עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מחשב חדש (AMD 245, ג'יגה DDR2) , הוא מיועד בעיקר לאופיס ואינטרנט. שימוש משרדי בלבד. התלבטתי האם להתקין עליו כרטיס ישן שיושב אצלי במגירה (Nvidia 6200LE) או לעבוד עם ה-On Board, מהלוח החדש. (הלוח אגב הוא Gigabyte GA-MA78LM-S2). אז מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ovego,

שלום לכולם,יש לי במחשב כרטיס מסך GTS2 של אסוס,עד עכשיו,תודה לאל,הוא ביצע את העבודה בסדר גמור,אבל עם UT2K3 והמשחקים החדשים שבפתח,אני חושב שהגיע הזמן לעדכן את הכרטיס מסך למשהו אביסל'ה יותר חדש. ההתלבטות שלי היא בין הTi4200 128MB הTi4400 או שאולי בכלל שווה לי לחכות לR9500 PRO. אני לא ממש לחוץ להחליף אותו והאמת היא שהלב אומר לחכות לR9500 PRO,השאלה היא כמה זמן??? ובטח כשהוא כבר יצא הוא יעלה יותר מדי ואז אחרי שבועיים שאני אקנה אותו המחיר ירד (כמו שהיה עם הR9700 PRO). אז מה אתם ממליצים לעשות? אני רוצה כרטיס שיחזיק לי לפחות שנה.... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter Gigabyte GV-N52128TE GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB/s Graphics Processor Manufacturer Company Name NVIDIA Corporation Product Information http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=products Driver…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by adimosh,

למומחים שלום, אני קונה מחשב לבן שלי שהוא משחק במשחקים כמו באטלפילד 4 וכ"ו חשבתי לקנות לו כרטיס גרפי של גיגה בייט מסוג Gigabyte - GV-N760WF3-4GD. שראיתי שהוא עם מעבד גי-פורס טוב כולל 4GB DDR5 וכן אני יודע שגיגה בייט היא חברה אמינה. אולם שהתקשרתי לחנות אמרו לי שעדיף מליון פעמים לקנות כרטיס עם הסדרה החדשה של 970 מסוג Gainward GeForce GTX 970. בדקתי על הכרטיס ועשיתי השוואות ונראה שאכן הוא כרטיס טוב יותר מבחינת עבודה עם זיכרון ורזולוציות מעל 2K. שאלות: א. האם לא מספיק כרטיס כמו הגיגה בייט שציינתי למשחקים של היום והשנתיים הקרובות? ב. ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 ש"ח רק אם אני לוקח את הכרטיס הנ"ל של Gainward. אחרת זה כבר יקר בעליל. האם זאת חברה טובה? מה ההבדל שינה לבין גיגה ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by s0und-,

שלום, אני הולך להרכיב מחשב עבודה רציני בזמן הקרוב לעריכת וידאו, תלת מימד, הקלטות - ובגלל שאני גיימר בליבי - רציתי שיהיה גם חזק בתחום הזה. חשבתי על לוח אם (אוהב את Asus) עם 2x PCIx16, ולשים עליו QuadroFX1500 + GeForce 8800GTX יש לי 2 מסכי Samsung SyncMaster 931BF (19") . יש למסך כניסה אנלוגית ודיגיטלית. אם אני אחבר את שני כרטיסי המסך ללוח, אחבר כרטיס אחד לכניסות האנלוגיות של המסכים - וכרטיס שני לכניסות הדיגיטליות של המסך, תיאורטית- אני אוכל לעבוד עם הQuadro כשאני על "Input1" ולשחק על ה8800 כשאני ב"Input2" במסכים ? מה קורה אם לאפליקציה / משחק שאני מפעיל אין אופציה לבחור איזה כרטיס להפעיל ? האם כל זה בכלל יעבוד? ;D [עריכה] שכחתי לשאול - למישה יש הערכה איזה ספק יריץ לי מערכ…

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by evgeni1984,

שלום קניתי כרטיס מסך 6950 TOXIC ו שמתי לו דרייברים הכי חדשים שיש לAMD אבל לפעמים בזמן עבודה או בזמן משחק נתקע לי המחשב ופאעום מהבב המסך ורושם לי הדרייבר שיחזר את עצמו מה לעשות בבקשה??? וגם יש לי בכרטיס מתג לעביר ל6970 זה מעלה בSHADERS ל1536 אבל במשחק פתאום התחיל לזייף בSKYRIM השחקן התחיל לרדת לי פתאום מתחת לאדמה?? http://gpuz.techpowerup.com/12/01/03/3gb.png

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by tordek,

ברצוני לקנות כרטיס מסך Radeon 9000 pro ויש לי התלבטות בין שתי יצרניות: Tyan Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB שתיהם ב 550 ש"ח החנות שמוכרת את כרטיס ה TYAN נמצאת ליד ביתי, איזה יצרנית תיתן לי תוצאות טובות יותר ?!?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by tavlins,

הסיפור הוא כזה- יש לי דיוידי נוסף.. ויש לי כרטיס מסך טוב במחשב בלי יציאת וידאו..(S-video) בכרטיס מסך אחר שיש לי יש יצאיה כזאת.. אז אני רוצה להוסיף אותו למחשב כדי שתהיה לי יציאה.. והוא ישמש רק כיציאה לא כמאיץ גרפי.. וככה אני יוכל לחבר את המכשיר דיוידי אפשרי?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. Started by Kukishin,

איני נוהג להחליף מחשב כל 3 שנים אלא בטווחי זמן ארוכים בהרבה, וזו עובדה שכרגע לא ניתנת לשינוי. עכשיו אני בסוף תהליך רכישת מערכת-נישאר לי רק כרטיס מסך לקנות. כיוון שכך חשבתי לעצמי שאני רוצה מחשב שיסחב באופן סביר לכמה שיותר שנים ולכן יש להשקיע עכשיו ברכיבים טובים. קניתי 6600E, P5B DLX, 2GB 800MHZ, ליברטי 400 ומארז ארורה של ג"ב. אותו כיוון חשיבה אני רוצה ליישם ביחס לכרטיס מסך והצלחתי לגרד כסף ל8800GTA 640. האם אתם חושבים שאני צודק?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by matan_18,

שלום לכם, אתמול בשעת גשם מאוחרת שמעתי קול של מים מטפטפים ממש קרוב. קמתי הדלקתי את האור וחשכו עיניי ! איכשהו בגלל רעף שבור נכנסו מיים וטיפטפו לי לתוך החדר היישר...למסך ( לתוך המסך) . השאלה הנשאלת האם יש בכלל טעם לחבר אותו אחריי שנכנסו אליו מיים? המסך הוא מסך מצויין ויהיה לי חבל לזרוק אותו בגלל כזה דבר. האם יש ישועה?

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by Vortex,

מה אתם אומרים ? כרטיס טוב? איזה דברים להתקין בשבילו ? =]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Y-T-M,

דבר ראשון אני הולך לקנות אותו עם המפרט הבא השאלה שלי עם שווה לקנות את הoc האם זה שווה את המחיר או לא? מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: ‏Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by kalabasa,

השימוש שלי הוא משחקים וסרטים אני לא מתכנן בזמן הקרוב ואפילו לא הרחוק לשים שניי כרטיסי מסך שאם אני לא טועה זה נקרא sli הלוח אם שאני אקנה כנראה יהיה Gigabyte GA-K8NF-9 nFrorce 4X . אז אני אשמח אם תעזור לי כי אני לא מבין בכלל וחשוב דבר אחד שיהיה יציאה לטלוויזיה ויהיה נחמד אם יהיה גם כניסת די וי... אני צריך בערך בסכום של 1200 שקל משהו כזה אפשר קצת לחרוג... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by asilic,

הי יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך S3 16 MEG ועם יציאת S VIDEO עכשיו חיברתי את זה לטלויזיה ואני רואה טוב הבעיה היא ששולחן העבודה שלי יותר מידי גדול לטלויזיה איך ניתן לסדר את זה ששולחן העבודה יתאים לטלויזיה עוד שאלה זה שבעזרת ה S VIDEO עובר רק וידאו וצריך לשמוע את הסאונד מהמחשב הנייד יש דרך שסאונד יתקבל מהטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. Started by lazygecko,

מה דעתכם על GeForce FX 5900 XT 128 MB של Leadtek ? יש חלופות יותר טובות בקטגורית המחיר שלו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by dino,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר טוב, ה-Iiyama 452Pro Vison Master או ה-ViewSonic P90F, המסך ישמש למשחקים ואינטרנט {בקיצר להכל}, אני לא ממש יכול לדעת מי יותר טוב בגלל שהמפרט הטכני דיי זהה, ל-ViewSonic קצת יותר גבוהה אבל עדיין לא הפרש גדול, אז תעזרו לי. תודה מראש, מתן.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tomer-k,

שלום, אולי מי שמבין בכרטיסי מסך למחשבים ניידים יוכל לעזור לי מי מהשניים טוב יותר והאם יש הבדל משמעותי? ATI® Radeon X1100 up to 384MB NVIDIA GeForce Go 7300 with up to 256MB TurboCache, 128 MB dedicated VRAM תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  19. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  20. אני מחפש תמונות לוגואים או פלאשים של חברות בתחום המחשבים, בעיקר כרטיסי מסך. אם ראיתם איזה פלאש יפה של חברה מסוימת או תמונה יפה, שימו פה קישור. חייב שזה יהיה רוחבי, עם רזולוציה ברוחב של 430 לפחות. אני אשלב את מה שתביאו באתר של IQPC בלוגואים המתחלפים בעמוד הראשי. http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by ariebel,

אז ככה, צרבתי את הBIOS מהאתר שהביאו בחדשות של היום על איך לשפר את ביצועי ה RADEON 9500 PRO ולהפכו ל RADEON 9700 NON PRO. אז ככה, עשיתי פלאש לביוס ועכשיו הוא מזדהה לי כ RADEON 9700 PRO !!!! אני רוצה שזה יחזור להיות 9500 בשביל האחריות (אם אצטרך) איפה אני משיג BIOS ישן?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by A91187a,

אני ודילמת הLCD שלי נמשכת.. בערך אחרי שכבר חרשתי את כל המסכים בעולם הגעתי ל2 מסכים עיקריים שאחד מהם אני כנראה יקנה. הראשון NU Q711-V מחיר: 1500 אתר רשמי: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 חיפוש בזאפ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=34484&gsid=10-4%20 השני LG L1730S אתר רשמי: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?unit=NOTHING&catModel=27&actType=&modelName=&globalCode=L1730SM&modelPrefix=40IL17&globalSuffix=000000&currentPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000499&page= מחיר: 1700 אין צורך לפרט. (דוגרי זאפ לא עולה אז שהוא יעלה אני ישים את כל הפ…

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by alonlior,

כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 256MB/256BIT , CORE CLOCK 450MH לעומת זה (הבדל של 80 שקל) 256MB/256BIT , CORE CLOCK 470MH לעומת זה (הבדל של 90 שקל מה470) כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 Extreme Edition וככה זה ממשיך השאלה שלי אם ההבדל הוא משמעותי והאם הוא מצדיק הבדל מחירים כזה, עד שכדאי לקנות את היותר יקרים

24. Started by mrsph666,

שלום, ברשותי Gigabyte GTX570 (GV-N570OC-13I) ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ויזואלי לגבי פירוק גופי הקירור, ע"מ לנקות ממנו אבק. או שזה פשוט לסובב כמה ברגים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by massinvallus,

הוא נמכר רק ב1577 ש"ח אצל הדובים ואותו כרטיס של CONNECT3D עולה 1957 ש"ח. איך החברות האלה? מספקות קירור טוב?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.