עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש למישהו הצעות ? המון תודה

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  2. שלום, קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600GT אשר מספק PCI EX*2 והלוח שלי לא תומך . אני מפסיד הרבה מהביצועים של הכרטיס או שזה לא כזה קריטי? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  3. שלום לכולם אתמול קיבלתי את המחשב שקניתי וחיכיתי לו זמן רב. כרטיס המסך שנרכש הוא GTX285 של ג'יגהבייט והמסך הוא T240 של סמסונג. בעת שהרכבתי והפעלתי את המחשב קרתה אצלי בעיה מוזרה מאוד,מקוה שלא. כאשר איתחלתי את המחשב בפעם הראשונה המסך חיפש כל הזמן אות כניסה דיגיטלי,אנלוגי וכו' ולא מצא משום מה. אח"כ חיברתי את המחשב למסך CRT דרך מתאם DVI ושם הכל היה מצוין ראו טוב מאוד. אז חשבתי שאולי המסך T240 לא טוב ולכן קחתי אותו לחבר ושם ראיתי שהמסך בסדר גמור ועובד מצוין. נקודה נוספת חשובה היא כאשר אני מחבר את המחשב לCRT והמחשב דולק הבמצב של וינדוס מופעל ואח"כ אני מחבר ישר את הT240 אז הכל בסדר עד שאני מאתחל את המחשב ושם הכל שוב נופל והמסך מחפש אות שוב ולא עולה כלום. כמו כן לקחתי את המחשב שלי…

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  4. אהלן אנשים, לא חשבתי שאתלבט בכלל איזה כרטיס אני יעדיף, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי להחליט. אז ככה בהתחלה חשבתי שאין מה לדבר ה 4870 לוקח, אחרי זה NVIDIA יצאו עם ה GTX260 216 שבבדיקות עוקף את ה 4870, לאחר מכן עלתה אופציה גם לגבי ה 9800GX2 שמבחינת ביצועים עדיף על שתיהם... כעיקרון אני יכול להשיג את כל הכרטיסים האלה באותו מחיר. נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון ה 9800GX2, אבל החיסרונות שלו הם פליטת חום עדירה וקראתי באיזה מקום שבגלל שהוא 2 ליבות יש מן תקיעות כאלה במשחקים שנובעים מה DELAY בין הליבות .... כמובן שהוא גם הכי ישן טכנולוגית. ה GTX260 יש לו 900MB זיכרון ולפי מה שהבנתי גם איזה פאק בייצור לכל הסדרה הזאת, אבל הוא הOCר הכי טוב מכולם. ה 4870 הכי איטי מבינהם, אבל אין לו שום פאקים …

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by KiDi,

האם הכרטיס מסך הזה HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E יתחבר ללוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2%20R2.0&s=775 ? ללוח אם יש גם חיבור AGP וגם PCI-E אבל האחרון עובד על מהירות 4X ולא על 16X. השאלה היא האם זה יתאים ואם כן מה יהיו ההשלכות בביצועים. השימוש הכמעט יחידי של המחשב זה הצגת סרטים בהבחנה גבוהה ושימוש בווינדוס ויסטה... בלי יותר מדי משחקים כבדים. תודה.

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by DrStyle,

אממ.. אני דיי יודע שה260GTX יותר טוב, אבל ממש בקצת ראיתי בדיקה שבה ברוב המשחקים הם ממש אותו דבר אבל ב2-3 משחקים ה260GTX טוב משמעותית 1.מישהו יודע אם הגרסאות בKSP שלא כתוב עליהן כלום זה 216CORES? רק בזוטאק כתוב וזה 192 2.על T220P ה1GB של HD4870 משמעותי לעומת 896 של 260GTX? 3.על T220 מה עדיף.. 4.הקירור והשקט של הGTX עדיף נכון? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by eranisra,

היי חברים, יש לי את הספק Cooler Master extreme power 500W וכרטיס Leadtek Geforce 8800 GTS 640MB אני שוקל להחליף לאחד מהכרטיסים האלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 http://skypc.co.il/pl_product~28655~8~0.htm השאלה היא האם הספק יחזיק את ה9800?? ואם כן, האם אני אראה הבדל אמיתי בביצועים בין הגי'פורס הישן ל9800(הבדל שיצדיק 870 שקלים)? אני משחק בעיקר GTA IV , UNREAL... ודבר נוסף , על מי מהם הייתם הולכים כי הפליט חברה מוכרת וטובה אך הTWINTECH אני לא מכיר והגרסה שלהם כביכול מגיעה כבר מומהרת. תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by AliceInChains,

לנעול

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by DARK-SPIRIT,

נכנסתי ל nvidia settings וראיתי שרשום באינפורמציה של הכרטיס 1404Mhz memory clock למיטב ידעתי צריך להיות 1800Mhz רציתי לדעת האם זה תקין או שאני טועה? כרטיס GV-N9800GTOC-512H תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by dor_g,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT על איזה דרייבר אתם ממליצים? הדרייבר המקורי של NVIDIA? או OMEGA שלפי מה ששמעתי הוא מיועד לגיימרים(תקנו אותי עם אני טועה) שמעתי שהדרייבר בא עם הגדרות הכ כדאיות למשחקים (כלומר לא צריך לשחק עם ההגדרות) השאלה עם הוא פוגע בכרטיס מסך? או יכול לפגוע? אז במה כדאי לי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. יש לי אפשרות לקנות יד שנייה 8800GTS במחיר 350 שקל. מה אתם אומרים? התקציב הוא גג עד 400 שקל. ואם זה בכלל מתאים ללוח אם שלי: ABIT KN8 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by RoyShefy,

אהלן, המפרט שלי הוא: 8800 GTS E6600 2GB והכרטיס קול של קריאטיב, FX GAMERS או משהו, שכחתי איך קוראים לו. שאר המחשב חדש דנדש באותה רמה של הנ"ל ואני משתמש בויסטה. אני משחק ברזולוציה של 1440x990 בכל משחק, כולל Crysis, שזה המשחק הרציני הראשון ששיחקתי על המחשב (קניתי את החשב הזה לפני שנה בשבילו) הפריימים יורדים לי לאיזה 10 לשניה, ונשארים שם. הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשחק ומתחיל לשחק, הכל טוב ויפה, מינימום 40 תמונות בשניה, עובד חלק ויפה, אבל אחרי כמה זמן, או טעינה מסויימת הFPS נופל ל15/10/5 בהדרגה ונשאר שם עד הפעם הבאה שאני מפעיל את המשחק או עושה ריסטארט למחשב. אין לי ארטיפקטים, ואני ב OC מינורי של +50 לליבה ולזכרונות, זה נותן בוסט מינורי לפריימים אבל לא מוריד אותם, הדרייברים …

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by 1itay1,

או שאתם מציאים כרטיס אחר? רעש זה לא הבעיה אני קונה מקנדה כרטיס מסך השאלה איזה כדי לקנות (יש תמיכה לSLI)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב אני כבר לפני קניה כבר פתחתי כמה דיונים על זה אבל עכשיו שיצא 260 קצת לא בטוח תקציב 1500 שקל למשחקים כבדים עכשיו בתחילה רציתי לקנות את 4850X2 אבל אחרי שקראתי על הבעית רעש שלו בכתבה של HW לא בטוח שאני רוצה אותו לכן מה שנשאר לי 4870 1G או 260 296MB עכשיו נכון שיספיק אפילו 4870 או 260 אבל אני חושש שבעוד חצי שנה הוא יתחיל לקרטע בגלל התמיכה ברזולוציה הגבוהה... ומצד שני 4870X2 או GTX285 יקרים מידי ולא מוכן להשקיע ממש תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yz101,

משום מה, גם אחרי עדכון דרייבר, הכרטיס לא מוכן לאפשר לי לקבוע את הרזולוציה ל1366X768. הכי קרוב שזה נותן זה 768X1024. החיבור הוא D-SUB ניסיתי גם לשים מתאם DVI לD-SUB, כמובן שאין הבדל. 1366X768 לא מופיע בכלל ברשימה. מה אפשר לעשות? האם כבל DVI ל HDMI יעזור בזה? אם כן, איך גורמים לכרטיס להעביר גם את הSOUND? תודה.

16. כשאני נכנס למשחק לאחר כמה זמן הוא נתקע.. ומתחיל להיות לי עיוותים במשחק.. ורק אם אני עושה קונטרול אלט דליט הוא יוצא.. עשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס מסך בocct והכל יצא תקין.. מה יכול להיות משובש?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DrStyle,

אני קונה HD4870 1GB למסך 22אינץ' של סמסונג עם רזולוציה ענקית של 24, מספיק ? מישו שיש לו?

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  18. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי ATI 1650PRO בכרטיס חדש, המחשב משמש בעיקר לרינדורים סרטים מוזיקה וקצת משחקים (הGTA האחרון) המסך שלי הוא 22" 1680X1050 כך שאפשר להבין שאת המשחק הנ"ל רואים ג ר ו ע אני לא משחק הרבה אז לא חשוב לי שהכרטיס יהיה מטורף אבל אני חייב לשפר את הקיים, רציתי המלצה על כרטיס שיביא יחסי עלות\תועלת מירביים לא איכפת לי לעשות OC לכרטיס ואולי גם להחליף את הקירור שלו אני יודע שה4850 כמו שהוא הוא הבחירה הכי מוצלחת בשבילי, אבל רציתי לדעת אם יש משהו בכיוון אבל זול יותר ,נניח שבסוף יעלה באיזור 550-600 המפרט הוא Q6600 @ 3.4GHZ 4GB RAM Gigabyte G33M-S2 CORSAIR VX550 מסך 22 תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by Kukishin,

קיבלתי אותו היום. אין עליו זכר לחברה המייצרת כביכול רק NVIDIA. בסוף מצאתי מדבקה מסכנה של POINT OF VIEW. כמו כן בכל החברות הכרטיסים נראים ברואפן מדוייק אותו דבר... ייתכן ש NVIDIA שומרת לעצמה את הזכות לייצר את הדגם הזה?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. קניתי לפני חודשיים את הכרטיס 7600GT PCI ב-100 שקלים, כי לא היה לי כסף לקנות כרטיס חדש. עדיין אין לי כסף לבזבז על אחד, אבל המאוורר של הכרטיס התקלקל כך שבמקום לקנות מאוורר חדש ב-100 שקלים, חשבתי להוסיף עוד 200 שקלים ולקנות כרטיס חדש שמקביל לו. השאלה היא אם יש ב-300 שקלים כרטיס מסך שיתן את אותם הביצועים כמו ה-7600GT? אני משחק אך ורק במשחק world of warcraft, שהדרישות אליו גם כך לא גבוהים במיוחד (הכרטיס הנוכחי עושה את העבודה כמו שצריך).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by moshon,

חרשתי את הפורומים בכדי לבדוק מה הכי יישתלם וטוב מבין הכרטיסים- הגעתי למסקנה- ששניהם מעולים כאשר זה נתון לויכוח מי נותן יותר תועלת למחיר (חלק יגידו שה9800 בשל הפיזיקה וכו וחלק יגידו שאלו דברים מיותרים ולכן ה4850) כרגע ההתלבטות שלי היא בין http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850VP.htm לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 מבחינה כספית ההבדל לא הכי משמעותי רק שאני לא רוצה לזרוק את המאה שקלים האלו- לכן אני אפרט את המערכת שלי ואת השימוש ואם זה overkill אז אני אלך על ה4850 ואפנק את עצמי ב100 שקל: מעבד- E6400- הבנתי שיכול להיות צוואר בקבוק- עד כמה בדיוק מדובר והאם אפשר להתגבר על זה -כרגע אני בלי OC ואני על 33 מעלות לא בstress 2gb ram g.skill p5b deluxe ספק 60…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה PHILIPS FULL HD 5603D אותו חיברתי בחיבור HD לכרטיס המסך GIGABYTE NVIDIA GTX295. לכרטיס המסך הזה מחובר מסך SAMSUNG SyncMaster 2253BW בחיבור DVI מערכת ההפעלה במחשב היא WIN XP PRO 64BIT SP2 כאשר אני מחבר את המסך טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס המסך. הוינדוס אכן מזהה עוד מסך בהתקן plug and play monitor . וגם כן תוכנת NVidia control panel מזהה מסך philipsTV אומנם גם הווינדוס וגם תוכנת NVIDIA שניהם מזהים את המסך אך לא ניתן לשדר לשני המסכים ביחד, אני צריך לבחור באחד המסכים להעביר בתוכנת ה-NVIDIA בין מסך המחש למסך הטלויזיה. הדרייבר לכרטיס המסך הוא הדרייבר האחרון אשר מעודכן באתר NVIDIA למערכת הפעלה מסוג XP 64BIT הדרייבר הוא: 181.22 כמו כן …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי 9800 GT שקיבלתי איתו כבל חשמל כי הכרטיס דורש עוד האם אני צריך לחבר את שני הפיצולים לספק? שיש להם 3 פינים לכל אחד או רק אחד מספיק? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 12.02.2009 בשעה 21:09:58 מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by erantheking21,

שלום לכם. יש ברשותי מיני מחשב קטן בגודל של ממיר טלווזיה. יש לי כרטיס מסך ONBOARD עליו וכמו שאתם יודעים, לא בדיוק מציאה. אני יודע שבגלל שהמארז שלי בעיתי, מבחינת אוורור, אז יהיה לי קשה להשיג כרטיס מסך טוב, אם בכלל. חיפשתי במנוע חיפוש, אך ללא הצלחה(אולי כי לא ידעתי איך לקרוא לזה בדיוק) אבל האם אתם מכירים חנויות ישראליות שיש להם ? כן אני יודע שאני לא אמצא משהו מציאה, אבל אם כן תוכלו לתת לי אודה לכם מאוד שיהיה לכם סופ"ש נעים.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שאפאשר לקבל במחיר הזה למשחקים. מפרט: מעבד:INTEL CORE 2 DUE 2.66GHZ (שתי ליבות) לוח אם : DDR2 תומך PCIe מסך : ViewSonic 19 אינץ' (אם צריך להוסיך משהו במפרט תגידו ואני אוסיף) ATI Radeon HD4850 512MB PCIeו Sapphire Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Sparkle nNIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe המשחקים שאני משחק: GTA San andreas Call Of Duty 4,5 WarCraft CS רמת הבקיאות שלי בנושא שואפת ל0 לכן אשמח לקבל עזרה מפורטת לגבי כרטיס מומלץ. ועוד שאלה. הלוח אם שלי תומך DDR2 וחלק מהכרטיסים שאני רוצה הם DDR3 , אין לי מושג מה זה אבל האם זה ישפיע אם אני יקח כרטיס של DDR3 לממרות שהמחשב שלי DDR2?

• 14 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים