כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי בזמן האחרון כאשר אני משחק במשחקים המשחק יוצא לDesktop ומראה לי את ההודעה הבאה הכרטיס באוברקלוק,אין ארטיפקטים,הטמפרטורה במנוחה 50~52 ובמאמץ 58~60 מישהו יודע מה עושים? בתודה מראש ^^ [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב לא תמיד המסך נדלק ואם הוא נדלק לפעמים אני רואה כמו כל מיני צבעים כאלה סימנים של קווים אחרי כמה ריסטים זה טוב מישו יודע על מה מדובר זה רשם לי את זה נאי לא מבין אנגלית http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00876ie7.jpg
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
המחשב עבד בסדר גמור ותפאום בלי שום הודעה מוקדמת כל משחק שניסיתי להפעיל מופיע הבעיה כאילו אין גרפיקה... פירמתי את המחשב והבעיה לא נפטרה עדיין קורה בכל משחק שאני מנסה להפעיל הכרטיס הוא GFORCE FX5200 128MB הנה תמונה להמחשת הבעיה... http://img406.imageshack.us/my.php?image=untitled3aj.jpg(בכל המשחקים יש לי את הדרישות מערכת שמבקשים ויותר) התמונה לא יצאה טוב אני כבר מעלה מחדש אני צריך תשובה דיי מהר כי אם זה בעיה בכרטיס מסך אני הולך היום לקנות חדש... הקטע הוא שאם יש לי כסף לקנות כרטיס חדש כדאי לקנות אפילו אם זה לא בעיה בכרטיס? כי הכרטיס שיש לי עכשיו דיי חלש
-
- 8 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שקיבלתי לפני כמה חודשים זה מחשב יחסית ישן המפרט שלו בערך הוא: i5 750 @ 2.67 GHz (4 cores) DDR3 12 Gb (2x2 + 2x4) ATI Radeon HS 4770, 512 Mb Win10 Motherboard: Gigabyte P55M-UD2 יש 2 HDD של טרה, אחד מחולק ל2 (חצי כל אחד) הבעיה שיש לי היא שמדי פעם, המחשב פשוט נתקע ושום דבר לא מגיב, עד שמכבים. באחוז קטן מהפעמים אני רואה מסך כחול ואז אני מבין שהבעיה קשורה לכרטיס מסך. זה כנראה לא דרייברים כי עדכנתי כמה פעמים. עשיתי כמה בדיקות לRAM של המחשב וזה יוצא תקין. ולכן אני חושד שהבעיה היא בכרטיס מסך. הבעיה יכולה להופיע שעות אחרי שהמחשב דלוק, או זמן קצר לאחר ההדקלה. תוך כדי צפייה בסדר/סדרה, וגם בזמן…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך, קניתי את המחשב לפני חצי שנה בערך באמצע החופש הגדול שעבר.. לפני כמה חודשים התחילו להופיע לי קווים מוזרים כאילו חלק מהחפצים במשחק נמרחים.. מקווה שתבינו ותעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס ASUS TI4200 זה זמן רב. לאחרונה המאוורר שלו התחיל להרעיש ושום "טיפול" בו כולל שימון וכו' לא עזר. 1. היכן ניתן למצוא מאוורר חלופי ? באתרים שמוכרים מאווררים חלופיים לא מצאתי את הדגם הזה כמתאים למשהו. 2. האם כדאי בכלל להשקיע במאוורר חלופי ? או שכדאי לקנות פשוט כרטיס מסך חדש ? 3. איזה כרטיס מסך כיום משתווה בביצועיו לכרטיס שיש לי ? אני לא משחק במשחקים חדשים וכבדים כך שאינני זקוק ל"מילה האחרונה". תודה
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בעיה בכרטיס מסך 2070 - צריך להוריד מהירות זכרונות ב- 700MHZ שמחשב יעבוד - למה זה קורה ? איזה בעיה בכרטיס מסך ? מהירות זיכרות DDR4 - 4600MHZ הזכרונות והמחשב עובדים רק ב 3800MHZ עם כרטיס מסך 2070 שמורידים כרטיס מסך 2070 מהמחשב ועוברים לכרטיס מסך 770 במעבד הזכרונות חוזרים למצב תקין 4600MHZ איזה זה בעיה זה מצביע בכרטיס מסך ? מעבד 12900K
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך של ספיר, 5770. הבעיה היא כזאת - כשאני משחקת במשחקים, האיכות משומה לא נראת לי טובה כמו שהיא אמורה להיות. היה לי כרטיס מסך 5770 אחר שהחלפתי לזה של ספיר, ובקודם היה ביצועים יותר טובים למרות שהיו בו בעיות. יכול להיות שגם בכרטיס הזה יש בעיות? עכשיו, אני יודעת שיש מן מבחן כזה לכרטיסי מסך, אני רק לא יודעת איך להגיע לזה, מישהו יוכל לכוון אותי?[br]פורסם בתאריך: 30.04.2010 בשעה 18:43:02 עליי לציין, שזאת הגרסאת קירור החדשה ביותר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס ללוח בקרה של נוידיה או בכנסה למחשב המסך נכבה ונדלק מספר פעמים. על איזו בעיה זה יכול להצביע? חיברתי מחשב אחר למסך וניסיתי גם להיכנס ללוח הבקרה של כרטיס המסך ולא היו כיבויים- זה לא הבעיה במסך.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של ELSA. היום התקנתי את הדרייבר החדש 76.41, אז ככה הכרטיס עומד על טמפרטורה דיי רגילה 60 במנוחה.. אבל הבעיה היא שכל דרייבר שאני מתקין מעל 70 הכרטיס פשוט ניתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ולפעמים קורה שהוא בכלל ניתקע. אז השאלה שלי האם יש דרך לפתור את זה? או שזה בעיה בכרטיס שלי? תודה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג MSI 7600GS 512MB AGP, קניתי אותו לפני כמה ימים, עכשיו דבר ראשון ששמתי לב באמצע ששיחקתי משחק הכרטיס הוציא רעש כלשהוא, ואז המחשב עשה ריסט.. אחרי זה בדקתי תטמפרטורות שלו דרך EVEREST, במנוחה הוא נמצא באיזור ה 70-80, ובמאמץ הוא מגיע ל90, עכשיו בכרטיס עצמו אין בכלל מאוורר (ב MX 440 המעפן הקודם שלי יש אפילו מאורר) יש עליו צלעות קירור או משהו כזה, וזה ממש על הפנים........... קיצור מה אפשר לעשות בנוגע לזה??????? (חוץ מלהחזיר תכרטיס מסך לחנות, מה שאני חושב שאני יעשה, אבל בכל זאת - אם יש פיתרון אחר ..)
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה בערך את הכרטיס 7600GT 256MB 128BIT AGP של לידטק לפני כמה שבועות התחילו לי בעיות עם הכרטיס שמתי לב שהמעלות שלו גבוהות יחסית 50-60 במשחקים יש לי בעיות של גרפיקה אני רואה את השמיים מוזרים כאלה עם קווים בכל מיני צבעים (במשחק NFS:C) במשחק אחר יש לי בעיה שונה.. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה אבל המסך פתאום קופץ כזה כאילו חלק מהגרפיקה נעלם וחוזר ממש במאית של המאית שניה לא שמים לב לזה כל כך אבל זה די מעצבן לא עשיתי OC לכרטיס מסך רק למעבד וגם כשאני מוריד את ה-OC זה עדיין עושה את זה. בעיה נוספת היא המחשב קופא פעם ב.. ונתקע ואני חייב לעשות ריסט ועוד בעיה שלא יודע אם זה קשור אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב שהוא מכובה הרבה זמן (בעיקר בלילה) המחשב עולה ואז ע…
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הבעיה היא שהגרסת ביוס לא מופיעה ואני אסביר . את הבעיה מצאתי כשניסיתי לשמור את קובץ הביוס המקורי של הכרטיס מסך 7670M דרך התוכנה GPU-Z דריברים אחרונים מעודכנים גם של ה- HD4000 (שאת דגם הביוס שלו אני רואה במפורט ב- 2 התוכנות שאציין את שמם למטה .) בתווית ה- BIOS בתוכנה GPU-Z רשום UNKNOWN . בתוכנה AIDA64 רשום ב BIOS data את הסמל של האירו .(אני לא מצליח לעשות אותו ) אז זהו.. ניסיתי כמה ימים לשבת על פיתרון לבעיה אך ללא הצלחה ... אשמח לעזרתכם .. !
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ת'כרטיס מסך 8600gt של ג'יגהבייט. בחוברת שקיבלתי רשום לי שאני צריך לחבר כבל מהספק כוח לכרטיס מסך, אבל אני מחפש ולא מוצא שום חיבור! עכשיו, נכנסתי לכל מיני משחקים והמחשב כבה. מישהו יודע מה הסיבה? (ד"א הספק כוח שלי הוא 480 ואט).
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.מסך Gigabyte 9600 GT. שאני משחק ב- call of duty 4 המחשב מתחיל לצפצף. נראה לי שזה בגלל שהכרטיס מסך עובר את ה- 70 מעלות. האם זאת יכולה להיות הסיבה? האם יש משהו בהגדרות של הכ.מסך שאני צריך לשנות? תודה נ.ב זה מחשב חדש שקניתי אותו השבוע
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה קצת מוזרה.. אם אני מדליק את המסך אחרי שכיביתי אותו ל10 דק' בערך, אני לא מצליח לקבל תמונה בחזרה.. לא בDVI ולא בVGA.. כאילו הכרטיס מסך הפסיק לשדר.. אני יודע שזה הכרטיס כי ניסיתי לחבר אותו למסך אחר תוך כדי התקלה וזה עדיין קרה... מישו מכיר \ שמע \ יודע מה עושים במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי . הבעיה במיוחד במשחקי אסטרטגיה כאשר מזזים את התמונה לצדדים , התמונה לא עוברת חלק אלה בריצודים. הבעיה היא גם במשחקים ישנים יותר אז אני מניח שזאת בעיה נקודתית בכרטיס. אני עובד עם ווינדוס SP1 ויסטה CPU 9300Q, זכרון4G מסך 19LCD הבעיה לא היתה לי עם מחשב וכרטיס מסך ישנים יותר. יש בפורום משהוא שמזכיר ( מצורף קישור ) את הבעיה הזאת, עשיתי את הכל עלפי ההסברים אבל עדיין זה מרצד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 אשמח לתשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול כרטיס מסך Palit NVIDIA GEFORCE 9800GTX+ 512MB GDDR3 256Bit . כשחיברתי אותו למחשב הכל היה טוב עד ששמתי לב שהמחשב זז באיטיות פתאום, ראיתי שיש לכרטיס מסך זיכרון משותף של 735MB שזה לוקח לי מהזיכרון (יש לי 2GB) איך מבטלים את הזיכרון המשותף הזה ?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום פורום גראפיקה ותצוגה אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון... ואני מקווה שתעזרו לי לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים.. אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב. אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב.... הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש. אז…
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך AGP בדגם Nvidia GeForce fx 5700 - 256mb בחלונות 7 אולטימייט אנגלית. הרוזולציה שלי מוגדר 1280X960 פיקסלים כשאני פותח חלון או אקספלורר 9 או גוגל כרום או צייר או אחר זה ניהיה פתיחה חלון איטית. בחלונות XP עובד פתיחה חלונות מהיר ולא איטית. שניתי רוזולציה 1024X768 וזה עדיין לא עזר. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי הוא חלש ואיטית? האם להחליף כרטיס מסך יותר חזק ומהיר ומתאים לחלונות 7? אגב פרטים שלי במחשב הם: מעבד 3.2GHZ זיכרון 3 ג'יגהבייט אני מעוניין ליקנות כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס מסך חדש AGP היום קיים. רצויי מקסימום גבוהה זיכרון בכרטיס מסך? כדי לשפר ביצועים טובים גרפיקה. ותמיכה בחלונות 7 גרפיקה. אני לא מעוניין להחליף מחשב חדש. אני רוצה לחכות עוד חצי שנה אחליט לה…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X 1600 PRO של ATI וציפסט של ASUS הכרטיס בעל 128BIT 256MB ומהיר במיוחד, אך למרות זאת הוא עושה לי בעיות שהכרטיס הקודם מסוג 5200FX לא היה עושה מצורפת תמונה לבעיה (הרבה טוענים שזה הגדרות ו OPENGL אך ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר) הבעיה: כאשר משחקים במשחק הגרפיקה עולה אחת על השנייה כלומר יש הרסית גרפיקה כאשר הכרטיס מתאמץ, יש לציין שפיפא עולה אצלי מצוין אך GTA SA, NFS, SWAT וכו עושים בעיות תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שאני מריץ משחק מחשב לא משנה איזה המחשב תמיד ניתקע. או שהמחשב ניתקע ולא נותר אלא לעשות ריסטרט או פשוט שהוא ניתקע המסך קפוא לכמה רגעים ואז זה יוצא מהמשחק ואומר לי את הבעיה הזו: http://img345.imageshack.us/my.php?image=vpu5oj.jpg
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך ATI 4850HD ואני לא מצליח להגדיר במשחקים יותר מ-8 AA בהגדרה של anti aliasing לעומת זאת חברים שלי עם כרטיסים חלשים יותר מצליחים להגדיר עד 16 AA :s05: הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מאתר (ATI (CATALYST , עברתי על ההגדרות של ATI , שיניתי למקסימום ב-anti aliasing אבל עדיין המקסימום תקוע על 8AA . מה יכולה להיות הבעיה ? ההגדרות אצלי במשחק ההגדרות אצל אחרים תודה
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור ברשותי כרטיס מסך ATI HD5850, לאחר עדכון דרייברים מגרסה 11.3 ל11.9 התחילו להיות "לאגים" בלתי נסבלים ואני לא מדבר על משחקים אלא אפילו בדפדפן או בפורומים, למעשה כל אתר אפילו טקסטואלי. האם מדובר בתקלה ידועה? האם יש לקנפג משהו לאחר ההתקנה?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-