עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי בעיה בצפייה בסרטים ב-bsplayer עם כרטיס ATI X1250 מובנה בלוח של אסוס יש פס בכל סרט בו צופים בתוכנה, מצורפות דוגמאות הבעיה היא לפי דעתי עם האצת החומרה, מכיוון שכאשר אני בוחר בצפייה בלי האצה הבעיה לא קיימת (אך איכות התמונה אינה מספקת) בתוכנות אחרות הבעיה לא קיימת. כאשר ביטלתי את הDIRECTDRAW בווינדוס או בDIRECTX הבעיה נפתרה, אך האיכות בהתאם... המחשב לאחר פירמוט ועם הדרייבר העדכני ביותר. יתכן מאד והבעיה היא עם DIRECTX אשמח מאד לעזרה תודה מראש אביעד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by avizov2,

יש לי מחשב intel P4 2800 512 זיכרון.. עבר פירמוט לא ממזמן... מקודדים רק של xvid,divx,ac3 עכשיו יש לי גם מסך חדש LCD Samsung 760BF 4ms הכרטיס מסך שלי זה ATI רדון 9200 כל הדרייברים מעודכנים.. של הכ. מסך, של המסך עצמו.. ומשום מה שאני רואה סרטים (אני לא משחק במשחקים).. לפעמים יש מריחות כאלה שיש תזוזה מהירה.. כאילו המסך לא מספיק להציג את זה.. frame עולה frame זה ממש מפריע לראות את הסרט.. ולפעמים זה קורה באתרי אינטרנט שאני גולל עם הגלגלת של העכבר מהר.. עכשיו לא ייתכן שזה במסך הבעיה כי הוא 4ms זה לא מריחות כאלה.. אני נוטה לחשוב יותר שזה הכ. מסך.. יתכן? אשמח לשמוע את דעתכם!

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by maverick86,

יש לי כרטים מסך של ASUS ge force4 ti4400 ו- 512DDR זיכרון ומעבד 2000 של AMD כפי שהבנתם יש לי מחשב חזק יחסית אההה ויש לי גם כונן DVD פה מתחילה הבעיה לאחרונה כשניסיתי לצפות בסרטים במחשב נתקלתי בבעיה על סרט שאני מריץ ולא משנה אם זה סרט שהורדתי מהרשת או סרט DVD שאני רואה בכונן בכל זה כאשר אני מפעיל אותו וצופה בו יש בו תקיעות קטנות ומעצבנות כאלה (כלומר תקיעות של מאית השניה כאילו נתקע הפריים) דברזה מאוד מפריע לי ומעיק על הצפייה יש לי את הדרייברים הכי חדישים של הכרטיס מסך וכמו כן חבית מקודדים חדשה (למרות שזו לא הבעיה כי גם בסרטי DVD יש אותה בעיה ) אני כבר אובד עצות בקשר לפיתרון הבעיה אנא עיזרו לי..... בתודה מראש MAVERICK86

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. *הבעיה נפתרה תודה!!*

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. אני מעלה את השאלה אחרי שביצעתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי... יש לי כרטיס 9500PRO (ישן, אבל מספיק לי), ולפני שבועיים הוא הפסיק להציג לי סרטים - הסרט לא רץ (תמונה קפואה) ואחרי 10 שניות בערך גם המחשב קופא וצריך לאתחל אותו. אני מעלה את כל העובדות בנסיונות שלי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת (ללא הצלחה עד כה): # לא משנה באיזו תוכנה אני מנסה להריץ - media player 10, MV2Player או BSPlayer. הקובץ לא מנוגן והמחשב קופא. # עד לפני שבועים גירסת הדרייברים 6.9 עבדה יופי (בגרסאות אחרות היתה אותה הבעיה), אבל עכשיו שום גירסה לא עובדת (ניסיתי בין 6.9 ל-7.2) # אם אני לא מתקין את ה-CCC, אני יכול לראות סרטים בגודל המקורי שלהם בלבד, ולא יכול להגדיל למסך מלא (הוידאו קופא, אבל המחשב לא). בקבצ…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. Started by yoni206,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT, ואני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה. האופצייה CLONE (גם וגם בו זמנית) לא עובדת טוב ולכן אני משתמש ב SINGLE כל פעם עבור מה שאני רוצה. כשאני מעביר לראות בטלויזיה אני לא מצליח לחזור למסך המחשב, פשוט האופצייה הזו לא קיימת במאפיינים ואני חייב לעשות RESTART בשביל לראות את המסך דרך המחשב. פעם אחת אפילו זה לא עזר והייתי צריך להסיר את הדרייבר ולהתקים אותו שוב. איזו דרך נוחה יש לעבור בין הטלויזיה למחשב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  7. בעיה בראייית סרטים בגלל הכרטיס מסך. כשאני מוחק את הדריבר של הכרטיס מסך אני יכול לראות סרטים ושאני מתקין אותו אני לא יכול לראות אבל אני יכול לשמוע. ניסיתי למחוק את הדריבר הישן ולהוריד דריבר חדש וגם זה לא עבד .עזרה בבקשה!! ??? ???

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. אהלן לכולם, היום התקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי - Sapphire Radeon 5850 Extreme חיברתי אותו לטלוויזיה שלי עם כבל HDMI והכל טוב, אבל, כשאני מנגן סרטים ב-720p וב-1080p התמונה לא רצה חלק, ונראית מגורענת ומטושטשת. לעומת זאת כשאני עושה סטרים לאותם סרטים דרך ה-PS3, התמונה חלקה והאיכות מדהימה, אבל משום מה מהמחשב האיכות על הפנים. הטלוויזיה נותנת סיגנל של 1080p @ 60hz, יש לי K Lite Codec Pack מותקן עם WMPlayer Classic, התקנתי גם BSPlayer לראות אם זה עוזר אבל לצערי לא... יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום! כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כלשהו באתר YouTube.com מופיעה לי שגיאה: http://img280.imageshack.us/img280/8377/flash0po.png מותקנת אצלי הגירסא הכי עדכנית של Flash ואפילו ShockWave. לגבי JavaScript אני לא בטוח, ב-IE שלי קמת האבטחה על Medium וזה אמור לאפשר דברים כאלה, אם הכוונה ל-Java (ולא לשפת תכנות) אז גם התקנתי את הגירסא הכי עדכנית של Sun Java. אנא עזרו לי - תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. יש לי את הכרטיס של ג'יגבייט, הדגם של ה128BIT. גרסת הביוס שקיימת בו היא הF20, מאז יצאה גרסת F21 שמתקנת את מהירות הזכרון המופחתת בF20 (שהיא 195MHZ, במקום 200MHZ או 390 במקום 400). הנה זה פה: http://tw.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-R955128D.htm בקיצור פעלתי לפי ההוראות עשיתי דיסקט איתחול והפעלתי תפקודה כמו שצריך, היה כתוב Gigabyte Flash Utility, ואז בסוף היה כתוב לי שהגרסה נוכחית היא הכי חדשה, וכנראה בגלל זה זה לא עדכן את הביוס של הכרטיס. אני בטוח ששלי זה לא הכי חדש בגלל שהמספר הסידורי של הF21 הוא 008.017D.033.000 לעומת זאת שלי הוא 008.017D.016.000 מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Bingo,

כל כמה זמן קורה לי שיוצא ל מסך כחול שאומר יש בעיה בקובץ ATI2DVAG וכשזה קורה משום המשחקים שאותם הייתי מריץ חלק כמו COD6 לדוגמא- המשחק נהייה ממש ממש איטי זז איטי תמונה חלקה אבל בקושי זז, הכרטיס הוא HD4870 1GB הטמפרטורה 42 מעלות במנוחה והכל נראה בסדר אבל לא מבין איך לסדר את זה (עדכנתי דריברים) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by hai97,

יש לי כרטיס 9600GT של MSI וחיברתי אותו עם מתאם HDMI לטלויזיה. עכשיו בחוברת שלו כתוב שצריך לחבר אותו בכבל לכרטיס קול ובדקתי וזה הגיע מחובר כבר מהחנות ומשום מה אין לי קול בטלויזיה (ברמקולים של המחשב יש) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by edbd,

אוקיי התקנתי את הxp מההתחלה עכשיו רציתי לשנות את הורטיקל סיינס אז אני נכנס לקונטרול פאנל וזה ג'יפורס 7600 GT ובצד שם בהגדרות יש לי רק 2- Lunch Page Control Panel Use Interface וכל השאר פשוט לא מופיעים.. למה זה? (הורדתי דרייבר והתקנתי יכול להיות שהוא לא טוב? כי שפוט לא ידעתי מה להוריד מהאתר של ניוידיה אז עשיתי שם חיפוש ג'יפורס 7600 ג'יטי דרייבר וזה מצא לי משהו הורדתי והתקנתי..

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות רטיס מסך ati x1800 או ati x1900 הבעיה היא (ורק עכשיו שמתי לב אליה) שאין לאף אחד מהכטיסים הללו יציאת vga (יש לי מסך crt( האם יש מתאם מdvi לvga ןאם אין אז אני אצתרך לקנות מסך LCD?? זה די דחוף אז תגובות בבקשה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by liortaib,

תגידו איזה כרטיס מסך עדיף משלושת אלה על מסף 22 אינץ אני רוצהה שהכרטיס ינצל את כול העוצמה שלו על רצולוציה 1680x1050 Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB התקציב שלי הוא בין 1500-2000 תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  17. אני מחר הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני בהתלבטות אם לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6911&perur=2&t=8&c=191 או את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873&CatCode=400 המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Asus P5VD2-VM RAM GB2 Dual Core Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz התקציב שלי עד 350 ש"ח תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by X MaN,

יש לי לוח אם של אינטל דגם: D845GBV and D845GRG עכשיו הוא תומך agp 4x ואני לא יודע איזה כרטיס מסך אני יכול להכניס בו,רציתי לדעת אם את הכרטיס: Asus V8460 Ultra GeForce 4 Ti4600 128Mb DDR יכול לעבוד על הלוח אם הזה,המחשב הוא פנטיום 4 2.4 תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  19. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים : (כולם בסביבות אותו מחיר שיש לי) V9520 FX5200 128MB,TV - ASUS RADEON 9200 TV,DVI 128MB - GIGABYTE GF FX5200 128MB AGPx8,TV - MSI GF FX5200 128MB AGPx8,TV - ABIT על מה אתם ממליצים? מה הכי טוב לפי דעתכם?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by zippobuyer1,

אהלן, בכרטיס הנ"ל אני שם את הקצב על 85 והוא עובד אחלה - ברגע שאני מעלה משהו כמו CS זה יורד ל 60! יש דרך לנעול את זה כמו NVREFRESHTOOL רק ל ATI?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מסך כמו שמצויין בחתימה, כיוונתי אותו בווינדוס שהוא יעבוד ב 1600X1200 ב 85HZ... הבעיה זה שאני נכנס למשחק ולא משנה איזה והוא מתאפס ל 60HZ... כאילו נישאר 1600X1200 אבל ההרצים יורדים ל 60 וזה ניראה רע ומכאיב בעיניים... מישהו יודע מה לעשות :s05:

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי מסך 960BF של סמסונג (LCD) וכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GT TDH PCIe ברזולציה של 1024 על 1280 זה עומד לך 60 HRZ בלבד ... והמסך יכול ליותר איך מסדרים את זה ?

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

יש לי מסך CRT 17 אינץ ובזמן האחרון שאני שם על 85HZ המסך עובד על 60HZ ניסיתי להעביר ל-75HZ וגם ל-100HZ וזה לא עזר המסך עדיין עובד על 60HZ. איך אני יכול לסדר את זה?המסך שלי מהבהב כל הזמן וזה עושה לי כאב ראש

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by leahd3,

שלום. יש לי שתי כרטיסי צסך ספיר 7870 בקרוספייר בשבוע האחרון שצתי לב לכך שהכרטיס השני רץ על 100% במשחקים בעוד הכרטיס הראשון נע בין 30-60% אוסיף לציין שהכל התחיל עקב תקיעה של המחשב שלי. שמתי לב ב gpu-z בהתחלה שמתי שאני נמצע בדסקטופ שהפרצטרים על מקסימום 1050/1250 על שני הכרטיסים התקנתי את הדרייבר האחרון אך הבעיה של הכרטיס השני ב-100% הופיעה אוסיף לציין שכרגע בגיפיו זד את הכרטיס הראשון רואים במלואו אך את השני רואים לשנייה(מבחינת פרמטרים) ו אז רק צהירות מאוור נוכחת. בכל אופן לא שמתי לב לשינויים במשחקים ובשאר הדברים. אני ממש לפני סף התקנת ווינדוס מחדש אך רציתי לדעת אם זה בעיה שניתן לתקן כי ממש ניסיתי הכל. קצת נתונים gigabytez77-d3h cordair 2*4g memory corsairt-750 ספק intel i…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bogy65,

קיבלתי היום את המחשב הכל טוב ויפה שאני לחצתי לחצן ימני על הDESKTOP ואז הגדרות ומשם מתקדם ושם מתאם היה כתוב לי רק שהזיכרון הפנימי של הכרטיס הוא 512 ולא ג'יגה מה נסגר למה זה ככה? או שהוא ככה במצב של מנוחה ובמצב של משחק למשל הוא חוזר לג'יגה ?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים