עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SeaMonster,

החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי , ואני מיתלבט בין 4870 לבין 4850 , את המפרט המלא שלי ניתן לימצוא מצד ימין. השאלה שלי העם הספק שלי יצליח להיתמודד עם ה 4850? , כי בישביל ה 4780 אני יצתרך גם להחליף ספק , מה שהופך את זה להוצאה גדולה יותר. ה 4850 שאותו אני רוצה ליקנות הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4358

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Da-Funk,

האם יש הבדל גדול בינו לבין ה F900P ואם כן מהו.... ? והאם הוא ילך יד ביד עם הכ.מסך שלי ולא יגביל אותי מבחינה כלשהי... (6800NU BFG) ? אני חייב לדעת דחוף כי אני משיג אותו בזול יחסית... 262$... תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eladbu,

6600agp or 5900256bit xt לא GT מה אתם אומרים אני לפני קניה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכל הגולשים בHW. יש לי מחשב שכולל AMD אתלון 64 3000 ו2 ג'יגה זיכרון (המפרט שלי על קצה המזלג) הכרטיס הנוכחי שלי הוא . לAGP NVIDIA 6800GS אני מתעניין לגבי קניית כרטיס חדש מסוג ATI HD2400 או 2600 השאלה אם שווה לי להשקיע בכרטיס מהסוג הזה או שפשוט חבל על הכסף ואני אתאפק למחשב חדש. מה גם שיש לכרטיס יציאת HDMI ועם הכרטיס הזה אני לא אצטרך להעביר כבל מתאם מDVI לHDMI (המסך שלי הוא טלוויזית LCD) יש הבדל באיכות התמונה אם אני מעביר כבל HDMI לHDMI או שאין הבדל בין זה למצב הנוכחי שלי? בתודה מראש לכל העונים. ניר

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by benyben,

שלום. אני שם לב שמחיר ה GTX470 זהה לכרטיס ה GTX560. האם יש הבדלין בין הסדרות? האם במצב זה יש להעדיף את ה 560? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איך אני מגלה כמה BIT הכרטיס מסך שלי? אני לא בטוח אם הוא 64BIT או 128 איך אני מגלה בוודאות כמה הוא? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לדעת האם 2 הכרטיסים הללו יכולים להריץ משחקים חדשים ברזולציה של 4K ללא בעיה? asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler במידה וכן, כמה עולה כיום מסך 4k נורמלי בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by PES2008,

אהלן, הכרטיס מסך שלי מקבל ארטיפקטים גם בטמפרטורות נמוכות של 60 מעולות, וכשזה קורה יש גם רעש סטטי מהרמקולים. חיברתי למחשב כרטיס מסך אחר (8600gt שצורך פחות חשמל) ועד כה התופעה לא חוזרת. השאלה היא האם יש דרך לדעת בוודאות איפה הבעיה (יכול להיות שיש בעיה בספק וכרטיס מסך שצורך פחות חשמל לא גורם לה? יכול להיות שיש בעיה עם המעבד? וכו') המערכת שלי: ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מעבד: intel core2duo 6750 עריכה: על הדרך, אם הבעיה תתברר להיות בכרטיס מסך, על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים כיום? אני רוצה כרטיס זול יחסית שיהיה דומה בביצועים למה שהיה לי (אני יודע שהוא ישן), מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל יכול להיות שיהיו גם סרטים ואולי אפילו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ben060,

צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.

10. המסך: 2007FP כ.מסך: HD3850. אינני מצליח דרך הדרייברים של הכ.מסך לסובב את תמונת המסך שתהיה 90 מעלות. עם כרטיס המסך שהיה לי 8800GTS320 הייתי יכול לבצע זאת בקלות. האם יש אפשרות לבצע זאת דרך המסך עצמו?? תודה רבה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ראיתי שיש משחק מחשב שנתקע קצת מדי פעם, עצירות קטנות כאלה. המחשב שיש לי והכרטיס מסך זה כבר לא משהו שאני ישנה, אבל חשבתי איך אני יוכל לשפר את המשחק, שייתקע פחות וירוץ חלק יותר עם הכרטיס מסך הקיים שיש לי. אפשרות אחת היא להקטין את הרזולוציה של המשחק וההגדרות של המשחק. אבל - ראיתי שבאפשרויות של הגדרות הכרטיס מסך יש אפשרות להגביר את הביצועים של הכרטיס מסך, ומנגד להפחית את האיכות - ולהיפך. עניין אותי לדעת מה זה עושה, ואיך זה משפיע- אז חשבתי לפתוח על זה נושא חדש כאן בפורום ולשאול אותכם, אבל לפני זה חיפשתי קצת באינטרנט - ומצאתי מאמר שהסביר לי את התשובה שחיפשתי. אז אני לא צריך לשאול כאן. אבל המאמר הזה נראה לי מעניין, ורציתי לשתף אותכם - לאלה שלא ידעו ממש על אופציה זאת, ואני ביניהם,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. רציתי לדעת איזה תקן PAL אנחנו.. B,G..? וגם חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך עם TV OUT(משהו ממש ממש ישן אבל חדש) וזה נראה כאילו רואים פיקסל כן פיקסל לא.. איך אפשר לסדר את זה? אולי זה בגלל שבחרתי בתקן הPAL הלא נכון? וגם,רואים מן פס לבן ענק שכל פעם עולה... שיש רקע בהיר זה לא כ"כ מפריע אבל שיש מסך שחור זה ממש מעצבן,זה קשור לטלוויזיה? לכבל או לכרטיס מסך? אולי להרצים? (זה מכוון על 60) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Phlip_dE-SuSsa,

מאז שהתקנתי את הכרטיס אז שאני מדליק את המחשב הוא עושה איזה כמה ציפצופים והכרטיס מסך לא נידלק אפשר לישמוע את הסי די את הארד דיסק הכל לידלק רק הכרטיס מסך לא אחרי איזה ארבע פעמים שאני מכבה ומדליק את המחשב באלימות הוא נידלק היה לי מיקודם mx200 ולא הייתה בעייה כזאת מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by טל,

אני מחפש מסך LCD בגודל "17 בסביבות 2000 ש"ח, דווקא חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 710T, אז רציתי לדעת איך המסך הזה(אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים), ורציתי לדעת מה ההבדל בין LCD ל-TFT? תודה מראש לכל העונים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alexrta,

אחרי שטני מתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל משחק שאני מעלה ניתקע מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by momo777,

שלום, אני קונה מחשב ויש לי תקציב דיי מוגבל. אני מעוניין במסך 22". איך הכרטיס מסך הזה יתמודד איתו? השילוב הזה ממש לא כדאי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום , אני רוצה כרטיס מסך חדש לאחר שלצערי לפני כחודש - חודשיים נשרף לי הקודם וכרגע אני עם הגיפורס 4 הישן שהיה לי במגירה זרוק כמה שנים :\ הייתי רוצה המלצה איזה כרטיס לקנות מסוג agp , אין עדיפות מסוימת לנוידיה או ati. יש לי מעבד amd 3200 64bit 939 pin לוח אם :DFI LanParty UT nForce 3 Ultra-D זיכרון : 780 מהירות 400 ddr 1 אבל אני קונה עם הכרטיס מסך עוד 512 (בנוסף ל 700 שקל שאני משקיע על הכרטיס מסך אני משקיע עוד על הזיכרון - זה לא חלק מהתקציב של הכרטיס מסך ). שמתי לב שה HD 2600 PRO 512 mb של ספיר עולה רק 580 ש"ח והוא תומך DX10 , מה אתם אומרים עליו ? יש לכם משהו יותר טוב ממנו להציע לי ? כמו כן , הבנתי שבקרוב יוצאים לשוק כרטיסים חדשים , זה אומר שהמחירים יירדו ? כך ששווה לחכות…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yari21,

יש לי ווינדוס ויסטה 32bit והכרטיס מסך שלי nvidia GeForce 8500 GT. נכנסתי לאתר של NVIDIA ועשיתי: Automatically find drivers for my NVIDIA products. זה אכן מצא לי עדכון, אך כאשר ניסיתי להתקין את העדכון זה רשם לי שהוא לא תואם את המערכת שלי. http://eliad.org/viewer.php?id=1223365539.jpg מה עושים? בתודה מראש YARI21.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אם אפשר גם להסביר מאיזו סיבה או להציע כרטיסים נוספים במחיר של עד 600 ש"ח (בלי חריגות!) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379783 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379395 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379396 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378927 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379252 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378666 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379289 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379387 h…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, לפני שאני קונה נייד רציתי לדעת אם הדגם הנ"ל: Dell Inspiron 5010 Core i3 4GB 500GB בעל כרטיס מסך מובנה Intel Graphics Media Accelerator HD יוכל להריץ באיכות טובה את המשחק פוטבול מנג'ר 2010 (ורצוי מאוד גם את הגרסאות העתידיות שלו) ומה איכות הצפייה בסרטי HD בכרטיס מסך זה? דרישות המערכת לכרטיס מסך של המשחק הם: כרטיס מסך 128MB Nvidia FX 5900 Ultra ומעלה ATI Radeon 9800 ומעלה Intel 82915G/82910GL ומעלה. תודה...

21. Started by e_dor,

שלום לכולם ! אני חדש פה, שמעתי מאנשים ששווה לשאול פה לפני קניה אז הנה אני פה רציתי לשאול אתכם לגבי בחירת ב-6600 שאני רוצה לקנות. אני רוצה Nvidia 6600GT שתומך ב-AGP. ממה שמצאתי יש רק כאלה עם 128BIT ואמרו לי שמבחינת מחיר וביצועים עדיף כבר 256. אז רציתי לדעת האם יש איזשהו סטנדרט של 128BIT אצלו והאם זה משפיע בהרבה ? בנוסף הייתי שמח ללינק לחנות זולה עם כרטיס כמו שתיארתי של חברה מוכרת (ASUS, LEADTEK וכו'). תודה רבה לכולם ושנה אזרחית טובה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, כרגע ישנו במחשב כרטיס מסך AGP של נוידיה GF5200 עקב היות ואני מעבירה את המחשב לאח שלי, אני רוצה בשבילו כרטיס יותר חזק וטוב כרגע הכרטיס מחובר למסך CRT 19" דרך D-SUB, ועוד כמה חודשים אחי ירכוש לעצמו מסך LCD דק אז אני מחפשת אחר כרטיס AGP, עם DVI ו-D-SUB איכותי וטוב. שתומך ויסטה. התקנה חלקה כמו בכרטיסי נוידיה. תקציב עד 400 ש"ח + - המחשב הוא פנטיום 4 2.8MHZ עם 2GB זכרון, מע' הפעלה ויסטה - עם ספק כח ג'נרי 480W. האם כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600PRO 512MB AGP טוב ויעבוד חלק ללא איטיות וכו'? עדכון קניתי יד שנייה - אבל כרטיס חדש GF 7600GT של XFX - תודה לכם שכיוונתם אותי המסך מחובר עם המתאם DVI - VGA, מעניין השומרי המסך של הויסטה עכשיו יותר מהירים... עלה לי 400 שקל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ggg123,

שלום, בעקבות יציאת המשחקים החדשים לאחרונה שלא עובדים כראוי על המחשב שלי, החלטתי לשדרג את המחשב. הדבר הראשון שאני מעוניין לשדרג הוא כרטיס המסך. כיום יש לי כרטיס מסך ATI X1950XT שאת המשחקים החדשים הוא כבר לא מצליח להריץ בצורה חלקה על גרפיקה מקסימלית ורזולוצית מסך רחב 22 אינץ' (1680 על 1050) לכן ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש. כבר הרבה זמן שאני לא בעניינים לגבי דגמים חדשים שיצאו לכן ההמצלה כאן חשובה עבורי. לדעתי אני אשקיע תקציב של 1500 ש"ח מתוך מטרה להשיג כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים (שהדרישות שלהם מאוד גבוהות) על גרפיקה מלאה גם בשנים הבאות. אם לדעתכם זה תקציב מוגזם ואפשר להשיג כרטיס מסך שיתן תועלת טובה לתקציב נמוך יותר- אשמח אם תגידו. בקרוב יוצא GTA IV למחשב והדרישה שלי בי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zone glide,

RTX 2060 או VEGA 56 ? בתכלס ישולב עם המפרט מסך עם פריסינק של AMD, וגם הווגה זול יותר במאות שקלים וכנראה חלש בקצת, וגם קצת מיושן יותר.. מה עדיף לדעתכם? כרטיס AMD יתמוך טוב יותר עם המסך אני מניח... איך אנווידיה יעבוד עם 144 הרץ ועם פריסינק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים