כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי radeon 9800NP אני משתמש בדריברים של אומגה לאחרונה הכרטיס נדפק לי או לא יודע מה..והוא מתחיל להראות לי קישוטים ומריחות במשחקים ובוינדוס זה היה בסדר גמור תמיד ובשבוע האחרון זה התחיל מה יכולה להיות הסיבה? במקרים כאלה מחליפים כרטיס ? יש לי אחריות לעוד שנה+
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי שכשאני מנסה לשחק משחקים שהגרפיקה שלהם דיי גבוהה {Heroes V, Bloodrayne 2 } הוא נתקע ומראה לי הודעת ארור כזאת. יש לי כרטיס מסך די חזק.. Radeon X700Pro ולא נראה לי שהמשחקים צריכים לעשות לי בעיות{אני לא משחק על העדיפות הכי גבוהה אלה על האמצעית או קצת יותר חזקה מהאמצעית}. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה. בתודה מראש שניר
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו עם הדיסק ועם הכל הינה הפרטים: http://img402.imageshack.us/i/55005911.jpg/ הבעיה שלי זה אך שאני נכנס לרזלוציה של המסך יש לי רק את 800X600 ו1024X768 צריך להיות לי עוד אופציות אולי חסר לי משהו ?! והוא מראה לי שהכרטיס מסך מותקן כמו שצריך יש לי ווינדוס
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך 4870 וכשאני משחק בקרייסיס מופיעים כל מיני הפרעות בגרפיקה של המשחק מין נקודות ירוקים/לבנים... תמונות : 1. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpZ3NzZp.bmp 2. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpLwjuE9.bmp מה ניתן לעשות?? למה זה מפריע מאוד , אולי יש מצב שהכרטיס הזה פגום??.. בבקשה תעזרו לי !!
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אתמול שיחקתי CALL OF DUTY 5 ולפתע המחשב קרס לי, הפעלתי את המחשב מחדש ולא קרה שום דבר מיוחד כל שאר המשחקים עבדו כרגיל היום, שוב בזמן ששיחקתי CALL OF DUTY 5 קרס לי המחשב ( לא יודע אם זה המחשב או המשחק, מה שקרה זה שפשוט התמונה קופאת, ושום דבר לא מגיב) אחרי הקריסה, הלכתי לשחק קצת CALL OF DUTY 2 והמשחק זז בצורה ממש מגעילה אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט זז כאילו יש לי 30 FPS אבל בדקתי ויש לי 400 FPS דרך אגב, אותה בעיה קרתה לי בעבר לאחר שהתקנתי את הדרייבר הבטא החדש 182 הצלחתי לסדר את זה בכך שהתקנתי מחדש את הדרייבר 181 אם מישהו יודע מה הבעיה ? דרך אגב, המסך שלי הוא בדוק מגיע ל75MHZ וגם תמיד שיחקתי במשחקים על 75MHZ , אבל עכשיו המקסימום של המסך הוא 60MHZ, גם במשחקים וג…
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום כשהדלקתי את המחשב התחלתי לראות את כל התצוגה במקווקו, יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7900GS, כיצד אני יכול לבדוק ממה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ! יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי. סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה. חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק. רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO). עכשיו לבעיה. הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כ…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בס"ד שלום.. אז ככה לפני כשבוע החלפתי כרטיס מסך מ 8600 512 MB ל GEFORCE 520 1 GB והוספתי 2 גיגה ראמ ככה שעכשיו יש לי ארבע כשהפעלתי משחק או דירוג המערכת המחשב ניתקע הלכתי לחנות והם אמרו שהכרטיס הזה לא עובד טוב עם הלוח אמ שלי אז הם החליפו לי כרטיס ל GEFORCE 210 1 GB כמובן שקיבלתי החזר.. עכשיו עם הכרטיס הזה המשחק pes 2012 למשל ממש רץ לאט לעומת הכרטיס הקודם מה שלא הגיוני.. אם זה משנה עברתי להשתמש בוונדוס 7 64 סיביות.. Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 64-0305-000001-00101111-012608-Bearlake$A0968000_BIOS DATE: 01/26/08 16:34:42 VER: 08.00.12 Motherboard Name Asus P5KPL-CM Front Side Bus Properties Bus Type Intel AGTL+ Bus Width 64-bit Rea…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. טוב אז ככה, קניתי לפני כחודש כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם GV-N560OC-1GI, עכשיו בעיקרון הכרטיס מסך פצצה, אבל משום מה יש לו הרבה נפילות של קרנל, מישהו יכול לעזור לי בלפתור את הבעיה? כבר הסרתי והתקנתי את הכרטיס מסך, לאחר מכן התקנתי את ההגדרות שהגיעו ביחד עם הכרטיס מסך כלומר מתוך הדיסק, ועדיין הבעיה קיימת אני מתחיל להתייאש בבקשה עיזרו לי
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קיבלתי את ה 6800ultra של asus ושאני נכנס למשחקים (לא משנה איזה זה קורה בכולם) אז אחרי כמה זמן המחשב ניתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הווינדוס עולה ואז קופץ מסך כחול שאומר שהייתה בעיה חמורה ושאני יבדוק אם חומרה חדשה שהכנסתי עובדת כראוי. הורדתי דרייברים חדשים, אני כבר לא יודע מה לעשות. המעלות של הכרטיס הם 55-60 במנוחה ובתוך משחקים מגיע ל סביבות 70, ניראה לי קצת גבוהה אבל הכרטיס אמור לעמוד בחום. בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך פתאום נשמע צליל כזה כמו שמחברים\מנתקים משהו לUSB למישהו יש מושג מזה ולמה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati radeon 9500 pro לאחרונה היה לי איזה בעיה לא יודע בדיוק מה והתקנתי מחדש את וינדאוס ועדכני לדרייבים הכי חדשים של ATI. כל פעם שאני מפעיל משחק, אני משחק בו בדיוק דקה ואז הוא נתקע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עזר. יש שם איזה אפשרות של VPU RECOVERY אם מישהו מכיר, נראה לי שזה קשור לזה כי הוא כותב שגיאה בקשר לזה אחר כך. ניסיתי לנקות את הכרטיס , לבדוק אם המאוור לא עובד , אבל הכל נראה רגיל. עזרה ???
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חבר'ה תעזרו לי: בחלק מן המשחקים, זה יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה: ש VPN recover אתחל את הכרטיס הגראפי בגלל שהוא הפסיק להגיב. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה יש לי RADEON 9700P של ג'יגהבייט. לפעמים שאני משחק למשל אמריקס ארמי בערך שעה ומעלה אני מתחיל לקבל טקסטורות קרועות ומשולשים כאלה וקווים ושאר הירקות... שניסיתי לגעת בהיטסינג שמקורר דיי טוב אפשר להגיד לא הרגשתי חום ממש אלה קצת חמים וגם לא ... הכרטיס לא באוברקלוק והוא מקורר על ידי עוד 2 מאוררים של אנטק משני צדדייו ... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? דרך אגב נכון יש את ה ברזל הכסוף הזה מאחורי הכרטיס ? (אז יש) הוא נפל לי לפני יומיים שמודבק אליו ציפ קטן שנשלף עם כל הפלטה ... שהוא נפל הכרטיס לא עלה בכלל אלה הראה הודעת שגיאה איך שמדליקים תמחשב ... הכרטיס סודר ובדרך אליי יכול להיות שיש קשר בין הדברים ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי פנטיום 4 מעבד נראה (478) יש לי כרטיס AGP בדגם: NVIDIA GeFORCE FX 5700 - 256MB יש עליו מאוור קטן מרעיש כל הזמן אני פירקתי מאוור קטן נקיתי אותו וקצת שמן מיוחד וגם נקיתי אבק..אפילו גם בתוך הגלגל קצת שמן שיהיה חלק. והרכבתי אותו בחזרה למחשב.ולא עזר להעלים רעש.מעצבן אותי הרעש מכרטיס מסך שיש לי. אני מחפש אתר חברה מוכרת מאוורים כרטיס מסך שיש לי. האם מישהו יכול ליפנות לאתר כתובת אינטרנט לחברה לדבר איתם וגם בטלפון לישאול אם יש להם מאוור לכרטיס מסך שלי? כי רוצה להחליף מאוור כרטיס מסך שלי. למי ליפנות לחברה בנושא כרטיס מסך החלפה מאוורר כרטיס מסך. בתודה מראש מיקי
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 וכשסיימתי את ההתקנה של ספלינטרסל עם קראק והכל הוא רושם לי ERROR : כרטיס לא נתמך - (באנגלית כמובן ) ואז : האם אתה בטוח שברצונך להמשיך : כן או לא - אני לוחץ כן הוא רושם ERROR CODE 2 ונסגר ... עדכנתי את הדרייברים מהאתר וזה גם לא עזר ... מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר לאורך המסך מתקבלים פסים דקים וצבעוניים בקבוצות של 3- ||| ||| ||| הפסים מופיעים גם לפני עליית הווינדוס, במסך ספירת ה RAM לדוגמא. בדקתי עם כרטיס אחר והבעיה נעלמה. הכרטיס הוא Msi geforce 4 Ti4200 שלא עבר שום אוברקלוק. למישהו יש מושג?
-
- 9 תגובות
- 9k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600 ג'יטי, ואני משחק (נותן משחק לדוגמא מתוך כמה) פרו אבולושן סוקר 6 - PES6, ברמה HIGH. המשחק עובד חלק בכללי, אבל ברוב חלקי המשחק יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או איך שלא תרצו לקרוא להם. אמרו לי שזה לי בגלל שהכרטיס מסך חלש מדי כי זה אמור לפעול חלק איתו וזה באמת עובד חלק איתו. אמרו לי לנסות לבדוק דרייברים ולעדכן אותם. אז איך אני בודק תדרייברים שיש לי, ואיזה דרייברים אני צריך להתקין? אין לי מושג אם זה נחשב לבעיה בכרטיס מסך אז זה מתאים לפה, או שזה נחשב לבעית תצוגה בווינדווס אז זה שייך לפורום ווינדווס או שזו בעיה טכנית, אז פתחתי פה נראה לי הכי מתאים, מצטער אם טעיתי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום היום שיחקתי supreme commander ואחריי כמה זמן ששיחקתי המשחק מיזער לי והופיעה לי הודעה : "VPU Recovery" מה זה אומר??? ואיך אני מתקן את זה??? תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... נגיד בגי טי איי, כל המכוניות זזות בטיל והם מתנגשות אחד בשני.. ובFEAR המהירות של ההליכה שלו זה כמו שהוא רץ והוא טוען את האקדח ממש מהר.. פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר,…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי GeForce 4 MX 4000 הוא היה בסדר גמור הלוח שלי זיהה אותו ללא דרייבר. כשהורדתי והתקנתי את הדרייבר שלו, כי מישהו אמר לי שזה יעשה אותו יותר מהר אז נכנסתי היום ל- Serious Sam ומשום מה התמונה נמרחת כל הצבעים שבמשחק מטושטשים ויש מין כתמים כאלה. מה אני יכול לעשות? ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-