כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. אחרי כמה ימים הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לאחרונה ישנה בעיה שהכרטיס מסך גורם לנעילת המחשב לפעמים התמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה רגעים... או שנעלמת ולא חוזרת... הכרטיס חדש..בקושי חודש... אפילו בתדרים המקוריים הבעיה מופיעה. נראה שזה מחריף מיום ליום... ממה זה נובע???? לפנות לחנות להחלפת הכרטיס? [6800GS]
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אהלן, חג שמח אוקיי, אז ככה, רכשתי radeon 9100 לא מזמן, אחלה כרטיס, ובמחיר מציאה של 150 ש"ח. (לפני כשלושה חודשים). המשחק העיקרי שלי הוא sof2 והוא פועל נהדר. בזמן האחרון התחלתי לשחק גם command and conquer - Generals אני משחק על רזולוציה של 1024*768 באיכות הגבוהה ביותר. המשחק באיזשהו שלב של מאמץ ממושך של הכרטיס מסך, כביכול... אולי זה משהו אחר.. נתקע. ואז אני חייב לעשות restart למחשב. הבעיה אף החמירה שהתקנתי דרייברים של אומגה... אני חושב. מה שרציתי לדעת.. זה האם זו בעיה של הכרטיס מסך, כפי שאני משער.. או שזו יכולה להיות בעיה אחרת. אודה לכם על כל תגובה. חג שמח, דן שכחתי לציין בנוסף שהוא נתקע לי גם מספר פעמים מאוד מאוד אחדות …
-
- 16 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה של המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו.זה קןרה בעיקר בתזוזה מהירה מצד לצד במסך......... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה.... לדעתי יש איזה חוסר סנכרון בין הכרטיס למסך אך אני לא יודע איך לסדר את זה.........
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בעיקרון הכל היה טוב, שיחקתי במשחקים עם גראפיקה גבוהה(בורדר לנד, סינגיולאריטי ועוד), אבל אז הורדתי סתם MU, בשביל הקטע. בהתחלה הכל היה טוב, אבל אז התחילו להיות קוביות מוזרות על המסך, רק בזמן המשחק. עכשיו הקוביות נעלמו, אבל הצבעים נהפכו לגמרי. גלשתי בפורום של הפועל תל אביב והרגשתי כאילו אני גולש בפורום של הפועל פ"ת. למישהו יש הסבר מזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, היום התחילו להיות לי בעיות במחשב. שכאני רואה סרט לדוגמא/ משחק במחשב הכל טוב אבל לאחר כמה דק' מתחילות קטעיות לכמה שניות ואז המסך שחור ולפעמים זה מסתדר וקופצת הודעה למטה שהדרייבר (260.99) נסגר ועכשיו הוא חזר לפעול. הכרטיס מסך שלי הוא נוידיה 9800GTX. לפעמים גם מופיע מסך כחול עם הבעיה 0X00000116. כבר מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש... ניסיתי לראות סרט בכמה תוכנות שונות והבעיה המשיכה. הטמפ' של הכרטיס מסך תקינות לחלוטין. עריכה: הבעיה מתרחשת עכשיו גם במצב מנוחה! תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי רדאון 9600 xt 2.4 512 בקיצור באמצע משחק כמו סוואט 4 או משחק אחר שיש אפשקטים וכל זה נתקע המשחק ואין לי אפשרות לצאת ממנו רק כיבוי מחשב זה מאה אחוז בכרטיס מסך שלי כי אין בכלל בעיות במעבד או בזיכרון כי לפני כן היה לי כרטיס מסך אחר ולא נתקע לי בכלל עבד די טוב וגם הכרטיס מסך עושה עוד כמה בעיות עם דרייבירם וכל זה... יש לי עכשיו תדרייבר הכי חדש של ati קונטרול פאנל הזה ... לי נראה שהכרטיס מסך פגום.....כי מאז שקניתי אותו לפני 5 חודשים ככה הוא לא הפסיק לעשות לי בעיות אתם ממליצים דרייבר אחר כמו אומדה? תביאו קישור של הכי חדש באומגה היסטוריה היסטורית הנאחס 1. שקניתי תמחשב לפני שנתיים וחצי הטכנאי הביא לי כרטיס מסך עם 64 מגה(חשב שלא ראיתי) ואז אמרתי לו את זה והוא אמר …
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם שמעו, יש לי את הבעיה הזאתי שיש לרוב הילדים שיש להם כרטיס מסך חדש וצריכים לשנות את ההגדרות וכל החארטה הזה קיצור אני משחק במשחק Counter Strike כבר עם הכרטיס מסך הזה איזה 10 חודשים והתחיל לרדת לי ה FPS משהו מפחיד, הלכתי לחנות אמרו לי להחליף כרטיס ואני לא רוצה להחליף אותו כי הוא רק חצי שנה אצלי הוא עוד צעיר ATI RADEON XPRESS 200 Series למרות שהוא ישן (הדגם עצמו) יש אפשרות שאני יכול לשנות את ההגדרות בכרטיס הזה ? או שיש דרך אחרת בלי לקנות כרטיס חדש ? או... לעשות סנכרון אנוכי?! אני לא יודע איפה עושים פה את הסנכרון בכרטיס הזה.. בבקשה נסו לעזור לי ובלי לכתוב תקנה חדש! שנה טובה
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בשמחה ובצהלה הרכבתי את הכרטיס שקיבלתי אתמול. שיחקתי בהיטמן 4 וב NFS והכל נראה בסדר עד שהפעלתי את המשחק ריינבוסיקס וגאס. בכל המסך התגלו כתמים לבנים וגדולים וא"א לשחק. בדקתי ארכיפאקטים ב ATITOOL ושימו לב לתמונה ,יש כתמים לבנים בבדיקה. מה יכולה להיות הסיבה? מיפרט שלי מימין [attachment deleted by admin]
-
- 179 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי בקניה הקבוצתית הקודמת כרטיס מסך HD7970 dual x. בטעות הגיעה הגרסה הרגילה, ולכן החליפו לי את הכרטיס לאחד חדש + גרסת OC. אני חושב שהביצועים של הכרטיס לא טובים, ואשמח אם משהו יוכל לעזור לי... למשל בHitman Absolution כאשר ההגדרות הן על High אני מקבל בממוצע 30 FPS. צרפתי תמונה של הכרטיס מסך + מפרט של המחשב. תודה רבה לעוזרים! *הספק הוא SeaSonic eco W500 *אני משתמש בדרייבר Catalyst 13.1
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!! :'( מה יכול להיות הסיבה? הספק? HELP!!!!! בא לי למות!!!
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
C&C גנרלז היה נתקע לי כל הזמן עד שביטלתי את הHT של הP4 שלי, אבל כששלחתי את השאלה לEA הם החזירו לי לינק ל: http://www.ati.com/support/infobase/4219.html לא בדקתי עוד אם זה פותר את הבעיה, אבל מישהו מכיר?????
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטיזוה בכבל svideo-rca אז אני רואה את הכל אבל כשאני מפעיל את הסרט במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובטלויזיה במקום את הסרט אני רואה סתם ריבוע שחור... זה לא שאני לא רואה כלום אני יכול לראות את הכל בטלויזיה את השולחן עבודה אבל המדיה פלייר אבל במקום הסרט יש שם ריבוע שחור תעזרו בבקשה....תודה!!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של MSI עם צ'יפ של "פיליפס".. ואני משתמש בתוכנה TV@Anywhere Plus או WinDVR בכל מקרה, העניין הוא כזה, כשאני מקליט למחשב והקובץ נשמר אפשר לראות אותו ללא בעיה (קובץ MPEG או MPG) הבעיה, מתי שאני צורב את הקבצים לדיסק ומנסה לראות אותם בDVD. כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא קורא את הקבצים יש תמונה ויש סאונד אבל הכל קטוע זאת אומרת הכל בסלואו מוואשן(הילוך איטי) ממש איטי! ניסיתי לשנות את סוג העתקה.. או לבחור מקודד אחר, אבל בכל פעם אותה בעיה. על המחשב רואים חלק, כשאני מכניס את הדיסק לDVD הכל איטי בקפציות כאלה, כאילו הוא מציג כל שניה כ3 שניות. ניסיתי בעוד DVD וגם שם אותה הבעיה. למישהו יש מושג מה אני לא עושה נכון?!? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היום פעם ראשונה מאז שהתקנתי XP ניסיתי ללכוד באמצעות כרטיס המסך של ASUS 7700 דלוקס וכניסת הוידאו שלו , קטע וידאו. על ה 98 לא היתה לי שום בעיה אף פעם,אבל להפתעתי כעת על ה XP במהלך הלכידה מופיע מעיין מלבן לבן באמצע התמונה והוא נישאר כך לאורך כול הלכידה (המלבן מופיע גם בלכידת פריים בודד). שדרגתי את הדריברים , לדרברים האחרונים של ASUS 29.80 ו WDM 1.11 אבל התופעה חוזרת על עצמה. החלפתי גם כבל SVIDEO , אבל עדיין נאדה (המלבן הלבן מופיע גם כאשר לא מחוברת מצלמה ל כרטיס !). אנא עזרו כי אני השתגעתי ??? דרור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
jיש לי כבר המון זמן בעיה שהמחשב נתקע או שקופא לרגע ואז חוזר לעצמו תוך זריקת שגיאת דרייבר של nvidia ממש כמו בתמונה הזאת : כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים הכי חדשים שיש..ואפילו התקנתי את הדרייברים של חלונות וניסיתי גםגרסאות ישנות ושום דבר לא מצליח. הבנתי שזאת בעיה מוכרת (יש לי אותה מאז שהתקנתי חלונות 7) ואני עדיין משתגע, יש לי GF 9600GT שממש מספיק לי לכל מה שאני צריך. אני לא להוט על להחליף כ.מסך כיאז התקציב שלי יהיה 250 ש"ח ואני יודע שזה לא יהיה באותה רמה. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? אשמח לתגובות! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו אצלי רעשים מהמאוורר של כ. המסך... יש לציין שניקיתי אותו עד המקסימום שאפשר, עם שואב, מברשת ואפילו שמתי שמן על הציר הפנימי. אבל כלום לא עוזר והרעש קיים. מה לעשות? אני כבר התיאשתי...
-
- 7 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך,ובזמן האחרון הוא עושה רעשים שלא עשההה בדקתי טמפרטורה וזה בסדר,אבל בזמן שאני במחשב סתם באיזה אתר פשוט אני שומעת ממש את המאווררים מסתובבים רועשים וזה ממש התחיל בשבועיים האחרוניםםם יש לי אחריות על המחשב,אז אם אני אקח להם אותו,הם יחליפו לי את המאוורר של הכרטיס מסך?בבקשה תעזרו ליייי
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס evga 7800gt ולפי מה שהבנתי המהירות של המאוור משתנה לפי הצורך למשל שאני נכנס למשחק המהירות נהיית גבוהה יותר ... ובעבודה רגילה המהירות נמוכה. אבללל שאני משחק הבנחתי שגם יש שיוני במהירות וברעש של המאוורר! הוא לא נשאר על מהירות גבוהה כל הזמן אלא לאט מהר לאט מהר כל הזמן...השינוי לא כזה מהיר אבל עדיין לא נראה לי שזה משהו שצריך לקרות. הוא לא אמור להישאר על מהירות גבוהה כל הזמן וזהו? אולי יש איתו בעיה? יש מצב שהמאוורר דפוק או שככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רכשתי 4550 אתמול, ובEVEREST הוא אומר לי GPU CLOCK = 110MHz (ORIGINAL 600MHz מה הסיבה לכך? כמו כן, בWINDOWS 7 הכל עובד חלק, אולם כשהרצתי את XP, קיבלתי blue screen of death.... [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 01:15:39 אוקיי הסרתי את הGPU וחזרתי לחלונות 7, והסתכלתי על עוד כמה דברים :Pixel fillrate : GMA950 : 1600 HD4550 : 440 HD4550 : REAL CLOCK : 299MHz, original 750MHz Effective clock : 599MHz למישהו יש מושג מה לעזאזל קורה פה? אין ספק שהמערכת עובדת יותר טוב עם ה4550, אבל אני לא קרוב בכלל לקבל את מה שאני יכול לקבל, לא?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היום שכנה הביאה לי את המחשב שלה ויש לו בעיה מאוד מוזרה... אני מחבר אליו מסך והמסך לא עובד.. המנורה שלו נשארת על כתום זה נוסה עם שתי מסכים (על הלוח יש כרטיס ONBOARD) לאחר מכן ניסיתי גם עם כרטיס שיש לי במחשב ישן שהוא תקין ועובד(בדקתי) וגם עדיין לא עבד לי.. מה זה יכול להיות? זה דחוף מאוד ואני יודה מאוד לעוזרים.. תודה,אופיר.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי תמחשב הזה intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| אז זאת הבעיה... קודם כל בסורס... הלחץ הfps שלי יורד ל 40-50 אמרו לי בגלל הדואל קור אמרתי סבבה,עד שיוצאיו עידכון שמתקן את זה נסתדר.... טוב אני מתקים cs 1.6 ה fps סבבה אבל בלחץ שיש יריות ובלאגן יש דרופים ל 40 ושהכל נרגע עוד פעם זה חוזר ל 100 3dmark 05 5.9K אז עכשיו הלכתי לאייבורי,עשו לו שם בדיקות והכל היה בסדר...[הכרטיס] אבל בכל זאת החליפו לי... ה זה הדבר הזה?!?!#!#!@ יש לי דריבר 84.21 בבקשה מישהו? :s05:
-
- 10 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש: E6400 P5B DLX 7600GT 1GB Ram המחשב הגיע היום ויש איזה הודעה בקשר לכרטיס מסך, ולא ממש הבנו מה זה. צירפתי קובץ, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
עדכנתי את הכרטיס מסך, ומאז המחשב לא נותן לי להעביר את הצג לטלוזיה הכרטיס מסך שלי זה nvidia geforce 8400 gs
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-