עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום יש לי מסך mag 768PF CRT 17 inch נקנה ב2002 בערך, היום חמש שנים אחרי בקושי יש לו חדות, רואים נורא דברים כמו כתב וכו', ובינתיים חוץ ממני אף אחד לא יכול לראות מה שכתוב אלא אם מתאמצים כמו מטורפים, ועכשיו שמתי לב שגם אני מתחיל להתאמץ כדי לראות עליו כי הוא מאוד מסנוור אז יש דרך שאני יכול לגרום לו להסתדר? או פשוט להעיף אותו? כי אין לי 17 אחר פה בבית להשתמש בו אז אני בבאסה ואני לא יודע מה לעשות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולכם ותודה שנכנסתם, אני צריך לשדרג מערכת מבוססת פנטיום 2 במחיר המזערי ביותר (כטובה לחבר). יש לו ATI Rage IIc (אני לא יודע אם יש בו 2 מגה, 4 מגה, או 6 או 8 מגה...(האם משהו יודע ? אין לי גישה אליו כרגע פיזית וגם לא למחשב שלו) בכל אופן לאחר תיחקור קצר הגעתי למסקנה שהוא צריך כ. מסך עם 32 מגה זיכרון הכי זול שניתן להשיג(שלא תהיה בעיה להשיג בשבילו דרייברים) ואם לא קשה לכם אז בבקשה גם המלצה לאותו כנ"ל אך עם 64 מגה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה HF

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Shay2111,

אז כך קיבלתי מאח שלי את הכרטיס שלו הישן 9600 GT OC של INNO 3D ורצתי לדע מה הם המגבלות של הרולוציה שלו כש ניסתי לעלות אותו לרולוציה גבוה כמו 1920-1080 המסך נכבה ונדלק יענו מסך שחור ןחוזר עד שהורדתי אותו ל 1600-900 ופה בנתים לא קורה כלום האם זה נורמלי או שהכרטיס נדפק

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, הכרטיס בן חמישה חודשים ולא עבר OC אף פעם. המפרט: INTEL P4 2.66 ASUS P4S8X-X TWINMOS 2G 400MHZ (2*512+1*1 HEC WIN420W GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אם חסרים נתונים אני אוסיף. בהתחלה הכרטיס היה עובד מצויין ו- BF2 היה רץ חלק על הגדרות בינוניות-גבוהות (המשחק היחידי שאני משחק בעל דרישות גבוהות). בבדיקת טמפרטורות הכרטיס היה ב40-45 מעלות במנוחה ו- 70-75 מעלות במאמץ. לפני שבוע וחצי המשחק התחיל לגמגם ( התמונה היתה קופאת לרגע ושוב ממשיכה). הורדתי את ההגדרות למינימום והמשחק רץ כמו שצריך. כעבור כמה ימים (שבהם שיחקתי הרבה) הבעיה חזרה על עצמה (בהגדרות הכי נמוכות) ובנוסף התחילו להופיע ארטיפקטים (צורות שחורות במקום הרים או שמים וכו). עדכנתי את הדרייברים ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by A2K,

הנה המפרט שלי רק שתדעו: DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz Corsair XMS2 1 GB DDR2 800 DDR2 X2 לוח אם: Asus P5Q אם צריך עוד פרטים תגידו לי. עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו יש לי HD 2600 XT אני מתכנן לקנות HD 4770 אבל מצאתי 2 דגמים שלו ורציתי לשאול מה יותר טוב. או את הדגם הזה של Gigabyte: http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8163 או הדגם הזה של Sapphire http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8157 ונ.ב אם אני כבר שואל, מה עדיף? שהCoreclock speed יהיה גבוה או נמוך?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by infer73,

טוב בעקבות מותו בטרם עת של הTi4200 שלי (נכון מתאים שאני קונה H10,חוזר שמח הביתה ופתאום הכ. מסך מת? מרפי הבן ****...) אני צריך לקנות כ. מסך חדש טוב אז אין הרבה דברים להגיד על זה, חוץ מזה שאני צריך כ. מסך עד בערך 1000 שקל (בבקשה לא לחרוג יותר מדי, אלא אם כן באמת כדאי) אהה כן, ושיהיה AGP (היעוד מן הסתם הוא למשחקים...) תודה מראש לכל מי שיעזור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים. האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים? הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים. אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום. nottheguy

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by law89,

איך אני יודע אם כרטיס מסך יתאים ללוח אם ולגודל של המארז?

10. Started by XCG120,

כידוע הכרטיס ATI 5970 מתחבר ליציאה PCIE 2.1 השאלה שלי היא כזאת............. האים כרטיס כזה יכול להתחבר ליציאה PCIE 2.0?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gamer-8,

אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתכנון לקנות מחשב חדש, ואני מחפש מסך. ההעדפה שלי היא כמובן 19", אבל התקציב מוגבל, עד 2000 ש"ח. אם איחן מסך טוב במחיר הזה, אז אני מעוניין במסך 17" בפלוס-מינוס 1500 ש"ח. המסך ישמש לעבודות גרפיקה. בתודה מראש, עדי רובין.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Nikiller,

היי! בדיוק אתמול מכרתי את הכרטיס הישן שלי(88GT) ואני רוצה לקנות חדש..הבעיה היא שהכרטיס הקודם לא הספיק לי,וחשבתי להביא עוד אחד כמוהו לSLI אבל ראיתי שאין להשיג יותר...אז הוא נמכר. עכשיו אני רוצה כרטיס (או מערך) שיתן לי את המקסימום ברזולוציה 1680X1050 כמובן עם AA ו AF עם FPS שחיק. את ה 9800GT SLI אני יכול להשיג ב 1200 שקל בערך.. ואילו את ה GX2 ב כ-1500-1600 שקל. עכשיו השאלות: מי מהם יותר משתלם? האם הזלמן ZM-600HP יחזיק אותם +שלושה דיסקים ומעבד 6400 BE? והאם אני אקבל את המקסימום שאני רוצה...? (רצוי SLI כי אני מביא M750SLI-DS4) אבל!! אם אתם ממליצים ATI אז אני אקח לוח עם CF... NIKILLER

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רציתי לשאול, כיוון שמדובר בפורום של גרפיקה רציתי לדעת האם כאשר שמים חומרים שונים על גביי מסך הצבעים משתנים. נגיד אם אשים זכוכית על המסך זה יישנה את הצבעים משמעותית, מה לגביי סיליקון למשל? ואם כן מדוע זה קורה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yotam.B,

היי, כמו כל מי שיש לו כרטיס מסך של Nivida גם אני קיבלתי את העידכון עם הShadowPlay. אני בעל מחשב נייד של אסוס עם כרטיס מסך 750M 4GB. הבנתי שכרגע התכונה הזאת עובדת רק על מחשבים נייחים. האם זה באמת נכון? ככה נראה אצלי המסך: https://www.dropbox.com/s/yjlipvm17wxhwjn/2013-12-04_114439.png אם לא ניתן דרך התוכנה הזאת, האם יש לכם חלופה אחרת טובה? אני פשוט מחפש תוכנה להקליט איתה את המשחקים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by marvje,

מה ההבדלים בין R8500 Deluxe 64MB לבין R8500 LE Pro 64MB ? (של ג'יגה)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מעוניין לשדרגע את המערכת שלי : Core 2 Duo E6300 1.86Ghz 2mb cache s775 1066mhz Gigabyte ga-965p-s3 Enermax noisetaker eg425pve 420w dual fan 24pin Twinmos ddr2 667mhz 4G קראתי אצלכם במומלצים וראיתי שאלו המוללצים לטווח המחירים שלי..... השאלה מה לבחור ביינהם..? והאם המערכת מתאימה לזה (ספק, מעבד, pci-e1.1 וזכרונות). תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מתכוון לקנות היום 6800 ל AGP ואני מתלבט בין 2 כרטיסים LEADTEK 6800 256MB AGP או MSI 6800 128Mb AGP ההפרש בניהם הוא 50$ יש לי מספר התלבטויות: 1. האם ה256 מ"ב זיכרון אכן ישפיעו לטובה בכ.מסך ברמה הזאת (לי נראה שכן) 2. האם העובדה שהלידטק בא עם 256 מ"ב זיכרון עשוי להגדיל/להקטין את הסיכוי לפתיחת צינורנות ו/או אוברקלוק לזיכרונות\ 3. האם ה256 מ"ב זיכרון אומר שהתזמונים של הזיכרונות פחותים מהגירסאת 128 (של MSI) אודה לתגובות זריזות כי אני מזמין את זה ממש בשעות הקרובות ואני נוטה לכיוון ה לידטק 256מ"ב

19. Started by naki,

אני עם מסך gsync 144hz 1080p. יש לי במשחקים קריעות מסך, ונפילות fps שממש פוגעת בחווית המשחק.. אני לא יודע אם זה המסך עצמו, הכרטיס.. או בעיה תוכנתית.. מה אפשר לעשות? (980ti) איך אפשר לבדוק שהכל תקין?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, יש לי כרגע מחשב ותיק אך מצוין, מותקן עליו ATI1950PRO שאני רוצה לקחת איתי למחשב חדש. במחשב החדש אני מתכנן לקנות כרטיס חדש, מחכה כרגע ליציאה של הסדרות של ATI בעוד כשבועיים (?), אבל אם לא יהיה שינוי גדול במחירים דווקא חושב ללכת על ה9800GTX או משהו דומה שיפול בטווח המחירים הרצוי. ועכשיו השאלה ;D - האם אפשרי להפעיל שני כרטיסים שונים (נניח 9800 ו 1950) על אותו בורד? - כמובן שלבורד 2 או 3 יציאות PCIE. אם כן - תהיה בעיה או הפחתת ביצועים? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by devilh,

בהמשך לאשכול זה - אני רוצה לקנות לאח שלי מתנת יומולדת(מכל המשפחה) כרטיס מסך חדש החומרה שלו: P35-DS3L Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz OCZ RAM DDR2 800MHz - ארבעה סטיקים של 1GB ASUS EN8600GT MG/HTP/512M/A http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN8600GT_MAGICHTP512M/ ספק 500W של Hec - Hec 500td-tf בסופו של דבר על פי התקציב, ונתונים שונים החלטתי לקנות את כרטיס המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5553&CatCode=531 (בלי הערות על אייבורי בבקשה) השאלה המרכזית שלי היא: 1. האם ספק הכוח יעמוד בעומס או לא? שאלות נוספות: א 2. האם PCIe 1 כמו שיש בלוח של אח שלי - יקבל את הכרטיס(תקן 2.1) - להבנתי 2 תומך ב-1 אבל לא מצאתי איזכור לגבי זה שנוגע ל -2.1 א …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כתבה מעניינת בנושא ה HDCP ... http://www.behardware.com/articles/603-1/hdcp-the-graphic-card-and-monitor-nightmare.html

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by badmama,

אהלן, עברתי בבאג מחשבים לא מזמן והם הראו לי כרטיס מסך של XFX מדגם 7300GS עם 512 זיכרון DDR2 ב 606 שקל (!!) מישהו קרא על הכרטיס הזה? המוכר בעצמו בחנות אמר לי שזה מחיר קצת מחשיד... שווה?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by greenvector,

שלום לכרטיס מסך מדגם HD4850 יש כניסת וידאו? אני רוצה לנסות לחבר מצלמה דיגיטלית כדי להשתמש כ- WEBCAM אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים