עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Armageddon1,

http://img325.imageshack.us/my.php?image=14eu.jpg תראו אני החלפתי כרטיס מסך רק לפני שבוע וזה אותם בעיות .... המערכת שלי פנטיום 4 1.6mhz motherboard intel -D850MV 512 RDR 2hard disk dvd cdrw Radeon 9800NP PSU Hec 300W ART-F יש לי הרגשה שזה הספק כוח אשם בכל הבעיות בגלל חוסר יציבות שלו...או משהו כזה כי זה כרטיס מסך חדש שקיבלתי והוא בסדר גמור (צריך להיות לפחות) עכשיו אני גם משתמש בדריברים חדשים וכמובן ללא שום אוברקלוק אז מה אני צריך לעשות? אני הרי לא יודע בודעות מה הבעיה...

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by 69,

המסך, בן שנה, לפתע החל להציג קווים רבים בצבע אפור בהיר מאוד, לרוחב כל המסך, שנעים כלפי מעלה. כלומר, מתקבל ריצוד של המסך בצורה של קווים לרוחב המסך. מישהו מכיר את התופעה ? (ניסיתי לקבוע Refresh Rate בעצמי (XP), אך לא ניתן - כתוב שם שזה נקבע ע"י החומרה)

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם הוצאתי את הכרטיס מסך של כדי לנקות אותו מאווק ואז החרתי אותו כרגיל ופתאום הכול משובש הכול נקודות וצבאים מוזרים מזה חברה אני צריך עזרה

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  4. שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 + AC 7 PRO 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT ANTEC 300 נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 5,400 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 5,400 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. עשיתי עכשיו גם ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הצילו! משום מה גיליתי ואין לי שום מושג למה ש- המאורר של הכרטיס מסך לא פועל! עזרו לי זה דחוף לי שהוא ישרף!

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by olmert,

היי. יש לי HD5850 ----------------------- אז ככה. מאז שהתקנתי את 11.9 (ATI) כל דרייבר שאני מתקין כותב בסוף ההתקנה : Install package failures. הינה תמונה של הלוג: http://up353.s - iz.co.il/up3/w2byyimmzzl1.png אני מבין שיש בעיה בC++ אבל אין לי משג איך לתקן אותה. תודה! (פתחתי נושא חדש ויותר נוח להבנה)

8. Started by boss,

יש לי ATI HD 6970 עם 37LH50 LG LCD. כאשר אני רואה סרט מהמחשב שלי ל LCD, התמונה קופאת כל כמה שניות. אז אני רואה "מסגרת קופץ" כל הסרט ובמיוחד כאשר אובייקטים זזים במהירות (כגון רכבות או כדורים). אולי בגלל כבל HDMI של GPT לא? אם כבל זה http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid...lenum=#topnews עזור סרטים איכות ללא קופץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום יש לי מסך סמסונג 710t כרטיס מסך גיגהבייט 6600gt המסך מחובר לשתי החיבורים בכרטיס והוא עובד גם בחיבור dvi (דיגיטלי) וגם ב vga (אנלוגי) הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סרט כאשר המסך מציג בחיבור דיגיטלי רואים סרט שחור ורק שומעים לעומת זאת בחיבור האנלוגי הסרט עובד איך אפשר לסדר את זה ?? אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול בו את השאלה הזאת אם לא אז שיעבירו אותה.. תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by kkl99,

ככה יש לי כרטיס HD4670 אני מנסה לכוון בדרייבר CENTERED TIMINGS והתמונה של המסך נהפכת לקטנה מאוד עם קונטור שחור גדול מסביב איך פותרים את זה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. אז ככה בהרבה משחקים יש לי כמו CRYSIS/ AssassinsCreed וכו שהתמונה [הנוף] נבנה לאט לאט. אני רואה פתאום שיש עץ /צל וכו'. כרגע אני מריץ את המשחקים על רזולוציה של 1440X900 יש לי כרטיס מסך GTX285 לא לחפור על אוברקיל וכאלה .. 6GB זיכרון של OCZ800 CL4 מעבד Q9450 ויסטה 64ביט SP1 תודה רבה לכול העוזרים .

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  12. עכשיו שנגמר הסמסטר, ויש את שעות הבוקר לשרוף, התקנתי מספר משחקים ישנים למדי שאמורים לרוץ באופן חלק וללא בעיות. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות משחק נוצרים כל מני ארטיפקטים בגרפיקה (פאקים בקיצור) עד רמה שאי אפשר לשחק... יש למישהו פתרון? כמובן שעידכנתי דרייברים, ואין שום בעיית תאימות עם הPIXEL SHADER נניח. ניסיתי להריץ כל משחק על ההגדרות ההכי נמוכות וזה גם לא עוזר... יש טיפים חברים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. טוב קורא לי לפעמים שבזמן משחקים מסויימים המשחק פשוט נתקע ל10 שניות ואז פתאום חוזר כאילו שהוא מרענן את עצמו או משהו.. ובמשחקי רשת זה מעצבן כי בגלל שזה רשת אז מי שאני נלחם נגדו ממשיך לפגוע בי ואני מת ככה וזה משגע אותי אז נראה לכם שזה בעיה בכרטיס מסך? יש לי NVIDIA GeForce FX 5500..

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by avivlevy,

התקנתי את הDX9.0C OCT ומאז הFPS יותר נמוך.... איך אני יכל למחוק את הDX9.0C OCT כדי להתקין את הDX9.0C

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  15. שלום חברים! לאחרונה אני נתקל בבעיה בתפקוד כרטיסי המסך שלי בזמן הרצת משחק בין אם זה max payne 3 או ספיישל אופס החדש, בזמן המשחק המסך קופא ומתמזער לאחר כמה שניות וכתוב שמנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה. יש פעמים שהוא קופא ורק ע"י לחיצה על כפתור ריסט אפשר להפעיל מחדש. המערכת שלי: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם:Asrock Extreme9 זיכרון: G.SKIL DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג קשיחים F3 1TB. SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 ספק: HEC COGER 1200W אני מניח שהבעיה נובעת מחום של אחד הכרטיסים או שני הראשיים לפחות. …

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. חלק נעילה OFF, נסיתי לפעול הכל ,שוב חוזר OFF מה בעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by m53242,

שלום יש לי כרטיס מסך AMD ATI RX 570 4G התקנתי הכל דרייבר כרטיס מסך. אני משחק בתוך Counter-Strike - Steam בהתחלה היה עובד.אחרי שבוע וחצי שוב משחק Counter-Strike פתאום קיבלתי הודעה: engine error your graphics hardware does not support all features (CMS) needed to run this game. device info: Marked unsupported: 0 supports PCF Sampling:0 DriverName: "Microsoft Basic Render Driver" vendorID: 0x1414, deviceID: 0x008C Driverhigh: 0x000A0000, DdriverLow: 0x295A0000 DXLevel 95, MinDXSupportLevel:90 MaxDXSupportLevel:95 כנראה דרייבר כרטיס מסך AMD עשה עידכון חדש של כרטיס מסך.ובגלל זה לא נותן לי לשחק. אני אנסה להתקין מחדש שו…

18. Started by בן חדד,

אהלן שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע וכשאני משחק בפלייט סימולטור במצב שדורש גרפיקה גבוהה המחשב פשוט נכבה לי ונדלק רק כאשר אני מוציא את הכבל חשמל יש לי ספק 480 וואט... בבקשה ממכם אני לא יודע מה לעשות השקעתי הרבה על הכרטיס הזה...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by boss,

בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ספרלקס 8600 GT 1GB הבעיה היא שקניתי תמחשב לפני משהו כמו חודש וחצי הוא זז די מהר אני בעיקר משחק ב TmNationsForever משחק מרוצים שלפעמים הגרפיקה קצת כבדה ובהתחלה הוא זז טוב ומהר ועכשיו הוא התחיל להיות יותר איטי במאט וזה קצת מעצבן אני דואג לנקות את המחשב פעם לחודש או שבועים בערך אז מה זה יכול היות לפי מה שהבנתי יש לו צלעות קירור ולא מאוור זה טוב ? עוד שאלה איך אני יכול לראות את המאוור בכרטיס מסך הזה אם יש בכלל כי אני לא רואה אותו ושוב אני חוזר ואומר שהוא חזק מאוד הוא 1GB תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by neovo,

שלום לכולם , הרכבתי מחשב שלם בתוך מארז AEROCOOL הכל טוב ויפה עד שהגיע תור כרטיסי המסך המערכת תכיל שני כרטיסי מסך 4850 רגיל של ספיר. הלוח הוא של אסוס הדגם הנ'ל M4A79 Deluxe תעשו טובה ותסתכלו התמונות של הלוח פה http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&content=specifications הלוח מכיל 4 חיבורי PCI-E כאשר מה שרשום בחוברת שאם אתה רוצה שני כרטיסים שיעבדו ב 16X אתה צריך לחבר אותם בכחולים כלומר מס' 1 ו 3 אוקי חיברתי את הכרטיסים . אבל עכשיו הבעיה היא שהמתאם של ה CF ראו בקישור למטה לא מספיק ארוך בכדי לחבר בין שני הכרטיסים. http://www.arcade.co.il/shop/images/CrossFire_adapter.jpg את הכרטיס חיברתי ב חיבור מס 2' עם המחברים והכל עובד סבבה חוץ מהקטע ששניהם רשום ב GPU …

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  22. יש לי בעיה שלא מבין אם בכרטיס מסך או לוח אם בשני מערכות WIN שונות הבעיה אותה בעיה שאני רואה סרטים במחשב אין בעיה שאני רואה סרטים שאני באתרי אינטרנט או אתרי וידאו באינטרנט יש קרעים כל כמה רגעים , יש קיווצים שונים בתמונה פיקסלים שרועדים , הדבר גם קורע לפעמים שאני מסתקל בשולחן עבודה . איפה הבעיה ? איך בודקים את זה ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amisha,

יש לי מסך LCD של LG והיה לו שקט אפור התחתית המסך בגודל של בערך 5 ס"מ ואני שם לב שהוא מתפשט (גודל לרוחב המסך לצד ימין) לפי בדיקת מעבדה אומרים שהוא קיבל קוועטש' שם ובהתחלה זה היה ממש קטן ועכשיו זה די ארוך אם זה אופייני ?? ??? :-\

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  24. היי אנשים ! מה קורה ברשותי המסך SAMSUNG 959NF שאני עד היום חושב שאין טוב מימנו ! הקטע זה שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לסדר ! כאשר אני מותח את התמונה כדי שאני יראה על כל המסך אני מצליח להגיע עד 100 אבל עדיין חסר איזה ס"מ 1 מכל צד (שבא רואים שחור :\) שהוא לא הגיע אליו למרות שכתוב לי שהוא מתוח עד 100\100 כבר...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Idan-h,

זה לא מאפשר לי לפתוח את הCCC. שאלה נוספת, אני אף פעם לא אהבתי את הCCC, האם הורדה של הדרייבר בלבד, והWDM זה כמו הקונטרול פאנאל? תודה. עריכה: לגבי הבעיה מצאתי פתרון, פשוט צריך להתקין את הMicrosoft Net Framework 1.1. לגבי השאלה על הCP אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים