עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הלוח אם שלי יש בו PCIEX16 אבל הוא עובד בתדר מהירות X4 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא X1600PRO. האם יהיו לי יותר ביצועים מהכרטיס הנוכחי או שהתדר שה-PCI שלי עובד יגביל אותו לאותם ביצועים כמו X1600? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dyn,

שלום, משום מה המסך שלי נכבה ונדלק מס' פעמים, אני רואה כל מיני נקודות על המסך, המחשב נתקע ואז אני מקבל שגיאה שבה מנהלת התצוגה nvlddmkm נפסק וביצע שחזור. פעם אחת המחשב נכבה וקיבלתי blue screen, נתחתי קובץ DUMP וראיתי שהבעיה נגרמת מ nvlddmkm.sys. ניסיתי להוריד תדרייבר מחדש ולהתקין אותו למרות שיש לי את הכי מעודכן וזה לא עזר, בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך והיא כ- 60 מעלות במנוחה.(מפרט מחשב מימין). אני משער שכנראה יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך למרות שיש לי את המחשב כשנה ועד עכשיו הכל היה בסדר. תודה רבה למי שיכול לעזור לי עם הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by manga05,

קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הטלוויזיה שלי מחוברת למחשב, והכל עובד נהדר עד שאני מנסה לצפות בסרט (בתחילת משחק, DIVX או כל סרט אחר...). מסך הטלוויזיה לא מראה כלום, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתיקון הבעייה, או שיטה אחרת לצפות בסרטים על מסך הטלוויזיה דרך כרטיס RADEON, כמו TVTOOL של הג'יפורס או משהו כזה... תודה מראש לכל העודרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איזה כרטיס מסך יהיה שווה ערך בביצועיו ל-playstsion 2? האם הרדאון 9100 יספק את הסחורה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by e.t,

אני זוכר שנושא בעיית קצב הרענון במשחקים היא בעיה כאובה. חיפשתי ת'רד קיים ולא מצאתי, אז אני רוצה להודיע חגיגית שהבעייה נפתרה (לפחות לי...) ! ;D התוכנה מאפשרת להתגבר על ה"באג" המעצבן של קצב רענון קבוע 60Hz. באמצעותה ניתן לשנות את קצבי הרענון של כל הרזולוציות, עד כמה שהמסך (או הכרטיס) מאפשר לכם. אני עובד עם XP + GF4 Ti 4600 + Nvidia 40.72. וזה עובד !!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

או קי, יכול להיות שזו שאלה קצת דבילית אבל.... הרבה כרטיסי מסך יש להם פס מאוד רחב לזיכרון: 20GB/SEC וכ"ו.... אבל יש להם רק 128MB או 256MB למה הם צריכים כזה רוחב פס? תודה. יאיר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by אוריפ,

היום הייתי בחנות של שמיר מחשבים ברמת אביב וראיתי שהם מוכרים את ה-9800 פרו ב-1200 ש"ח!!!!!!!!!!!1 איך זה יכול להיות כל-כך זול????????

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חשבו גם בעובדה שאני כנראה יעשה OC לכרטיס ,אבל דרך windows בלי מאוורריים ושטויות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by סלרי,

החלטתי לקנות את הכרטיס הזה כדאי? מתי הוא יגיע לארץ? מה יהיה מחירו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by FFOP,

איזה מסך 17 הכי טוב 1400ש"ח ב 2000ש"ח! ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האם שווה להשקיע בכרטיס High End כמו RADEON 9800Pro - 128MB DDR במחיר של 2000+ או האם שווה לקנות כרטיס ב 1000+ ולאחר שנה למכור אותו ,להוסיף עוד 1000 ולקנות כרטיס אחר ? מה שווה יותר ? אם קונים ב 2000+ יהיו ביצועים הרבה יותר טובים מהכרטיס ב 1000 בשנה הראשונה , אבל האם אחרי שנה כשהכרטיס ב 1000 יוחלף יהיו יותר ביצועים מהקודם ב 2000 ? כלומר האם ההשקעה הבאמת גדולה (לכל אלה שלא יוצא להם כסף מכונן A) שווה מבחינת הביצועים לטווח הרחוק ?

13. חברת Colorful חושפת לוח אם קומפקטי אשר כולל ליבה גראפית מתקדמת שמולחמת אליו ישירות ועשוי לאפשר גיימינג אמיתי באריזות קומפקטיות מאוד תערוכת Computex 2016 הייתה עמוסה לעייפה במוצרים וקונספטים ייחודיים ומתקדמים, ואנחנו נעשה את מירב המאמצים בכדי להכיר ולהציג לכם כמה שיותר מהם. אחד מאלו שבלטו במיוחד עבורנו היה אב-טיפוס של לוח אם מחברת Colorful הסינית, שעדיין לא ממש מוכרת בשוק המקומי אך שואפת להפוך לשם מרכזי בעולם חומרת הגיימינג הצומח. לוח האם המדובר כלל תושבת LGA1151 עבור מעבדי דור ה-Skylake (וה-Kaby Lake), בשילוב עם ערכת שבבי ה-B150 לשוק הביניים – וגם ליבת GP104-200, כמו זו שנמצאת בדגמי ה-GeForce GTX 1070, אשר מאכלסת את המקום שבו בדרך כלל הייתם מצפים למצוא את חריצי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מפתחת השבבים מציגה שיפורים בכל המדדים שלה, ורק מקווה שהמגמה הזו לא תיגמר לעולם לכתבה

15. הערוץ הבא גילה משהו מוזר - בבדיקת ביצועים ב 1080P כרטיס חלש משמעותית כגון ה 5700XT של AMD השיג תוצאות טובות משמעותית מול כרטיס חזק משמעותית כגון ה RTX 3080 של NVIDIA. אחרי חקירה מעמיקה הם הגיעו להבחנה שבשימוש בכרטיס של NVIDIA המעבד מציג ניצולת הרבה יותר גבוהה, מה שבתורו מוביל לביצועים נמוכים יותר ברזולוציית 1080P. הזוי.

16. Started by spike_staff,

שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך הנ"ל אשמח לדעת כמה הוא שווה היום בשוק יד שניה? תודה

17. Started by e_dor,

שלום לכולם ! אני חדש פה, שמעתי מאנשים ששווה לשאול פה לפני קניה אז הנה אני פה רציתי לשאול אתכם לגבי בחירת ב-6600 שאני רוצה לקנות. אני רוצה Nvidia 6600GT שתומך ב-AGP. ממה שמצאתי יש רק כאלה עם 128BIT ואמרו לי שמבחינת מחיר וביצועים עדיף כבר 256. אז רציתי לדעת האם יש איזשהו סטנדרט של 128BIT אצלו והאם זה משפיע בהרבה ? בנוסף הייתי שמח ללינק לחנות זולה עם כרטיס כמו שתיארתי של חברה מוכרת (ASUS, LEADTEK וכו'). תודה רבה לכולם ושנה אזרחית טובה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 5600xt שווה או יותר מ TI4200? [שניהם 128 מגה] מבחינת ביצועים , מי לוקח?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 3gh,

איזה מסך יותר טוב למשחקים? אני די נוטה לכיוון הCRT אני כנראה אקנה את הLG F900P אבל לפני שאני יעשה את זה אני רק רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dark Respect,

מסך הסאמסונג 959NF שלי עושה רעשים בתדר מאד גבוה לפעמים (כל כמה שעות לרבע שעה - שעה) וזה מציק. לפני שאני נסחב לאחריות הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם יכול לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. והאם הביצועים יהיה יותר גבוהים מה5900XT ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by טל,

אני מחפש מסך LCD בגודל "17 בסביבות 2000 ש"ח, דווקא חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 710T, אז רציתי לדעת איך המסך הזה(אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים), ורציתי לדעת מה ההבדל בין LCD ל-TFT? תודה מראש לכל העונים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by benamos1,

היי, לפני כמעט שנה קניתי מחשב חדש. בקבלה שקיבלתי איתו כתוב: Nvidia FX 5700 256MB לפני כמה ימים שמתי לב, דרך התוכנה Aida32, שהכרטיס שלי הוא בעצם Nvidia FX 5700LE השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין הדגמים והאם הרווחתי בזה או שקיבלתי גרסה חלשה יותר...? תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Cyron,

עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהכרטיס המומלץ במחיר 600-700 שקל הוא ה-7600GS רציתי לדעת אם כדאי ללכת על כרטיס רגיל כמו שני אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5564 https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 או ללכת על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4959 שעבר OC וגם מגיע עם אחריות לכל החיים ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Hydr0,

מה קורה? לפני חודשיים נהרס לי הכרטיס מסך מדגם Radeon 9800 Pro. היבואן החליף לי את הכרטיס ומשום מה אחרי חודש הוא נהרס שוב פעם. הבעייה היא שהמחשב כבר ישן וקניתי אותו לפני 3 שנים ונגמרה כבר האחריות של הכרטיס מסך, מה שאומר שאין לי אפשרות לתקן או להחליף את הכרטיס שנית. המפרט שלי הוא: Amd Athlon 2800XP + GIGABYTE 7vmrz-400 נראה לי משהו כזה 512MB DDR RAM Samsung 80GB .... והנה מפרט מלא: http://img470.imageshack.us/img470/8545/cpuza5.jpg http://img471.imageshack.us/img471/2405/motherboardza9.jpg http://img462.imageshack.us/img462/4956/memorydz8.jpg אני מחפש כרטיס מסך חדש (נראה לי הלוח שלי תומך AGP כי הכרטיס שהיה לי קודם היה מחובר לחיבור אחר מזה של הכרטיס קול שלי. יש…

• 23 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים