עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה הכי כדאי? עד 200 שקל דרישות הכרטיס: איכות TV-OUT טובה PCI-E X16 חיבור DVI לא למשחקים כלל!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. Started by ozeini,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1037 או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2514&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& השאלה היא האם שווה להשקיע עוד 400 ש"ח בשביל ה-3870? שניהם PCI-E 2, שנים תומכים directx10.1 + Shader Model 4.1, בקיצור שניהם מאוד דומים. אני לא יודע מה המהירות בדיוק של ה-HD3870, אבל של ב-3650 זה 800/1800. תגידו מה דעתכם, ועד כמה יהיה ההבדל בין איכות התמונה במשחקים? (משחקים כמו PRO EVOLUTION 2008, DIRT, ASSIANSS CREED...)

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  3. בנדודי היקר החליט להרכיב מחשב חדש ונתקל בשאלת כרטיס המסך. אשמח לתשובה מהירה, תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by deangefen,

האם כדי להביא את המסך הזה http://www.aoc-europe.com/lcdtv_TV2054-2E.html מברצלונה ב-400 אירו

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by NTT,

שלום, מצטער ש'ש קצת שג'עות כת'V,חלק מעמקש'ם פע לע עוVד'ם, עז ספק כוח של 450V של קורסע'ר(CORSAIR VX450W), 'ספ'ק לכרט'ס מסך של GIGABYTE 8800GT 512MB (GV-NX88T512HP) ענ מצטער עVל זע ממש דחוף.....ענ' ענסע לתקן עת זע...

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. מדליק את המחשב הוא לא מזהה את הכרטיס מסך , איך שאני מדליק המאוררים עובדים ב 100 אחוז, הכרטיס עבד כשנתיים וחצי עד שניהיה מסך שחור, ומאז הוא לא מזהה אותו, גם לא ב device manger , והמאוררים עובדים על 100 אחוז. הכרטיס מסך מת ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. קניתי חיבור (קבלתי עם הכרטיס מסך רק שהייתי צריך משהו מסוים.) עכשיו נשאר לי עוד 3 חיבורים עם צבעים צהוב,לבן ואדום.... ואני חושב שאני צריך לקנות עוד חיבור שמעביר את הצבעים הכוונה היא שבקצה האחד יהיה חיבור שמתחבר למחשב. USB או משהו. ובקצה השני פיצול של שלוש חיבורים אבל הבעיה היא שאני לא יודע היכן להשיג כזה דבר או אם קיים כזה דבר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by lipa,

יצרנית כרטיסי עריכה לווידאו

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. (או משומש יותר נכון) המארז שלי הוא ANTEC 300.. איך אני יכול לדעת שהכרטיס אכן יכנס למארז? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by iib,

יש לי MSI Geforce 4 Ti 4600 עם כניסת וידיאו. אני מפעיל אותה בהצלחה לתפיסת וידיאו, אבל מה שאני צריך זה להציג (לא לתפוס) את התמונה ב Full Screan.... אני צריך את זה בשביל ניסוי קטן שבו אני מחבר את ה PS2 ל Video in ומשחק על מסך המחשב. עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by guyezra,

שלום, קניתי את ה- 6600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא איזה דריברים להתקין? באתר שלהם יש גירסה המבוססת על 71.84 ובאתר של NVIDIA הגירסה היא 71.89. הגירסה של LEADTEK היא 30MB ושל NVIDIA היא 19MB. יש איזה תוספות בגירסה של LEADTEK? אם אני זוכר גירסה 84 גרמה להתחממות בחלק מהכרטיסים ו-NVIDIA הוציאו די מהר עידכון. מישהו יכול לעזור? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by vito19,

שלום לכולם! מבקש את עזרתכם בדיעה לגבי הכרטיס מסך הבא: 1. SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card יש עליו מבצע ב- NEWEGG 124$. האם מתאים לעריכת וידאו חובבנית? 2. מה ההבדל בין DDR3 ל DDR5 והאם זה קשור לזיכרון הפנימי של המחשב? תודה,

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. כנסו לכאן: http://www.asus.com/event/VGA/Rise-of-the-Tomb-Raider/ תבחרו ביפן, הונג-קונג או וייטנאם. קניתי ב31.12 וקבלתי ראיתי תגובות של אנשים מנובמבר שקיבלו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by H.I.V,

הנה לכם ביקורת על הכרטיס Radeon 9800NP של ספייר בביקורת בדקו איך הכרטיס בOC ואיך הביצועים שלו לעומת ה9700 פרו הביקורת היא מהאתר Rage3D http://www.rage3d.com/reviews/Sapphire/sapphire9800/

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by פיני1805,

שלום ! רציתי לדעת כמה זה אומר anti aliasing בהגדרות תצוגה של משחקים? יש אפשרות לבחור בהגדרה זו ב-x2 x4 או x8. מה זה אומר המהירויות האלה?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by garuffy,

למישהו יש המלצה על כרטיס : Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCIE

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. לא במהירות, אלא לאט כזה, פעם בכמה דקות משנה את הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך של הלפטופ? חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by HellBoY,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3095478,00.html זה נכון? למישהוא יש איזה שהוא מושג איך הכרטיס הזה צריך להיות ?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  20. אוקיי אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולקחת או את ה- 8800GTS או את ה-9800GTX. עכשיו כמו שהבנתי בשביל כרטיסי מסך מהסוג הזה צריך גם מסך מתאים. אשמח אם מישהו יפרט על זה או יסביר על זה, יש לי כרגע מסך 19". (בהדמנות גם אשמח אם מישהו יגיד אילו מהכרטיסים עדיף לקנייה)

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. סתם טלויזיה מונפצת של infinity .. מחוברת בכבל DVI-VGA למחשב כרטיס מסך 9600 GT כשהיא הייתה מחוברת ב-SVIDEO לא היו בעיות. מאז שחיברתי את הכבל החדש, המחשב נתקע מדי פעם בלי קשר לכלום.. הוא יכול לפעול יומיים בלי כלום או לההיתקע 4 פעמים בשעה. הוא נתקע ככה בלי מסך כחול. סתם ככה וצריך לעשות ריסט דרייברים מעודכנים.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  22. Started by bati6,

מה זה ליבה גרפית, מעבד ליבה, מעבד גרפי? הכל זה אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by rantza,

היי אנשימים היי אנשים. טובים פעם יכולתי בהגדרות של כרטיס המסך לבחור באופציה EXTENDED DESKTOP ואז יכולתי לעשות דברים במקביל כשהוידאו ממוזער ומוצג בטלויזיה. לאחר שהתקנתי WIN 7 הוא מאפשר רק תצוגה של ה-DESKTOP. אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אופציה זו עדיין קיימת או שיש תוכנה שיכולה לעשות זאת. כרגע אני עובד עם התוכנה שהגיעה עם כרטיס המסך ATI-Catalyst Control Center תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by RazRoNvidia,

יש לי 2 אופציות שעומדות לרשותי שחוסכות לי הרבה כסף בקניית הכרטיס : 1. חבר נמצא בארה"ב אז אני יכול לעשות הזמנה דרך האתר NEWEGG או TigerDirect ולבחור בין Asus ל Gigabyte שטווח המחירים נע בין 2000-2100, החיסרון הוא שלא תהיה לי אחריות ואני די מסתכן פה אפילו שהאחוזים לכרטיס תקול מאחת החברות הללו הוא הם מזעריים. 2. חבר שמוכר את הכרטיס של חברת ZOTAC במחיר של 1700 ועם אחריות לשנתיים ב ksp(נמצא אצלוו שלושה חודשים). אז זה שיקול של כרטיס פחות ממותג ופחות מקורר עם מהירויות בסטוק וכמובן האחריות לעומת כרטיס "פצצתי" יותר וקצת יותר יקר אפילו בלי אחריות. *הייתי בכיף מביא Evga בלי לחשוב הם יותר זולים וגם המבחר שלהם לכרטיס 680 הוא יותר מגוון אך אחרי קריאה ברשת הבנתי שיש המון בעיות עם …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.