עד כמה פיקסלים שרופים החנות מחוייבת להחליף לי מסך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by smile,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB, אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה באמצעות חיבור S-video. הגדרתי בפאנל של Nvidia גם Clone וגם Dual View ובשניהם אני מקבל מסך שחור בטלוויזיה. הכבל מצויין (במחשב הנייד שלי, שגם בו יש חיבור S-video, אני מצליח לחבר את הטלוויזיה בלי שום בעיות). ניסיתי גם להגדיר את הטלוויזיה כמסך הראשי אבל גם זה לא עזר.. יש לי Windows Vista SP1 32Bit ודרייברים בגרסה 178.24 חיפשתי כבר פתרון ברשת ולא מצאתי כלום. תודה מראש, בר

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. אחרי הרבה שנים של התקמצנויות (ושנים שלא ביקרתי פה בפורום), סוף סוף יש לי שוברים ואני יכול לפנק את עצמי בכרטיס מסך ולהפסיק לשחק משחקים על גרפיקה ורזולוציה הכי נמוכה רכישה מאמאזון בלבד (יש לי שוברים) מחיר, -200$-240$. (יכול להיות שזה יותר ממה שאני באמת צריך) שימושים - משחקים עם דגש על גרפיקה גבוהה, נמאס לי להתפשר. רזולוציה FULL HD - ללא ריבוי מסכים. מעבד נוכחי amd phenom ii x4 965 לוח אם: M4A89GTD_PROUSB3 זכרון נוכחי - 4GB מערכת הפעלה - WIN 7 64 BIT ספק כח - Spire 550W sp-atx-550wtn-ir - יש לו חיבור 6 פינים לPCIE, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה - כלומר, אני רואה כבל עם חיבור 6 פינים, לא יודע אם זה מיועד לכרטיס המסך) כרגע מחוברים 3 דיסקים קשיחים, האם הספק כח יוכל…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by B0necrack3R,

האלן חברה יש לי בעיה עם REFRESH RATE קודם כל אני משתמש בדרך כלל ב85HRZ RR אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהו אז הRR שמה הופך להיות 60HRZ וכאשר אני יוצא מהמשחק הRR נשאר אותו דבר ולא חוזר ל-85! מה לעשות ? זה מעצבן , אני עובד על XP עם TI 4200 של GAIWNWARD ן LG FLATRN 795FT אם זה יעזור לכם \ לי תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by T-Flash,

שלום שלום עוד כרטיס? כן... נמאס אה? הפעם זה ה 7600GT... הוא אמור להיות עם 12 צינורות עיבוד (נשמע טוב ) עדיין לא ברור אם הכרטיס יהיה 256 או 128BIT... הקלוקים כנ'ל... כשיהיה מידע אני יעדכן הכרטיס אמור להחליף את ה 6600GT... ;D ועוד כרטיס... זה ה 7600GS... שכנראה צריך להחליף את ה 6600 הרגיל... הכרטיס בא עם 8 צינורות עיבוד ( ) וקלוקים של 450MHZ לליבה ו 1GHZ לזיכרונות GDDR3 ( ) לפי הציפיות שלי, ל 7600GT אמורים להיות קלוקים גבוהים הרבה יותר מ 6600GT... http://www.vr-zone.com/?i=3168 כמה נקודות חשובות מהדיון: תאריך ההכרזה של הכרטיסים מפרט טכני מעודכן של הכרטיסים בנצ'מארק ראישון של 7600GT עוד מידע מעוכדן של 7600GT ועוד מידע מעודכן של 7600GT

• 128 תגובות
    • 11.8k צפיות
  17. Started by INFERNO,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואני מתלבט בין ATI ATI Radeon 9000 Pro 64MB DDR Retail box ל PLATINUM GeForce4 Ti 4200 64MB מה יו שווה לי מבחינת ביצועים (רק משחקים ) תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shaulch,

ברצוני לרכוש מסך LCD 15 טוב! על איזה מסך אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש ברשותי בחדר ממיר אחד של יס והטלוויזיה כמובן. בטלוויזיה יש לי 2 3 חיבורים צבעוניים. אני מעוניין להקליט למשל סרט שיהיה בטלוויזיה ישירות למחשב ושהאיכות תישמר ולא תרד,כנל לגבי הסאונד. איזה כבל אני צריך? איזו תוכנה אני צריך? האם צריך כרטיס וידאו או משהו בסגנון? איך כל התדבר הזה הולך? ומהיכן ניתן לרכוש את הכבל (אני צריך באורך של לפחות 20-30 מטר כבל בגלל גודל החדר ומיקומם של המחשב והטלוויזיה). אשמח לתשובות בהקדם!

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מעונין לשדרג את המחשב שלי למשחקים כי הוא מתחיל לקרטע למעשה את האנריל החדש מסיבה לא ברורה אני רואה כמו משחק מלפני עשור רואים ממש גרוע עכשיו זה המפרט שלי amd athlon 3000+ 64 2 גיגה זכרון 400 כרטיס מסך x800 gto לוח אם של אביט an8 ultra עכשיו השאלה שלי אם זה יספיק לשדרג את הכרטיס מסך בלבד לכרטיס חדש וסביר ככה בסביבות ה1000 פלוס או שאין ברירה והגיע הזמן לשדרג הכל

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by ronimenashe,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך של MSI 8600GTS 256 DDR3, השאלה שלי היא איך הכרטיס הזה לעומת הסדרה של 8600 האחרים? מי יותר טוב ממנו מה8600 , איך הביצועים שלו (לא משחק כל כך משחקים, FIFA2008 ודברים כאלה רק) , איך הOC שלו? האם אני צריך להוסיף מאוור כדי לעשות OC? שם מלא זה NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE וגם קניתי מסך של 19 3000:1 LCD 2MS 197VK2A AOC מה אתם אומרים עליו? מתאים לכרטיס? עלה לי 1200 שקל, יש מסך אחר יותר טוב ממנו בסכום זהה שלו שכדי לי להחליף? או שהוא בסדר?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by Gil80,

היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. שלום רב, ברשותי מחשב שכזה: מעבד - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ לוח אם - Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 זכרון - 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ ספק - 500W של חברה יפנית כלשהיא, עלה כ-130 שקל מזמן. כרטיס מסך - Geforce 9500GT שנשרף!!! :kopfpatsch: עכשיו ובואו ואגלה לכם משהו - המחשב עשה את כל העבודה שאני מבקש ממנו ואפילו מעבר. עם זאת, התקשה מאד בסרטי 1080P ואין לי מושג למה כי הבנתי שהוא כן יכול להריץ ומבחינת משחקים העלה בערך את כל החדשים עם ההגדרות הנמוכות-בינוניות... אין לי צורך של גיימר, סה"כ להנות קצת ממשחקים כי אני מחבר אותם לטלוויזית LCD 32 אינץ' עם חיבור HDMI. רוצה לראות סרטים בצורה וחלקה ואינטרנט ואופיס, לא מעבר. מה אתם מציעים לי לעשות עם הכרטיס מסף??? איזה ל…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  24. הלוח שלי תומך רק ב-X2 אבל אני מקבל עוד מעט כרטיס של X4 ריידון 9000 פרו האם הוא יעבוד אצלי ?, והאם העובדה שהלוח שלי רק X2 תפגע בביצועים שלו מאוד ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  25. אוקיי. תגידו, ההבדל בין 6600 ל 6800GS הוא גדול? ועכשיו, אני צריך מישהו שיגיד לי איך הכרטיס עובד בהגדרות הכי טובות, כולל פילטרים ב NFSMW. יש קירטועים? מה לא חלק? כמה FPS? באיזה קצב? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.