עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DODO14A,

שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. Started by emilio,

ניסיתי להשוות את שני מסכים לצורך עיקרי קולנוע ביתי גם קצת משחקים. כ.מסך שאני מטלבט ביניהם: 1. X1650XT 256MB 2. X2600XT 256 MB אני יודע כ.מסך הראשון אינו תומך ומחיר בערך אותו דבר. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by darkman,

או קי התקציב הוא 1200 ש"ח LG לא בא בחשבון-אני שונא את הצבעים. מה שכן בא בחשבון זה samsung\mag מה יותר שווה לקחת מסף 19 או 17? בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב ואני מחכה לסדרה 680GTX אז רציתי לשאול איזה מערך כרטיסים מתאים יותר לשחק ברוולציות גבהות מ1080-1920P ועל כמה מסכים ליתר דיוק 3 מסכים 1.DULL 27 רוולציה מעל FULL HD 2.מסך DULL 2312 3.LG משהוא טוב פאנל TN המסך שיד ברושתי עכשיו היה שימוש גם המסך 47 אנטיש תלת מימיד של LG LX6500 ובעתיד הרחוק מסך55 אנטיש מתי שהיה לי כסף המחשב נעוד לאח שלי חח הוא הגיימיר בניניו אני בקושי יודע לשחק חלליות וזה מתנה עברו המעבד הוא I 5 2500K הלוח אם הוא:ZL68 לא זוכר במדיוק הזכרון:12 גיגה המארז:K59 וזהו תודה רבה לעוזרים ועוד שאלה האם GTX680 הוא 4GB כי איזה אחד אמר לי שהוא4 GB זה נכון?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by andrei21,

אני מתלבט בין הספקים הבאים: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan 515 שח Seasonic X-SERIES 650W 590 שח SeaSonic 620W M12II-620 Retail 430 שח אני יודע שזה אולי יותר מידי לכרטיס מסך הנ"ל אך אני לוקח מעט אקסטרה, והשאלה שלי היא איכות לעומת מחיר. בנוסף אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Spider76,

שלום הנה לינק מזאפ שמכיל (אני חושב) את כל היצרנים של הכרטיס המבוקש. למישהו יש דעה על פירמה מסויימת כעדיפה על השניה ? אם מבחינת החומרה ואם מבחינת הבאנדל שמגיע עם הכרטיס http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&keyword=8800gts תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idodi10,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT וחיברתי אליו את הטלויזיה. ואני רוצה לשחק במשחק NEED FOR SPEED ואי אפשר לגרור אותו! יש אפשרות לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חדש. קודם כל, אני רוצה לומר שאני ממש לא מבין בהם כמעט כלום. (אז אשמח לעזרה בבקשה...). אני לא יודע כמה עולה כרטיס טוב וזה, אבל התקציב הוא עד 600 שקל. אשמח לקבל המלצה על כרטיס טוב בתקציב הזה, אבל לפי מה שאני יודע עליהם, שיהיה עם רזולוציה טובה (כולל מסך מלא וזה (שיתאים לרזולוציה של הLCD שלי - 1280X1024) ), עם אפשרות לעשות הפסקה באמצע ולהמשיך לצפות מאיפה שהופסק, לעשות הקלטה למחשב (ובאיכות טובה כמה שאפשר), שישמעו טוב, יראו טוב, הקלטה טובה, והשאר אני לא מבין בכרטיס, אז שוב, אשמח לקבל עזרה. (אני מתכוון, איך זה פועל, וכל זה, מה היכולות של כרטיס טלוויזיה וזה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  9. לפני מספר ימים שאלתי שאלה איזה כרטיס כדי לקנות עבור לוח אם שתומך AGP . ראיתי שיש מספר דגמים שנראו לי מצויינים גם לפי גרף על גבי משחק BF2 . עכשיו השאלה מה באמת כדי לקחת!!!! רציתי לראות מה אנשים אחרים היו לוקחים או שקנו בעבר ולמה אתם הייתם קונים אותו.[/b] תודה רבה זאביק

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  10. http://babelfish.yahoo.com/translate_url?doit=done&tt=url&intl=1&fr=bf-home&trurl=http%3A%2F%2Fnews.ati-forum.de%2Findex.php%2Fde%2Ftestberichte%2F49-treibertests%2F80-catalyst-810-vs-catalyst-811-beta&lp=de_en&btnTrUrl=Translate המקור לא נראה כזה אמין כמובן (מפורש מגרמנית) ,אשמח אם מישהו יבדוק את זה(לא ברור לי אם בכלל יש אופציה להוריד את הדרייבר) ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אמרו לי שיש לי אפשרות בכרטיס מסך שלי שאני יכול להקרין סרט לדוגמא למסך הטלויזיה ובמסך במחשב לגלוש לדוגמא באינטרנט..... הפכתי את העולם בחיפושים וניסיתי לעשות גם לבד אך ללא הצלחה... כרגע חיברתי מ-S-VIDEO במחשב ל-S-VIDEO בטלויזיה.. כשאני מקרים את הסרט יש לי אפשרות לראות או במסך במחשב או בטלויזיה.. 1) איך אני רואה את הסרט בשניהם בו זמנית? 2) איך אני יכול לגלוש באינטרנט בזמן שרואים סרט... כמובן שאת האינטרנט לא יראו בטלויזיה ואת הסרט לא יראו במחשב.... תודה...

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. *הכרטיס מופיע במקום הראשון בתמונה הלא מעודכנת, אם יצא כבר R9 FURY X2 אז זה לא הכי חזק. מחיפוש ביוטיוב של Titan X vs , Titan Z vs ו- 980Ti vs עולה מנצח 1.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadav275,

שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVOעם 16 צינורות עיבוד עובדים. צרבתי לו ביוס של x800xt pe VIVO ואני צריך לעשות underclock כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך. מחפש את הביוס הטוב ביותר לכרטיס שיתמוך בVIVO - אםשר x800xt pe או x800xt.... על הכרטיס זיכרונות samsung 1.6+קירור ATI SILENCER/ תודות לעוזרים נדב

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by shar00750,

שלום לכולם , כנראה שצרבתי ביוס לא טוב לכרטיס (7850 של אסוס) דרך ATIWINFLASE אחרי הפעלה מחדש של המערכת לא נדלק המסך , איך אפשר לתקן למצב הקודם?

15. Started by roeiw,

שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג GeForce 2 MX 400 יש לכם מושג מאיפה אני יכול להשיג לו עידכון ביוס??

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  16. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חייב עזרה דחוף!!! עשיתי פלאש עם הביוס של גיגביט AP64D.F4 אבל הוא נתקע באמצע ולא זז, אחרי ההפעלה מחדש הוא לא מראה כלום! מישהו אולי יכול לעזור לי? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by TheRedEye,

איפה אני יכול למצוא אחד כזה? מה התועלת? מה הסיכונים? שווה\לא שווה?

18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי כרטיס מסך אם זיכרונות של HYNIX במהירות 2.8NS!! עכשיו מה אני בדקתי אם RIVA TUNER ורשום שם שהביוס שלי הוא של ATI RADEON 9700 PRO SAMSUNG BIOS למה??!!

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by nadav275,

בידי הכרטיס שנמכר בפאנדה בעבר elsa 9800se עם זיכרונות 2.5ns שנפתח בוודאות ל9800pro רציתי לדעת איזו גרסאת ביוס תתאים לכרטיס- ואיך בדיוק אני צורב ביוס? שימו לב- אלו זיכרונות נדירים בכרטיסי מסך כאלה- 2.5ns תוצרת היניקס

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by le011,

היי.יש לי כרטיס 9700 NP של חברת POWER COLOR. אני רוצה לבצע המהרה(OVERCLOCKING) אבל הביוס שלו נעול איך אני יכול להחליף ביוס? תודה מראש על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by kinggil,

שלום. בסאנדרה החדשה רשום לי ש גירסת תוכנת הביוס ישנה מאוד. עכשיו איך אני מעדכן אותה?, יש לי את הדריוורים הכי החדישים של ATI. תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by Mor Abergel,

חבר'ה מה זה נותן לי אם אני מעדכן ביוס של כרטיס מסך ??? תראו מפרט בצד...כרטיס מסך! כדאי לעדכן ביוס ?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by TheReaper,

אני מנסה לבטל לחלוטין את הAA והAF ואני רק מוצא אפשרות לעשות את זה application controlled ניסיתי גם הATI TOOLS וגם בCCC(שאגב,עדיין גרוע כמו בגרסא 6.X שהיה לי 9250PRO)

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by yellow acid,

הסיבה שאני רוצה לבטל את הOC המובנה היא שיש משחק (AC:UNITY) שמתרסק המון ומבדיקה ברשת המון סובלים איתו מהבעיה הזאת, חלק אמרו שזה בגלל שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם. ניסיתי לבדוק בגוגל איך עושים את זה אבל לא מצאתי משהו. תודה!

25. Started by MasterDK,

אני משחק קאונטר ובשביל לעלות FPS אני צריך לבטל V-SYNC או Virtical Sync זה אותו דבר עכשיו אם אני יבטל אותו זה יכול לפגוע בכרטיס מסך אולי לגרום להתחממות שלו או משו כזה? הכטיס מסך שלי הוא geforce 6600 256MB תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים