כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה - כבר הזמנתי לוח Epox 4G4A+ שיש לו את הכרטיס מסך שאינטל שליבו בו. השאלה שלי היא עד כמה הוא חזק, והאם לפחות יותר מהוודו 3 3000 שיש לי כרגע... שאלה שנייה היא על הסמך שאני מתכנן לרכוש בימים הקרובים - Samsung 19" 959NF: האם יש פה מישהו ששני הקווים של השפורפרת הפריעו לו עד כדי כך שהוא מצטער על הרכישה או שהיה מעדיף מסך אחר כמו LG??? אני חושש ששני הקווים האלו יפריעו לי... ותודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או סוג של חיבור דומה לו יש כאלה פשוטים בלי קופסא HDTV/ Video-out Cable [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך וספק חדשים כרטיס מסך gtx 1060 6gb oc ספק כוח 520w antec הכל טוב ויפה עלה לא עשה שם בעייה אבל שאני מדליק את המזגן המסך מתכבה לשניה ונידלק בחזרה השאלה ההם זה בעייה בכרטיס מסך או בספק קניתי אותם לפני יומיים או שהבעייה בחשמל של הבית תודה מראש לעוזרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך "15 LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא רמקולים. המסך מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט ולא למשחקים. מה המלצתכם תודה מראש שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתלבט בין ה iiyama pro 454 לבין הסמסונג 959NF וראיתי בפורם הזה הרבה המלצות על המסך של סמסונג ולא ראיתי כמעט כלום על המסך של ה iiyama, וחבר שלי אמר שהמסך של iiyama הוא טוב. אז מישהו יכול לעזור? ואולי מישהו יודע איפה אי יכול ללכת לראות את המסכים האלה? (אני צריך מסך טוב מאוד למשחקים ושיחזיק מעמד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לחבר נפל מהיד הכרטיס מסך ולצערנו החיבור שלו(\זה שבא מהספק כוח נשבר, למרות שזה עדיין עובד ההפרדה בין החריצים נשברו מה אפשר לעשות? מי יכול לסדר את זה או שהכרטיס מסך לפח? הבנתי שזאת הלחמה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך דיי ישן 9800GTX+ 1GB הגרסה שמותקנת לי במחשב היא 314.22 והגרסה העדכנית היא 335.23 האם כדאי לי עדכן את הדרייברים כי אין לי כוח להסיר את הישן לעשות ריסט וכו וכו... השאלה שלי היא כזאת האם הדרייברים חדשים שיוצאים מוצאים עדכונים גם לכרטיסים ישנים כמו שלי או שהם משפרים רק את התאימות והביצועים של הכרטיסים החדשים שיצאו לאחרונה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שח שמתאים לממשק AGP וכרטיס מבוסס Nvidia למשחקים כמובן ראיתי בזאפ את הכרטיסים הבאים: nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gainward ב837 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 256MB Gainward ב860 שח nVIDIA GeForce PX6600GT 128Mb Leadtek ב603 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte ב742 שח איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם ( או שפספסתי אפשרות אחרת )..... מפרט מחשב מעבד Prescott 3G 478 לוח אם של ASUS P4P800SE זיכרונות 256x2 Mosel
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מצב לכרטיס הזה כבר בארץ? אני מחפש אותו בכל מקום ובנתיים מצאתי אותו רק באקסלנט במחיר גבוהה מדיי, בבקשה תעזרו לי זה ליום הולדת של אח שלי תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש סיכויי שהמחירים ירדו בקרוב ? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
X700XT VS 6600GT לפי דעתי מי שיקח הוא מי שיהיה לו את יחס הביצועים-מחיר הכי טוב! הקרב מאד צמוד.... אך! ל6600GT יש יתרון, בנוי בתוכו מנוע shrader model 3.0 (אין אותו עדיין במשחקים) מה שיבטיח לו אריכות חיים כלומר הוא יהיה כבר מוכן למשחקים חדשים מהדור החדש שיצאו עם מנוע זה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה המפרט שלי ם הכרי מסך הם הוא מספיק בכדי לשחק על FHD 1800? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz Gigabyte Z77X-D3H 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 Nvidia Geforce Gtx 470 Inno3d Intel 30GB SSD 525 Series mSATA III Samsung 840 Series 120GB SSD SATA III SAMSUNG Spinpoint F3EG HD503HI 500GB SATA II LG DVD±RW GH24NS x24 Corsair TX750M 750W Modular Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty יש צורך בלהחליף כרטיס משסך או שהוא עוד חי ובועט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה את הדרייבר האחרון, 13.2 BETA 7 והוא פתר לי בעיות במשחק CRYSIS 3. אולם, כרגע ה-CF אצלי מבוטל (ניקיתי את המחשב והגשר נותק כשהוינדוס עלה תחילה). כרגע אני יכול לבחור לאפשר את ה-CF, ואז כשאני לוחץ על APLLY, לא קורה כלום. הוא ירוק, כך שכן הוא לחיץ אבל בפועל לא קורה כלום אולי זה באג בדרייבר החדש, למישהו יש ניסיון עם זה ב-CF ויכול לבדוק אם גם אצלו זה לא עובד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך שלי תומך ב DVI, המסך הוא CRT. אם אחבר את המסך ליציאת DVI בעזרת המתאם, זה ישפר את התמונה? תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא מובנה בלוח GIGABYTE GA-G33M ציטוט מאתר הבית: על פניו נראה שהוא תומך, לעומת זאת כשאני מנסה להגדיר את הרזלוציה של המסך ל- 1080 * 1920 אני מקבל מסך שחור עם הודעה OUT OF RANGE. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולא עזר. אם הבעיה היא בכרטיס המסך, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח? ASUS EAH3450/HTP/512M RADEON HD הכרטיס הזה אמור לעלות כ-250 ש"ח. אין לי עניין ולא יכולת לרכוש כרטיס יקר. אם הבנתי לוקה בחסר אשמח אם תעשו קצת סדר בנתונים שהצגתי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס במחיר הכי מינימלי שיוכל להריץ לי TF2 (מוד כבד גרפית של HALF LIFE 2). שיריץ חלק, ללא תקיעות וואט סו אבר, על גרפיקה גבוהה (ANTIALIAS X4). יש לי כרגע 8400GS שקניתי רק מהסיבה שהוא היה הכי זול (200 שקל לפני כחצי שנה), אחרי שנשרף לי X800GT02 בן כחמש שנים פתוח צינורות שהריץ את המשחק כמו שצריך על גרפיקה גבוהה במשך כל הזמן הזה. שאר המפרט (הקצת ישן שלי): Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE @ 2.2GHZ 512Mb 400MHz Kingston CL3 2x AN8 ULTRA S-939 nF4U SATA II ASUS 8400GS 512MB GDDR2 DX10 PCI-E Zalman CPU 7700 Cu HEC Compucase CI-6A21 400W
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שקניתי את הכרטיס ..פתחתי כמובן יישר ל 16 צינורות ....OC בדיקות יציבות ...בלה בלה בלה ...עד שמצאתי את היציבות שלו שהייתה על 535\585 הורדתי כמובן ב 5 את שניהם , הכל יציב החיים יפים . זה היה בימים שהוא נקנה !!! משום מה נראה לי שהכרטיס הזדקן עם הזמן ! שקניתי אותו הכל טס ! טססס ! הכל חלק על הכי גבוה בהגדרות המשחקים כיום אני מרגיש שהכרטיס הזקן בצורה משמעית ! למרות אותם התוצאות עדיין ב 3DMARK . ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על אותם משחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) ולמרות שהכרטיס לא מתחמם מעבר לנורמה (58) תושיעו אותי ! מזה יכול להיות !?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כל דיון שלישי פה נפתח על הרידון הזה ויש כל כך הרבה דגמים (נראה לי ראיתי איזה 5-6) ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב ואיזה פחות טוב וזה מציק לי אז עם אתה יכולים לרשום את הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות, מה קרה לימים שהיה רק p ו- np?! :-X תודה מראש... נ.ב אני בטוח שזה יעזור לעוד כמה...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ma hahevdel bein 2 ha kartisim??? only the Core and the Memories ??? coz at my friend's comp he gets alot better image quality VE YESH HARBE HEVDEL!!! i got 9500 pro and he got 9700.... my screen is pure flat PROVIEW "17 and he got an normal MAG not flat pretty old..... az ma hahevdel beinhem!?!?! ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי RIVA TNT2 MODEL 64 PRO 32MB עכשיו ממש קיבלתי אותו מחבר, עד עכשיו היה לי וודו 3 3000 שעבד מצויין אבל פתאום אני בא להחליף את הכרטיס מסך שם את הטי אן טי עולה הווינדוס כמובן בלי צבעים כי אין דרייבר ואז אני צריך לעשות ריסט כי הווינדוס התקין את הכרטיס.. או קיי עשיתי ריסט והלוג אין לווינדוס פשוט נתקע (הפס שמתמלא) ניסיתי להתקין דרייבר אחר שוב נתקע או שזה עלה וההארד דיסק עבד כמו משוגע ואז נתקע... אני שם בחזרה את הוודו והכל עובד מה יש לזה?! הכרטיס הזה נתמך ע"י לוחות של פנטיום 0 אפילו... לא יכול להיות שיש בעיית תמיכה. תודה לעזורים! מי יתן ואני ישחק בקאונטר סטרייק כמו בן אדם פעם..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. דרך אגב עדיף אולי בכלל את HD4870? אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף אבל בכל זאת להוציא מהקנייה כמה שיותר יעילות, בעיקר בחשיבה לטווח הארוך. תודה לעוזרים הנחמדים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם PCI-E ועד היום חשבתי על ה 6600GT וכולם אומרים שזה אחלה דגם וזה . היום ראיתי בפאנדה וזיגזג x800 256MB ו x800 128MB הסתכלתי באתר של גיגה בייט ושם מראים רק את ה 256MB וכאילו לא מכירים בדגם של 128MB השאלה הראשונה היא : 1) האם קיים דגם כזה עם 128 מגה בייט ? 2) האם ההפרש ביניהם (500 שקל ) שווה את זה ? 3) האם ה x800 128MB עדיף על 6600GT . *זה לא הפרו ! זה הדגם הרגיל !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה דרייבר בvoodoofiles.com הכי טוב לXP. יש שם יותר מדי דרייברים לXP!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-