כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי 7600GS זה יספיק לי לרזולוציה הכי גבוהה בNFSC ? המעבד שלי הוא C2D
-
- 12 תגובות
- 706 צפיות
-
-
נראה לי שפרצתי למסך של עצמי אט נשהט כזה תראו מה קרה נכנסתי להגדרות של המסך (דרך הלחצנים שמופיעים על המסך לא דרך הווינדוס) וסתם לחצתי כמה פעמים אל האפשרות degauss פתאום נכבה לי המסך אני מדליק אותו ואני רואה שיש לי עכשיו מלא אפשרויות חדשות במסך שלא היו לי פעם אין לי מושג מה קרה לי שם בבקשה תעזרו לי לפענך את התעלומה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את המחיר של ה6800GT בחנות הזאת http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 עכשיו אני יודע שהמחיר שלו הוא בסביבות ה2000+ ,אז רציתי לשאול החנות הזאת אמינה? המחיר שווה? היצרנית טובה? ואם בכלל שווה לקנות GT או לחכות חודש ולקנות את הGS? תודה רבה לעוזרים בעיקרון אם יש כרטיס יותר טוב במחיר של 1400+- אז תציעו...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיריץ לי משחקים חלק על רזולוציה טיבעית, והאם הוא יתאים למפרט שלי? (מופיע בצד, המעבד עם אוברקלוק ל2.7-2.6 בלי לעלות מתחים, רק לזיכרון0.1V+)
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
? אני רוצה כרטיס למשחקים ושיעבוד טוב עם 3D MAX =] תודה
-
- 13 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נקנה מתישהו לקראת סוף 2003. במפרט: P4 2.8Ghz Northwood(478) Asus P4P800 Deluxe (865PE) 1GB Dual DDR400 (512X2) 120GB Western Digital 7200 8MB SATA Leadtek Geforce 5600 Ultra 256MB Toshiba DVDX16 + LG DVD+-RWX8 + LG CDRWX52 כיאה לכרטיסי מסך, הכרטיס שלי הזדקן מאד. חקרתי הצעות של אנשים במספר פורומים לשדרוג מחשב כזה בפחות מ1500 שקל. חיפשתי את החלקים באינטרנט ומצאתי אותם במחירים יפים. האם שווה לשדרג למפרט הבא: Intel Pentium D 820/805 ?Asrock 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? 1GB Dual DDR400 (512X2) 120GB Western Digital 7200 8MB SATA Point Of View 7300GT/7600GS/7600GS Sonic (PCI-E) Toshiba DVDX16 + LG DVD+-RWX8 + LG CDRWX52 (החלפת המ…
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן. לוח האם שיש לי הוא: Gigabyte GA-631M-S2L במחשב יש זיכרון של 1GB בשני שבבים. בכוונתי לנסות לשדרג גם את הזיכרון. ברור לי שעדיף לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אין באפשרותי לעשות זאת. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס מסך שאפשר וכדאי לקנות למחשב כזה, בתקציב של עד 400 ש"ח. אם מישהו יכול לעזור לי בעניין של הזכרונות זה יהיה מעולה (תקציב של עד 200 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר. רוני נ.ב: המעבד הוא 2.84GHz. אם יש צורך לברר איזה דגם בדיוק אנא אמרו לי.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מעדיף לא להתעסק בלקנות כרטיסים מאנשים אחרים וזה אני מעדיף לפקנות כרטיס חדש דנדש מהחנות אומנם פשוט יותר אבל לפחות יהיה לי אחריות והכל התקציב שלי זה עד (!) ש"ח 500 הכרטיסים שמתאימים לי הם AGP4X בלבד.... ולכן אין לי יותר מידי ברירות אז אני מנסה להוציא את הטוב ביותר שאני יכול מהמצב הזה ולכן יש לי 2 כרטיסים ששמתי עליהם עין הייתי רוצה לדעת מה הם אתם חושבים יותר טוב או שאולי אתם מכירים כרטיס אחר שיותר טוב משני אלו הראשון : sapphire ATI ?X1300XT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E ?PCI Express x16 / AGP 4x,8x versions available מחיר : 490 והשני : ATI ?9600XT 256MB, TV, DVI model : ?RADEON 9600 XT ? AGP slot? :?8X/4X/2X מחיר: 460 בדקתי מחירים באתר של KSP אם אתם מכירים מקום אחר שבוא יש …
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח Asus A8N-VM CSM עם כרטיס מסך 6150 ONBOARD. אין ללוח SVIDEO בשביל TVOUT (ניתן לקנות BRACKET, אבל זה יקר) אני רוצה להתקין כרטיס מסך ישן שיש לי (NVIDIA 32MB עם SVIDEO OUT) בנוסף על הכרטיס הקיים על מנת לאפשר זאת. האם זה אפשרי? אם כן, איך?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יצרנית השבבים הענקית מטאיוואן מיצבה את עצמה בתור הכתובת הבכירה לטכנולוגיות והמוצרים המתקדמים ביותר - וכעת היא מתכננת להעלות את המחירים בבת אחת ובאופן שכולנו נרגיש בכיס במוקדם או במאוחרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם מודרני חסכוני ויעיל במחיר מומלץ של 200 דולר יגיע אל החנויות בתוך שבועיים - לפחות על פי הפנטזיה של מפתחת השבבים האדומהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני יכול לחבר את ה8800GTS 320 MB שיש לי עכשיו עם עוד כרטיס שאני יקנה אבל פשוט של ה640MB?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את כל ההמלצות על ה GTX460 למיניהם, כנראה בגלל כל ההמלצות(הטובות) יקרו אותם - פעם עלו באזור ה650 וכיום אזור ה800! ראיתי את:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798825 ה-550 GTX במחיר קצת שפוי יותר. המפרט הוא AMD X4 +ANTEC NSK 2480 האם הספק יעמוד בזה? כמה שקט הדגם בשימוש רגיל ללא משחקים? יש המלצות אחרות? לעצותיכם אודה.. ;D
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
NVIDIA GeForce 7600GT ATi Radeon X1800GTO מה המחירים ומה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המסך שלי הוא syncmaster 793df crt ובזמן האחרון זה קורה לי די הרבה וכדי לסדר את זה אני צריך לשנות את ה Refresh Rate מ85 ל 75 בדקתי באתר של היצרן והוא כן תומך ב85 (הרזולוציה שלי היא 1024*768) http://www.samsung.com/Products/Monitor/CRT_Flat/LE17KSBBQ.asp?page=Specifications יודעים מה הבעיה?הלך המסך? ד"א כמה זמן samsung נותנת אחריות על המסכים שלה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800GT שאליו מחוברים מסך מחשב וטלויזיה. הטלויזיה היא המשך המסך מימין וכשאני רוצה לראות סרט אני גורר את חלון ה-VLC לטלויזיה ופותח מסך מלא. אני מעוניין לעבור למערך של שני מסכים שיהיו המשכים אחד של השני אבל עדיין לשמור על האפשרות של צפיה בסרטים בטלויזיה. התכנון שלי היה לחבר את שני המסכים ל-8800GT שיהיו המשכים אחד של השני ולרכוש כרטיס מסך נוסף שיהיה למטרת הטלויזיה, ששוב המטרה היחידה שלה היא לראות סרטים מהמחשב. ראיתי את רשימת המסכים המומלצים בהודעה הדביקה ורציתי לשאול מה בעצם יתאים לתצורה שלי. 1. האם הכרטיסים שמיועדים לקולנוע ביתי דוגמת HD4550 או G210 יכולים להריץ סרטי 1080p? 2. האם מומלץ לי לרכוש את ה-Nvidia בגלל שכבר יש לי אחד או שאין בעיית …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קראתי שהRadeon 9500 לא יתמוך בDX 9 בגלל שיהיו לו רק 4 צינורות עיבוד. איך מספר צינורות העיבוד קשורות לDX9? מה זה PCB? זה משנה אם כרטיס מיוצר ב8 PCB או 4? למה זכרונות 2.8NS מגיעים יותר רחוק באוברקלוק , איך זמן גישה נותן יתרון באוברקלוק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רשמתי את הדגמים הנ"ל: gtx 470 1280mb gtx 560ti 1024 mb אשמח לעוד אפשרויות (וגם האם ה470 שציינתי עדיין זמין במלאי החנויות?)
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חבר שלי קונה PowerColor x800XTPE+VIVO, אפשר לדעת באיזו איכות הוא מקליט וידאו(Video in)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
הסרתי דרייברים עם דרייבר סוויפר, והסרתי את התיקיה C:\ATI שבפנים יש תיקיה בשם SUPPORT עם הדרייברים. הדרייבר תצוגה עצמו עובד אבל בCCC יש תקלה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף .... למישהו יש מסך דק של חברת COMPAL חמשעשרה או שבעעשרה אינץ אני חייב לדעת קצת יותר פרטים או נתונים או תמונה עליו , לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אפילו לא באתר של COMPAL תמונה או מפרט אם מישהו מכיר מקום כזה או שיש לו מסך כזה אשמח לעזרה ...
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני משתמש בafter effect cs5.5 והרינדור של הוידאו נורא איטי. רציתי לדעת איזה חומרה בעיקר תשפר לי את הביצועים כשאני אחליף אותה במחשב שלי ואם כן אז מה מומלץ שיהיה גם טוב וגם לא יקר מידי (עד 400$ בארצות הברית). המחשב שלי: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך: bfg gtx 280 oc זיכרונות: 10gb ddr3 1066mhz דיסק קשיח: hitachi 500gb 7200rpm sata2
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך LCD L1720P של LG ? ואם מישהו יכול להסביר לי מה החשיבות הרבה של יציאת DVI במסך ואם זה שווה את ההפרש של מאות שקלים במחיר. השאלה על המסך הספיציפי הזה באה בעקבות מבצע בשקם אלקטריק כשהמחיר הוא 2496 ש"ח + צורב DVD LG , אז אם אפשר תנו דעתכם גם על המחיר - לפי זאפ הוא אטרקטיבי מאוד במיוחד למי שמעוניין גם בצורב DVD.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-