עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. CATALYST 3.9 לכרטיסי ATI יצאו היום , ניתן להוריד באתר הרשמי.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  2. ברצוני להסיר דרייבר לכרטיס שלי בדרך בטוחה. אני מעלה שאלה זו בעקבות נסיון לא כל כך מוצלח בפעם האחרונה, שהסרתי דרך "הוספה או הסרה" אני יודע שיש תוכנות יעודיות על מנת להסיר בביטחה את הדרייבר. הורדתי תוכנה חינמית בשם - PCprosetup האם התוכנה מומלצת או שיש תוכנה עדיפה?. אשמח לקבל תגובות...(מיפרט בצד).

3. Started by Yonatan-A,

שלום, אני צריך כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים, שיפעיל לי ברזולוציות הכי גבוהות. הRadeon 9800P כבר מתיישן ומשיג פריימים לא גבוהים מדי. אני מעדיף ATI, אלא אם יש Nvidia במחיר דומה שיביא לי יותר. תודה מראש על העזרה.

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. לחבר שלי בנו מםרט אם E8400 וSLI של 8800GT . עכשיו כל המחשב יצא לו בערך 5וחצי אלף . השאלה שלי זה האם זה משתלם SLI של הGT או שעדיף לקחת כרטיס אחד בפחות כסף וגם לחסוך בלוח אם? ואם עדיף כרטיס אחד אז איזה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by tonyasmin,

אז ככה, אני מבין לא גדול בתחום וחברים המליצו לי חלק על הכרטיס הזה וחלק על השני.ראיתי שהמחירים שלהם די דומים. מה נחשב כרטיס טוב יותר? פעם היה לי כרטיס של nvidia לפנינכמה שנים והייתי מרוצה.

• 29 תגובות
    • 7.6k צפיות
  6. Started by bennash,

היה לי כרטיס מסך GT 240 שהיום עולה בתמליל ובשריון מחשבים ובג'י-טק 358-429 שקל (אם האתרים מעודכנים) ראיתי שני כרטיסי מסך HD 6670 ו- HD 6750 שתי הם של GB הראשון עולה 394-414 והשני עולה 497 שקל (אם האתר וולקום מעודכן) והמקביל 450 GT ב479-489 שקל בספיד ובפי.סי. דיל (עם האתרים מעודכנים) יש לי: JTC 500W GB GA-P55-UD3L-TPM מה כדי לי לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roeiw,

GIGABYTE Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX איך הכרטיס הזה האם הוא שווה 520 ש"ח ולאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  8. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנמצא בסלון והוא סוג של מחשב בידור, הוא מיני קטן ודק וברשותי בערך חצי שנה (לא חדש!) זה המחשב מבחוץ: http://www.i-tech.com.au/Library/Image/Product/2072_l.jpg זה המחשב מבפנים: http://i01.twenga.com/computers/barebones-pc/asus-p-series-p3-p5g31-p_397935vb.png אפשר לראות שהוא מאוד קטן ואין כמעט מקום לכלום. לצערי אתמול הגעתי למחשב והופתעתי לגלות קווים מרצדים על המסך, לאחר כיבוי וניתוק חיבור כל החוטים מערכת הפעלה לא עלתה. לאחר בדיקה התברר שגם זיכרון אחד הלך (2X2GB) נורא חבל... אבל נספוג. נתקתי סטיק אחד וכרגע המחשב נדלק ועובד על 2 ג'יגה בלבד אבל עדיין עם קווים מרצדים על המסך .... כנראה שכרטיס המסך המובנה בלוח עומד "ללכת" ואני זקוק לכרטיס מסך…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by gal,

אז ככה:אתמול קניתי כרטיס טלויזיה FLY VIDEO 3000 והתקנתי אותו כמו שצריך וגם את הדריברים שמתאימים (יש לי וינדוס XP ) התקנתי את התוכנה שבאה איתו (TVR ) והכל הלך חלק אבל כשאני בא להקליט משהו אני לוחץ על כפתור ההקלטה הוא מקליט מצויין אבל ברגע שאני לוחץ על להפסיק את ההקלטה הוא עושה ריסטרט למחשב הסרתי את התוכנה וניסיתי עוד פעם אבל אותו דבר זה ממש דיכאון מישהו יודע ויכול לעזור?? ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by SharonSx,

רציתי לדעת, עד סוף השנה, איזה כרטיס יהיה משתלם יותר לקנות, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים? תודה,

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by hezy,

תיראו הזמנתי מחשב אם מסך ViewSonic P70F ב1350 כל המחשב שלי יהיה שחור והמסך הוא שחור כסוף אבל היום היתקשרו אלי מהחברה ממנה הזמנתי תמחשב ואמרו לי שאין להם את המסכים האלו אז המסך הכי קרוב שאם הציעו לי זה VIEWSONIC FLAT 17" G70FMB MULTIMEDIA ב1175 תגידו המסך הזה טוב ? אני רוצה מסך מצוין בימיוחד למשחקים וחשוב גם שלא יהרוס לי את העיניים תגידו איך המסך והצעות למסכים אחרים של 17 שחורים או כסופים בתקציב עד 1300 ואפשר לחרוג קצת מהתקציב

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by ברוס לי,

אני מעוניין לקנות את ה460 אבל חשוב לי שלא יהיה רק גוף קירור על המעבד אלא גם על הזכרונות לא ברור לי אם כל הכרטיסים האלה שמגיעים סגורים עם מכסה מה יש מתחת האם גם הזכרונות מקוררים ??. כמו כן עוד שאלה האם כשהזכרונות מקוררים זה תמיד אומר שיש עליהם את הפאדים האלה שלא ברור לי איך הם מעבירים חום חשוב לי שלא יהיו משום שלאחר תקופה כשאני ארצה להחליף משחה ולנקות אז לא מתאים לי להתעסק עם הפאדים האלה איזה 460 יש כזה כמו שתארתי ? אני קונה באירופה אז לא חשוב הדגמים שמגיעים רק לישראל

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by yonatan.mendelson,

ליבה חדשה ומחיר צנוע במיוחד מצפים לנו מעבר לפינה לכתבה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. היי חברה, הנה לינק למפרט שלי: http://i.imgur.com/45F1p.jpg אני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס שיריץ לי משחקים על רמת הגרפיקה הכי גבוהה. נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ATI 4890 והוא כבר לא עומד בדרישות. אני אקנה את הכרטיס בארה"ב ככה שאין הגבלה של מחיר. אשמח להצעות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by muam,

שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שיש לי כרגע (Nvidia GTS 240). התקציב שלי הוא עד 650 ואין לי העדפה איפה לקנות, רק איפה שהכי זול וטוב. המסך הוא Dell u2311h. ספק כוח: Chicony 350W. לוח אם של אינטל סדרה 5/3400. הכרטיס הוא למשחקים, לא לעבודה גרפית. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by omerbr,

הישן שלי 8800GT הלך לעולמו לא מזמן ואמא שלי טסה לגרמניה בקרוב מאוד ואני רוצה כרטיס חדש אני צריך כרטיס שיתאים למערכת שיש לי עכשיו: לוח אם:X46-DQ6 של גיגהביט מעבד:intel core 2 E6300 1.8 ראם:4 אני לא רוצה שיהיה מכס לכן בסביבות ה800 שקל אין מכס אם היא תכניס את זה לארץ נכון?

• 43 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. Started by דניאל נ,

שלום , אני אולי יבקש מההורים שלי לקנות לי 8800GTS 320MB . אבל יש לי כמה שאלות : 1. האם ה320MB יספיק לי למסך 17" ? או שכדאי ללכת על גרסת ה640MB? 2. האם הספק הנוכחי שלי יספיק ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by nizans,

אני כרגע משתמש ב285GTX ואני מתכוון למכור אותו ולעבור לכרטיס חדש האם יש כרטיסים בתקציב הזה שעוברים אותו בביצועים? הכרטיס מיועד למחשחקים על רזולוציה 1680X1050 על מקסימום הגדרות אם אפשר. מפרט בצד. תודה.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by mc_elad,

יש לי כמה שאלות. 1. 9800gx2 VS 280GTX?? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=1 2. יש מס' גירסאות מומהרות של ה 9800GX2 מהיא הגירסה הכי מומהרת שנמקרת בארץ????

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. שלום אנשים, לצערי הרב, היום נשרף לי הכרטיס מסך. היה לי כרטיס מסך מדגם HD 2900 XT של ATI Radeaon. התקציב שלי לכרטיס מסך חדש הוא עד 1000 ש"ח. חשבתי על ATI Radeaon HD4770. אני כן גיימר לא קטן אבל אין לי כוונה להשקיע יותר מידי מאחר ואני מתגייס. המפרט שלי: לוח אם M2N-E של Asus זכרון 2GB של Crossair מעבד (אם אני זוכר נכון) +6200 Dual Core AMD ספק כוח 520W של Crossair מארז P90 של Antec אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by RTTW,

איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by 00Amir,

יש לי את ה GTX460 גרסת I-Chill , כאשר אני משחק NFS:hot persiut 2 בהגדרות הכי גבוהות ב 1680X1050 במסך 22" לא רואים את המשחק הכי יפה.. יש ארטפקטים במהלך המשחק , גיליתי שהכרטיס מגיע ל 70מעלות (במאמץ מלא) שזה כנראה יותר מידי... איך זה יכול להיות שמשחק כזה מקשה על כרטיס כזה?? (כאשר חיברתי את הכרטיס ליחידת קירור נפרדת שבניתי הוא הגיע ל 48 מעלות במאמץ מלא והמשחק רץ יפה וחלק..) הכרטיס ללא OC , איך זה שהוא לא עומד בדרישות המשחק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by amitaihasnes7,

נניח והבאנדל הוא אותו דבר אצל שני הכרטיסים. נניח ששניהם מאותה חברה. אבל הוא 7950GX2 עולה 200 שקל יותר מה-X1950XTX. האם יהיה הבדל מורגש בין שני הכרטיסים. האם ההשקעה של ה-200 שקלים הנוספים האלה שווה, או שלא.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חבר שלי רוצה כרטיס PCIE חדש, במקסימום מקסימום של 2000 שקל. מה הכי חזק? הוא קונה בדר"כ ב KSP ונועה, אז אם אפשר להתחשב בקטלוג שלהם זה יהיה נחמד. תודה.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by idanmal,

שלום לכל חברי הפורום.. חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות. המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050. אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק. הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון: הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים. האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.