כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
2 מגנטים היו ליד המסך שלי ומאז נשאר כתם במרכז המסך בערך,כתם לא רציני אבל מעצבן מאוד,איך אפשר לסדר?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חברה קניתי את המסך הנ"ל היום ולאחר כמה שעות של עבודה המסך התחיל להתשטש למין צבע כחול אפור כזה??!! מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תאור הבעיה: מסך ראשי של WINDOWS בצבע כחול. כאשר אני פותח חלון (נניח MY COMPUTER) ומגדיל ומקטין אותו, גודל הרקע (גבולות המסך) משתה עד כדי מילימטר או שניים. ככל שהחלון הלבן במרכז גדול יותר, הרקע "מתכווץ" וגם הבהירות משתנה קצת. הבעיה קיימת בלי תלות ברזולוציה או קצב עידכון. כרטיס TI4200. אני מתלבט אם להחליף לאותו דגם (אולי הבעיה כללית?) או לעלות כתה ל- F700P. האם מישהו נתקל בבעיה ? האם זה יכול לבוא מהכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
רכשתי מסך אל ג'י הנ"ל אך, באתר החברה יש שני מסכים לגבי דגם זה בעלי רזלוציה שונה 1200*- 1600 ו 2048*1536 שניהם מדגם F900P אני דרשתי את המסך בעל הרזלוציה היותר גבוהה ובחברת אל ג'י בישראל טוענים שזה אותו הדבר...אך נראה לי שהם לא צודקים אני מצרף לכם את הלינקים הרולוונטים אולי משהו יכול לעזור לי ? http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF19&globalCode=FB910G&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING# http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2516&category_uid=6…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי מסך IIYAMA בן 5 חודשים בערך. מאז שעברתי לXP יש רצידות קטנות במסך, פסים עדינים לאורך וכל מיני הפעות מגנטיות למינן. מה אפשר לעשות? זו נראת לי בעיה של כיוון המסך. באיזה תדר המסך צריך לעבוד? תודה לכל העונים.....
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני מפעיל משחק או מפעיל את המסך הקצוות של המסך משתנים כלומר לפעמים אני רואה את המסך מחוץ לתחום.. אתם מבינים ושאני מסדר את זה עם האפשרות של h- position ו ה v-position זה מסתדר אבל עוד כשאני מפעיל משחק וסוגר אותו וחוזר לדסקטופ זה שוב נמצא במקום לא טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את המסך הזה ביום ראון אחר הצהרים אתמול בערב הבחנתי בנקודה קטנה וירוקה על המסך שאינה נעלמת לפעמים כשהרקע של המסך בצבעים מסוימים אז לא מבחינים בה. מה עושים? האם זאת בעיה במסך? האם זה דבר שאני יכול לסדר או שמע עלי לגשת לחנות ולבקש להחליפו בחדש במסגרת האחריות שיש לי עליו? אודה לעזרתכם בנידון. נ.ב. צרפתי תמונה של הנקודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung 730BF LCD (נקנה לפני 4 חודשים). כשאני מדליק את המחשב אין שום בעיה,אבל כשאני מכבה רק את המסך ולאחר כמה דקות שוב מדליק אותו אין תמונה הכל לבן,אני צריך שוב לכבות ולהדליק כדי שזה יסתדר,חוץ מזה הכל עובד מצויין. מה נראה לכם הבעיה אם בכלל יש פה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במסך LG flatron 795ft plus ולפני כמה זמן הוא הוא התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שאני מפעיל את המחשב המסך מזמזם עד שהוינדוס עולה שהוא עולה הזימזום מפסיק והמסך חוזר להיות בסדר. אחרי כמה זמן עבודה במחשב המסך משנה פתאום את מיקומו ואת גדול התצוגה לפעמים זז לצדדים ולפעמים ניהיה קטן או גדול מידי. יש למישהוא פתרון לזה? מזה יכול להיות?בעיה במסך? בעיה בכרטיס? תודה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הנוראית הזאת והקודמת אך בטח גם לכם אין רעיון לכותרת טובה יותר מזאת קודם כדי להבין תקראו את ההודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=23307 כפי שאתם רואים מסך קצת בעייתי. את המסך הנוכחי קניתי דרך היבואן ישירות דרך אופציית השידרוג שהם הציעו לי על המסך המקולקל שאותו קניתי בחנות קטנה ששמה אינה רלוונטי כרגע. את המסך כפי שהזכרתי נתתי לתיקון ולא נמצא לו בעיה אך הציעו לי או להחליף לאותו מסך או לשדרג (אם ככה זה נקרא) למסך 19" BENQ שטוח ללא הוספת תשלום או בתשלום מזערי (לא הגעתי איתם לעומק הענין). עוד לא ממש החלטתי אך הובהר לי שאם ברצוני בכך אני יכול לקבל את רוב הכסף חזרה בטענה שהמסך אינו סימטרי ובעל בעיות צבעים ואז או…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מסך מאג 17 786fd , ויש לי בעיית מיגנוט בצדדי המסך, מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לעוזרים, אלי
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קנתי מסך LCD חדש והיום קיבלתי אותו המסך הגיע במצב מאוזן בכאילו שוכב על המעמד שלו, ניסיתי להרים אותו וליישר אותו למצב נורמלי כמו שהוא צריך להיות והוא פשוט לא זז ונתקע, אני מפחד לשבור אותו וגם המסך מתרחק עצמו מן הבסיס למעלה ולמטה (משנה את הגובה מן הבסיס) אבל למצב מאוזן הוא לא מגיע אולי יש איזשהו מנעול או משהו שמונע אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
במסך הנ"ל יש בעיה, רצרודים בתצוגה שלו בכל הפינות שלו לא משהו רציני כמו שעושים לו degauss אבל בכל זאת מעצבן יש למישהו פיתרון? :s05:
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו מסך viewsonic p70f, במסך רואים מצויין בדרך כלל, אבל לפעמים מופיעים קווים דקים שנראים בעיקר איפה שיש צבע לבן או אפור המסך עובד על 85 הרץ וכרטיס המסך הוא albatron geforce fx 5900xt ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של הג'יפורס יש משהו, או שאפשר לסדר את זה דרך הכיוונים של המסך(ה-OSD)אך לא מצאתי שום דרך מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת או בעיה דומה עם המסך המסויים הזה, או עם מסכים אחרים של החברה? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
Monitor Properties Monitor Name LG F700P Monitor ID GSM434C Manufacture Date Week 50 / 2003 Serial Number 135093404 Max. Visible Display Size 33 cm x 25 cm (16.3") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 96 kHz Vertical Frequency 50 - 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 Gamma 2.72 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 160 Hz 800 x 600 150 Hz 1024 x 768 115 Hz 1152 x 864 105 Hz 1280 x 1024 85 Hz 1600 x 1200 75 Hz Monitor Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/catalog/proddivergent?categoryId=CTG1000496 Driver Download http://www.lge.com/support/support.jsp זה הנתונים של המסך ש…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
מישהו נתקל בבעיה? איך מורידים את זה , האם להחזיר את המסך לחברה?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום כולם ! הבעיה היא כזאת, קניתי את המסך הנ'ל חיברתי אותו והיתקנתי את כל הדרייברים, עכשיו שאני מדליק את המחשב רואים שהמסך נדלק, לאחר מכן שעולה הווינדוס הוא נכבה, הקטע המוזר זה שאם לוחצים על הכפתור של ההפעלה (זה שנמצא במסך עצמו), הוא נדלק לחצי שניה ומראה תמונה הוא לא נכנס לשום מצב סטנד ביי או משהו כזה,הוא פשוט מראה שהוא דלוק ואין תמונה בעיקרון יש לי כרטיס מסך רדון 9700, אם תצטרכו עוד פרטים שיסיעו לכם, אשמח לתת! בתודה מראש, לירן
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם תקשיבו יש לי נראה לי בעיה במסך שלי אני משחק במשחקים וזה ופתאום המסך נעלם והוא רושם בכחול כזה power saving mode ואז אין לי שום דבר לעשות מלבד להפעיל את המחשב מחדש ידנית ואני לא ידוע מה לעשות אני משחק במשחק וכבר אחרי 5 דקות זה בא לי והורס לי את המשחק והכל ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב שוב ושוב(יש לי מסך LG 19 אינץ חדש כבר כמה חודשים) ואני ממש לא ידוע מה עושים עזרה בבקשההה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שמעו חברים! היה לי לפני כמה זמן מסך מאוד טוב של ctx הבעיה שנשרפה לו המנורת מסך! אז אני חברתי את המסך של ה486 שלי למחשב, (פנטיום 3, 256 ראם, כרטיס ג'פורס 2 עם 63 מגה.) כשאני מדליק את המחשב והוא עובד בדוס הכול בסדר הבעיה היא שהוא מגיע לויינדוס (xp) אז הוא מתחיל להשתגע ומעוות את התמונה ויש גלים על המסך וכל מיני ... טוב אני ביררתי קצת ואמרו לי לשנות את קצב הריענון המצב בטוח! הבעיה היא שאני לא יודע להיכנס למצב בטוח ב xp ואני לא יודע איפש משנים את קצב הריענון! אני יודה לכם אם תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!111 harry
-
יש לי את המסך 2-3 שנים ובזמן האחרון אני מתחיל לראות דברים מטוטש... (למשל השעון למטה קשה להבין מה כתוב שם , בעיקרון הכל...* ובזמן האחרון קניתי רמקולים 5.1 ושמתי אותך קרוב למסך... אבל כתוב שהם מצופים או משו ולא מפריעים... אבל יכול להיות שאלה הם? ומה אני יכול לעשות כדי שלא יראו מטושטש? או שזה נזק בלתי הפיך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ' של NEC היום לאחר שנה וחצי של שימוש הוא החל להחשיך לחלוטין ניתן לראות תמונה אך כל המסך מראה גוונים שחורים. הכבל נראה בסדר גמור. הדבר היחידי בו אני חושד הוא המתח של החשמל יכול להיות שזה מה שגרם לו לבעיה זאת? האם אפשר לתקן אותו? אם כן מה היא העלות? תודה מראש עמית,שהמסך שאהב "פצוע"
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מסך 15 ישן של mag הסוג שלו הוא:xj500t המסך מתחמם מהר והרבה אפילו שמתי לו מאוורר למעלה שכל האוויר החם יעלה למעלה אבל זה לא עוזר הרבה כתוצאה מההתחממות רואים מטושטש במסך ולא רואים יפה רק שהוא מקורר רואים יפה.... מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לפני איזה 3 חודשים קניתי מסך דק חדש, ופתאום בשבוע-שבועיים האחרונים הוא התחיל להראות מסך שחור לשנייה ואז לחזור למצב רגיל... אני לא יודע אם זה קשור אבל במסך הקודם שהיה לי(לא דק) הוא התחיל להחליף צבעים באמצע השימוש.... בכל מקרה מישו יודע אולי מה הבעיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי radeon 9700 pro \ flatron795ft plus בכל כמה שניות חלק מהמסך (בעיקר בפינות) נהיה ממש ממש מטושטש ואחרי בערך שניה וחצי חוזר לעצמו...
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-