עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, יש לי בעיה, אני מנסה להקליט מוידאו סרטון קצר למחשב בעזרת הVIVO, הבעיה היא שהדרייברים מדירים את הSTREAM בתור NTSC_M והוידאו שלי עובד בPAL כמובן. לא מצאתי שום שיטה לשנות את זה בדרייברים, ניסיתי דרייברים ללא CCC [של OMEGA] וגם שם לא מצאתי כלום. מישהו מוכן לעזור לי? איך אני מגדיר לכרטיס שיעבוד בPAL_B בVIVO? -ג'ו

2. Started by shaharb,

אהלן, ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950 GT שמחובר למסך 22 של LG, ואני עובד איתו ברזולוציה המקסימלית של המסך 1680X1050. קניתי מקרן וחיברתי אותו לחיבור השני בכרטיס מסך בעזרת כבל VGA ומתאם VGA ל-DVI (בכרטיס יש שני חיבורי DVI). המקרן עובד מצויין ומקרין את התמונה ברזולוציה של 1024X768 לעומת זאת המחשב דורש שגם המסך יעבוד באותה הרזולוציה. המסך עכשיו מראה לי תמונה קופצנית עם כל מיני פסים ומדי פעם המסך נהיה שחור לרגע וחוזר לעבוד, גם אחריי שניתקתי את המקרן וביטלתי את האפשרות של המסך השני אני לא מצליח לשנות בחזרה את הרזולציה של המסך ל 1680X1050, אני משנה והמסך מתכבה לרגע וקופץ בחזרה לרזולוציה של 1024X768. מה אני עושה עכשיו ? הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות עבודה עם שני מסכים ברזולוציות שונות,…

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by shakedav,

קניתי כ.מסך של xfx geforce 7300gs חיברתי אותו כמו שצריך והכל אבל אני לא מצליח לשנות את ההגדרות של התצוגה ל dual view או CLONE יש לי אפשרות רק של single view.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  4. שלום לכולם אני כבר כמה שעות שובר את הראש כאשר אני מחבר את כניסת ה VGA למסך מחשב שלי ואת כניסת ה DVI לטלויזיית הLCD שלי בחיבור של DVI to HDMI המצבים היחידים אליהם הצלחתי להגיע הם 1. Clone mode - מאפשר לי אמנם לראות את תצוגת המסך ב2 המסכים אך הרזולוציה לא מתאימה לשניהם אלא רק לאחד מהם בגלל שזה נחשב מסך אחד 2.Extanded mode - תצוגה של אותו מסך ב2 המסכים לא הצלחתי בשום צורה להגיע למצב של Dual שאמור לאפשר לי לשלוט על הרזולוציה של כל מסך בנפרד ושוב מדובר בכרטיס המקולל תוצרת ATI Sapphire x600 pro 256 למישהו יש פיתרון יציריתי לפני שאני מפרק את הכרטיס ל1000חתיכות ונותן לאחיין שלי לבנות פאזל ? וכמובן משקיע עוד כסף על Geforce ? בן

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by Faust,

שלום , לא מזמן קניתי את ה6600gt של gigabyte חשבתי שיעלה טוב במשחקים אבל לא כך... אני כל הזמן רואה בכל הבנצים לכרטיס הזה שהתוצאות אצלי נמצאות מאחור. לדוגמא כשאני משחק farcry על הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים קטעיםן מסויימים במשחק אני מגיע לפעמים ל10-20 פרימיים. חקרתי כאן בפורום בנושא וגיליתי שהציפסט שלי קצת בעייתי ולא מסתדר עם הכרטיס מסך. הציעו כמה דברים לפתרון אבל שום דבר שמצאתי לא עזר. להלוח אם שלי דיי ישן ויש לו AGP4X אבל אני יודע שגם לזה אין השפעה כ"כ גדולה על הביצועים. מפרט: INTEL PENTIUM 4 2.4 ASUS P4S333-M CHIPSET SIS645 1G RAM ניסיתי להתקין דרייברים של הציפסט ניסיתי דריברים שונים של הכרטיס וכן חיברתי את הכרטיס למולקס.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by RaffiB,

לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by Moo,

חיברתי את המחשב לטלוויזיהדרך ה TVOUT והוא לא מזהה שהיא מחוברת. ב DISPLAY OPTIONS סימנתי V ב FORCE TV DETECTION עכשיו הלכתי ל DISPLAY MANAGER ושם בחרתי את הטלוויזיה ובאמת רואים. הבעיה שאחרי ריסטרט שוב הוא לא מזהה את הטלוויזיה. לא מחובר מסך ומדובר על דרייברים CCC 6.1 . מה הפתרון לבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. היי, יש ברשותי לפטופ שיש עליו 2 כרטיסי מסך. לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להגדרות לוח בקרה של NVIDIA התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין לא מצליח. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם geforce gt 750m שאותו אני רוצה להגדיר כברירת המחדל. מה הסיבה שאני לוחץ על הגדרות לוח הבקרה של NVIDIA לא קורה כלום פשוט לא נפתח כלום. חייב לציין שבמנהל ההתקנים אני רואה את 2 הכרטיסי מסך מותקנים (ללא סימן קריאה על אחד מהם כפי שזה מראה כשאין דרייבר). אשמח מאוד לקבל עזרה בעניין. תודה רבה לעוזרים

9. Started by pazer005,

קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. אני פרמטתי תמחשב אתמול ומאז יש לי 2 בעיות - 1. הכרטיס מסך מזוהה כ r 9550 אך יש לידו סימן קריאה צהוב (אחרי שהתקנתי דריברים, בהנהל התקנים זה מופיע) 2. כשאני מפעיל תתוכנה של הכרטיס TV שלי (life view 2000) אז הוא כותב לי this graf cnnot be view (משהו כזה) ואז יוצא, איך מסדרים את הבעיות הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  12. שלום לכולם, כבר שנים שלא כתבתי פה אבל בכל זאת... קניתי לא מזמן טלוויזית LCD 32 אינץ של טושיבה דגם WL66 הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366X768 ואין לי אפשרות בשינוי רזולוציה של ווינדוס לשים את המסך על רזולוציה כזאת. ניסיתי לשנות רזולוציה דרך RIVA TURNER ושאני מנסה לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה זה רושם לי "approxmated refresh rate limit : N\A, wrong mode dimensions" מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה 6800 אולטרה ודרייבר גירסה 93.71

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. ראשית עלי לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת לפני הפירמוט,והבעיה: אינני מצליח להגדיר 1440x900/32.צריך להוריד ל16 סיביות או את הרזולוציה-אחד משניהם ניסיתי את 2 סוגי הדרייבר של ati:רגיל ו catalyst מסך 19 רחב מחובר dvi לכרטיס 9550 אודה על עזרתכם נ.ב - לא נגעתי בכפתורי המסך לפני או אחרי הפירמוט תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום, קניתי לאחרונה מסך SAMSUNG 710TM LCD והייתי מאוד מרוצה ממנו כאשר היה מחובר בחיבור אנלוגי. היום חיברתי אותו למחשב חדש עם כרטיס מסך 9800pro וכעת החיבור הוא דיגיטלי (דרך יציאת DVI). הבעיה היא שהתמונה נראת ממש לא טוב והאייקונים של התוכנות שרצות ברקע של המחשב (שמופיעים בפינה התחתית של המסך) נראים מפוקסלים ולא ברורים במיוחד, בהשוואה לתמונה חדה וברורה שהיתה עם כרטיס המסך הקודם במחשב הישן. בנוסף הגודל של הפונטים קטן מאוד. המסך הגדיר עצמו עם רזולוציה של 1024x1280. ניסיתי לשחק עם זה לרזולוציות קטנות יותר אבל זה רק נהיה גרוע יותר והתמונה לא משתפרת וסתם נמרחת. התקנתי מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך אבל זה לא עזר. גם התוכנה של המסך MagicTune לא עובדת עם כל האופציות שבה (האו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי לכולם ותודה מראש, ברשותי יש מחשב עם כרטיס מסך nvidia gts450 בעל יציאת mini hdmi , ניסיתי לחבר את המחשב לצג הטלוויזיה מסוג lg , אך משום מה כרטיס המסך שלי לא מזהה כלל את מסך הטלוויזיה, ז" אני רואה את המסך הראשי של המחשב אבל לא את המסך הנוסף. בדקתי את ההגדרות במסך טלויזיה עצמה אבל נאדה כלום. אני חייב לציין שעם כרטיס מסך הקודם 9800 GT בעל חיבור רגיל HDMI לא היתה לי בכלל בעיה. מה עושים? למישהו יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by 114508534,

שלום חברים הבעיה שלי כזו עד יום ראשון המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה והכל עבד מעולה יום ראשון התחברנו לHOT והטכנאי המוכשר שלהם ניתק לי את המחשב מהטלויזיה וחיבר את הממיר . הבעיה היא שאני לא יכול עכשיו להגדיר את התצוגה זה מראה לי על מסך הטלויזיה את המחשב אבל התצוגה היא לא תואמת לגודל המסך ,התמונה רחבה ולא כולה נכנסת כמו כן אני לא רואה את שולחן העבודה אלא רק את הרקע הכרטיס הוא GFORCE MX440 אני מעוניין לדעת כיצד אני מגדיר את זה בהגדרות תצוגה , ניסיתי לשחק עם הרזלוציה אבל זה עדיין לא מסתדר

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by pain_killer12,

שלום, לחבר שלי יש בעיה הכרטיס מסך שרשום לו במנהל ההתקנים הוא: nvidia vanta vantaLT איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by CyberBot,

שאני מנסה להוריד מאתר של AMD לכרטיס המסך HD5770 הוא מביא לי שגיאה בדפדפן Unauthorized Download

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. שלום, לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך Sapphire 7970 מחבר, קיבלתי אותו ביחד עם הקופסא המקורית והאביזרים + אחריות מKSP. הכרטיס פעל בסדר פרט לארטיפקטים נדירים בזמן עליית המחשב. לפני כשבוע הכרטיס התחיל להוציא ארטיפקטים, מסכים כחולים או ללא תצוגה כלל, למזלי נשארו לו עוד חודשיים וחצי של אחריות. לקחתי אותו לKSP כמו שהוא והמוכר בא לקחת לי אותו עם הקופסא, שאלתי אם יש צורך בקופסא ואם יחזירו לי אותה הוא אמר לי שכן ושהיא תחזור אלי, ווידאתי פעמיים. שלשום באתי לאסוף אותו לאחר שקיבלתי הודעת SMS שהוא מחכה לי בסניף, מסתבר שהביאו לי כרטיס אחר לגמרי, לא חדש, בשקית אנטי סטטית בלבד... אומנם 7970 אבל של ASUS עם קירור של 2 מאווררים במקום מפוח ובגלל הקירור הכרטיס גם פי 2 יותר שמן. כששאלתי אותם למה …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום! ברשותי X1950pro היום הייתה הפסקת חשמל, ולאחר שהפעלתי את המחשב, משום מה הכל היה מאוד חשוך, רואים, אבל בקושי. שללתי את האפשרות שזה המסך משום שהתפריט של המסך בבהירות המקורית שלו. שללתי את האפשרות שזה מהוינדוס משום שהכל חשוך גם כשהמחשב עולה בהתחלה. למישהו רעיון נוסף? תודה, סטס.

21. Started by semi-t,

אני יושב לי מול המחשב.. ופתאום קופץ הדרייבר של הכרטיס ורושם לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא יוריד את הביצועים שלו לרמה מתקבלת על מנת שלא יווצר עומס... מה זה אומר? לא חיברתי את 2 יציאות הכוח של הכרטיס לספק אלא רק יציאה אחת עם הכבל כוח שבא איתו.. האם הייתי אמור לחבר את שניהן? האם עלי להחליף את ספק הכוח שלי? יש לי termaltake 360w אני יודע שהמינימום עבור הכרטיס הוא 350w.. (פלוס חיברתי 2 מאווררים מאחור במארז שיוציאו אוויר חם) תודה..

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! יש לי 2 כרטיסי מסך ב-SLI של EVGA GTX260. לוח אם Intel DX58SO יש לי מעביר DVI->HDMI כי בכרטיסים האלה אין חיבור HDMI ומשם זה מחובר לטלויזיה Samsung LCD 32" LA32B530 לכניסה של DVI-HDMI בטלויזיה. חיברתי את כבל ה-SPDIF ללוח מאחד הכרטיסים. ואין לי Sound מהטלויזיה! עידכנתי דרייברים לאחרונים, גם לכרטיס קול וגם לכרטיס מסך. בדקתי הגדרות עשיתי כל מה שאפשר נראה לי... :\ . בדקתי כל כרטיס בנפרד לא בתצורת של ה-SLI, עדיין לא עובד ואין Sound. אני עם Windows 7 x64. חשבתי על אופציה שהמעביר DVI ל-HDMI לא מעביר Sound... הגיוני? אם כן, אז למה יש חיבור של SPDIF בכרטיס מסך? יש סוגים מסויימים של מעבירים כאלה? אני על סף יאוש HELP! תודה!

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

שלום, ידידה שלי קנתה מצלמה samsung vp103i mini dv.. כאשר אנחנו מחברים אותה דרך הUSB למחשב,נכנס לתוכנה של המצלמה (ניסיתי גם תוכונת אחרות כמו ulead video studio 7 ) האיכות של הcapture גרוע מאוד ואין שום אפשרות לעלות אותה באופן משמעותי.. האם מישהו יודע מה הבעיה? אולי בכלל אי אפשר להעביר וידאו באיכות נורמלית דרך הUSB אלא רק דרך firewire לכרטיס וידאו?? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by itaic,

שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלויזיה שברשותי בעזרת כבל אך אני רואה בטלויזיה בשחור לבן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?? תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  25. שלום לכל יודעי דבר מראש אומר שיכל להיות שהנושא נדוש ומוכר , אם קיים כבר דיון בסוגיה אנא הפנו אותי בלינק , תודה. קניתי לאחרונה מערכת שידור אלחוטית ( ictv ) המשדרת את תמונת הצג למסך הטלביזיה . בעבר הייתי עושה את זה בעזרת חוטים (משתדרגים...) והיתה לי בעיה , אותה בעיה שמופיעה כעת. אני לא מצליח לשכפל במדויק את הצג לטלביזיה. משמע - כשאני מגדיר בתצוגה מסך נוסף ואומר לו extend my windows desktop onto this monitor מה שבעצם קורה זה שאני רואה בטלביזיה רק את ה wallpaper הנחמד שלי ותו לא (ללא אייקונים , תמונה בלבד). אני יכל להגדיר את הטלביזיה כמסך עיקרי ובעצם להפוך בניהם ואז אני יכל לראות את הכל הטלביזיה אבל בצג המחשב שלי רק את ה wallpaper .... המחשב והטלביזיה אינם באותו חדר…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים