עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spz,

יש לי בעיה ממש רצינית עם הכרטיס. המחשב החדש הגיע אלי יום שישי, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס באותו היום, ועד יום שבת הוא עבד בסדר. יום ראשון עידכנתי דרייבר יותר עדכני מהאתר של point of view, ולפתע, הכרטיס התחרפן. הופיעו לי מלא נקודות שבאות והולכות על המסך. הן נראות כמו פיקסלים מתים, אבל זה לא, כי הן זזות יחד עם התמונה. משחקים נראים כמו תחת, ושמפעילים סרטים המחשב נתקע. חשבתי שזה וירוס כלשהו ופירמטתי אפילו. שהמחשב עלה מחדש לא הייתה את הבעיה לשמחתי, אבל שהתקנתי דרייברים הבנתי שהבעיה טמונה בהם. מה אני אמור לעשות? המוזר הוא שבהתחלה הכל היה בסדר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by shaul,

GF TI 4200 של אסוס או של MSI אני יודע שMSI נחשבת חברה יחסית בינונית בכל מה שקשור לכרטיסי מסך, אבל ממה שהבנתי, הכרטיסים האחרונים של אסוס לא היו מי יודע מה... נ.ב אני מתכוון לקנות גם צלעות קירור ומאוור אחר...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by royban,

שלום יש לי מעבד i5 4440 כרגע כרטיס מסך gtx650 רכשתי מסך חדש 144 hz 2k מעוניין לשגרג את הכרטיס מסך לשיםור הצפיה. אשמח להמלצה לכרטיס בהתאם למגבלות המעבד. תודה

4. Started by shushu,

הכבתי מערכת עם לוח אם GIGABYTE 7VRXP REV2 וכרטיס מסך MS GEFORCE 4 TI 4200 64MB מערכת הפעלה WINDOWS 98 SE כל משחק פשוט נתקע חוץ מזה המערכת עובדת חלק שחבל על הזמן...

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by October,

שלום חברים.. השבוע קניתי מחשב חדש מאוד חזק עם כרטיס 5850 hd שהפעלתי קאונטר סטרייק שעובד על Open gl קיבלתי בין 150-500 fps כמובן לא שיש לי בעיה עם האפ פי אס הזה אבל לחבר שלי יש מחשב חלש יותר עם כרטיס 8800gt והוא זוכה לקבל יותר אפ פי אס ממני (700 וכדומה והרבה יותר יציב) מבחינת עוצמה הכרטיס שלי אמור להיות יותר חזק פי 2-3 ממנו אז מה קורה פה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. סורי אני כותב מאייפון וזה נשלח לי פעמיים אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  7. רק לפני חודשים ספורים כשרצית משחק טוב ידעת שמשחק מבוסס על מנוע quake כמו return to castle wolfstein או call of duty יספק את הסחורה על הצד הטוב ביותר ,המצב היום מבלבל יצאו משחקים טובים מבוססי directX כמו farcry ובקרוב halflife2 שמציעים אלטרנטיבות מציאותיות יותר (חללים פתוחים) ועדיפות על doom3. בכלל נידמה לי שכול המשחק doom פותח בראש ובראשנה על מנת להבליט את היתרונות היחסיים של סידרת 6800 מצד אחד ולהמעיט את החסרונות שלה מצד שני ,וזאת הסיבה שהמשחק בנוי גרפית כך שהוא מתרחש בחללים סגורים וחשוכים . לדעתי id software מכרה את נישמתה לשטן ואני בספק גדול אם המשחקים הבאים שיהיו מבוססים על מנוע doom יציעו עדיפות על משחקים מבוססי directX . לכאורה מחירי 6800gt זהים כמעט למחירי x800pr…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shambik,

אהלן, לא ראיתי בחוקים משהו שמדבר על פרסום כלים או לינקים וגם לא איך ליצור קשר עם מנהלים כאן בפורום, אז אני שואל כאן. עקב כל המצב של חוסר מלאים בחומרה כתבתי כלי שרץ על חנות ניו אג ובודק מלאים, הקוד נמצא בגיטהאב למי שלא רוצה להתעסק בתוכנה פתחתי גם כמה ערוצי טלגרם שהכלי שלי מעדכן שם השאלה אם אני יכול לפרסם כאן לינק למדריך שכתבתי על הכלי (נמצא בפורום באתר אחר או אם אפשר לפתוח אשכול כאן שיסביר) ואת הלינקים לערוצים בטלגרם תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by STRENGTH,

ראיתי את MAG FD 2 זה מסך מאד טוב יש לו צבעים יפים מאד. אבל שמעתי פה שיש ל אחד שקוראים לו MOTAR משהו כזה שאומר שזה מסך גרוע עם בעיות. אז השאלה אם זה נכון,ואם F700P יהיה יותר טוב.?

10. Started by gumi,

שלום לכולם! אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של חברת ELSA ואני מעוניין למכור אותו, אז השאלה שלי היא כזאת באיזה מחיר מקסימום אני יכול למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by QQQ,

כותרת... יש הבדל גדול בין הביצועים? תודה. אני רוצה לדעת אם שווה לי להשקיע ב6800GS במקום 6600GT

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום.. =] יש למישהו את הדרייבר החדש ביותר של 7600GT? בבקשה, ואם אתם מתכוונים להתחיל להגיד "תחפש בעצמך" אז אני מבקש לא להגיב, אני דיי גרוע באנגלית ואני ממש מתקשה בזה ואני מעדיף שמישהו שיותר מבין בעניין יתן לי.... תודה ענקית מראש..

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות 2 HD6870 ולעשות CF בינייהם השאלה שלי אם הכרטיסים יכנסו במארז שלי gigabyte triton (אני הולך לקנות 2 כרטיסים כאלו של gigabyte אני לא יודע אם יש כמה סוגים של החברה הזו אבל יש אבל הכרטיס 3 מאוורים והוא ניראה די גדול לפחות על פי התמונות הכי חשוב זה אם הוא יכנס במארז הזה) המערכת שלי: מארז: gigabyte triton לוח אם:gigabyte z68a-d3-b3 מעבד:intel core i5 2500K ספק כוח:אנרמקס 550W זיכרון ראם:Kingston hyper x 2gbX2 כרגע אני אם מסך של 1680:1050 אבל תוך חודש חודשיים אני קונה מסך חדש שהוא יהיה FHD הכי חשוב לי אם זה יכנס במארז שלי ולא יהיו בעיות תודה רבה ושבוע טוב המחשב שלי יצליח לסחוב אצ הכרטיס HD5970? (אין לי כוונה להחליף ספק הספק הזה הוא פחות מחודש) במקר…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. שלום,עקב GTX 570 שהתקלקל,אני מעוניין להחליף לדגם הזה. GTX 770 2 GB Gainward 426018336-2944 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-2944 בפירוט הדרישות באתר הוא מציין ספק 600W ומעלה אבל גם דירוג 42A של מתח 12V Minimum 600W or greater system power supply (with a minimum 12V current rating of 42A http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/p00911/p00911_datasheet_630519483b23d31e.pdf?s=498 זן המדבקה של הספק http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/17-371-026-05.jpg והמפרט המדוייק שלו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371026&Tpk=Antec%20EarthWatts%20EA750 האם הספק יחזיק? אם נדרש פירוט מפרט מחשב הוא למטה בחתימה. תודה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  15. Started by amilo,

האם ה NF4 לא מומלץ עם ATI ? אמרו פה שזה לא מומלץ...אז אם אני מחפש לוח אם ל x1900 xt , עם כפול ליבה- עם איזה לוח אם ללכת?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  16. השאלה בגוף הכותרת. הכי טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך היום וצמצמתי ל-3 אופציות ורציתי להתייעץ אתכם איזו הכי עדיפה: Gigabyte 7970 3GB OC ב-1189 ש"ח Sapphire R9 280X 3G DDR5 VaporX OC ב-1200 ש"ח Sapphire 7950 3G DDR5 Dual-X Bulk ב-950 ש"ח הייתי די נעול על הראשון. אבל האופציה השנייה מפתה (אם כי אני לא בטוח אם הקירור של הגירסא הראשונה יותר טוב או של השנייה) ויש את האפשרות האחרונה שפשוט חוסכת כסף. האם ההפרש בביצועים שווה את תוספת הכסף? על מה הייתם הולכים?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by TheGame,

אז שלום לכם שוב ! תראו אחרי שדנתי איתכם והגעתי להחלטה לקנות את ה8800GT החדש.... אז יש לי בקשה אחרונה אני צריך שתביאו לי את החנות שממנה זה הכי זול הכרטיס הזה .... וגם שאלה : יש כל מיני חברות לכרטיס הזה : ג'יגהבייט וכל אלה ... מה ההבדל ביניהם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  19. היי חבר'ה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על : nVidia GeForce 9800GTX שמעתי שהוא כרטיס חזק. אני לא מבין בכרטיסי מסך אז רציתי לדעת בכלל מה ההבדל בין PCI-E או AGP מה ההבדל בינהם ואיך אני יודע מה מתאים למחשב שלי ? האם הכרטיס שאני רוצה לקנות כרגע - nVidia GeForce 9800GTX מתאים למערכת הבאה : Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 GB of Ram תודה רבה נ.ב חיפשתי באשכול FAQ לגבי השאלות ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by Four,

שלום לכולם, לאחרונה נהרס במערכת של חבר טוב הכרטיס מסך gtx 480 של leadtek שעלה בזמנו 3000 שקל אני מחפש ואשמח לקבל את עזרתכם למצוא כרטיס מסך ב800 שקל - התקציב הוא גמיש, אבל בהחלט אני מעדיף לחסוך מאשר להוציא יותר אלא אם יש משהו משמעותית טוב יותר שצריך למתוח בשבילו (מעט) את התקציב. המסך כרגע ברזולוציית HD עם צפי לעבור ל FHD בעוד מספר חודשים. מעבד intel core i7 980 extreme לוח אם intel dx50so זכרונות - kingston 2GB DDR3 1600Mhz X4 ספק כח - 750W של rosewill. (ווידאתי כבר בדיון נפרד שפתחתי בפורום ספקים שהוא לא ג'נרי ואיכותי) מארז Dragon של MGE. יכול להיכנס בו כל אורך של כרטיס אין בעיה עם זה המשחקים שרצים על המחשב בדרך כלל - GTA,COD,BF,AC על כל דורותיהם. בנוסף דברים כמו…

21. בבקשההההההה :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. שלום אני עובד עם כרטיס 8600gt ומסך LG1900J בזמן שאני משחק ב-PES2008 או NBA 07, מופיע פס מרצד באמצע המסך ??? מה עלי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  23. לא ידעתי באיזה פורום לחפש, מדובר על דונגל פשוט USB לDVB-T הרכיב בפנים הוא ce9500 של אינטל לא מוצא דרייבר...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by X-BLADE,

יש לי GeForce 6600 של ג'יגבייט מעבד 3.2@3.4 GHZ ו2GB זכרון וקבלתי ציון 2611 איך יכול להיות הציון העלוב הזה?

25. Started by eliahu10,

שלום , אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=20607 (AMD R7 250) ויש לי כמה שאלות: 1. הוא יריץ battlefield 3 / battlefield 4 ? ואם כן על איזו רמה (LOW , MEDIUM , HIGH , ULTRA)? 2. הוא יריץ משחקים כמו : formula 1 2013 , DiRT 3 , WRC 4 , Race 07 ? 3. הוא מתאים למחשב שלי? (מפרט בהמשך) 4. איפה כדאי לקנות? (חשבתי על KSP אבל אני פתוח להצעות) 5. האם יש כרטיס מסך שיותר כדאי לקנות בתקציב שלי (430 ש"ח) ושמתאים למטרות שלי (גיימינג) ? המפרט שלי: מעבד: Intel® Pentium® CPU G3220 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz לוח אם: Asus H81M-E (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך נוכחי: intel® hd graphics family מארז : KSP ספק כוח: …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.