עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aviel120,

אני מנסה לחבר את המחשב של לטלויזיה (LCD אם זה משנה) יש לה יציאת S-VIDEO ואני מחשב אותה למחשב דרך הכרטיס מסך ואני מפעיל את מחשב והטלוויזה כאילו לא מזהה שהמחשב דלוק היא כאילו מזהה שיש חיבור כלשהו מהמקום אבל רושמת NO SINGLE OUTPUT מה לעשות חברה אני כבר ממש מעוצבן על החרא הזה

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by roco,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO ואני לא מצליח לחבר אותו לטלויזיה, הטלויזיה מסוג CRT והיציא שיש לי בכרטיב מסך הוא S-VIDEO של 7 פינים ויש לי איתו מתאם של RCA שאותו חיברתי את המחשב לטלויזיה ומשום מה אני לא רואה . השמח אם תעזרו לי בנושא.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by yosisharaby,

שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by ברק2000,

שלום ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים. כל עולה כמו שצריך רק שהבעיה היא שהמסך מרצד ולא רואים טוב. איך אני מסדר את זה? האם זה קשור לכרטיס מסך (MX 440) או לטלויזיה?

5. Started by IMT,

כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, השוליים של המסך לא מוצגים. מדובר בחלק גדול של השוליים, עד כדי כך שכשאני מפעיל סרט, לוגו ה DIVX שאמור להופיע בפינה לא מופיעה. כבר הרבה זמן שאני נוהג לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ותמיד ראו בסדר עד עכשיו. יש לי כרטיס מסך Gforce4 mmx 440 של Inno3D

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by AKA Psyco,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך שקע הS-VID אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר כדי שאני הראה בטלויזיה מה שבמחשב

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  7. Started by wolf_silver,

אני מחבר את המחשב לטלויזיה ואני רואה את המסך של המחשב גם בצג של המחשב וגם בצג של הטלויזיה אבל בעיה אחת יש לי הרקע מה שמופיע בצג בטלויזיה הרבה יותר גדול הצג עצמו של הטלוזיה (כיאילו יש סמלים שאני לא רואה ועוד כול מיני כאלה ) וגם שאני משחק עם הרזולוציה זה לא עוזר ... מחפש פתירון תודה רבה ..

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  8. חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל s-video רגיל. רואים בטלויזיה את המחשב מצוין, אבל בשחור לבן. חיפשתי בתוכנה של הכרטיס מסך אם יש איפה לשנות את ההגדרות כדי שזה יהיה בצבע ולא מצאתי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה? הכרטיס מסך הוא geforce 6800 (דרך אגב, תודה למי שעזר לי להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, כמו שאתם רואים קניתי בסוף את ה6800 והוא כרטיס מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו!)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל שמשני הצדדים הוא חיבור S-VIDEO אבל רואים בטלויזיה שחור לבן ואני לא מצליח לתקן את זה יש לי כרטיס מסך GE FORCE 4 MX 4000 בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  10. שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אז בטלויזיה אני רואה שחור לבן איך לסדר את הבעיה הזו ? תודה רבה מאוד לעונים.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by UnkownK,

היי תשמעו יש לי כרטיס מסך 9600xt יש לי יציאת s-video אני מחבר את הs-video למחשב ובקצה השני של הכבל יש לי חיבור rca שאני מחבר לרסיבר, אח'כ הסאונד זה חיבור לכרטיס קול רגיל וזה, ואז אני שם ברסיבר על video ומדליק את המקרן (זה רסיבר שמחובר אליו מקרן) והמחשב עולה אבל רואים בשחור לבן.. מה לעשות חברה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by spookey,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס VIVO ATI 9250 חיברתי אותו לטלוויזיה כך שהטלוויזיה תהיה המסך שלי וזה עובד טוב, הורדתי את הדרייברים האחרונים אבל אני לא מצליח לראות את הטלוויזיה על המחשב (החיבור הוא S-VIDEO ל SCART של הממיר של HOT ) יש מישהו שניסה לעבוד עם VIVO ויכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  13. קניתי לא מזמן מחשב חדש והתקנתי עליו VISTA 64BIT. אני משתמש במסך 971P של סמסונג בחיבור DVI. לפני שהתקנתי את הדריוורים של הכרטיס מסך המסך הראה תצוגה תקינה. אחרי התקנת הדרייוורים, אני רואה את הטעינה של הVISTA ואז המסך "נרדם" (כאילו כיביתי את המחשב והוא לא מקבל ממנו אות). במצב בטוח אני רואה תצוגה תקינה, ואם אני מסיר את הדרייוורים התצוגה חוזרת להיות תקינה. אני אני מחבר את המסך בחיבור אנלוגי התצוגה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כאשר חיברתי את המסך בDVI במחשב הישן לא נתקלתי בבעיה כלשהי.

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by pk1,

ברשותי טלוויזיה ישנה בעלת חיבור AV של 5 פינים, כמו של המקלדות הישנות האלה למחשב חיבור מהסוג הזה http://www.dspglobal.com/adapt%205-pin%20DIN.jpg רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב (במקרה שלי המרה לRCA)?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by avi333,

חיברתי את הטלויזיה עם התוכנה tvt tools והכל עובד סבבה אבל יש כאלה ריצודים במסך כמו שמצלמים מסך עם מצלמה ויש כאלה פסים מעצבנים מה לעשות??? :s05:

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. בעבר הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב בלי בעיות על וינדוס XP עם כרטיס מסך ATI עכשיו התקדמתי לויסטה ו8800GTS... מאז אני לא מצליח לחבר את הטלויזיה למחשב. החלפתי את הכבלים בתקווה שזה יעזור.. מישהו יודע משהו?[br]פורסם בתאריך: 23.07.2007 בשעה 04:58:48 עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. Started by ohmega,

שלום ברשותי כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1600PRO 256MBDDRII כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה באמצעות כבל וידאו RCA ('בננה' צהובה) שטח התצוגה על מסך הטלוויזיה קטן משמעותית משטח התצוגה שמסך הטלויזיה יכול להראות. מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה? אודה לכם מאוד על העזרה

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  18. בהמשך לדיון שצורף קניתי כבל DP חדש עלה לי 40 ש"ח(כנראה זה הבעיה...) עד עכשיו היה מחובר בכבל MINI DP מקורי של המסך שהתקלקל כל עוד שהכבל מחובר בין הכרטיס מסך למסך המחשב לא נדלק ורק כשאני מנתק את הכבל, המחשב נדלק ואז אני מחזיר את הכבל והכל בסדר האם הבעיה היא רק איכות הכבל או שלפי מה שהבנתי צריך כבל של 19 פין ולא 20? מישהו יכול להביא לי קישור של כבל איכותי לקניה בארץ, או בEBAY אם ההפרש במחיר גדול. תודה מראש

19. Started by Discreet,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800GT יש לי כבל 5 מטר של Sakal עכשיו חבר שלי בטעות חיבר אותו ללוח אם ומאז הכרטיס מסך לא מזהה את הHD רק הלוח אם. איך אני פותר את זה? לפני שחבר שלי חיבר את הHD ללוח אם הכל עבד כראוי.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by tembo,

היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. שלום, ברשותי מחשב בן כמעט חודשיים Quad 6600 עם לוח אינטל G31. יש לי כרטיס מסך Zodiac Geforce 9400GT וכאשר אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה למצב של dual view, הוא לא מתחבר... התקנתי בערך 10-15 פעמים דרייברים מקוריים וגם הורדתי מהאתר של Nvidia ומאתרים אחרים, אך הכל לשווא... אני מחבר את הכרטיס עם כבל S-video שמחובר לטלוויזיה בבננה צהובה (כמו RCA או RGB איך שלא קוראים לזה..) רציתי להוסיף שבעבר במחשב הישן שלי כאשר הייתי מחבר את הכרטיס FX5300 לטלוויזיה זה היה עובד מצויין... האם הבעיה בדרייבר? בכרטיס? או אולי בכלל בטלוויזיה שלא תומכת(לא נשמע הגיוני...)?

22. ברשותי כרטיס מסך 6800GT של GIGABYTE עם יציאת DVI ממנו יוצא כבל DVI שבקצהו מתאם DVI2HDMI שניכנס למסך טושיבה 37" SL66 הכרטיס מזהה את המסך ומכיר אותו בתור מסך HD 720P עם רצולוציה 1280x720 הבעיה,שהתמונה של ה windows תופסת קצת יותר מקום מהמסך ובעצם התמונה נחתכחת בצדדים שינוי רזולוציה ולא משנה לאיזה,לא פוטר את הבעיה משחק עם ה DRIVER מציג אופציה של UNDERSCAN והיא מקטינה את התמונה הניראית ככה שבאמת אין חיתוך אבל התמונה קטנה מגודל המסך ב NATIVE SCAN הבעיה חוזרת משחק ב DRIVER באופציית KEYSTONE גם היא אינה פותרת את הבעיה מחכה לעזרה

23. שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by topcat115,

יש לי כרטיס מסך GeForce 8600 GT חיברתי לו כבל s-video עם 7 פינים מהכרטיס מסך עם חיבור rca בטלוויזיה (טלוויזיה crt רגילה) הגדרתי את ההגדרות שצריך ולא רואים כלום בטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. שלום רב, יש ברשותי GeForce 7300GT של MSI, והדבר הפשוט שניסיתי זה לחבר את המחשב לטלויזיה... המחשב מוצא את הטלויזיה בלי בעיה אבל יש בעיה מאוד מוזרה... התמונה היא שחור-לבן כשבעצם יש בעיה בסינכרון לצדדים ניסיתי להעביר את הפורמט ל Pal-G ו- Pal-B שזה הפורמטים שעובדים בארץ... אפילו עברתי על כל שאר הפורמטים שקיימים ברשימה של ההגדרות ה- nvidia ושום דבר לא עזר... עשיתי אין סוף ריסטים, וניסיתי אפילו לחבר על המקרן אחורי שיש לי בסלון ושום דבר לא עזר... מה אפשר לעשות בנידון ? והאם טמפרטורה של 60-63 מעלות במצב של ללא עבודה גרפית לכרטיס מסך זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים