עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האלן חברה.. חבר שלי קנה מחשב פיצוץ כולל כרטיס מסך RADEON 9700PRO. אך הבעיה היא שב3DMARK התוצאה שלו נמוכה יחסית!! הוא גם גילה שבאתר התוצאות של 3DMARK בשורה AGP: כתוב לו: NOT AVAILBLE!.. ואנו חושדים שזו יכולה להיות הבעיה לירידה בביצועים?! חיפשנו בביוס אפשרו לשנות את הAGP (לוח EPOX שתומך נראה לי עד AGPX8) אך לא מצאנו אותה בשום מקום! גם בדרייברים האו חיפש ולא מצא אפשרות זו.. אנחנו חושדים שבכלל הכרטיס פועל ללא האצה מהצד של AGP או משהו כזה.. האם למישהו יש שיטה לבדוק מה מהירות הAGP וכיצד לשנות אותה??? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by manz11,

שלום לכם. אני רוצה להמיר את קלטות מצלמת הוידאו שלי (אנלוגית)למחשב ,ולצרוב על DVD. יש לי במצלמה שתי כניסות : אחת לוידאו והשניה לאודיו .RCA ?(בננות). אז ככה...אני מחבר את כרטיס המסך שלי (7600GS) לחיבור ה SVIDEO שלו עם הכבל שקיבלתי איתו שבקצה השני שלו יש קופסת חיבורים. בקוסאת החיבורים אני מחבר את הכבלים יש למצלמה (2 RCA) . אולם כאשר אני מנסה ללכוד התוכנה אומרת לי שלא מזוהה שום התקן וידאו ללכידה ....זה קרה לי עם 2 תוכנות ובאמת אין זיהוי. יש למישהו רעיון למה זה קורה..והאם בשביל לעשות מה שאני רוצה אני חייב כרטיס ללכידת וידאו או שמספיק מה שיש לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Pundag,

יש לי R9200 128MB , וגם יש לי תוכנה שנקראת AGPmem ,שהיא אמורה להראות את הזיכרון של הכרטיס וכשאני מפעיל אותה היא רושמת לי רק 58MB מנוצלים יש למישהוא רעיון על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by lior505,

צריך להיות לי 775 MHZ ו 1000 MHZ ומופיע לי שמופע לרק 300 http://up352. siz .co.il/up3/y0xtzmyujczx.jpg תורידו רווחים

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by ilay22,

יש לי GF 6600 128MG AGP אני חושב שהזיכרון שלו נדפק, בגלל בעיות במשחקים ותוכנות שקורסות בטענה שחסר זיכרון וידאו יש תוכנה שיכולה לבדק אם אכן הזיכרון שלו פגום?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by gjook,

שלום... ברשותי כרטיס מסך מדגם: 8800 gts. הרצתי את המשחק Call of Duty® - World at War(TM כבר שיחקתי בכמה שלבים , אבל באחד מהשלבים בטעינה שלו המשחק פשוט נתקע ,ואחרי זמן מה קופצת הודעה שמדברת על ה compatible Direct3d devices . אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה..

7. Started by Seaninho10,

שלום, בזמן האחרון מספר משחקים עם גרפיקה גבוהה, לדוגמה, Grid ו-COD:World At War גורמים לכרטיס מסך שיש לי (ati radeon x1950xt 512mb ddr3) להתחמם יתר על המידה.. סביבות 110 מעלות. בפעילות רגילה הוא נמצא על אזור ה-70. תופעה זו הביאה אותי למסקנה שעליי להחליף כרטיס מסך. לכן, אני שואל ומתייעץ:: א. האם הסקתי את המסקנה הנכונה? ב. האם הוספת גופי קירור תספיק? תודה.

8. Started by ita123,

היי כרגע הגיע לי הכרטיס שהזמנתי twinteach 9800gtx , היה לי כרטיס של ati הסרתי את הדרייברים ניתקתי את הכרטיס הישן במקומו חיברתי את החדש והורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של nvidia. הבעיה היא שאני מפעיל את קובץ ההתקנה המחשב מתחיל להתקין את הדרייבר ונתקע באמצע במשך כמה דקות ולאחר מכן יוצא מההתקנה ולא מתקין. ניסיתי גם להתקין מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך וזה חוזר על עצמו שוב . מקווה שתוכלו לעזור

9. היי אני צופה בסרטים שיש לי על צג המחשב והם נראים באיכות טובה. אבל כשאני סתם מסתכל על שולחן העבודה ונכנס לתיקיות דרך הטלויזיה אז הפונטים ממש לא ברורים והתמונה לא חדה(במיוחד בצידי המסך). התופעה הזאת קיימת גם עם כרטיס מסך fx5200 וגם עם fx5900xt. הטלויזיה שלי היא "Sony Trinitrin 29. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא הגעתי לתוצאות משביעות רצון, וגם בדקתי מספר רזולוציות וזה קרה בכולן. השאלה שלי היא כזו: האים הבעיה היא בכרטיס המסך, ואז אם אני ארכוש כרטיס יותר טוב זה כן יהיה ברור? ואם לא האם הבעיה היא בטלויזיה (דיי חדשה ואיכותית!)? או שלמעשה הבעיה היא בהעברת השידור מהמחשב לטלויזיה, שאז אין לי מה לעשות בנידון אלא כמובן לרכוש טלוויזית LCD יקרה ...

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by BONO,

שמתי רזולוציה 1280 על 1024 וריפרש רייט 90 אבל התמונה לא מספיק חדה מה אני עושה? הדגם של המסך זה iiyama 454 pro 19"

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  11. הורדתי את הדרייבר החדש של נוידיה, התקנתי אותו והכל... ואחרי כמה דק' קפצה לי הטמפרטורה של הכרטיס מסך ב 10 מעלות, הגיוני?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by King omri,

שלום אנשים לפני כמה ימים אחרי החלפה של משחה טרמית למעבד הראשי, פעולה שחייבה הסרה של כרטיס המסך, החל הנ"ל לעשות בעיות. אחרי RESET המחשב מבצע BOOT בצורה תקינה עד למסך הפתיחה של ה וינדוס ששם המסך יצא לסטנד ביי (כאילו המחשב כבוי או שהרזולוציה לא מתאימה), ה LCD בסלון שהיה מחובר למחבר ה DVI השני המשיך לעבוד. החלפתי בין החיבורים הפיזים של המסכים (ה LCD בסלון וה LCD בעמדת מחשב) ביציאה מכרטיס המסך וכרגע אני במצב כזה שמסך המחשב עובד בצורה תקינה אבל את ה LCD בסלון כרטיס המסך לא מזהה. ניסיתי התקנה של הגירסה האחורנה של הדרייברים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבמהלך הפירוק\הרכבה גרמתי לנזק כזה שדפק את אחד מערוצי המסך כרטיס המסך?. האם משהוא נתקל בכרטיס "חצי דפוק" שרק DVI אחד מתוך שניים עוב…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

לוח אם של GIGABYTE מודל 945GZM ספק 500W של HEC ו מעבד E6320 ניסיתי לחבר 4850 של ספיר במחשב הזה אם שני ספקים שונים , בשניהם המסך מראה NO SIGNAL , גם במסך אחר זה ככה ובמחשב אחר הכרטיס עובד , אז מה הבעיה ? תודה רבה למי שעוזר הכרטיס מסך הוא 4850 של ספיר דגם VAPOR X אם 512MB

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by Axel Foley,

יש לי כרטיס 6600GT של ג'יגבייט שחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהתמונה בטלוויזיה לא מתאימה את עצמה לגודל הטלוויזיה. לא רואים את כל התמונה המקורית וכשאני זז עם העכבר התמונה זזה איתו (על הטלוויזיה). עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by ביצה,

אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by good__one,

היה לי 6800LE שהיה מציג לי סרטים בטלביזיה בלי שום בעיות (קליק ימני על הסרט ואז הצג בטלביזיה וזהו - יש סרט). לצערי הכרטיס נשרף השגתי לי 9600XT. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב שיוציא גם וידאו לטלביזיה, הוא מוציא את האות ב-1024X768. כמובן שהטלביזה הפשוטה שלי לא מציגה כזאת רזולוציה ומה שקורה זה עם העכבר אני יכול להזיז את התצוגה כך שכל פעם אני רואה רק חלק מהמסך. הבעיה היא שאי אפשר לראות ככה סרטים! אני לא יכול לראות את כל הסרט!!! מישהו יודע איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שהמחשב יתיחס לטלביזה ברזולוציה נורמאלית?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by deth213,

יש לי Club3D HD3850 וחיברתי אותו לטלויזיה דרך ה-S-Video של הכרטיס ל-AV-IN של הטלויזיה (Composite) בעזרת מתאם S-Video ל-Composite שיש לי מכרטיס אחר. משום מה ב-CCC שאני מנסה לעשות enable למסך הטלויזיה, ע"מ לצפות בשני המסכים ביחד, הכרטיס לא נותן לי. מה שהוא כן נותן זה אפשרות לצפות בטלויזיה במקום במסך המחשב הרגיל שלי. מישהו נתקל בתופעה כזו ? :s05:

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by soft40,

​​צהריים טובים, לאחרונה חידשתי לגמרי את המחשב למפרט: 1. מעבד I5 4460 בסטוק 2. לוח Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 3.זיכרון G.Skill Aegis 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit 4. ספק THRMALTAKE 730 W SMART מודולארי 5. SSD 128 Sapphire Radeon R9280 DUAL-X BOOST OC 3GB 2 X 7. מארזThermaltakeCore V71 Full Tower Black WIN 7 PRO הדרייבר מזהה את שני הכרטיסים גם התוכנה GPUZ ב 3D MARK 2013 קבלתי תוצאה של 10382 ב FIRESTRIKE (עם כרטיס אחד 6709), בבדיקה ב 3DMARK מצויין שהמחשב מהיר ב 93% מכל המחשבים שנבדקו (מול 69% עם כרטיס אחד) הרצתי battlefield 4 והוא רץ ב100FPS .הבעיה שב CRYSIS3 ו ב COD GHOST אין הבדל בין כרטיס אחד לשניים. אשמח לרעיונות

• 62 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by CPU-MAN,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך 8800 GTS 320MB בעל 2 חיבורי DVI, הבעיה שלי שאני רוצה לחבר מסך מחשב 19 ו טלויזיה LCD32 ביחד אבל יש בעיות, מסך ה 19 בעל חיבור VGA ולכן יש לי מתאם שצידו האחד DVI והשני VGA ואת ה 32 אני מחבר בכבל HDMI כאשר אני משתמש במתאם שצידו האחד DVI והשני HDMI הבעיה היא ש 2 המתאמים (DVI TO VGA) וה (DVI TO HDMI) מפריעים זה לזה ורק חיבור אחד יכול להתחבר לכרטיס עצמו כי הם צפופים וקרובים מדי זה לזה , רציתי לשאול אם מישהו יכות לתת לי פתרון כלשהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. שלום לכולם. המפרט המדובר הוא : p4 2.8 p4p800 asus 1GB וכרטיס מסך : sapphire X1550 512MB (AGP) ברגע שאני מחבר משהו ליציאת ה- DVI של הכרטיס מסך היא פשוט לא עובדת. פעם חיברתי את הכרטיס מסך הישן עם המתאם שבא בקופסא ל- DVI וזה לא עבד. עכשיו חיברתי את המסך החדש שקניתי (T220) ודרך ה- DVI הוא לא עובד אלא אך ורק בחיבור VGA ... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by asmy999,

יש לי כרטיס מסך gt9500 כאשר הוא מחובר דרך יציאת הVGA אין בעיות, כאשר אני מחובר דרך יציאת ה DVI ויש עומס הכי קטן על הכרטיס (לדוגמא פתחתי את הממשק של nvidia ומופיע שם אייקון מסתובב) התצוגה מחשיכה לכמה שניות וחוזרת , ושוב מחשיכה וחוזרת וחוזר חלילה. התצוגה אינה מהבהבת אלא מופיעה ונכבית לסירוגין. זמן הכיבוי של התצוגה משתנה בהתאם לגרפיקה, אם היא כבדה, ההפסקות יהיו לזמן ממושך יותר. מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון? תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by jenia11,

שלום רב.אתמול קניתי מסך חדש וניסיתי לחבר אותו דרך חיבור DVI ולא הצלחתי.המחשב מזהה את המסך רק דרך חיבור אנלוגי.האם מישהו נתקל עם הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by ShaY-MoR,

יש לי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 (לא זה שבמפרט פה בצד) המחשב מחובר למסך בחיבור DVI TO HDMI אך אינו מעביר קול אל המסך. בדקתי את התקן הקול שלי במחשב (של realtek) והכל שם מוגדר כHDMI אך יש לי הרגשה שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי שאינו בנוי להעברת קול דרכו. יש אפשרות לפתור בעיה זו?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by boogie,

קניתי את ה IPOD החדש של 80GB שאפשר לחבר אותו לטלויזיה קיבלתי כבלים איתו והכל אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה ואי אפשר אני חיברתי הכל עשיתי TV OUT : ON וניסיתי לשחק גם אם PAL ו NTSC בתוך ה IPOD ועדיין אני לא רואה כלום בטלויזיה מה יכולה להיות הבעיה ??

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים