כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ובכן, רבותי? מי לוקח? יש ביקורות מעניינות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעויניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב עכשיו אני ממש לא מבין מתחום הזה אני לא יודע כמה זה עולה ואיזה תוכונות צריך ואפילו מה אפשר לעשות עם זה.. אם אפשר קצת פרטים מה זה המכשיר ואיזה סוג טוב אני יודע שאפשר לראות טלויזיה במחשב התקציב שלי 500 - 600 שקל תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה נידפק לי הכרטיס מסך (GEFORCE 7600GT) ואין לי כל כך הרבה תקציב עכשיו ואני מתלבט פה בין 2 שמצאתי אחד מהם הוא :9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E והשני GT210 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איזה מהם יותר טוב?מבחינת FPS ומתאים יותר למשחקים(לא כבדים מאוד)? ועוד שאלה הם מתאימים ללוח אם DG965SS? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, את המפרט תוכלו לראות במפרט מחשב. קניתי את ה7600 בגלל שאני רוצה לקנות כרטיס DX10 בקרוב. (שיצאו הגירסאות היותר זולות). רציתי לדעת האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים החדשים? יש לי מארז של Raidmax Ninja, ובא איתו ספק 420W אמיתי מה שנקרא.. :\ תודה לעונים..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבועיים החלה להופיע לי על המסך הודעה הקשורה לכרטיס המסך. ההודעה מופיעה אחרי עימעום של המסך לכמה שניות שבמהלכו הוא נעשה שחור. ניסיתי להוריד את גרסת ההתקנים החדשה ביותר לכרטיס (5.5), אך גם זה לא עזר. היכן התקלה? מה ניתן לעשות בכדי לפתור אותה? מצ"ב ההודעה (קובץ JPG) כרטיס המסך שברשותי : ATI 9200 128MB מערכת הפעלה : Microsoft Windows XP תודה רבה ויום טוב. ליאור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האים כדאי להחליך את כרטיס המסך שברשותי מדגם SAPPHIRE HD4850 512 לכרטיסי המסך החדשים של ATI 4850/70 אני יודע שעדיין הם לא יצאו אבל כמו שהם ניראים זה נורא מפתה אני לא משחק במישחקים כבדים מאוד אני משחק ב COD4+5 FAR-CRY 2 AC האים כדאי לי לבחליף את הכרטיס הנוכחי שלי כי הוא מצויין אומנם חם כי זה הדגם הראשון שיצא אני משחק על מסך 22" האים כרטיס המסך שלי יכול ליסחוב עוד קצת או להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בהנחה ויש לי את המערכת המתאימה, כלומר: core i5 4690 Gigabyte GA-H97-HD3 ספק Antec 550W 80+ VP550P ויש לי 800 שקל +/- איזה כרטיס מסך הכי מומלץ למשחקים בסכום הזה? מתלבט בין 2 כרטיסים: Gigabyte Radeon R7 370 - http://ksp.co.il/?uin=27421 לבין MSI Radeon R7 370 GAMING - http://ksp.co.il/?uin=27471 או שבכלל מומלץ כרטיס של geforce...? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכנון הוא 40 אחוז מהזמן להשתמש במחשב כמדיה סנטר 40 אחוז מהזמן לשחק בA.C או NBA 2K החדש. בשאר הזמן פשוט להרביץ לו ASUS M2A-VM HDMI מעבד AMD 5200 הספק של TT 450W 2GB זכרון HD 320 של WD וכרטיס טלויזיה של HAUPPAUGE. קירור GEMINI2 של קולרמאסטר של הכל.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שיתאים לחומרה של המחשב שלי ולא יעשה לי צווארר בקבוק. ועוד שאלה איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך מתאים ואיזה כן יעשה לי צוואר בקבוק איך בודקים את זה? חומרה של המחשב: Uploaded with ImageShack.us
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB ב- 369$ (מארה"ב)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר. כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס. אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256... המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים. תגובות בבקשה. Deom System Requirements Windows XP (32-bit) with Admin rights 1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater 512 MB or m…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 76GT (חתימה) לפני כמה שבועות שיחקתי ב FEAR וכל 2-2 דקות המשחק נתקע ותקיעה די רצינית לא נהיה איטי פשוט קפיאה מוחלטת חשבתי שזה רק ב FEAR בגלל הדרישות הגבוהת שלו אבל עכשיו התקנתי NFS קרבון ושוב זה קורה לי יש לי את הדריברים 91.47 מישהו יכול לעזור לי תודה מראש טל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין R8500 Deluxe 64MB לבין R8500 LE Pro 64MB ? (של ג'יגה)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . נתחיל בזאת שיש לי כרטיס מסך מדגם x1600xt תומך AVIVO .. ביחד עם הכרטיסמסך קיבלתי את כל הכבלים - משמע , יש לי את הכבל הצהוב [וגם קיבלתי איתו מתאם - S-VIDEO ], יש לי את הקבל השחור SVIDEO TO SVIEDO ויש לי את הכבל RGB .. מצד אחד S-VIDEO והוא מתפצל לי לשלושה כבלים [ אדום ירוק וכחול - RGB ].. יש לי ממיר של הוט [ הממירים הקטנים ] השאלות שלי הן : איזה כבל יותר טוב מבין השלושה ? איך לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל ה- RGB ? איך אני לוכד ודיאו מהטלויזיה למחשב ? [ אני מזכיר שנית , יש לי תמיכה בכרטיס מסך ב- AVIVO ש- ATI הוציאה ]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר מספר שנים עם ה GTX 285 שלי ובאמת שאין לי הרבה תלונות עליו. תלונה אחת שיש לי- חוסר בDX11!!!! אז ככה, התקציב בין 500-600, לא משנה לי לקנות מיד2. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה ברמה של ה GTX285 שיש לי או מעבר ושיאפשר DX11. בעיקר למשחקים. שאר המפרט שלי- מעבד - Intel core i7 CPU 920 @ 2.67 GHz 6GB RAM לוח אם - Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 ספק כוח : TAGEN 700W תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרגע את המערכת שלי : Core 2 Duo E6300 1.86Ghz 2mb cache s775 1066mhz Gigabyte ga-965p-s3 Enermax noisetaker eg425pve 420w dual fan 24pin Twinmos ddr2 667mhz 4G קראתי אצלכם במומלצים וראיתי שאלו המוללצים לטווח המחירים שלי..... השאלה מה לבחור ביינהם..? והאם המערכת מתאימה לזה (ספק, מעבד, pci-e1.1 וזכרונות). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 256mb FX 5500 . כן חרא של כרטיס אני יודע, הוא אצלי כבר נצח. השאלה היא האם הוא יוכל להחזיק את המסך שאני שוקל לקנות עם רזולוציה של 1920x1200 (נחשו איזה) כמו שאפשר להסיק מהעובדה שעדיין יש לי אותו, אני לא משחק בשום דבר שיצא אחרי 1999, והתירוץ שלי לקנייה של כזה מסך גדול הוא שהוא יראה מצויין על השולחן שלי. אה וסרטים. DivX DVD ובבוא הזמן HD כשיהיה זמין יותר להורדות והשכרה. אז מה אתם אומרים יחזיק איכשהו, נגיד לפחות עד שה HD יהיה זמין? ואם לא אז מה מומלץ כתחליף? אני לא רוצה שום דבר יקר עם יכולת עיבוד שלעולם לא תבוא לידי שימוש, רק כרטיס שיחזיק את הוידאו רץ ומסונכרן. אגב המחשב הוא 2x2.6 ghz עם ג'יגה RAM והרבה אבק וכבלים. הסלוט הוא, אבוי לבושה, AGP x8 בתודה אסף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר רבעונים של פריחה גדולה מסתיימים בכאב ראש עבור מפתחת השבבים עם קריסת הביקוש לכרטיסי מסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך הצעות לכרטיס במחיר בסביבות 1200 וגם הצעה לספר לא ג'נרי שיחזיק את הכרטיס שמוצע ואם אפשר חנות ממנה ניתן לקנות את הכרטיס והספק כמובן שזה ל AGP תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים נודע לנו שה2900XT הביס את ה8800GTS 640MB בDX10, עם דרייבר 7.6 (כולל הפעלת פילטרים), אך עם נתונים לא כל כך מרשימים. הפעלנו את המשחק Call of Juarez עם הפאץ' של הDX10, והפעלנו את הפילטרים אותו הדבר בכל כרטיס. נתוני משחק: רזולוציה: 1200X1600 גודל הצל במפה: 2048X2048 איכות הצל: 2 סופר סאמפלינג: מנוטרל מולטי סאמפלינג: מופעל (X2) AA פילטר: X2 AF פילטר: X8 דירקסט: DX10 8800GTS 640MB דרייבר: 158.43 או 160s. 2900XT 512MB דרייבר: 7.6 מפרט המחשב שהופעל עליו המשחק: E6300 באוברקלוק ל2.9Ghz, 2GB זיכרון (סביר להניח 800Mhz) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 מערכת הפעלה: Windows Vista 32Bit כרטיס מסך: 2900XT עם אוברקלוק ל963\870 כרטיס מסך 2: 8800GTS 640MB עם או…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותקן אצלי ווינדוס XP, ויש לי כרטיס טלוויזיה ישן יחסית, והדרייברים שלו מתאימים לווינדוס 95, 98 וגם לווינדוס מילניום. הווינדוס לא מזהה, ולא מצאתי כאלה שיתאימו ל-XP. יש לי כרטיס טלוויזיה שנקרא MEDIALAND SUPERTV המבוסס על 878TV. אודה מאוד למי שיצליח למצוא דרייברים מתאימים ל-XP. או שאולי ישנה דרך להמיר דרייבים של 98 ל-XP? או משהו כזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/thumbs/72445669.png בהתאם למפרט המצורף: כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא מובנה על הלוח אם. הספק שיש ברשותי הינו 450. איזה כרטיס מסך יפיק את המירב בפרט שלי. אני מעוניין לרכוש כרטיס של AMD תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי ה-8800GT 256MB יגיע לארץ ויהיה ניתן לרכוש אותו?, וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-