עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mor_shalev,

יש לי 4850 וחיברתי אליו שני מסכים אחד רגיל ואחד lcd.. אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד.. וגם כשאני מעביר את התצוגה למסך הרגיל אני לא מצליח להחזיר את התצוגה לLCD

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by Wairth,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך GTX470 ומסך של אסוס 24'. עד אתמול הכל עבד יפה והחיים היו יפים. אתמול המסך התחיל מידי פעם להבהב ובסוף כבה. באותו זמן הכרטיס מסך הפסיק לעשות רעש של מאמץ. חיברתי את הטלוויזיה הגדולה לכרטיס המסך והכל עובד בסדר. כשאני מנתק ומחבר לכרטיס המסך את המסך של האסוס לשניה רואית תמונה ואז היא נכבית. היא מישהו יכול להגיד אם לפי דעתו הבעיה היא במסך או בכרטיס המסך ? פשוט רוצה לדעת מה להחליף במקום ניסוי וטעיה של מסך/ כרטיס מסך חדש.

3. Started by Symbore,

יש לי כרטיס מסך חדש מסידרת 7950 של רדאון. נקנה לפני כחצי שנה. המסך שלי הוא 23 אינץ' של LG ונקנה לפני כשש שנים. המסך התחיל לזייף כבר לפני כמה שנים (מפסיק לעבוד וצריך לנתקו ולחבר אותו מחדש לחשמל) אך מעבר לכך לא שמתי לב לבעיות אחרות. בחודש האחרון שמתי לב שלפעמים, לשבריר שניה בלבד, מופיע בחלקו התחתון של המסך פס שחור עבה ברוחב של מילימטר אחד או שניים. מבדיקות של 3dmark (לא חדשות, לפני כמה חודשים) כרטיס המסך שלי פעל בהתאם למצופה ממנו. הכרטיס כלל לא מתחמם (38 מעלות) [על פי aida ועל פי catalyst) וגם לא במשחקים שאני משחק בהם אינני רואה ארטיפקטים או בעיות אחרות. הכרטיס מעודכן לדרייבר הכי חדש (יציב) אז מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by jjddds,

יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 לפני חודש קניתי מחשב חדש ואז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה חשבתי שזה בעיה שאני עשיתי אז התכנאי התקין הוא עשה FORMAT ולפני כמה ימים גם אני עשיתי למחשב FORMAT רציתי רק לבדוק עם זה לא יהה קשה לפרמט כי זה SATA וזה ביוס חדש והכול אז אחרי שעשיתי פורמט ב 100 אחוז ראיתי שייש לי עוד פעם אותו בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה אז לא ידעתי מה לעשות!!! אז התקנתי את הדריבר הרגיל שמקבלים עם R9800P יש דיסק מקור וזה סידר אז זה אומר שזה בעיה בכרטיס מסך? או במסך? וגם ראיתי שלפעמים יש חושך במחשב! וגם יש בעיות בגרפיקה ואני משחק במשחקים ישנים.. זה בעיה בכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. שלום לכולם, אני קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש: core i7 920 2.67GHz ATI Radeon hd 4850 512 MB asus p6t motherboard 500gb WD hard drive samsung syncmaster 226bw בכל מקרה, מאז שקניתי אותו לכל המשחקים שלי יש בעיה אחת... כאשר אני מסתובב עם הדמות במשחק במהירות ימינה שמאלה או סתם סיבובים, המסך נקטע בחלק העליון, ואחרי שניה הוא מתאזן שוב. זה נראה כאילו המסך יוצא מסינכרון ואז חוזר. זה כאילו הכרטיס גרפי לא עומד בקצב של המחשק או מחשב. חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז שלחתי אותו לתיקון, והחדש עושה בדיוק את אותו הדבר. זה עדיין יכול להיות בעיה בגרפיקה, או שאולי משהו אחר גורם לזה??? אגב, אני מריץ את כל המשחקים עם רזולוציה 1680X1050... תודה על העזרה....

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  6. יש ברשותי את הכרטיס מסך HD 5850 asus לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2 מעבד AMD X4 965 3.4 זיכרונות 4G של Kingston ספק אז ככה שספק אני לא יודע ממש איזה חברה אבל יש יציאות לכרטיס מסך אני חושב 500W הוא פחות אם מישהו ניתקל בבעיה שכרטיס משמיע ציפצוף?? מאוד יעזור לי אני בלחץ תודה רבה לכול העוזרים :-\

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by omrid14,

לפעמים שאני משחק משחק כל שהוא המסך פתאום נתקע ויוצא לי מהמשחק ורושם שהדרייבר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד . .מה אפשר לעשות . ?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  8. שלום לכולם שמתי לב לבעיה בזמן שאני משחק במישחקים שתומכים ב- DX-10 כגון H.A.W.X FARCRY-2 CRYSIS WH המישחקים לא זורמים חלק יש מין קפיצות או תקיעות אני עים דרייבר CATALYST 9.10 מיפרט מחשב: GYGABYTE MA770-UD3 REV1.0 AMD ATHLON II X2 250 AC FREEZER PRO 64 SAPPHIRE HD-4850 512 MB 2X 1024 PATRIOT SIGNATURE 800 MHZ CORSAIR HX-550W PSU NZXT ALPHA BLACK מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by elad450,

שאני משחק במשחקים יש לי בעיות שקווים כאלה ומלא באגים שיוצאים מתוך המשחק והבעיה היא לא במשחק כי פעם הוא עבד לי תמונה למה שאני מיתכוון: http://www.siz.co.il/my.php?i=zidwuy23tjzy.gif

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by liortaib,

יש לי בעיה שנמשכת כבר חודש וחצי ואין לי פתרון יש לי מחשב נייד מסוג lenovo g510 עם כרטיס מסך AMD Radeon R5 M230 Series וכרטיס מסך נוסף hd4600 של אינטל. המחשב עובד כרגיל אך כשאני מנסה להפעיל משחק כלשהו אני מקבל את השגיאה המצורפת. אני משתמש בדרייבר בגירסא Driver Packaging Version 15.30.1025.1001-151204a-298676C יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gilyos,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לפני שבוע,המחשב נרכש מלכתחילה כדי להריץ את המשחקים החדשים במקסימום רזולציה. הבעיה שלי היא כזאת ,אני הפעלתי את המשחק על ULTRA כולל מקסימום בפילטרים והמשחק אחרי 5 דקות קורס,כלומר יוצא החוצה. בהתחלה לא הבנתי שזה קשור לכרטיס מסך אבל שהתחלתי לשחק עם ההגדרות אז המשחק כבר לא יצא החוצה. מה שעשיתי היה לבטל את הפילטר הבא: ANTIALIASING DEFERRED ברגע שביטלתי המשחק לא יצא יותר החוצה,השאלה שלי היא כזאת למה זה קורה? רכשתי מחשב בהרבה כסף האם הוא לא מסוגל להחזיק את המשחק על הפילטורים הכי גבוהים? המפרט שלי הוא כזה I7 2660K GTX580 EVGA SC ASUS P8Z68 DELUX/GEN3 SEESONIC 850 X SERIES G.SKILL SNIPER 2X4 GB כמובן שהתקנתי את הדרייבר העדכני האחרון (לא הבטא). קצת התאכזב…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by zohare62,

קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. יש לי תכרטיס מסך gforce 8600 GT http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=206 והקרטיס מסך שלי עומד על 60 מעלות בלא שאני מפעיל משחקים האם זה נורמאלי

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by Hydr0,

מה קורה אוקי אחרי שהצעתם לי לקנות את הכרטיס מסך 7600GT.. קניתי אותו היום, חיברתי אותו והתקנתי דרייברים כמו שצריך. נכנסתי למשחק MAPLE STORY והוא עובד מעולה. אבל כל פעם שאני נכנס ל- GUNZ המחשב עושה ריסט אחרי שהמסך של ה- LOGIN נעלם והחלק הגרפי אני חושב צריך לעלות.. בדקתי מעלות והכרטיס על 51 מעלות.. זה טוב? מישהו יודע מה הבעייה? גם המחשב עולה לאט.. נגיד אני מעלה תיקייה אז זה עולה בקווים.. נגיד קו קו לפעמים תודה

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by Raped,

שמעו חברה יש לי 8800GT 512 MB OC2 של BFG עכשיו הוא אצלי כבר יומיים התחילה לי בעיה פתאום יש לי נקודות ירוקות במשחק והמשחק נהיה שחור אני פותח תמארז לא יכולתי לגעת בכרטיס הוא חם כל כך כמו לא יודע מה והוא חדש מה יכולה להיות הבעיה? המעבד שלי עובד של 30 מעלות אין לי בעיות של חום במחשב

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  16. Started by esaly,

אנשים! הרגע התקנתי כרטיס מסך חדש - הXFX 7600GT XXX 256MB, ויש לי בעיה די מרגיזה....כל פעם שאני לוחץ עם הלחצן הימני של העכבר על קובץ של סרט יש לי הבזק כזה במסך... המסך הוא LG LCD 1750SQ.....בבקשה עיזרו...

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by Alonzo17,

שלום לכולם, אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש מסוג gigabyte 6600 256mb agp בגלל שהכרטיס הישן שלי Radeaon 9600pro 128mb agp נהרס.. עכשיו הבעייה שלי היא כזו, הכרטיס מסך החדש שקניתי מציג ביצועים הפחות טובים בהרבה מהרדאון שהיה לי ... האם זה יכול להיות??? בדקתי בהגדרות משחקים שההגדרות תצוגה הן אותו דבר כמו שהיו בכרטיס הקודם ובכל זאת הכרטיס החדש(6600) מציג ביצועים גרועים והמשחק פחות זורם.. השאלה שלי היא, מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by nivrob123,

לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש שבו E8400 CLUB3D HD4870 512MB אני משחק ב NEED FOR SPEED ו ב RED ALERT 3 ואז זה ניתקע ועושה לי את זה אחרי שאני משחק 15 דקות זה קורס לי המשחק ויש לי הודעה כזאת של VPU RECOVER http://www.zix.co.il/images/z-554374864.JPG

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mtnm,

היי לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש ASUS 6800XT. עכשיו שאני משחק BF2 יש מדי פעם מין היבהובים שחורים מוזרים. קשה להסביר, זה כאילו חלק מהטקסטורות הופכות לשחור לשניה ואז חוזרות למצב המקורי. כשאני משחק NFSMW אין שום בעיה והגרפיקה מוצגת חלק ובלי היבהובים. הכרטיס נמצא על 60 מעלות במאמץ ולא עשיתי OC. פתחתי צינורות ל12 אבל זה לא קשור לבעיה כי היא היתה עוד לפני הפתיחה. יכול להיות שזה בעיה בדריורים או משהו כזה? ניסתי לשנות רזולוציה והגדרות אבל הבעיה נשארה. אני לא בטוח אבל זה היה נראה כאילו בהגדרות נמוכות מספר ההיבהובים קטן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  20. קניתי את הכרטיס מסך, וגם ספק כוח של 500W. התלבטתי אם להוסיף כסך מהתקציב שלי או משהו בשביל HD 6950, בקיצור לא הלכתי על זה. אחרי שהתקנתי את הדרייבר שהגיעה בדיסק והכל, יש לי בעיות במשחק COD BO כאילו המשחק קופץ וזה, ויש מלא תקיעות, מה הבעיה של זה? האם שווה לי להחזיר אותו (אם אני יכול) ולהוסיף כסך ל-HD 6950 ? KSP מוכנים לקבל החזר בעד המוצר הזה או לא? איך זה הולך? ומישהו מוכן לעזור לי? כי ראיתי שלא המלצתם עליו..

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by danbenyo,

קניתי לפניי שלושה ימים את ה9800GT,הבעיה היא שאני לא מוצא את הכבל הפנימי שאמור לתת כוח לכרטיס מסך מה אני יעשה? אפשר לקנות קבלים כאלה ביחידים? (אני כמעט בטוח שלא קיבלתי אותו עם האריזה)

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  22. קניתי מחשב והיתקנתי את מערכת ההפעלה ואת שאר הדרייברים ועד שאני מתקין את הכרטיס מסך הוא עובד בתבנית של 32 סיביות ואחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך זה נהפך לי ל-4 סיביות !! ואתם מתארים לכם איך זה נראה מה אני עושה כדי לסדר את זה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by dor_e2,

ישלי בעיה בכרטיס מסך: sapphire HD 2600 PRO AGP כאשר אני מפעיל ת'משחק NFS PRO STREET ואני רוצה לשנות רזולוציה המחשב מציג מסך כחול ובו שגיאה עם קובץ מסוג ati... התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר שהוציאו sapphire אשמח לעזרה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nitros,

צריך עזרה בבקשה....יש לי כרטיס מסך gforce fx 5600 שיחקתי במחשב פתאום התכבה לי המסך ולא נדלק שמתי כרטיס מסך של אחותי fx 5200 הכל פועל....והכרטיס שלי fx 5600 פועל אצל אחותי במחשב בהתחלה חשבתי שהכרטיס נשרף אבל התברר שלא... מישהוא יודע מה לעשות ?תודה לכל העוזרים

25. Started by kobipk,

שלום לכולם כאשר אני משחק במשחק פתאום נתקע לי המשחק אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אני לא בטוח תקנו אותי עם אני טועה

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים