עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shareall123,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש CORE DOU E6750 לוח אם GIGABYTE P35 כרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS 320MB לפני כמה ימים, המחשב שלי הפסיק לזהות את חיבור ה S VIDEO כשאני מחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך. בדקתי את זה ביציאה אחרת בטלוויזיה, לא עזר, בדקתי בטלוויזיה אחרת, לא עזר, החלפתי כבלים, לא עזר, עידכנתי דרייברים, גם לא עזר, שיחזרתי את המחשב למועדים שונים...גם לא עזר... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שכרטיס מסך כ"כ יקר נדפק אחרי חצי שנה (תדירות השימוש בחיבור הזה לא גדולה אצלי...)??? הבעיה שכדי לבדוק את זה אני צריך לשלוח את הכרטיס לחנות שממנה רכשתי את המחשב והם יעבירו את הכרטיס ליבואן..... בחישוב פשוט, אני מקרקע את המחשב ל 21 יום לפחות....(משום מה הם אומרים שהיבואן לא יקבל לקוח…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  3. Started by sma,

שלום לכולם, אחי קנה כרטיס מסך עם יציאת VIVO בתור יציאת ה-tvout שלו. קנינו כבל s-video והכבל לא מתחבר. האם ישנו מתאם מיוחד או שאנחנו פשוט לא מחברים נכון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by the_saint,

לא מזמן פרמטתי טת המחשב ועכשיו היציאת טלויזיה שבקה חיים אתם יכולים לעזור?? יש לי GeForce 2 TI עם הדריוורים האחרונים מותקנים 29.42 ואקס פי

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, ברשותי כרטיס מסך HD4870 והיום החלה להופיעה תופעה חדשה ומעצבנת. לאגים במשחקים שעד היום הכרטיס לא התקשה להריץ [והם גם אינם עיקביים, יכולים להופיע ולהעלם באקראיות] ונקודות שחורות מסביב לאובייקטים. כמו גם תמונה לא ברורה [מגורענת/עם רעש] וכמוכן בקרייסיס הראות פתאום נעשתה מטושטשת....

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by RDS,

טוב תראו, נכון יש במסך את הכוונון תמונה ביחס למסך? אז כאשר אני מכוון, זה נשאר לכמה זמן ולאחר מכן משתנה, זאת אומרת פתאום יש פסים שחורים למטה ולמעלה, או התמונה בצדדים עוברת את גבולות המסך... אז ניסיתי לכוון את זה דרך הדרייבר ודרך המסך, וזה תמיד חוזר... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by segevgabay,

שלום רב, יש לי את הכרטיס hauppauge wintv 150. התקנתי את הדריבריים ואת התוכנה DSCALER. משום מה גם התוכנה הזאת וגם תוכנות אחרות לא מצליחות לזהות את הכרטיס והתוכנה DSCALER רושמת את ההודעה הזו: "failed to connect video capture device to renderer". מה עלי לעשות??

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by shahar07,

מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by rony1880r,

היי יש לי בעיה מוזרה במחשב עם הכרטיס הזה, החליפו לי במסגרת האחריות ל7970 מחברת gigabyte , הבעיה היא כזו: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 , לאחר ההתקנה הראשונית של הווינדוס ברגע שהמחשב עושה ריסטט ומנסה להמשיך את התקנת הווינדוס אז אני שומע את הביפ אבל אין שום תגובה על המסך , אני שומע את המחשב עובד והמסך גם עובד , אבל פשוט לא רואים כלום ,ניסיתי להחליף גם מסך אחר וגם אין תמונה , זאת לאחר שכבר ניסיתי כמה גירסאות של ווינדוס 7 , בהתקנה של ווינדוס 8 זה לא קורה ביכלל , הדבר שאני ניסיתי הוא לנתק את כרטיס המסך פיזית ולהתקין מחדש את הווינדוס 7 ללא כרטיס מסך וזה הצליח ב100% עד שראיתי את שולחן העבודה,לאחר זאת הרכבתי את כרטיס המסך 7970 ללוח אם והפעלתי את הווינדוס 7 רגיל עם כל התקנו…

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by ASHER 6800,

היי לכולם יש לי בעיה ואולי מישהו מכם יכול לעזור לידידה שלי יש כרטיס מסך GFORCE 6800GS/XT בתקן AGP לאחרונה היה לה דרייבר ישן לכרטיס היא לא זוכרת איזה. היא כמו כן משחקת בעולם הוירטואלי "SECOND LIFE " לאחר העידכון של הגירסה החדשה של הדרייבר (175.19)המחשב וכן המשחק לא מזהה את סוג הכרטיס וכן נותן מסכים כחולים לפני יומיים הצעתי לה לנסות לעשות ROLE BACK לדרייבר מוקדם יותר (169.21)ו( 163.75 ) שום דבר לא נראה עוזר והיא לא מצליחה לעבוד איתו. היא קיבלה 12 פעמים מסכים כחולים לאחר חזרה ל175.19 היא הצליחה להיכנס וזה עובד אבל זה דורש ממנה לעשות ניקוי CACHE כל יום עכשיו להלן המפרט שלה : CPU: AMD (Unknown model) (2411 MHz) Memory: 2048 MB OS Version: Microsoft Windows XP …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by liores12,

שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Lanzar,

השארתי גם שאלה בפורום לוחות אם, ולא קיבלתי תשובה... אני מנסה את מזלי גם בפורום הזה... זה הכרטיס... http://www.zive.cz/files/obrazky/2005/2/3d1/fotky/gigabyte_3d1/karta_zepredu.jpg הכרטיס כולל שני ליבות 6600GT, שאמורים לפעול יחד בלוח תומך SLI, יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY SLI-D... שני כרטיסים 6800GS עובדים ללא שום בעיה... מה יכולה להיות הבעיה..?

14. לפני שבוע ככה התקנתי את 9.5 והשבוע ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב אחרי כמה נסיות היה מסך שחור לכמה שניות ואז המחשב הופעל מחדש היה ניתוק בדרייברים הקודמים שהיו לי פעם זה לא היה ככה רק ב9.5 אז ניכנסתי למצב בטוח הסרתי את הדרייבר והתקנתי 9.4 שהיה טוב בישבילי אני בא להפעיל סרט שוב נופל לא יודע מה לעשות. מעלות:57 פתחתי ראיתי שהכל מחובר טוב בפנים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by InFiNiTi,

אוקיי בואו נתחיל לפני שבועיים פירמטטתי את המחשב ויום לאחר הפרמוט קנו לי מסך מדגם 1960TR LG התקנתי את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA והכל יופי באתי להיכנס לFlight Simulator 2004 אני נכנס להגדרות תצוגה ובעמודה האחרונה שמתייחסת להרדוור ופילטרינג במקום שאמור להיות כתוב את כרטיס המסך לא כתוב כלום הסרתי את הדרייבר העדכני והתקנתי את קודמו וקצת בילגנתי את הדרייברים(ניסיתי גם nHancer ללא הועיל..) איזה דרייבר של זמננו הוא הכי טוב?ForceWear יעני(7600GS להזכירכם)

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by dorish,

שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש בכניסת הוידיוא שלו הוא פשוט לט מוצא אותה האם אני צריך להתכין איזה דרבייר נוסף ? או איזה תוכנה יוכולה למצוא את זה ? בקיצור מה אני צריך לעשות ? ניסיתי אם windvr

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. Started by Swed,

סתכלו חברים אני משחק משחקים כבדים כמו crysis,Stranglehold,World in Conflict ואחרי שאני משחק זמן ממושכך או פתאום (אחרי 20 דקות + -) אני רואה פסים מקווקוים אדומים לרוחב. למה זה קורה ? אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1280X1024 וHIGH האם אני צריך להוריד את הHIGH למדיום ?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by CraZyStyLe,

היום קניתי את הכרטיס ואני מבוסט,מזה מבסוט.. שיחקתי כמה שעות בAC ובNFS ואז התקנתי את קרייסיס וואר אד שיחקתי איזה חצי שעה והיה לי כאלה כמה באגים ואז זה יסתדר[אני משחק על VERY HIGH-HIGH עם רזולוציה 1280X1024] ואני מריץ על 35-50 FPS ואני מבסוט.. ואז פתאום שמעתי מלא שגיאות והמשחק יצא.. זה היה שגיאה חד פעמית ? מה לעשות ? הכרטיס פגום ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by TAMIRRR013,

קניתי מחשב חדש אתמול הכל עבד חלק ואז הרצתי משחק שzotac הביאו לנו הפעלתי הכל על high ורזולוציה הכי גבוהה נכנסתי למשחק הכל עבד טוב ולאחר עשרים דקות היו בעצים כמו דברים כאלה אפורים וכתמים כאלה צבעוניים ואז יצאתי מהמשחק ונכנסתי וזה הסתדר ושיחקתי עוד איזה עשרים דקות והבעיה לא חזרה עכשיו אני לא יודע מה לעשות! האם לשלוח את הכרטיס לתיקון או שזה בגלל שהכרטיס חדש? ד"א הדרייבר שלי זה 180.48 whql החדש ויש לי sp3 win xp האם זה מעיד על בעיה? (הספק כוח הוא 550vx corsiar) המעלות במנוחה 35-40 ובמאמץ 50-55

22. Started by nivrob123,

יש ATI CLUB3D 4870 OVERCLOCK ובמשחקים יש לי בעיה בDX9 שאני רק נכנס למשחק יש לי כזה כל מיני דברים כאלה שאני לא יכול לראות כלום בXP שלי זה לא היה אבל בwindowns 7 זה התחיל בחלק במשחקים של DX9

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by ShahafH,

טוב לפני חודש-חודשיים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל אפשר גם לראות במפרט שלי את שאר החלקים. כשאני מריץ משחקים בעלי גרפיקה גבוהה או אפילו עכשיו שהרצתי 3DMARK06 אז פתאום המסך נעשה שחור וכתוב:" משהו going to sleep" או בלי המשהו לא זוכר... בקיצור מה כדאי לי לעשות? אני עדכנתי את הדרייברים כבר.. תודה, UnDerCover.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  24. Started by laviko1,

שלום, נראה לי שהלך לי הכרטיס מסך (GTX 260) כשאני מדליק את המחשב יש רעש מין טיקים ואז אחרי כמה טיקים יש ציפצוף ארוך בערך שתי שניות החלפתי לכרטיס אחר והמחשב עובד טוב... מישהו יודע מה זה אומר? האם הלך לי הכרטיס מסך וזה הזמן לממש אחריות? תוה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  25. היי. לחבר יש מחשב ALIENWARE M15X עם כרטיס מסך GTX260M עם מסך LG W2363D ומשקפי NVIDIA. בזמן המשחק על 3D יש בעיה שרואים צלליות שלא אמורות להיות על עצמים רחוקים כמו גופי תאורה או מאווררים. חשבנו שזה בעיה בדרייברים של כרטיס המסך אבל הם מעודכנים לגרסה האחרונה, בנוסף ניסינו להתקין אותם מחדש מס' פעמים וזה לא עזר. אני לא חושב שזה קשור בעדכון BIOS. וכמובן שלא חושב שזה קשור ספציפית במשחק הזה עקב זה שניסינו לשחק על משחקים נוספים תומכי 3D ועדיין מופיע גוסטינג כבד.(משחקים כגון MW2,BATTLEFIEL, BC2, AOE). קודם כל אני מקווה מאוד שזה החדר בפורום לשאול כי לא מצאתי תת-קטוגריה אחת ואני מצטער אם זה לא. מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה די מתסכל לראות את הצלצליות הכבדות האלה.(אין גם איך להראו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים