עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hagai-,

קיבלתי לפני מספר ימים את ה Msi Geforce4 Ti4200 128mb ובעזרת Riva tuner בדקתי את מהירות הליבה והזכרון- הליבה היא על 250Mhz והזכרון על 445Mhz. רציתי לדעת האם אלו המהירויות המגיעות עם הכרטיס, מכיוון שבסקירת כרטיסי המסך הגדולה באתר מופיעים נתונים אחרים ל Ti4200.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Or94,

יש לי כרטיס מסך GTX470 של חברת Inno3D עם 1280MB זיכרון. הכרטיס מסך מעולה ולמרות שהוא רועש אני מאוד מרוצה ממנו הוא מריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות. חבר שלי רוצה לקנות GTX560TI גירסאת OC של Gigabyte. איזה כרטיס מסך יותר טוב? האם OC הזה של GIGABYTE משמעותי ביחס לגירסא הרגילה של הGTX560TI? האם הGTX560TI פחות רועש ויותר קריר מהGTX470? אני יודע שלGTX560TI גירסאת OC יש מהירויות שעון יותר גבוהות אבל לGTX470 יש יותר זיכרון ויש פס רוחב של 320 bit לעומת 256 bit שיש לGTX560 גירסאת OC.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Joker,

i have the R9500 pro ? is it normal ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by e50ddy,

שלום לכם עומד לרכוש מסך איזו 2431. עובד עם מארז אנטק 450 וואט . לוח אם של אסוס P5 . משתמש כיום עם כרטיס גרפי של אסוס 7600GT.לא חושב שכרטיס זה תומך בסרטים HD .שוקל את האפשרות לשדרג . קראתי הרבה בפורום וראיתי שהיתה התיחסות ביחס לסוג הכרטיס בהתאמה לגודל המסך. תודה מראש אדי

5. היי חברה מצאתי את הכרטיס הזה http://www3.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1800-P2800C365.aspx שימוש עם תוכנת מאסטרקאם.סוליד וורקס ואוטוקאד. מומלץ?? או שיש יותר טובים המחיר הוא 2 K

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yari21,

יש לי ווינדוס ויסטה 32bit והכרטיס מסך שלי nvidia GeForce 8500 GT. נכנסתי לאתר של NVIDIA ועשיתי: Automatically find drivers for my NVIDIA products. זה אכן מצא לי עדכון, אך כאשר ניסיתי להתקין את העדכון זה רשם לי שהוא לא תואם את המערכת שלי. http://eliad.org/viewer.php?id=1223365539.jpg מה עושים? בתודה מראש YARI21.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omrid14,

יש לי בעיה מוזרה משחקים כמו MU ONLINE וקאונטר סטרייק שאני מפעיל אותם הם פועלים לאיזה 10 שניות ואז יוצא המשחק בלי שום הערה או משהו.. אבל נגיד אני משחק DEVIL MAY CRY 4 זה לא קורה . מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ההשקות המיוחלות של גרסאות ייחודיות לכרטיסי ה-Navi של AMD מתקרבות במהירות, ודגם ראשון בעל קירור משולש אפילו מקבל תג מחיר מוקדם בחנות הענק המקוונת לכתבה

10. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר סוחב המון זמן עם הכרטיס מסך שלי. הבעיה היא שאחרי פרק זמן (לא קבוע, יכול להיות כמה דקות ויכול להיות כמה שעות) שאני משחק המסך פשוט קופא ו"מתעוות" עם פיקסלים בצבעים מוזרים. שמתי לב שהבעיה חוזרת במשחקים מבוססי מנוע UNREAL כגון: Unreal Tournament 3, The Last Remnant, (?)Assassin's Creed. אני שומע את המאוורר של הכרטיס בבירור שהוא מתאמץ (רעש נוראי ד"א) וה BLUE SCREEN שמופיע מציין שזו בעיה עם כרטיס המסך. כמובן שהדרייברים מעודכנים לגרסא האחרונה, והחלפתי שני הארד דיסקים מאז אז המחשב עבר התקנה של VISTA מחדש. אני מאמין שמקור הבעיה היא בהתחממות יתר, אבל אני לא מבין מדוע זה קורה רק עם מנוע ה UNREAL ספציפית... אם מישהו יכול להאיר את עיניי אני אשמח. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. רדאון 9800se בעל 256 ביט ייתן ביצועים גבוהים יותר מכרטיס בעל 128 ביט מאותו הסוג ( כלומר ה רדאון 9800 פרו 128 ביט ) ??? אני מעוניין לדעת אם שווה להשקיע את העוד 300 שקל האלו !??

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SenDeR,

איזה כרטיס יותר טוב ומשתלם ? והאם יש ביניהם פער גדול ומשמעותי ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Titanium,

האם כדאי למכור אותו אחרי הכל הוא עדיין תותח במשחקים ולקנות אחר משהו בסגנון של ה 6800 מה אתם אומרים? שווה למכור ב 800 שקל ולהשקיע סכום מסויים ולקנות אחד חדש יותר טוב? או שכדאי לתת לו להזדקן יחד עם המחשב? בבקשה ענו לי במהרה ליאור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GiZmo,

היי, הזמנתי את ה Radeon9100, רציתי לשאול אילו דרייברים להתקין (סגור על 3.1 ?) האם צריך להסיר את הדרייבר של Nvidia בצורה מיוחדת חוץ ממההסרה ב Device Menager (האם צריך למחוק קבצים בsystem או להסיר מהרג'יסטרי) ? והכי חשוב, איך מומלץ לקנפג את הכרטיס ב Conrol Panel שלו ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מי שיכול להשיג חח המחיר זול במיוחד 333 דולר לפרו ו-416 דולר ל-XTPE!! מי שרוצה שיקנה ב-545 דולר!! לנעול!!! :

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. אני שם לב שמחיר ה GTX470 זהה לכרטיס ה GTX560. האם יש הבדלין בין הסדרות? האם במצב זה יש להעדיף את ה 560? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by lmlm,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17309 ועוד של חברת eVGA!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by UnwiZ,

רכשתי כרטיס מסך 4870 1G של פאליט אבל נודע לי שכרגע אין אותו במלאי, המוכר בחנות המליץ לי לחסוך 50 שקל וצפיה ארוכה עד שיהיה להם את הכרטיס מסך שוב וללכת על ה-XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB DDR5 : HD-487A-ZDFC במקום הפאליט. לא ידוע לי כלום בחברות של כרטיסי מסך אז רציתי לדעת אם יש בעיה מסויימת בXFX. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הבנתי שהיתרון של חיבור מך למחשב בחיבור DVI גורם לכך שהנתונים עובדים מכרטי המסך, למסך, בצורה דיגיטלית, במקום שהמסך ימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי, במסכים ללא DVI 1. האם הבנתי נכון ? 2. לאיזה שיפור באיכות אני אמור לצפות ? עבודה יותר מהירה ? תמונה יותר חדה ? צבעים יותר בולטים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ben060,

צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.

21. יש לי 256mb FX 5500 . כן חרא של כרטיס אני יודע, הוא אצלי כבר נצח. השאלה היא האם הוא יוכל להחזיק את המסך שאני שוקל לקנות עם רזולוציה של 1920x1200 (נחשו איזה) כמו שאפשר להסיק מהעובדה שעדיין יש לי אותו, אני לא משחק בשום דבר שיצא אחרי 1999, והתירוץ שלי לקנייה של כזה מסך גדול הוא שהוא יראה מצויין על השולחן שלי. אה וסרטים. DivX DVD ובבוא הזמן HD כשיהיה זמין יותר להורדות והשכרה. אז מה אתם אומרים יחזיק איכשהו, נגיד לפחות עד שה HD יהיה זמין? ואם לא אז מה מומלץ כתחליף? אני לא רוצה שום דבר יקר עם יכולת עיבוד שלעולם לא תבוא לידי שימוש, רק כרטיס שיחזיק את הוידאו רץ ומסונכרן. אגב המחשב הוא 2x2.6 ghz עם ג'יגה RAM והרבה אבק וכבלים. הסלוט הוא, אבוי לבושה, AGP x8 בתודה אסף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לא למשחקים, אבל שלא תהיה לו בעיה להריץ Win7 עם Aero על שני מסכים 22' ברזולוציה מקסימלית. הכל טוב חוץ מסדרת ה8400, רצוי משהו לא יקר מדי. הכי חשוב כאן זה צ'יפסט של NVIDIA קירור פסיבי וDual DVI. ועוד שאלה קטנה: במה מתבטא ההבדל בין כרטיסים של מותגים כמו Asus או Gigabyte לבין כרטיסים של Palit או Gainward, חוץ מהמחיר? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by muam,

שלום, בזמן האחרון כרטיס המסך שלי מתחמם יותר מדי, הוא מגיע לטמפ' של 110 מעלות בערך ואז המחשב עושה ריסט. זה קורה רק בזמן שהמחשב מתאמץ (משחק), אבל פעם זה לא היה קורה עם אותם משחקים. ניקיתי את האבק מתוך המחשב עם ספריי לחץ אויר וכל מה שצריך והבעיה לא נפתרה. בזמן משחק הטמפ' עולה ל110 מעלות בערך וכשהמחשב לא מתאמץ הכרטיס מגיע ל75 מעלות. חשוב לציין שרק הכטיס מתחמם יותר מדי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. או מחשב נייח הכולל Intel ארבע ליבות Core i5 3450 Ivy Bridge לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H ספק כוח In Win POWER MAN IP-S 450BQ3-3 450W Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge צורב LG SATA DVD זכרון Kingston DDR3 KVR1333D3S8N9/ 4G דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX ה210 מתחמם מהר מה שגורם למחשב להיות קפוא תוך מספר שעות ואז אני חייב ללחוץ על ריסט. כאשר אני מריץ בדיקה לכרטיס מסך, המחשב תוך 3 דקות קופא (התקלה חוזרת מיד) הוא במצב רגיל מעל 90 מעלות מלבד הכרטיס מסך הטמפרטורות בסדר? (המחשב בלי תכונות ברגע, חוץ מESET) לכן אני רוצה לקנות את ה-7730, השאלה להחליף אותו במחשב שבו יש את ה210 או להחליף אותו במחשב בו יש את הכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by saarxee,

שמעתי שמדברים על דרייבר הבטא החדש של 14.4, אבל באתר של AMD אני רואה שיש גם רשמי: מה עדיף להוריד? http://prntscr.com/3dj5q5

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים