עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Snaker,

היי יש לי לוח אם asus m3a78-emh (עם הכרטיס המובנה hd3200) וקניתי את הכרטיס hd 4350 (של sapphire אם זה משנה). ניסיתי להפעיל את ה-hybrid crossfirex בוינדוס 7 (גם בגרסת הRC וגם במלאה) והקטליסט פשוט לא נותן לי את האפשרות הזאת. וגם הוינדוס והקטליסט מזהים לי רק את אחד מהכרטיסים בכל מקרה, תלוי מאיפה אני מחבר את המסך (כמובן שניסיתי להפעיל את הhybrid crossfirex רק כשאני מחובר מהכרטיס מסך החיצוני). מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by Wizard,

יש לי Leadtek GE-FORCE 4 TI 4400 +VIVO וניסיתי לחבר את הtv out אבל לא הצלחתי חיברתי את הכבלים , אבל בהגדרות של ה Nview מסומן לי רק מצב "רגיל" ולידו בסוגרים nview מושבת מישהו מוכן להסביר לי איך להפעיל את ה tv out תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by X - DreaM,

למישהוא יש כרטיס של GIGABYTE RADEON 9000 PRO? אני לא מצליח להפעיל את הTV-OUT יש שני חיבורים ביציאה S-VIDEO ו-AV חיברתי את ה-AV לטלויזיה אבל אני לא מצליח לראות בטלויזיה (צריך לציין שהחלפתי VOODOO 3 ובו זה עבד)

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by shimon17,

שלום, אני בספק אם זה שייך לפורום הזה אבל... התוכנה 3Dmark 05/03 לא עובדת לי.. אני יעלה תמונות שתראו מה הבעיה :\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מנסה להריץ FIFA08 עם כרטיס המסך לעיל ומתקבלת שגאיה כז: "requires hardware graphics acceleration". מפרט: מחשב של amd במהירות 2600 לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפ של Nvidia Nforce 2 דרייבים מעודכנים. זיכרון DDR 512 האתר can you run it אומר שאני יכול להריץ את פיפא. ההתקנה טובה ונבדקה במחשב אחר והכל רץ ללא תקלות. הדרייברים של כרטיס המסך מעודכנים לאחרונים מהאתר של ATI. בהגדרות כרטיס מסך-פתרות בעיות-האצת חומרה-מסומן על מלאה. מישהו יודע ממה זה נובע? *נ.ב אם זה לא המקום להודעה אשמח אם תעבירו. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. המחשב שלי מחובר למסך מחשב ולטלוויזית LCD. הגדרתי את התצוגה כDUAL VIEW כך שהמחשב מציג את שולחן העבודה, והטלוויזיה מציגה בעצם מסך ריק. כאשר אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה אני פשוט גורר את הסרט למסך השני והכל עובד כשורה. במשחקים, לעומת זאת, לא כל כך הצלחתי לגרום למשחק לפעול על הטלוויזיה. אני יכול לשחק על הטלוויזיה רק אני מגדיר אותה כמסך המחשב הראשי או כמסך יחיד. יש אפשרות שמשחקים יפעלו בטלוויזיה ללא הפיכתה להתקן התצוגה הראשי?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות (לוח אם או משהו??) המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS לא נראה לי ספק כי המחשב לא נכבה לחלוטין, זה נראה לי רק הכרטיס מסך כי גם המסך נכבה עזרו לי דחוף בתודה מראש ???

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by KvodHagab,

אהלן, אחרי שקראתי כי ה5850 מאפשר "עד 6 מסכים" (כמו שהציגו בהשקה) תכננתי ישר על מערך של שלושה מסכים, מה שהתברר כהחלטה נבונה כיוון שהשישה מסכים זה רק למערך CF. בכל אופן,כשאני מחבר 2 מסכים לDVI PORTS ואחד ל DISPLAY PORT (עם מתאם לDVI) המחשב נותן לי להפעיל רק 2 מהם, אני מריץ WIN7, ומשתמש בדרייברים האחרונים של ATI. למישהו יש רעיון? עריכה: אחרי קצת נבירה באתר eyefinity של ATI, קראתי את זה "Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology and to enable a third display you require one panel with a DisplayPort connector." ואני משתמש ב8.66RC6, יש סיכוי שהם פשוט לא כללו את התמיכה בRC..?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by tomerkis,

יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי. הכ.מסך מובנה בלוח אם albatron KM51PV nForce 4 ומשתמש במסך של mag xj500T התצוגה נראית כאילו היא לא בפוקוס - יש לציין שהמסך תקין כי הוא עבד במחשב הקודם. זה ככה בכל הרזולוציות. איך אפשר לתקן את הבעיה? האם הכ.מסך תקול? אני מחפש כ.מסך זול שישמש אותי רק לפונקציה אחת וזה הצגת המחשב בטלויזיה עדיף svideo. מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  10. Started by wwll soldier,

יש לי בעיה בריבוי צגים, המחשב מאפשר את זה רק כאשר אני משתק ליבה אחת של הכרטיס(מה שאני לא רוצה לעשות) הדרייבר שאני משתמש הוא 169.21 של אנוידיה, בדרייברים קודמים זה נתן, מישהו יודע איך לסדר את זה חוץ מלחזור אחורה בדרייברים? תודה מראש

11. Started by lmlm,

לפני כשבועיים קיבלתי ת 7900GS ובמשך השבועיים האלה לא הפעלתי וידאו אחד אבל עכשיו שאני מנסה פשוט הוא לא מעלה לי אותו או כותב שגיאה משהו. אני חושב שהיו עוד בעיות כאלה אבל לא מצאתי בחיפוש(אולי לא חיפשתי במילה הנכונה?) למי שזה קרה ואיך שפתר שיגיד לי או אם אפשר להפנות אותי לדיונים שענו על זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. Started by benkapon,

הבעיה היא שאני לא מצליח לראות וידאו בצג השני (מחובר לטלויזיה) את השאר אני רואה כראוי כלומר רואים את מדיה פלייר ואת התרגום אבל לא רואים את הסרט עצמו במקום זה רואים צבע שחור ברשותי כרטיס מסך מסוג GForce 2 mx400 + tv-out מערכת ההפעלה היא WIN XP +sp1 והדריברים של כרטיס המסך הורדתי לפני שבוע מהאתר של nvidia יש לציין שלפני חודש עבדתי על אותו מחשב (לפני הפירמוט ) עם אותה חומרה והצלחתי לראות!!!! לכן לא נראה לי שהבעיה היא בחומרה חוץ מזה עדכנתי את הוינדוס באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר. כמובן שבדקתי אם הדרייברים מתאימים וגם הסרתי והתקנתי שוב ... אולי הסיבה זה שבדרייברים החדשים יש איזה שהוא באג?....... אין לי מושג אנא עיזרו תודה ???

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. חיברתי את הנייד שלי (dell Inspiron 6400 ) לרסיבר של yamaha ומשם לטלוויזיה. מהנייד זה יוצא כ-s-vedio בעזרת מחבר זה הופך ל-rsa ומשם לרסיבר. התצוגה בטלוויזיה משום מה היא בשחור לבן. בדקתי והטלוויזיה היא על אוטו' זאת אומרת היא תקלוט כל סיגנל שנכנס אליה. ניסיתי לשנות את הפלט מהנייד לכל מיני וזה עדיין לא שינה כלום. לפני שחיברתי את זה לנייד זה היה מחובר באותה צורה לנייח , ובנייח היה לי כרטיס מסך של nvidia ושם הייתה לי אפשרות לשחק עם היצאות של ה-s-vedio . וזה הראה לי את זה טוב על הטלוויזיה. הכרטיס מסך בנייד זה ATI Radeon X1400 ועוד דבר חוץ משחור לבן אני רואה גם מיגנוט ברגע שאני מפעיל את התצוגה שתיהיה גם על הטלוויזיה כשאני רואה yes אין לי מיגנוט בכלל אני כבר מתחיל להשתגע

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  14. לשאול אבל אני אוהב את האנשים פה ואני מאמין שפה אני ימצא פתרון...אז בבקשה אל תעבירו...) שלום לכולם..! יש לי כרטיס מסך NVIDIA FX5200 128MB רגיל כמו שיש להרבה אנשים ... חיברתי את הטלויזיה למחשב והתחלתי לראות סרט... עכשיו לבעיה במהלך הסרט אני לא יודע מה קרה או על מה לחצתי פתאום אי אפשר לצפות בסרטים בטלויזיה הכל כרגיל שולחן העבודה וכו' רק במקום לראות את הסרט אני רואה כזה מסך שחור עם הכתוביות שלו... (לא הסרט דפוק...ניסיתי סרט אחר...במסך המחשב רואים את הסרט והכל כרגיל...) מה עושים?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  15. עם G-FORCE 4 קיימת אצלי בעיה מאוד רצינית אך ורק במשחקים בהצגת טקסטורות ומודלים תלת מימדיים. מבחינת שולחן עבודה ועבודה תחת האקספלורר לא קיימת שום בעיה כלל. אך כאשר אני מפעיל משחק כל שהוא המצב מיד משתנה וניתן לראות במודלים פשוט הפרעות לדוגמה ב NFSU אני רואה משולשים בגלגלים שזזים יחד עם הגלגל. ואם אין את זה אז אני רואה משהו אחר - ריבוע ענק אטום עולה מהמכסה מנוע ואין אפשרות לראות מה יש מאחוריו. כמו כן לפעמים אני יכול לראות באמצע המסלול קיר ענק שחור או בצבע אחר שמסתיק את כל המסלול. במשחקים אחרים לדוגמא אני יכול לראות על טקסטורות של דשא או כביש פתאום ריבועים או מלבנים בצבעי סגול זוהר וירוק זוהר בלי קשר למשחק. להלן כמה דוגמאות מ NFSU: הערה: הבעיה הזאת מתרחשת גם ב HA…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה בסרטים במחשב שלי... התמונה נראית בהירה מדי או שזה קונסטרקט דפוק זה התחיל ממתי שהתקנתי את הדרייברים החדשים של נבידיה אבל התקנתי את הדריבר הקודם (ROLL BACK) וזה עדיין דפוק יש לי 6800NU מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by mosheva,

שלום! היה נראה לי שהמקום הזה הוא המתאים ביותר לרשום על הבעיה... אז ככה כל פעם שאני מציג סרט במחשב למשל במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת הצבעים מטושטשים ורואים ממש גרוע... ברגע שאני מעלה את אותו סרט בשתי תוכנות שונות אבל במקביל אז באחת רואים ובשניה לא.... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by crowbar87,

לפני כמה זמן עדכנתי דרייברים מגרסא 9.6 בחזרה לגרסא 9.4 ומאז הצללים בהרבה משחקים מופיעים ברזולוציה מאוד נמוכה. דוגמא מOverlord 2 http://i470.photobucket.com/albums/rr67/yarock6/lowres_s1.jpg אני גם מצרף תמונה מCCC עם פרטים על הגירסא שמותקנת אצלי. יכול להיות שבמהלך ההתקנה משהו השתבש? מישהו מכם נתקל אי פעם בתופעה הזאת? הכרטיס נקנה עם מחשב חדש בחודש מרץ ועדין יש עליו אחריות. לא בוצע OC, גם לא עם ATI overdrive [attachment deleted by admin]

19. שלום רב אני מודע לכך שהכותרת בעייתית משהו אך שמעו : ברשות חברי מחשב P4 עם 1.5 גיגה RAM וכן כרטיס RADEON X1650 בחיבור AGP - החיבורים הם VGA וכן חיבור דיגיטלי HDMI הכל יושב על לוח P4P800 של ASUS . מערכת שמע (חיצונית וחיבור דרך USB) של מיקרוסופט בשם MICROSOFT DIGITAL SOUND 80 (מצורף צילום מסך של כל ה SYSTEM DEVICE) . הנ"ל עובד במסך ה LCD 22 שלו ברזולוציה של 1600X1200 . כאשר אני מנסה לבצע DUPLICATE או CLONE של המסך אזי לא רואים כלום ב LCD 32 (מחובר דרך VGA וכבל RCA לכרטיס הקול) כשמורידים רזולוציות ל 1024X768 מקבלים תמונה בסדר בשניהם שאלתי היא : א. איך אפשר להמשיך לעבוד על ה 22 במקביל ל 32 לרזולוציות גבוהות יותר ב. איך להעביר AUDIO ? שימו לב יש כרטיס קול עם יציאה רגילה (בנ…

20. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון עבור השאלה הזאת, עברתי על הפורומים ולא מצאתי אחד מתאים יותר (כיוון שאני חושד שהבעיה בכרטיס המסך). המסך הנ"ל ברשותי כבר מספר חודשים ותמיד הצגתי תמונה מעולה מהמחשב למסך. המחשב שלי התקלקל וקניתי מחשב חדש. במחשב החדש יש לי בעיה עם המסך. רואים כאלו נקודות מרצדות בכל מיני מקומות במסך. הנה תמונות להמחשה: הנקודות הנ"ל מרצדות. המסך מחובר בכבל DVI - HDMI מהמחשב (אותו כבל שעבד טוב במחשב הקודם). ההבדלים העיקריים בין המחשב הקודם לנוכחי הם: Windows XP במחשב הקודם, Windows 7 במחשב הנוכחי כרטיס מסך שונה (קודם GEForce 9800 עכשיו GEForce GX460) הדרייברים של כרטיס המסך הם הכי מעודכנים מהאתר של יצרנית הכרטיס (Gainward). עוד פרט שרצוי לצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eranmor,

יש לי בעיה כשאני מציג תמונה על טלויזיה שחיברתי למחשב (כל טלויזיה) התמונה היא בשחור לבן בלבד הכרטיס הוא 8800GT החלפתי דרייברים למעודכנים ביותר - לא עזר מה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  22. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (GTX770) ואיתו התעדכנה התוכנה geforce experience. שינו לגמרי את כל הממשק שלה ועכשיו בשביל לצלם בזמן משחק צריך להפעיל את ה-Share, אבל אצלי אי אפשר להפעיל אותו. כשאני מנסה להפעיל את ה-Share קופצת התראה (מסומנת בתמונה שצירפתי). חיפשתי קצת באינטרנט לגבי הבעיה יש אותה למספר אנשים אבל אף אחד לא הצליח למצוא לה פתרון. מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by eran18,

בסרטים שאני מקליט אני לא שומע את הקול זה כאילו מקליט בלי הקול איפה צריך לבדוק ? אני משתמש בתוכנת WINDVR באיזה אפשרות לבחור בכניסת קול? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  24. לפני מספר ימים קניתי את הכרטיס המסך gts 250 inno3d מחברת KSP בקרית ביאליק ב490 שקל. הגעתי הביתה וניסתי להרכיב את הכרטיס מסך ללא הצלחה. בקופסה של הכרטיס מסך מצורף דיסק עם דרייברים וכבל של HDMI: הלוח אם שלי הוא Asus P5KPL-CM (מצורפות תמונות) הספק כוח הוא של חברת JTC 500WAT(מצורפת תמונה) לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך צריך להתחבר כבל מספק הכוח שלי אך אינני רואה שהכבל הזה יוצא מהספק שלי. לפי מה שהבנתי הכבל כוח הזה אמור להתחבר לכרטיס מסך בצידו הימני למעלה(תמונה) זה כבל שמסתיים ב6 פינים בסוף? מה אתם אומרים?אך אני אחבר את הכרטיס מסך הזה? האם מספיק לחבר את הכרטיס מסך ישירות ללוח אם?או שהוא חייב לקבל כבל כוח מסוים מהספק? תודה

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by kingpin,

הורדתי את התוכנה השגתי את הקוד שלה מהאימול הרצתי את הבדיקה הרגילה ושהוא מגיע לקטע הרביעי בקטבע הוא עושה לי אחרי כמה שניות ריסטארט למחשב זה קורה כול פעם מה זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים