כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי חברה ברצוני לשדרג לכרטיס מסך חדש אשמח לייעוץ והכוונה תקציב עד 1350 מארז : http://www.thermaltake.com/products-...?id=C_00001820 ספק : corsair GS 600w מעבד: I7 3770K קירור mugen 3 + וונטות בכל מקום אפשרי לוח אם אקסטרים dz77ga-70k intel ssd 520 series 180gb WD BLACK 1t זיכרון : corsair 8G 2X4 כרטיס מסך קיים : Gigabyte gtx 560 ti
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לכרטיס זהה בביצועים ל 8600GTS יש לי כרטיס 8600GTS עם כניסה DVI לאחר הבנה שלא ניתן להעביר את הסאונד דרך DVI (בשימוש בכבל DVI ל HDMI בחיבור למגבר) החלטתי ללכת על כרטיס HDXXXX עם כניסה HDMI ושיתמוך בכול הפורמטים החדשים של הסאונד 1.השאלה היא אזה כרטיס זהה לביצועים של 8600GTS שגם יתן תמיכה בפורמטים החדשים במחבר HDMI 2. אני לא סגור על הספק שלי במחשב נכון להיום אני עובד עם כרטיס מסך 8600GTS אני לא רוצה להגיע למצב של השקע נוספת בספק תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים לכרטיס: גלישה באינטרנט, משחקים קלים וקצת פוטושופ התקציב: עד 450 ש"ח. לא יותר. הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש סיכויי שהמחירים ירדו בקרוב ? רוני
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה את הדרייבר האחרון, 13.2 BETA 7 והוא פתר לי בעיות במשחק CRYSIS 3. אולם, כרגע ה-CF אצלי מבוטל (ניקיתי את המחשב והגשר נותק כשהוינדוס עלה תחילה). כרגע אני יכול לבחור לאפשר את ה-CF, ואז כשאני לוחץ על APLLY, לא קורה כלום. הוא ירוק, כך שכן הוא לחיץ אבל בפועל לא קורה כלום אולי זה באג בדרייבר החדש, למישהו יש ניסיון עם זה ב-CF ויכול לבדוק אם גם אצלו זה לא עובד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר שנתיים HD4850 של CLUB3D. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות(אין אחריות - החלפתי לקירור של AC) אז החלטתי להחליף אותו. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה ברמה שלו או יותר טוב, אבל בתקציב נורמאלי(בסביבות ה-700. אם יש משהו שטוב בהרבה, אפשר עד 800). לא משנה לי אם זה Nvidia או ATI. הכרטיס ישמש לרוב למשחקים ברמת Crysis או Call Of Duty או ברמה דומה. המערכת שלי בחתימה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להכיר מכם אנשים שמתעסקים בעריכת וידיאו.. לקבל מספר עצות לגבי חומרה/תוכנה, טיפים וכו'.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=31492 אחלה מהלך מבחינת ATI
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ בתוכנה שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" מבחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי RIVA TNT2 MODEL 64 PRO 32MB עכשיו ממש קיבלתי אותו מחבר, עד עכשיו היה לי וודו 3 3000 שעבד מצויין אבל פתאום אני בא להחליף את הכרטיס מסך שם את הטי אן טי עולה הווינדוס כמובן בלי צבעים כי אין דרייבר ואז אני צריך לעשות ריסט כי הווינדוס התקין את הכרטיס.. או קיי עשיתי ריסט והלוג אין לווינדוס פשוט נתקע (הפס שמתמלא) ניסיתי להתקין דרייבר אחר שוב נתקע או שזה עלה וההארד דיסק עבד כמו משוגע ואז נתקע... אני שם בחזרה את הוודו והכל עובד מה יש לזה?! הכרטיס הזה נתמך ע"י לוחות של פנטיום 0 אפילו... לא יכול להיות שיש בעיית תמיכה. תודה לעזורים! מי יתן ואני ישחק בקאונטר סטרייק כמו בן אדם פעם..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי , התחיל לצלוע קצת בזמן האחרון כנראה התעייף עם השנים . התקציב 1500 פחות או יותר , עדיפות לRADEON המפרט שלי [h=1]Intel - E8500 Thermaltake - Big Typhoon Asus - P5Q-E Gigabyte ATI Radeon HD4870 OCZ - Reaper - 2048 X 2 Enermax MODU82 - 525W תודה. [/h]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לפני משהו כמו חצי שנה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כי זה לא היה בתקציב שלי עכשיו כשיש לי כסף אני יכול לקנות כרטיס מסך לפי הצרכים שלי הצרכים הם: צפיה בסרטים באיכות גבוהה על מסך LCD אני עורך וידאו עם פרימייר, אביד ואפטר אפקט אז שגם יתאים בגזרה הזאת משחקים - צ'ופר המפרט שלי: 12 ג'יגה ראם i5 3470 3.2ghz לוח אם של ג'יגה בייט H77M וספק כח 500W של THERMALTAKE אני מוכן להשקיע משהו כמו 1200 שקל, מכיוון שהצרכים שלי לא מטורפים אשמח לקבל הצעה על 2 כרטיסים שאוכל לבחור מי שיעזור לי ובסופו של דבר אקנה את הכרטיס, יקבל תמלוג נחמד תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3 עם כרטיס מסך nvidia 8800 GTS לאחרונה, כמספר דקות לאחר הדלקת המחשב המחשב קופא, ועל המסך מופיעות נקודות לבנות. האם לדעתכם זו בעית חומרה בכרטיס? ניקיתי את המאוורר ולא עזר. אולי חימום יתר? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה? לפני חודשיים נהרס לי הכרטיס מסך מדגם Radeon 9800 Pro. היבואן החליף לי את הכרטיס ומשום מה אחרי חודש הוא נהרס שוב פעם. הבעייה היא שהמחשב כבר ישן וקניתי אותו לפני 3 שנים ונגמרה כבר האחריות של הכרטיס מסך, מה שאומר שאין לי אפשרות לתקן או להחליף את הכרטיס שנית. המפרט שלי הוא: Amd Athlon 2800XP + GIGABYTE 7vmrz-400 נראה לי משהו כזה 512MB DDR RAM Samsung 80GB .... והנה מפרט מלא: http://img470.imageshack.us/img470/8545/cpuza5.jpg http://img471.imageshack.us/img471/2405/motherboardza9.jpg http://img462.imageshack.us/img462/4956/memorydz8.jpg אני מחפש כרטיס מסך חדש (נראה לי הלוח שלי תומך AGP כי הכרטיס שהיה לי קודם היה מחובר לחיבור אחר מזה של הכרטיס קול שלי. יש…
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מסדרת ati בתקציב של עד 320 ש"ח (באמת עד, בלי התפשרות) בעוצמה של הgeforce 9500 (בערך). אני לא מבין בati, אז השוואה לnvidia תהיה טובה (אם טבלה באתר אז בכלל מצויין). למשחק, pci אקספרס, למחשב ישן. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הכרטיס מסך שלי מקבל ארטיפקטים גם בטמפרטורות נמוכות של 60 מעולות, וכשזה קורה יש גם רעש סטטי מהרמקולים. חיברתי למחשב כרטיס מסך אחר (8600gt שצורך פחות חשמל) ועד כה התופעה לא חוזרת. השאלה היא האם יש דרך לדעת בוודאות איפה הבעיה (יכול להיות שיש בעיה בספק וכרטיס מסך שצורך פחות חשמל לא גורם לה? יכול להיות שיש בעיה עם המעבד? וכו') המערכת שלי: ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מעבד: intel core2duo 6750 עריכה: על הדרך, אם הבעיה תתברר להיות בכרטיס מסך, על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים כיום? אני רוצה כרטיס זול יחסית שיהיה דומה בביצועים למה שהיה לי (אני יודע שהוא ישן), מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל יכול להיות שיהיו גם סרטים ואולי אפילו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בונה מפרט עם כרטיס מסך X1950PRO במחיר 1200 ש"ח מKSP . רציתי לדעת האם כדאי להתאפק ולחכות עוד חודשיים ליציאת הכרטיסים החדשים - האם לדעתכם הם יתומחרו במחיר דומה (פלוס-מינוס) , האם המחירים של כרטיסים כמו זה ירדו בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים, והאם המשחקים הראשונים שיעבדו רק עם DX10 יצאו באותה התקופה או שגם ככה יקח זמן עד שיהיו משחקים שידרשו רק כרטיס מסך התומך בDX10 ? תודה מראש , ליאור .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני ממש מתלבט בין שני כרטיסיי מסך למחשב החדש שלי. החלטתי ללכת על דברים דיי רציניים, אבל אני באמת לא יודע מה כדאי מבין שני אלה: ATI Radeon X1950 Xtreme pro 512 GDDRIII Pci-E 1200 ש"ח או ATI Radeon X1800XT 512 GDRRIII Pci-E 1400 ש"ח למדתי שלא תמיד מה שיותר יקר ב200 ש"ח הוא בהכרח יותר טוב ו\או שווה ת'מחיר, אז החלטתי להתייעץ אתכם. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD. ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר? בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב). תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את המדריך וההשוואות שבנושא הנעוץ אבל רק הסתבכתי משם :\ בכל מקרה, התקציב שלי הוא עד 750 ולא יותר (כמובן אם זה יהיה עוד כמה שקלים זה בסדר, אבל לא עוד 50-100) אני ממש לא יודע מה עדיף, ATI או NVIDIA ואיזה סוג אז פשוט תמליצו השימוש שלי הוא לעריכת גראפיקה וקצת משחקים, אני לא צריך משהו שירוץ לי ברמה מטורפת עם מיליון FPS ולכן זה התקציב. ובבקשה שאתם ממליצים, רק כרטיסים מסוג AGP. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הייתי בחנות של שמיר מחשבים ברמת אביב וראיתי שהם מוכרים את ה-9800 פרו ב-1200 ש"ח!!!!!!!!!!!1 איך זה יכול להיות כל-כך זול????????
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המשחק בד"כ זז חלק, אבל לפעמים נתקע בצורה מרגיזה כשהמשחק מתקדם לכיון השער, כלומר כל עוד המשחק מתנהל במרכז המגרש, אין לאגים. עדכנתי דרייבר לפני שבועיים וזה המפרט שלי: Core i5 760 Intel P55WB Kingston 4GB x1333 Gigabyte GTS 450 1GB DDR5 Hec 500W אני משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר - האם זה יותר מדי עבור הGTS 450 ברזולוציה הנ"ל...?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטלוויזיה שלי מחוברת למחשב, והכל עובד נהדר עד שאני מנסה לצפות בסרט (בתחילת משחק, DIVX או כל סרט אחר...). מסך הטלוויזיה לא מראה כלום, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתיקון הבעייה, או שיטה אחרת לצפות בסרטים על מסך הטלוויזיה דרך כרטיס RADEON, כמו TVTOOL של הג'יפורס או משהו כזה... תודה מראש לכל העודרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או ביקורות יתקבלו בברכה... שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל ( GIGABYTE ATI Radeon HD5770 1GB DDR5 ) . האם ישנו איזה סיקור לגביו או המלצות לכרטיסים שונים במחירו (800 - 900 ) ? ביקורות או המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-