כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי אחים שלי לא יודע אם זה מתאים לפה אבל בכל זאת יש לי Saphire 9800pro והתקנתי את הדרייברים של ATI 4.11 מהאתר פה אבל אם אני מנסה לפתוח את הקונטרול סנטר יש לי ארור ואין לי את התפריט הזה כשאני הולך לכפתור ימני בשולחן עבודה Properties>Settings>Advanced שמה אמורות להיות לי לשוניות של 3D DISAPLYS וכו' ואין לי אותם מישהו יודע אולי יש בעיה עם הדרייברים ולהחזיר את ה4.10 או משהו?! אני משתגע אי אפשר לראות סרטים בטלויזיה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה בכרטיס אחרי שהורדתי את catalyst 12.11 מופעים ארטיפקטים מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הפילטרים ואני לא מצליח להכנס לccc , אני לוחץ על הסמל של הccc ולא קורא כלום. יש אולי עוד דרך להפעיל את הפילטרים ודרך אגב יש לי radeon 9600xt.
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CROSSFIRE אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CrossFire אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני חודש קניתי מחשב חדש: amd 1075t 6x 3.0ghz 4gb ram gigabyte 890gpa-ud3h amd windwos 7 ultimate ושתי כרטיסי מסך radeon 6850hd shappire עשיתי תenbale crossfire C נכנסתי למשחק FALLOUT 3 NEW VEGAS שמתיח תהגדרות האלה 16:9 1280x720 AA 4 AF OFF screen effect HDR יש מקומות שיש לי ככה FPS ויש מקומות ככה קיצר הלכתי על מקום שיש לי בו הכי קצת עומד על 40 FPS (נמוך) הוצאתי כרטיס מסך אחד הדלקתי תמחשב עדיין היה לי 40 FPS החזרתי תכרטיס השניי הכל מחבור טוב כמו שצריךך עשיתי ENABE CROSSFIREX נכנסתי למשחק עדיין 40 FPS כמו שהיה בלי הכרטיס למה?! מישהו יכול לעזור?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש בWINDOWS 2000 + SP3 ויש לי GFORCE TI 4200 התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA וכאשר אני מנסה לגשת לעמודה של NVIDIA בהגרות אז הוא כותב לי הודעת שגיאה: An error occured while Windows was working with Control Panel file: C:\WINNT\SYSTEM32\desk.cpl מקווה שמישהו יודע את הפתרון : ??? :( תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, כבר כמה משחקים (האחרון בהם הוא פיפא 07) שאני לא מצליח להתקין וזה אומר שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי בוודאות כי התקנתי כבר המון משחקים שחייבים DIRECTX. מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להסיר DIRECTX לגמרי בשביל להתקין אותו מחדש? ניסיתי להתקין אותו מחדש כמה פעמים אבל על אחד קיים אולי יעזור שאני אמחוק אותו לגמרי ואתקין שוב?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש בעיה ב AGP וגם ב DIRECTSHOW הם מסומנים כ "לא פועלים" והתקנתי את הדייברים החדשים של הכרטיס מסך וגם דרייברים של הלוח יש לי: כרטיס מסך: ASUS NVIDIA GFORCE 3 64MEGA לוח אם: P4T SOCKET 423 INTEL 850 מערכת הפעלה WINXP PRO +DIRECTX 9C [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש מעבד:Amd Phenom Quadcore black edition 9850 כרטיס מסך:Nvidia Geforce 9800Gtx+ 2 גיגה זכרון ראם ועובד על מערכת הפעלה XP מסך 22 " אם חשוב לציין בקיצור ברוב המשחקים שניסיתי הFPS איכזב אותי קשות בFALLOUT 3 ניסיתי להריץ את המשחק על ULTRA HIGH ברזולוציה 1680X1050 וזה קירטע-15-25 FPS בCRYSIS WH אני מריץ את המשחק על 1400X900 על ENTHUISTIC וזה רץ לי על 19-27 FPS בע אני לא יודע מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כאשר אני משחק Vice City, הFPS נשאר קבוע לא משנה על איזה רזולוציה ועל כמות הAA וAF, על 1024*1280 עם 6X 16X AA AF זה נשאר כל הזמן על 30, ואם אני מוריד את זה לבלי AA וAF, זה עדיין נשאר על 30 כל הזמן. מישהו יודע איך לתקן את זה, כך שלא תהיה הגבלה לFPS עד 30?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2 והוא פעל לי בXP ולפני כמה שבועות אחרי שפירמטטי את המחשב הוא התחיל להשתגע, המחשב עשה ריסט לבד ואחרי זה היתה הודעה שהכרטיס עשה את הבעיה, הורדתי מהאתר (HERCULES) דריברים חדשים ותואמים לXP והמצב לא השתפר! עכשיו החלפתי אותו זמנית בכרטיס אחר ממש גרוע, האם יש איזה שהיא דרך לפתור את זה או שעדיף לקנות כרטיס חדש, אם לקנות כרטיס איזה עדיף, למשחקים אבל לא יקר כל כך.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי את התוכנה geforce expenince ומשום מה לא יודע למה התוכנה מזהה רק 3 משחקים שמותקנים ויש לי עוד מחקים שמותקנים והם לא מופיעים בתוכנה בכלל אם משהו יוכל להסביר לי למה אשמח ועוד דבר קטן יש לי gtx970 ןמעבד i7 4790 ואני מעוניין לקנות מסך עם רזולוציה של 2560*1440 השאלה האם הכרטיס מסך הזה יכול להריץ משחקים כבדים בהגדרות גבוהות ברזולוציה כזו אשמח לקבל תשובות תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כמו שרואים בכותרת יש בעיה בGeForce Experience כשמפעילים אותו הוא מוציא הודעה שהישום צריך להסגר מישהו כאן אולי מכיר פתרון לבעיה או קרה לו ?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 7950gt ושאני משחק בfarcry ואני עושה על על ההגדרות הגבוהות ביותר המים ניראים ממש לא טוב?זה בעיה בדריברים יש לי את הדריבר שקיבלתי עים הכרטיס?מה לעשות ? ובfifa 07 ניתקע לי ויש לי מעבד athlon 4200 אז זה לא קשור למעבד
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ge force 2 mx 200.....תצחקו תצחקו.... :'( שאני משחק את המשחק אני חייב לשחק על .....תחזיקו חזק 800 על 600 16 ביט צבע אחרת זה איטי! זה נורמאלי!?!?
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הורדתי אתמול משחק בשם Assassin's Creed בהגדרות שיניתי לנתונים הכי גבוהים והתחלתי לשחק הקטע שכל איזה חצי דקה יש תקיעה קטנה למשחק ואז הוא ממשיך הורדתי את ההגדרות של הגרפיקה להרבה פחות והתקיעות עדיין המשיכו יש לציין שיש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ניוידה יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אנשים! היום הופתעתי לראות את הבעיה הבאה: כל המשחקים שאני מריץ עושים בעיה עם צבעים,התמונה מהבהבת בכל צבעי הקשת. אבל כשאני הפעלתי את DIRT2 המשחק עבד כמו שצריך. חשבתי מה יכול להיות הבדל ונזכרתי שDIRT 2 לא תומך בSLI. אז נכנסתי ללוח בקרה של NV וביטלתי את SLI ואז הכל הסתדר. הפעלתי את SLI שוב והבעיה חזרה. אני לא חושב שבעיה בדרייבר כי עוד אתמול הכל עבד חלק. מה דעתכם? אם אחד הכרטיסים נדפק איך אפשר לדעת איזה בדיוק? ועוד אני רוצה לציין שהכרטיסים לא באוברקלוק ואף פעם לא עשיתי להם אוברקלוק.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים התחילו בעיות. אני אנסה לפרט כמה שיותר: הבעיה היא מורכבת. לפני כמה ימים לא שמתי לב לקריסות, למשל הGTA לא היה קורס ועובד. אבל למשל הדלקתי NFS אנדרקבר ושיחקתי סתם שתי דקות והתחילו להופיע במקום המסך של המשחק דברים בכלל לא קושרים. זה היה נראה כמו מסך מגעיל של צבעי שחור ולבן משהו לא מוסבר בכלל. המשחק עובד אבל לא רואים שום דבר מובן. למשל צילמתי משחק של פיפא אחרי שתי דקות: הזוי לגמרי ... אבל המשחק לא קרס, פשוט נהיה ככה ואותו דבר NFS רק שהמסכים ההזוים האלה משתנים כל פעם. אני לא יכול להגיד במדויק אם הבעיות התחילו כאשר עידכנתי את הדריבר לגירסה האחרונה של 182.08 (הדריבר הנוכחי שלי) כי לא ממש שיחקתי בNFS וFIFAעם הדריבר הקודם. מה גם הGTA …
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי לא מזמן רכשתי כרטיס מסך מסוג HD 3650 512MB PCIX DDR2 והוא יושב על מפרט של: E2160 1.6GHZ 2GB RAM 667 שאחד מהם הוא של 800 זה משנה? הכרטיס מאד נחמד ומזיז משחקים בינונים יפה מאד.. COD4 וNFS PRO .... רק שפתאום הוא נתקע והמחשב לא מגיב כלל.. אני ללא OC ואני משתמש XP ובדריבר האחרון מהאתר של ATI ולא במה שכיבלתי בדיסק... מה זה יכול להיות ענה עזרו לי... :'(
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
דבר ראשון לפעמים אני שומע צפצוץ כזה מהכרטיס מסך וכשאני סוגר את המסך הצפצוף מפסיק (שאני מדליק בחזרה הצפצוף חוזר) הצפצוף ממשיך כדקה ומפסיק.. זה אמור להיות ככה? (אני לא יודע כל כך איך להסביר לכם איך נשמע הצפצוץ.. יש לזה צליל מאוד מאוד גבוה עד שקשה לזהות מאיפה הוא מגיע ) ודבר שני, לפעמים שאני נכנס כדי לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך הוא מראה לי את זה... ולפעמים רואים כרגיל כמו שצריך.. למה זה??
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. אם זה לא הפורום המתאים מבקש מהמנהלים להעביר. רכשתי לאחרונה רדאון 7950 והכרטיס לא העביר סאונד. אחרי הרבה חיפושים הבנתי שצריך להתקין דרייבר מיוחד לHDMI... עכשיו אחרי ריסטרט אין בעיה והמחשב מזהה את הטלוויזיה (מצורפת תמונה) ומעביר גם סאונד (בוידאו אין בעיה לפה או לפה). מחיפושים הבנתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב idle או למצב שינה, הוא כבר לא יזהה את הטלוויזיה. פתרונות למישהו שמכיר את העניין? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שאני שם בקצב רענון 85hz ב768/1024 זה כותב לי שגיאה משהו עם power managment (כאילו רק במסך בלי הווינדוס) מישהו יודע למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה של NTUNE ופשוט לא מוצג לי בתוכנה כלום (כלומר קישורים לאופציות בצד השמאלי לא מובילים לכלום בצד הימני) אני חושב ששני האפשרויות היחידות הן אשף מיטוב התצוגה ובדיקת טמפ' מישהו גם כן נתקל בבעיה??
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-