עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronmar,

מהו הכרטיס שברצונכם לקבל עליו חוות דעת?: NVIDIA GEFORCE 210 קניתי אותו ב200 ש"ח פרטים על הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 210 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by איתמר,

חברה אני יכול לחבר שתי כרטיסי מסך למחשב? הלוח אם הוא GIGABYTE GA-965P-DS3 הכרטיסי מסך ASUS nVIDIA GeForce 7600GS 512MB PCIe

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by megaviv,

אהלן ברשותי הכרטיס הנ"ל ובתור נוב מחשבים עשיתי טעות טפשית...הוצאתי חלק שקשור לכרטיס קול מהמחשב תוך כדי שהמחשב עובד ופגעתי במאוורר של הכרטיס מסך...הכרטיס הפסיק לעבוד וכנף אחת מהמאוורר נשברה...הפעלתי שוב את המחשב אם הכרטיס ולאחר מכן כבר היה מסך כחול... עכשיו השאלה היא אם יש אופציה לעשות משהו אם הכרטיס הזה או שכבר כדיי לזרוק אותו? 8) תגובות עדינות חברה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by adirnasri,

מה זה בנדאל.?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Or94,

בגלל אילוצים שנובעים מכסף אח שלי צריך כרטיס מסך יותר זול. חשבתי שכדאי לו ללכת על HD6870 שעולה בKSP בחיפה 980 שקל. האם זה כרטיס מסך טוב שיספיק לרזולוציה של 1680X1050 להגדרות הכי גבוהות? בכמה הHD6850 חלש יותר מהHD6870? איזה כרטיסי מסך של NVIDIA מתחרים בHD6870 וHD6850 והם באותו מחיר? הספק הוא seasonic ss-500et והמעבד יהיה I5 2400. אם צריך אפשר לחרוג לHD6870 שעולה 980 של חברת Sapphire.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התחרות הגדולה בשוק כרטיסי המסך המתקדמים מתחמתת - כמה נזק מצליח להסב Radeon RX 7900 XTX החדש של AMD לתחרות וכמה הוא משתלם לכם? בדקנו!לכתבה

7. Started by tenana,

הכרטיס נועד רק כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, וכדי להיות נורמלי.. האם ה FX5200 יספיק? ואם אפשר הצעה גם של AGP וגם של PCIx(או e? לא זוכר בדיוק.. ) מכיוון שלא ידוע לי כרגע לפחות הסוג שצריך למחשב ..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kudish,

מפרט מעבד: intel core i5 3450 לוח אם: gigabyte z77m-d3h-mvp ספק בח: enermax 82+ modu 425w רזולוציית מסך: 1680x1050

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by muam,

שלום, בזמן האחרון כרטיס המסך שלי מתחמם יותר מדי, הוא מגיע לטמפ' של 110 מעלות בערך ואז המחשב עושה ריסט. זה קורה רק בזמן שהמחשב מתאמץ (משחק), אבל פעם זה לא היה קורה עם אותם משחקים. ניקיתי את האבק מתוך המחשב עם ספריי לחץ אויר וכל מה שצריך והבעיה לא נפתרה. בזמן משחק הטמפ' עולה ל110 מעלות בערך וכשהמחשב לא מתאמץ הכרטיס מגיע ל75 מעלות. חשוב לציין שרק הכטיס מתחמם יותר מדי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DimRah,

היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום , אני רוצה כרטיס מסך חדש לאחר שלצערי לפני כחודש - חודשיים נשרף לי הקודם וכרגע אני עם הגיפורס 4 הישן שהיה לי במגירה זרוק כמה שנים :\ הייתי רוצה המלצה איזה כרטיס לקנות מסוג agp , אין עדיפות מסוימת לנוידיה או ati. יש לי מעבד amd 3200 64bit 939 pin לוח אם :DFI LanParty UT nForce 3 Ultra-D זיכרון : 780 מהירות 400 ddr 1 אבל אני קונה עם הכרטיס מסך עוד 512 (בנוסף ל 700 שקל שאני משקיע על הכרטיס מסך אני משקיע עוד על הזיכרון - זה לא חלק מהתקציב של הכרטיס מסך ). שמתי לב שה HD 2600 PRO 512 mb של ספיר עולה רק 580 ש"ח והוא תומך DX10 , מה אתם אומרים עליו ? יש לכם משהו יותר טוב ממנו להציע לי ? כמו כן , הבנתי שבקרוב יוצאים לשוק כרטיסים חדשים , זה אומר שהמחירים יירדו ? כך ששווה לחכות…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה

13. היי מדוע אני רואה במנהל ההתקנים גם את הכרטיס המובנה של המעבד(יhd4000( ) וגם את הכרטיס החיצוני HD7870 ? אני צריך לבטל משהו בביוס של לוח האם?, קניתי לבת מחשב חדש עם לוח אם H81 ומעבד 4670 + כרטיס מסך HD7870XT , כך בכללי אני מפעיל כל משחק מעולה על הגדרות גבוהות במסך 1680X1050.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by סאונד בראש,

טוב אז ככה אם אני לא טועה SLI והCF שניהם מיועדים לחיבור 2 כרטיסי מסך במקביל SLI של NVIDIA בציפים לעומת CF של ATI עכשיו לי יש לוח אם של ASUS P5K השאלה שלי היא האם ה CF והNVIDIA זהים מבחינת ביצועים ? איך מחברים CF האם הלוח אם שלי תומך ב CF ? והאם דרושה התמיכה של המשחקים ( בעיקר CALL OF DUTY 4 ) כדע להישתמש ב CF תודה על התשובות הם יעזרו לי לחדד מספר דברים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by speedo,

אני נורא מתלבט בין שני המסכים מישהו יכול להמליץלי על מסך כלשהו מי יחזיק יותר זמן יותר טוב ההפרש לא גדול. אך מסך 955 הוא 19 אינץ'.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by chnon,

יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. בכל מקרה, בזמן האחרון אני נתקל בכל מיני בעיות תצוגה, המסך פתאום קופא ונכבה. זה קרה לעיתים קרובות ועכשיו זה התחיל לקרות המון. החלפתי כמה מסכים כדי לבדוק אם הבעיה במסך-הבעיה חוזרת בכל מסך שהחלפתי. לדעתי זה כרטיס מסך, למרות שאני לא שולל גם אפשרות ללוח אם. הורדתי את WhoCrashed שמשום מה לא מזהה לי את הקריסות האחרונות, אלא קריסות שהיו לי לפני חודש, כמו זו לדוגמא שלוו גם במסכים כחולים. On Sat 05/10/2013 15:41:21 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\100513-13494-01.dmp This …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש כרטיס מסך עד 650 ש"ח לגיימינג. המעבד: CPU INYEL C2Q Q8300 2.50G/4M L775/1333 BOX הספק כוח: תמונה (החלפתי אותו לפני כמה ימים, אם מישהו מכם מבין גם בספקי כוח אשמח אם יגיד אם הוא טוב) הלוח אם: MB INTEL DG41TY TRINITY VALLEY L775/1333 BOX כרטיס מסך נוכחי: HD 6670 מארז + ספק כוח (הישן): CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK רזולוציה: 1920x1080 חשבתי על GTX650 ב-636 ש"ח, איך הוא? יתאים למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mozes,

שלום (: קניתי כרטיס מסך חדש Leadtek WinFast A310 (FX 5600)o ויש בכרטיס את האפשרות של VIVO ... מה שאני רוצה לעשות זה, לקחת את המצלמת ווידאו שלי, ולחבר אותה עם Svideo לכרטיס מסך.. (לכניסת Vivo ) ואז אני יוכל להעביר מה שהקלטתי למחשב etc... עכשיו היית בעיה, שהחיבור VIVO הוא לא Svideo אבל, הגיע איזה כבל עם הכרטיס, שיש לו 3 צדדים, אחד מתאים לכניסה של הכרטיס מסך, ועוד 2 צדדים זהים, שיש בכל אחד מהם 2 חיבורים (אחד Svideo ואחד בננה..) אז חיברתי את הכבל מהמצלמה, לאחד הצדדים (חיברתי אותה רק ל Svideo) וחיברתי את הצד השני של הכבל לכרטיס מסך.. (נשאר לי צד אחד בכבל שלא מחובר כלום, וצד אחד שנשאר לי החיבור לבננה פנוי..) יש תוכנה שהגיע עם הכרטיס מסך בשביל לערוך סרטים ממצלמות ווידאו (בדיוק …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. אני בדילמה. בא לי לפנק את עצמי באיזה מסך 22 אינץ' סטייל T220\2253BW אבל אני לא יודע אם כדאי לי בהתחשב בעובדה שיש לי HD4850. אני לא רוצה להתפשר יותר מדי על ביצועים (יותר מדי זה בשבילי זה 20%), והייתי רוצה לדעת מאחרים שהחליפו מסך, ועברו מ1280 1024 ל 1680 1050 האם ההבדל משמעותי? פשוט אני עם מסך 17" מצ'וקמק בן 4. הוא אחלה מסך, עלה לי בסביבות 2,500 כשקניתי אותו (L1730B) ואין לי לגביו שום טענות מלבד זה שהוא כבר לא מספיק גדול על מנת לספק אותי ( :-* כן כן). אז מה דעתכם חבר'ה? אני עברתי כבר על כל הבאנצ'ים למיניהם, אבל בא לי לדעת מה אתם חושבים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ravid,

יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by vngbhajuzr,

חשבתי על הכרטיס הזה: TwinTech GeForce GTX460 1024MB XT OC Edition GDDR5 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2136 שעולה 1027 ש"ח אני יודע שהוא ב OC מהמפעל (ב770/4000) ויש לי שתי שאלות, 1. אני יוכל להגדיל לו את ה OC בעצמי ? בנוסף לקיים. 2. יש כרטיס מסך אחר (חשבתי על ATI) במחיר דומה (+-) שיגיע לביצועים טובים יותר ב OC ? 3. ה 685/70 יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ בתוכנה שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" מבחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SimonSays,

שלום יש לי בבית מחשב עם המפרט הבא: לוח אם-MSI k8n Platinum. מעבד:AMD sampron. וזכרון 3 GB לא זוכר איזה דגם בידיוק. אני צריך כרטיס מסך בישביל פייסבוק-אתרי חדשות וקצת סרטים. עד-200 גג 300 שקל, אפשר גם יד שניה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zoyaniv,

לצערי נשרף לי האסוס 5770 שלי אני לא כך כך מעודכן בסדרות החדשים, איזה כרטיס מסך תקציבי יש שיריץ משחקים באיכות סבירה ולא יהיה יקר מידי? ראיתי את ה 6750 ב 490 ש"ח ולעומותו את ה 5750 ב 510? איזה מהם עדיף? האם יש המלצה אחרת במחיר הזה? חיבור PCI-E מעבד I7 ווינדוס 64 ביט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים