כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שהבעיה קשורה לתצוגה, אבל מכיוון שזה הסימפטום, אני שואל כאן... בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לפני איזה כמה ימים התחילו לי במחשב להיות צורות מוזרות כאלו במסך לאחר כשעה או שעתיים...כשהדבר קורה במשחקים אז זה ממש תוקע אותם...כשלא אז פשוט עושים רענן וזה נעלם...למישהו יש מושג מה הבעיה? http://img85.imageshack.us/img85/1520/17210383vy1.jpg
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
במה יכולה להיות הבעיה? , בכרטיס מסך בווינדוס ?, מישהו נתקל בבעיה?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בעיה במחשב!! קיבלתי ב3DMARK01 רק14,605 יש לי AMD 2500 SAMSUNG 3200 R9800P 256BIIT עשיתי בדיקה לכרטיס מסך קיבלתי 5515 למה קיבלתי כצת נקודות ראיתי אנשים שקיבלו עם AMD 2500+R9700P 17,000!! ... :'( זה גרוע!!! איך אני מסדר את זה? זה מחשב חדש :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן פתחתי אשכול לא מיזמן על בעיה במשחקים שהכרטיס מסך מפסיק לפעול אז היום שחקתי בעוד משחק ועכשיו לא רק שהכרטיס מפסיק ליפעול אלה שהמחשב עושה ריסטרט .. היה לי תבעיה הזאת ממש מיזמן היה לי אחריות אז שלחתי אותו לתיקון תיקנו לי ועברה הבעיה הטכנאי אמר שהוא החליף לי את הכרטיס הספק והמעבד עכשיו בדקתי טמפרטורות והכול תקין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אחרי 20 דקות +- של משחק המסך נתקע והצבעים מתערבבים זה קורה לי במשחקים כמו COD 4+5 FALLOUT 3 OBLIVION הצילו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה לאחרונה,שום משחק "כבד" לא עובד כמו שצריך לאחרונה ניסיתי את מאפיה 2,DEUS EX,FEAR 3 ועוד אבל כולם נתקעים אחרי דקה או שתיים נהיה מסך לבן\שחור ועולה הודעת השגיאה הבאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" משחקים פשוטים כמו PES 2011 עולים בלי בעיות. לפני שהוא נתקע הכרטיס מגיע לחום של 60~ מעלות והמעבד ל45~ תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן 11 חודש כל פעם שאני משחק במשחקי און ליין זה עושה לי חלון שחור/כחול ואז רושם לי למטה (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור) יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 7950 3G GDDR5 SAPPHIRE מחקתי את הדרייברים הישנים דרך התוכנה HWMonitor והתקנתי מחדש וזה לא עזר וגם עשיתי פירמוט למחשב וגם זה לא עזר בבקשה שמישהו יעזור לי זה בילתי ניסבל תודה לעוזרים אלדד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי תמפרט הזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| ובלחץ המפרט לא עובד את ה 50 FPS ב 3DMARK05 אני מקבל 4.9K. מה זה יכול ליהות? תודה :s05:
-
- 23 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
-
-
קורה לי משהו מוזר במחשב, בחלק מהמשחקים המסך נכבה אחרי שאני משחק כמה זמן. למשל כששחקתי בneverwinter nights הוא כן נכבה, באנריל 2004 לא הייתה שום בעיה. אחרי שהוא נכבה ואני עושה ריסט הוא מראה שהטמפ' היא 56 מעלות, בזמן ששיחקתי אנריל הטמפ' היתה 59, מה יכולה להיות הבעיה? (יש לי רדאון 9800 פרו ומסך מאג xj500t)
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, הייתי היום אצל חבר, אחרי שכיבינו את המחשב והדלקנו שוב, המסך פשוט לא הגיב ניסיתי להחליף חוטים אבל כלום- כאילו לא מקבל אספקת חשמל. ( "17" lg flatron 775 ) עכשיו זה לא קשור ביציאת כרטיס מסך - גם כי עם מסך אחר הכל רגיל וגם כי הוא גם לא אומר NO SIGNAL הוא פשוט לא נדלק ( בלי נורה, בלי כלום) הוא לא נשרף או לאודע מה, כי לא ראינו שום דבר מיוחד ( אין ריח, אין בום, אין כלום ) יש למשהו רעיונות? ???
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. לפני בערך חודש המסך שלי התחיל להחשיך את התמונה ללא רצוני . הנורה שמראה שהוא עובד נשארת ירוקה ("לא מתחלפת לכתומה) אבל לא רואים תמונה . בהתחלה זה היה מסתדר לבד לאחר כמה שניות , אחרי כך הייתי צריך לטלטל קצת את המסך ועכשיו אני ממש צריך להרביץ לו בשביל שהתמונה תחזור. בנוסף , ככל שעובר הזמן החשכת המסך נעשית לעיתים יותר קרובות. האם עלי להחליף את המסך? אולי לשנות את קצב הרענון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום, יש ליבעיה עם המסך שלי. התמונה (כל תמונת המסך) כל הזמן קופצת ימינה ושמאלה, מדובר בקפיצות ממש קטנות (כאילו אני משחק בהגדרות של המסך ומזיז את התצוגה ימינה ושמאלה) של כמה מילימטרים אבל זה ממש מציק. בנוסף אני יכול לעשות כל דקה בערך Deguass ויהיה הרבה חשמל לפרוק. אני מנחש שזה נובע מכך שהמסך ישן או התקלקל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה היא ולמה ואם אפשר איכשהו לשפר את המצב? ד"א, יש לי מסך MAD XJ700T. מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום,קוראים לי אביאל והבעיה שלי היא די מסובכת אני יסביר לכם, נכון שמפעילים את המחשב כמו לכולם הרזולוצייה שאתה מגדיר דרך לחיצה על לחצן ימני->מאפיינים->הגדרות אצלי זה על 10248X768 סבבה הכל טוב. אבל עכשיו שאני לוחץ על הכפתור Menu במסך שלי זה לא כותב לי כמו פעם שהרזולוצייה העכשוית היא 1024X768 אלא זה רושם לי איפה שאמור להיות הרזולוצייה רשומה זה רושם "PRESET MODE" ואני לא יודע איך לתקן את זה עכשיו עשיתי שם דרך לחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, על "פתרון בעיות" והיה שם פתרון בעיה בשם "המחשב לא מגדיר רזולוצייה ליותר מ640X480 ו16 צבעים" מה שאצלי רק שאצלי אני יכול להגדיר 32 צבעים רק לא יותר מהרזולוצייה של 640X480. פירמטתי את המחשב כל הדרייברים שלי מעודכנים ממש הכל טו…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כשאני משחק במחשב במשחקים מסויימים, או שמשחק במשחק אחד שעתיים + המסך של המחשב נסגר אך המחשב נשאר דולק ואפילו הרמקולים עדיין עובדים. עכשיו כשהמסך נסגר כתוב: "Power Saving Mode" בדקתי הגדרות כבלים וכו' וכו'. עכשיו זאת בעיה שכבר החלפתי מווינדוס XP ל VISTA והיא נשארה. עכשיו היום שיחקתי במחשב (אם זה משנה ב-CRYSIS) והבעיה חזרה (לא שהיא נעלמה להרבה זמן חחחח). לחצתי על: ctrl + alt + delete ctrl + F4 וזה פתאום כותב לי את זה: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. איך אתם מציעים לתקן את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן.... הבעיה היא כזאת... כשאני עושה שומר מסך אז זה מראה אותו אבל זה עושה כאילו זה מכבה את המסך ואז מראה את השומר... זה משמיע מין קליק כזה שעושה רעש של כיבוי מסך ואז שאני מזיז את העבר אז זה לא חוזר ישר אל שולחן העבודה....לוקח לזה כמה שניות לעלות עד שהמסך נדלק.. בעבר זה לא היה ככה כנראה נגעתי באחת האפשרויות... בעבר:הייתי שם את השומר מסך עובר בלי בעיה וכשאני מזיז את העכבר אז באותה שנייה אני חוזר לשולחן העבודה... אני לא יודע אם פירטתי מספיק טוב כדי שתעזרו לי לפתר את הבעיה זה די מציק מכיוון שהוא נכבה כל דקה לפי השומר מסך אז נראה לי שהוא נכבה ונדלק די הרבה פעמים ואולי זה יכול לקצר את חייו? בכל מקרה לבעלי מסך -mag או למי שיודע לפתר אז בבקשה שיגיד לי איך.. הדבר קורה גם …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי ליפני חודשיים מסך viewsonic p95f+ מסך באיכות סוף העולם! אבל מה עוד שקיבלתי אותו היו לו קטם צהוב ממש חלש בצד אחד של המסך אפשר ליראות אותו בבירור רק על לבן חשבתי אולי זה מהכטיס מסך אבל החלפתי אותו עכשיו וזה קיים עדיין אני יודע שזו בעיה ידוע בטריניטרון כי גם בעבודה יש לי מסך עם וואחד קטם השאלה היא אם האחריות תופסת על כאלה מיקרים ויחליפו לי אותו?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, התמונה במסך כאילו "נלחצת" לחלקו העליון של המסך, ולאחר זמן מה היא נעלמת. => לאחר כמה דפיקות על חלקו העליון של המסך התמונה מסתדרת אבל גם זה לזמן מוגבל, והעניין חוזר חלילה. אם מישהו נתקל בבעיה או פשוט יודע מה גורם לה ומה צריך לעשות אז... תודה, נ.ב המסך לא תחת אחריות
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך הוא נהיה צהוב וכאשר אני מזיז לו את הכבל לזויות מסוימות הוא מסתדר . {צמוד לכרטיס מסך לא למסך עצמו} יש משבו לעשות עם הבעיה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך MAG 996Fs וכאשר אני שם את ההגדרות באיזה שהו משחק על רזולוצייה 1600X1200 אז הקצוות בצדדים לא יישרים ואני לא מצליח ליישר את זה עם הפאנל, ברזולוצייה 1024X768 זה מראה את זה יישר, הייתי רוצה להראות לכם תצלום אבל בתצלום זה מראה את זה יישר מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תראו לפני איזה חושים קניתי מסך של סאמסונג הקיצר השבוע ניסיתי לשים אותו על ההגדרות הכי בהירות אז שמתי אותו על הכי בהיר שאפשר והקיצר לא ממש ראו הכי בהיר כאלו ראו די בהיר אבל אם אני לא טועה אז כששמים על הכי בהיר כמעט ולא אמורים לראות כלללוםםם אז הקיצצר עכשיו שזה על הגדרות מקסימליות של בהירוות רואים יחסית בהיר אבל לר כל כך אז זה אמור להיותתת ככההה????
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-