עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by co11,

שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , כרגע יש לי ATI Radeon 9550 , אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק משחקים טובים וגם את הווינדוס החדש (vista) . תקציב: עד 500 ש"ח . יש לי לוח אם Gigabyte GA-8VM800PMD-775 תודה לעוזרים .

2. Started by Shmulik Bizur,

קניתי כרטיס מסך וספק חדשים כרטיס מסך gtx 1060 6gb oc ספק כוח 520w antec הכל טוב ויפה עלה לא עשה שם בעייה אבל שאני מדליק את המזגן המסך מתכבה לשניה ונידלק בחזרה השאלה ההם זה בעייה בכרטיס מסך או בספק קניתי אותם לפני יומיים או שהבעייה בחשמל של הבית תודה מראש לעוזרים ?

3. Started by infer73,

רציתי לדעת, אני אולי מתכנן לקנות כרטיס מסך 6800 יד-שנייה (עם אחריות לבערך עוד שנתיים וחצי) שהמוכר טוען שאפשר לפתוח לו צינורות (AGP אגב) אז רציתי לדעת, האם פתיחת צינורות פוגעת בכרטיס? זה מסוכן לכרטיס? ועד כמה 6800 (בלי פתיחת צינורות) יותר טוב מ6600GT? [אם בכלל] (כי הם עולים לי אותו הדבר בערך, רק שה6800 יד שנייה) ועד כמה פתיחת צינורות ל6800 עוזרת לביצועים? האם 6800 עם פתיחת צינורות משתווה ל6800GT? מה ההבדלים ביניהם? (מהירות ליבה/זיכרון?) עריכה: לא ידעתי אם לשים את הנושא הזה כאן או בקירור וOC, אז אם זה יותר מתאים לשם, אנא שמנהל יעביר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by CyberBot,

בישביל חבר עד 700 שאר המפרט אני לא מכיר אני יעיף מבט מאוחר יותר חשבתי על הGTX750TI OC

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. אני נמצא בבעיה כבר שנה שלמה, ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור. לפני שאני שולח את הכרטיס לבדיקה, אני צריך להיות בטוח שזאת בעייה חומרתית. אז זאת הבעיה: בחלק מהמשחקים אני רואה ריבועים בכל מיני צבעים בכל המשחק, ואחרי כמה דקות המשחק לרוב נתקע ואני צריך לרסט את המשחב. הנה תמונה מהבעייה מהדמו של COD2: קורה בעוד המון משחקים, שמתי לב שזה במיוחד קורה במשחקים כבדים יחסית (למרות שניסיתי להריץ את ה COD2 על רזולוציה נמוכה יותר (800 על 600) אבל הבעייה עדיין קיימת). החלפתי המון דרייברים, ורב היום החלפתי מה 5.7 ל 5.9 החדש, עדיין הבעיה ממשיכה. מדובר בכרטיס מסך Msi radeon 9800pro שנקנה בנעה מחשבים לפני כשנה. מה לעשות? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shloosh,

מה יותר טוב???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yanive,

המפרט שלי: E6300 עם oc ל-3.3 ספק כוח 500w FSP זיכרון: 4GB OCZ כרטיס מסך: ATI 4770 יש לי תקציב של 750 ש"ח לקניית כרטיס מסך החדש חשבתי על: Palit GeForce GTX460 Sonic Platinum 1024MB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2048 או Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3083 תעזרו לי לבחור השאלה השנייה כמה הצוואר בקבוק ישפיע על הביצועים של הכרטיס החדש...? *היעוד של הכרטיס הוא בעיקר ל-BF3 תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי לחבר נפל מהיד הכרטיס מסך ולצערנו החיבור שלו(\זה שבא מהספק כוח נשבר, למרות שזה עדיין עובד ההפרדה בין החריצים נשברו מה אפשר לעשות? מי יכול לסדר את זה או שהכרטיס מסך לפח? הבנתי שזאת הלחמה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofeky1,

אחד עם 256 DDR3 או עם 512 DDR2? תודה שתי הכרטיסים של Point Of View ההפרש במחיר שלהם הוא קטן מאוד! איזה מהכרטיסים האלה יתנו יותר ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הביאו לחבר שלי מסך והוא רוצה לחבר גם אותו למחשב כך שיהיה לו 2 מסכים זה אפשרי? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shibie,

שלום חברה, רציתי לשאול עד כמה זה ישפר לי את הביצועים אם אני יקנה עוד כרטיס מסך 8600gts? תודה..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. וגם - איך מגדירים את RESOLVE 16 בחלונות לעבוד הכי טוב עם כרטיס המסך המסויים שקניתי? ודבר אחרון - בחלונות 10 - האם אני צריך לעשות DISABLE לכרטיס מסך שמובנה בלוח האם או שאין שום בעיה ששניהם יהיו פעילים במנהל ההתקנים? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Vortex,

כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by King Of Action,

Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by CyberMan,

אני מצאתי את כל הערוצים. ועכשיו כשאני מדליק איזה ערוץ, הוא מראה לי אותו שנייה אחת ואז התמונה נעלמת ומופיע "שלג"... ב-MOSAIC הוא מראה את על הערוצים בסדר גמור... מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shmulik_miata,

אהלן חברה, יש לי כרגע ASUS 970 STRIX שרץ על לוח מקסימוס HERO VII ומעבד I7 4790K. אני מריץ משחקים ב-4K אך לא על ההגדרות הכי גבוהות. מה כדאי? לשדרג ל-980?(האופציה הפחות עדיפה עליי) או לרכוש כרטיס מסך זהה למה שיש לי כרגע ולחבר אותם ב-SLI? תודה שמוליק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IG,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו טוב יותר... אני קונה בארה"ב (יותר נכון יקנו לי...), ואני רוצה משהו שלו יעלה יותר מ1000 ש"ח (200$...) מה הכי יתאים למערכת שרומה לי בחתימה? אל תתנו לי הצעות מאתרים זולים במיוחד, כנראה יקנו לי את הכרטיס בחנות שכונתית או משהו כזה... תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by e-d-a,

אז כל דיון שלישי פה נפתח על הרידון הזה ויש כל כך הרבה דגמים (נראה לי ראיתי איזה 5-6) ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב ואיזה פחות טוב וזה מציק לי אז עם אתה יכולים לרשום את הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות, מה קרה לימים שהיה רק p ו- np?! :-X תודה מראש... נ.ב אני בטוח שזה יעזור לעוד כמה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by evgeni1984,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-6950-2gb-gddr5-toxic-pcie-p-12391?cPath=67 זה הכרטיס מסך אני מצטער אם זה לא קשור אבל גם ספק כוח לאותו כרטיס מסך http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8280 זה הספק תודה מראש ומצטער אם הנושא לא קשור לכאן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי, קודם כל אציין מראש שאני מחפש לקנות אותו מחו"ל. בארץ יעלה 30-40% יקר יותר במקרה הטוב. אז ככה שהתקציב הוא 200$, שזה אומר לא להמיר את זה לשקלים ולהמליץ לפי המחירים בארץ. *ההעדפה היא לNVIDIA. *לוח אם ומעבד של מבוסס INTEL אם זה משנה למשהו... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ccc,

שלום יש לי RIVA TNT2 MODEL 64 PRO 32MB עכשיו ממש קיבלתי אותו מחבר, עד עכשיו היה לי וודו 3 3000 שעבד מצויין אבל פתאום אני בא להחליף את הכרטיס מסך שם את הטי אן טי עולה הווינדוס כמובן בלי צבעים כי אין דרייבר ואז אני צריך לעשות ריסט כי הווינדוס התקין את הכרטיס.. או קיי עשיתי ריסט והלוג אין לווינדוס פשוט נתקע (הפס שמתמלא) ניסיתי להתקין דרייבר אחר שוב נתקע או שזה עלה וההארד דיסק עבד כמו משוגע ואז נתקע... אני שם בחזרה את הוודו והכל עובד מה יש לזה?! הכרטיס הזה נתמך ע"י לוחות של פנטיום 0 אפילו... לא יכול להיות שיש בעיית תמיכה. תודה לעזורים! מי יתן ואני ישחק בקאונטר סטרייק כמו בן אדם פעם..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עד עכשיו היה ברשותי כרטיס מסך-SAPPHIRE HD5850 הכרטיס נמכר.ובסכום שקיבלתי פלוס 18 שקל הצלחתי לקנות זוג כרטיסי מסך-HD5770 אז בעצם שידרגתי או שינמכתי. נא להתחשב בלוח אם-GA-P55A-UD3 שהחריץ השני של ה-PCIE רק-X4 כמובן שהשאלה נשאלת לפני ההרכבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי, האם הספק כוח שלי enermax modu 82+ 425w יצליח להחזיק כרטיס מסך 6950 או 560ti ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חשוב שיהיו לו יציאת HDMI ועדיפות לשתי DVI. שיריץ חלק סרטים ב FHD ומשחקים חדשים.. אני שוקל לקחת את ה GTX 460 מה אתם אומרים? עדיף שהכרטיס יהיה במלאי של logicpc.co.il כי משם אני מזמין את שאר חלקי המחשב. תודה!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים