עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rednit,

בעיה מוזרה בכרטיס מסך FX5200 משום מה כאשר אני מפעיל משחקים הם נראים בסדר גמור אבל כשני מקרין סרטים על גברי המחשב הצבעים חזקים מידי או לחילופין בהירים מידי עדכנתי את הדרייבר ושיחקתי קצת עם ההגדרות להפתעתי גיליתי שכאשר אני נמצע על אפשרות של האצת חומרה מלאה המשחקים עובדים נהדר אך הסרטים לא וכשאני מזיז את המד לחצי או מבטל את האצת החומרה המשחקים לא עובדים יש למישהו פיתרון (מלבד החלפת הכרטיס שאת זה אין לי אפשרות לממן כרגע )

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by dot com,

יש לי כרטיס מסך Geforce 2 MX, Hercules 3D Prophet II MX Dual-Display Video ועשיתי פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט הכרטיס לא עבד טוב! עדכנתי אותו לDriver הכי מעודכן מהאתר Http://us.hercules.com גירסה:40.41 יש לי WIN 98 על אותו מחשב והכרטיס עובד חלק בWIN98!!! ניסיתי לבדןק בהגדרות ולא הלך.. כשביטלתי את כל האפשרויות לתלת מימד הכרטיס היה טוב הבעיות בכרטיס: -המחשב ניתקע כשאני מפעיל אותו בWINXP - הצלחתי חלקית לסדר את זה. -אי אפשר להפעיל משחקים ודברים תלת מימדיים. -אפילו כשהוספתי WordArt למסמך בWORD אז המחשב ניתקע!!!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by zazou 921,

הי לאחרונה רציתי לשדרג את ה geforce 5200 ורכשתי geforce6600 . המחשב שלי הוא אטלון amd +2400 עם 1 גיגה זיכרונות. לאחר שהתקנתי את הדרייברים הנידרשים המסך נהיה שחור ולא הגיב לכלום. בדקתי עם הבעיה בכרטיס עצמו והוא תקין. החלפתי ספק כוח לספק חדש וחזק (550) ועדיין הבעיה לא נפתרה. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של אנ-וידיה ועדיין כלום. המחשב (עם הכרטיס) עולה בsafe mode זאת אומרת שהבעיה באיזושהי צורה בהתנגשות דרייברים (כך לפחות נראה לי). לפני שאני מחזיר את הכרטיס לחנות בזעם האם מישהו ניתקל בזה ואו יכול לספק פיתרון? הכרטיס החדש הוא Geforce 6600 אולטרא 1780 - 256mb ddr. איפה לעזעזל הבעיה? תודה

4. Started by ztoder,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זכרון לאחרונה קניתי את הכרטיס הנל והביצעוים שלו על הפנים Doom 3 מקרטע גם לאחר שהורדתי דריבר מה לעשות ??? ??? אני גם לא יכול לכוון את הרצים של המסך שלי ל 85

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  5. Started by Oranili,

החלפתי אותו במקום ה RADEON X!1950 ועדיין יש לי תקיעות קטנות ...... נוו מה זה יכול להיות ???? לא מבין... מיואש כבר .

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום קניתי גיפורס 6200 ויש לי אני מפעיל וידיאו לפעמים והמחשב פשוט נכבע מה יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by shaiv,

הי יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי gf4 ti4200 מחברת tornando זה המעבד שלי: CPU) 1-Intel Pentium 4, 1499MHz, 256KB (41% Load) .:. (RAM) usage: 202/256MB (78.91%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce4 Ti 4200, (Display) 1152x864/32bit/60Hz OS) Windows XP Professional (5.1 - 2600), (uptime) 48m 18s .:. (HDDs) 14.15G/37.2G(38%) free יש לי את הדרייברים: 41:09 הבעיה :הביצועים של הכרטיס מאוד נמוכים במשחק כמו Unreal tournament אני מקבל משהו כמו 70 פלוס מינוס תמונות בשניה, לפי מה שהכרטיס אמור לתת אני אמור לקבל 150 תמונות בשניה ואמרו לי אנשים שיש להם gf4 mmx והם מקבלים 120. ובמשחק כמו UnrealTournament2003 אני אמור לקבל 100+ תמונות בשניה ואני מקבל 40-60 בדקתי את הביצועים של הכרטיס בתוכנה 3Dmark …

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by andrei21,

קניתי את המחשב אתמול התקנתי את כל הדרייברים: ציפסט, דיירקט איקס ואחרון של NVIDIA ל XP איפסתי דרייבר . בדקתי שלא מופעל AA ו AF. הציון שאני מקבל ב 3DMARK06 הוא 2400. הציון שהמחשב הזה אמור לקבל הוא 5000+ הבדיקה נעשהת על רזולוציה טבעית של המסך 1280X800 על הגדרות רגילות של 3DMARK ללא AA המעבד מקבל ציון של 2200 ב SUPER PI 1M 20SEC 2M 48SEC המעבד נראה תקין לגמריי אז הבעייה כנראה בדרייברים\ כרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי אני מתחיל להתייאש

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by mindblast,

ערב טוב היה לי משעמם אז הרצתי בדיקת GPU ב OCCT הנה התוצאה.. http://img213.imageshack.us/i/2010092821h28gpu1.png/ הכרטיס בסטוק כרגע... http://gpuz.techpowerup.com/10/09/28/98s.png ראיונות מאיפו השגיעות?

10. קניתי לפני כחודש את ה- HD2900XT של GECUBE. במערכת יש לי ספק של 425 וואט (לא מספיק אני יודע) אבל חיברתי בכל זאת עם הכבל 6PIN המצורף Kחור של ה 8 PIN. לאחר התקנת הדרייברים (החדשים) המערכת נותנת לי הודעה שהכרטיס הוריד את הקלוק שלו בגלל מחסור בכח. הקלוק ירד ל 507 מגה הרץ (זיכרון 514 מגה הרץ). החלתתי לקנות ספק חדש אבל בינתיים הכרטיס עבד ככה. קניתי ספק 250 של TT זה שמיוחד לVGA (למי שלא מכיר זה ספק שנכנס במקום של כונן DVD והוא משורשר עם הספק המקורי והוא מכיל אך ורק שני כבלים של 6PIN). חישוב מהיר 250+425 =675 נראה לי מספיק בהחלט. הכרטיס לצערי נשאר באותו קלוק ולא עלה. הורדתי את הדרייברים והתקנתי שוב, אפילו התקנתי מחדש את המחשב וכלום לא עזרה.... אם משהוא גם יודע להפעיל את האוברקלוק …

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי בעיה בכרטיס מסך hd 4850 הבעיה: שחקתי משחק לא כבד ולא דורש דרישות גבוהות ופתאום מתכבה לי המסך והוא רושם לי power saving mode ואני מסתקל על הכרטיס והוא הדליק לי נורית אדומה הכרטיס של msi אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 20:05:24 תגיבו לי בבקשה אני צריך את העזרה שלכם !!

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  12. Started by BIGWOLF,

מכרתי כרטיס כזה למישהו, הלקוח החזיר את הכרטיס ואמר שהוא עושה קולות של "צרצר". בדקתי... כל הבעיות כאשר מחברים קבל מולקס לכרטיס. ב DOS אין בעיות בכלל אבל כאשר נכנסים למשחק כל שהו אז הכרטיס עושה רעשים מוזרים... משהו שבאמת מזכיר "צרצר" אבל קצת אחרת. הספק שלי הוא THARMALTAKE 460W ומעניין אם עוד מישהו מכיר את הבעיה הזו.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by AMIT1024,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 6800U מה שקורה זה שבמשחקים ובמערכת ההפעלה הכרטיס עובד מצוין.....הלוח הוא ABIT FATALITY AN8 .הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לראות סרט....אני רואה את הסרט ב16 צבעים....עם נטייה מוזרה לסגול.....ניסיתי להתקין DRIVERS 77.71 ניסיתי גם להתקין את המקודדים של KLITE.עידכנתי BIOS.התקנתי WINDVD.וגם שם ה DVD ב16 צבעים.....חוץ מסרטים הכרטיס עובד טוב.יש הצעות???.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by kingpin,

קניתי את המסך לא מיזמן אחלה מסך וזה שאני עובד איתו אין בעיות אבל אם אני משאיר אותו דלוק נגיד שעה שעתיים או יותר שאני חוזר והוא נידלק מחדש או שאני מדליק אותו בכפתור עוד פעם לא משנה הוא מיתכווץ לי קצת בצדדים ואני כול פעם צריך לכוון מחדש אני עובד על 1024 על 748 75 הרץ והדריייבר מותקן תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. אני פשוט לא מצליח לבחור קצב רענון של 75HZ ברזולוציה 1280 על 1024 לא משנה כמה אני מנסה יש טיפים? מפרט: http://www.ata.yaldo.net/Images/sign.png

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Titanium,

כל יום מביומו אני מדליק את המחשב שלי אך ככל שעבר הזמן התחזקו רעשים מסויימים שבאים מהמארז עד שיום אחד פשוט הרעש היה חזק מאוד והמסך כאשר הדלקתי את המחשב לא נדלק. הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך (אחלה תזמון יש לי), עשיתי ריסט והמסך נדלק לא הספקתי לנקות את הכרטיס אמרתי אולי פשוט יש עודף אבק על הכרטיס והמאוור נתפס היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק לא משנה ריסט לא ריסט שום כלום הייתי בטוח נשרף הכרטיס חזרתי הביתה הוצאתי את הכרטיס הוא לא היה כל כך עם הרבה אבק אבל היה טיפה ניקיתי , והחזרתי למקום. כמו שאתם רואים אני רושם את ההודעה הזאת כלומר הכרטיס עובד יופי אבל: המחשב לאחרונה רץ לאט יותר הכרטיס עדיין עושה רעשים אבל חלש יותר חוששני שהכרטיס נשחק כלומר אם המאוור לא עבד הייתה התח…

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  17. שלום, יש לי כרטיס radaon9200vivo, אני מבין שאני אמור להצליח לקלוט וידאו ממצלמת וידאו רגילה, אני משתמש בחיבורים המתאימים בין הכרטיס לבין המצלמה אן הווידאו אבל הכרטיס לא מזהה כלום מישהו מכיר בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. כשאני מפעיל משחק (לדוגמה NFS UNDERGROUND 2) המחשב קורס עוד לפני שהגעתי לתפריטים של המסך. הכול למשתתק והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה RESET. הכל קרה אחרי התקנה חדשה של המערכת ההפעלה. לפני, כל המשחקים רצו פיקס! יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס של ATI, ושאני מנסה לעלות REFRESH RATE מ 60HZ ל 100 למשל המסך עושה כאילו הוא מישתנה אבל בעצם הוא נישאר על 60... סמתי לב שבכל הכרטיסים של ATI שיש לי התופעה קיימת... אז אך בכל זאת אפשר לקבוע REFRESH RATE גבוהה יותר ?!?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by amitgal1,

אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה, המחשב שלי מחובר לטלוויזה דרך יציאת ה vivo של הכרטיס מסך שלי (gigabyte radeon x700 pro 256mb) בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרט דיוידי על המחשב ולראות אותו דרך הטלוויזיה הוא לא נותן לי תמונה רק קול כלומר אני יכול להראות אותו מצויין על מסך המחשב אבל כשאני גורר אותו לטלוויזיה אני מקבל רק קול. ניסיתי לשחק אם הקטע של לשנות שהטלוויזיה תהיה ה primary monitor אבל עדיין לא עובד הוא פשוט לא מוכן להקרין את התמונה בדיוידי על מסך הטלויזיה לא משנה כמה אני משחק אם זה. דרך אגב הוא מפעיל את כל הפורמטים הרגילים על הטלויזיה (avi, mpeg...) וכו' האם יש דרך לגרום לו להפעיל את התמונה, או להוריד איזה תוכנה או קודק מסויים ? מחכה לעזרה מכם. עמית

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. יש לי את הבעיה גם בגוטיק וגם LORD OF THE RINGS BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2, ונדמה לי שראיתי בעוד משחק...אולי אובליוויון , כאילו ש ה SHADER 3.0 לא עובד על המקסימום...מכירים ? שההצללות ברמה נמוכה אז רואים לא חלק כזה עם ריבועים וכולי... ??? עריכה: ב ATI CATALYST CENTER או מה שזה לא יהיה -הורדתי את ה AI שלו ואז הצללים נראים בסדר יחסית עם קצת מיצמוצים אבל כל ההשתקפויות נעלמו בשלג והאיכות של התמונה ממש ירדה...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by omri671,

היום קיבלתי מחשב חדש שקניתי וקניתי שתי 560GTX TI ובמנהל התקנים ובלוח בקרה שלנווידיה מופיע שיש לי רק אחד והמאווררים של שתיהם עובדים התקנתי את כול הדרייברים תודה לעוזרים זה המפרט: >Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 < >Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3< >Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window< >Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail< >Samsung 2GB DDR3-1333 X2< >Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3< >Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 X2 < >LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by nadavshefer,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק כל משחק המחשב עושה ריסט ואז כותב לי את זה "power supply surges detected during the previous power on. asus anti-surge was triggered to protect system from unstable supply unit! press F1 to run setup" המפרט שלי: asus rampage IV extreme x79 i7-3930k שני כרטיסי מסך EVGA GTX 560 TI מערכת קירור מים ספק ספק corsair AX1200 עשיתי בדיקה כזאת ניתקתי כרטיס מסך אחד והכל עבד גם השני עובד כאשר אני מחבר את הSLI זה קורה האם יש למישהו פיתרון ? תודה מראש

24. יש לי כרטיס מסך גיפה 6600 של גיגה בייט עשיתי פורמט למחשב התקנתי תדריור כרגיל והחיבורים נשארו אותם חיבורים לTV הבעיה שעכשיו אני רואה על המסך של הטלוזה שחור לבן ושאני מסיר תדריור אני רואה ציבעוני אז שאין לי דריור על המחשב רואים במסך TV טוב ושאני מתקין הבלאגן מתחיל ולא הצלחתי לסדר את זה בהגדרות של הדריור זה מה שהקתנתי 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe יש פתרון !?!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by yanivsk,

בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.