כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה מהסוג הישן (מסך גדול עם כניסת RCA יחידה) ומחפש כרטיס מסך טוב אך לא יקר מדי. מפרט מחשב: מעבד core i5 2500 לוח אם asrock z68 pro3 זיכרון kignston ddr3/2Gb/1600Mhz ספק כוח antec earthwatts EA500d מסך: teac 20.1" 1680x1050@60hz אני צריך כרטיס מסך עם יציאת s-video, וכזה שאוכל לחבר אליו גם את מסך המחשב וגם את הטלויזיה לשימוש בו-זמני.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך כנ"ל המורכב בלוח אם תוצרת MSI ומעבד פנטיום 4 , המסך שלי הוא סמסונג 753 הבעייה היא במערכת הפעלה WINDOWS XP אין תמיכה בתלת מימד ו OPEN GL , בהפעלת DIRECT X מופיע כאילו האופציה במצב DISABLED באפור , לא ניתן לשנות ל ENABLE !! , ניסיתי להחליף DRIVER - ים , לא עזר ! אגב תחת מערכת הפעלה חלונות 98 , תכונות אלא עובדות ללא בעייה !! לעזרתכם אודה ! איציק
-
הכרטיסים האלה בערך בתקציב, איזה הכי משתלם? (על מערכת AMD 64 3000 RADEON 9600XT DVI 256MB XFX FX5900XT 128MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB(אם יש ב1200-1300) xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 768/1024 עם מסך 17 עם הגדרות של כל המשחקים הכי חדשים על HIGH,ושירוצו חלק ללא תקיעות. אז מה הכי מומלץ בשבילי? לא רשמתי תקציב אבל אני לא מתכוון לשבור חסכונות,שיהיה מחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard או Gainward Geforce 4 TI4600 Ultra / 750XP 128MB DDR Video Card ? אני מדבר על עדיפות מבחינת המחיר והזמן שהמאיץ יחזיק מעמד ואני יצטרך להחליף אותו כמה שיותר מאוחר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3080-12g-p5-4865-kl/p/N82E16814487557?Item=N82E16814487557&quicklink=true מבחינת ביצועים הכרטיס הזה כמעט זהה ל3080TI רק משמעותית זול יותר ובארץ ה3080 10GB יקר יותר(יש הבדלים גם בליבה ולא רק בזיכרון). אני לא נכנס כאן להאם כדאי להזמין מניואג, רק מראה מבצע שמראה את הכיוון שאליו המחירים מתקדמים. לאלו שרוצים להוציא פחות יש 3070TI ב3000 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3070-ti-08g-p5-3797-kl/p/N82E16814487550?Item=N82E16814487550&quicklink=true ושני הכרטיסים פה של EVGA ומגיעים עם אחריות בינלאומית.
-
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה אולי לקנות כרטיס מסך אבל השאלה אם המערכת שלי תיהיה מספיק חזקה בשביל לנצל אותו 2.8 מורטווד ABIT IS7 256X2 DDR400 120GB 8MB SATA זה מערכת מספיק טובה?! יהיה צריך לשדרג משהו? ולכמה זמן המערכת הזאת תיהיה מספיק טובה למשחקים? ???
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ישלי בעיה שמישחקים לא מוצגים על מסך מלא לאחר התקנת WIN7 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 4850 512MB ומסך 22" ולמרות שאני קובע ב-CCC 9.12 HOTFIX שרזלוציית המסך היא 1680X1050 וגם בהגדרות המישחקים על הרזולוציה התואמת למסך עדיין אני רואה את שורת המשימות בזמן המישחקים מה זה יכול להיות? תודה לכל העונים משה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב חדש בקרוב לשימושים של גלישה, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך, מכיוון שאני צריך שיהיו לפחות 2 יציאות של DVI או 1 DVI ואחד HD על הכרטיס. יפעיל T220P של סמסונג מתלבט בינתיים בין ZOTAC 8400GS 512MB לGeForce 210 512MB מה עדיף? האם ישנם דגמים נוספים שמומלצים? אם כן כוונו אותי לחברה מסויימת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי בביוס אפשרות להעלות את הגודל של ה AGP Aperture Size עד ל 128 כרגע עומד לי על 64 ויש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט . האם כדאי לשנות והאם זה יעזור במשהו או אולי יעשה פחות טוב ? קראתי במדריך אבל לא ממש הבנתי. עוד שאלה אולי מישהו יודע מזה האפשרות נחדשה בדרייברים החדשים של נווידיה NEGATIVE LOD BIAS ובמה לבחור ב CLAMP או ALLOW .
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס הבא http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3256&catcode=&AdCat=&parentid=#detailed ב-System Requirements כתוב Connection to the system power supply is required מה זה אומר? אני צריך לחבר מולקס מהספק לכרטיס? אם אין לי מולקס פנוי מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש חדש בפורום הזה ולכן אני צריך הרבה עזרה מכם. יש לי מחשב: AMD Athalon 64 X2 Dual Core Rrocessor 5200 1 GB Ram Geforce 6600 אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיריץ לי ברמה בינונית את המשחקים החדשים כמו COD4 או Medal Of Honor. איזה פרטים טכניים אני צריך לחפש בכרטיס מסך כך שיריץ את המשחקים באופן חלק? ואם אתם יכולים אז תמליצו לי על כרטיס מסך טוב... תודה לכל העונים...
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
בכל משחק זה ככה.המפרט שלי בצד. אני בכלל חושב שההגדרות הכרטיס מסך שלי תכלס לא עובדים כי אני עושה על איכות וזה ממש טיפה משנה לי במשחק ובכלל לא מוסיף כלום. וגם המשחק פיפא 07 הסרטונים מקרטים לי.והמשחק Reservoir Dogs לא זז לי חלק.וגם המשחק F.E.A.R לא זז הכי הכי חלק שאני ראיתי כאן אנשים עם הכרטיס 7600GT שהמשחק זז להם חלק חלק. החליפו לי לוח אם וזכרונות.אני רק שואל אולי זה הספק? [הספק שלי ברור שמספיק אבל אולי יש לו בעיה?] עכשיו הFPS במשחק Reservoir Dogs עומד על 25 23 . ובמשחק F.E.A.R עומד על 40 ופתאום יורד ל20 25 זה משחק כזה למעלה למטה. ובפיפא במהלך המשחק זה עומד על 110 ומתי שיש סרטונים כמו שאני מבקיע גול אז זה יורד ל2 1 FPS. חח בכלל במשחק הזה פיפא צריך לטוס לי. אז אולי אתם יודעי…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי נושא חדש עם כותרת תקנית , מנהלים סליחה להבאה לא יחזור על עצמו , הינה הבעיה שלי שוב פעם : *** שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין Sad בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג…
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לשדרג את כרטיס המסך אך לא יודע מה מהנמכרים כיום מתאים ללוח האם שלי. לוח האם: Gigabyte GA-EP45-UD3LR, שיש לו סלוט אחד של PCI-E 2.0 X16 port. ספק כוח: 650W TT. כרטיס המסך שיש לי: ATI Radeon HD 4800 Series. חיבור DVI. תקציב לשדרוג: עד 1500 ש"ח. יתרון ל: כרטיס מסך שקט, ועם קירור טוב-לא כזה שיתחמם ותגרם בעיית ביצועים בזמן משחקי מחשב (למשל Call of Duty MW3, BF3). מה ההמלצה שתתאים ללוח האם הזה? תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היצרנית מאמצת פעם נוספת את המעבדים הניידים המובילים מבית AMD, בשילוב עם כרטיסי מסך מודרניים של NVIDIA - אך ללא הדגמים העוצמתיים ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
הם מופיעים רק לכרטיסי BBA, מה שאומר שאני לא יכול להוריד, נכון? כי אם אני נכנס לדף של הPBA של הדריברים, אז אני מוריד את ה6200, מה שיש לי עכשיו, ובBBA אני מוריד את ה2.5... ??? מה הקטע, הם תומכים רק בכרטיסים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
קראתי ש750 WATT לא מספיק חזק זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
- 2 followers
-
-
הפעלתי משחק והשתנו הגדרות התצוגה.. לאחר שניה היה מן פיצוץ קטן ונקודה לבנה באמצע המסך.... וריח של שרוף... המסך נשרף אני מניח... יש דרך לתקן את זה?... יכול להיות שזה רק פיוז ? כי עכשיו הוא לא נדלק...
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש מעבד:Amd Phenom Quadcore black edition 9850 כרטיס מסך:Nvidia Geforce 9800Gtx+ 2 גיגה זכרון ראם ועובד על מערכת הפעלה XP מסך 22 " אם חשוב לציין בקיצור ברוב המשחקים שניסיתי הFPS איכזב אותי קשות בFALLOUT 3 ניסיתי להריץ את המשחק על ULTRA HIGH ברזולוציה 1680X1050 וזה קירטע-15-25 FPS בCRYSIS WH אני מריץ את המשחק על 1400X900 על ENTHUISTIC וזה רץ לי על 19-27 FPS בע אני לא יודע מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קודם כל אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה מזה כרייה בדיוק. דבר שני האם זה פוגע לטווח הארוך בכרטיס ? והם יש דרך לדעת כשקונים אם הכרטיס פגום או משהו? (למרות שיש אחריות אבל עדיין.. תמיד מלחיץ..) תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך כנראה, היה לי radeon 9600 pro, אני לא משחק הרבה, מדי פעם משחקי רשת ישנים יחסית. אני צריך משהו שיחזיק בערך כמו הכרטיס הקודם ושמתאים ללוחות הישנים (?) Asus P4PE (הלוח תומך ב-agp 4). תודה :]
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-