עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מסך המחשב שלי DELL 2408WFP הולך לקנות מחשב חדש עם מער הפעלה WIN7 64 ביט, Core i7 860 . כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 דרישות מכרטיס מסך: מחיר עד 600 שקל + חייב להיות שקט מאוד ורצוי פסיבי כי אני רגיש מאוד לרעש. חשוב לי איכות הווידאו במסך שלי במחשב וגם בעדיפות שניה ווידאו יציאה ל- TV. רצוי בלבד תמיכה במשחקים לא כבדים ..אולי בעתיד. רצוי תמיכה ב- 3 מסכים. שאלותי: 1. הגעתי למסקנה שכרטיס מסך ATI's Radeon HD 5450 עונה על הדרישות שלי. אשמח להתייחסות לבחירה או הצעות אחרות. 2. האם יש לו DRIVER 64 ביט? 3. מה החשיבות של גודל זכרון 500 או 1000? 4. היצרנים מציעים יציאות DIPLAY MODE או HDMI-- מה ההבדלים ביניהם ( המסך שלי תומך בשניהם) ואיזה מהם יתן לי איכות ווידאו טובה יותר במסך שלי ואיזה מ…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. אני מחליף את כרטיס המסך שלי. כרגע יש לי Nvidia GeForce 8800 ULTRA, ואני מבקש כרטיס מסך שיכול להתמודד איתו (לכל הפחות!) במחיר של בערך 100 דולר. אני גר בארה"ב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם (לא מבין בתחום יותר מדי). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by MIKI23,

שלום קניתי מחשב חדש והזמנתי כ.מסך 260 GTX דגם 216 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458 בינתיים קיבלתי זמני 9800 GTX רגיל ( לא + ) הכרטיס 9800 טוב אבל ציפיתי ליותר שאלה כמה הבדל אני ירגיש בין מה שהזמנתי לזה שקיבלתי אני משחק בינתיים ב 1680X1050 עד מחר צריך להחליט מה עושים מישהו יכול להביא השווה בין שני הכרטיסים האלה ?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.6ghz ו 1 ג'יגה זיכרון מסוג ddr (ביצעתי אוברקלוקיניג למעבד מ2 ל2.6) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שתומך בagp8 מכיוון שהלוח-אם שלי ישן יחסית (Abit SR7-8X (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN אני רוצה כרטיס שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים שיש כיום ברמה גבוהה תווך המחירים שלי הוא עד 1500 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי, אני צריך לרכוש כרטיס מסך שיכול להיתמודד עם עיבוד וידאו בזמן אמת זה הולך לשמש אותי בתוכנה לעקיבת וידאו. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך בתכונות שלהם כדי להתאים לי את הכרטיס האופטמילי. אני אשמח להסבר קצר מה המאפיינים החשובים בכטיס ואיזה כרטיס עדיף לצרכים שלי. מפתחי התוכנה שאיתה אני מתכוון לעבוד המליצו לי על GTX 280 שאיתו הם עובדים כרגע, איך הכרטיס הזה יחסית לכרטיסים מסדרת QUADRO שהבנתי שזו סידרה לעבודה מקצועית יותר למרות שבחלק מהנתונים הטכניים ראיתי שהGTX 280 נותן ביצועים יותר טובים וגם מחיריו יותר זול. תודה,

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  6. כותרת, אין יותר בקשות מזה. כמובן PCI-EX16, ספק 300W לא ידוע עדיין של איזה חברה אולי של HEC.(פשוט מחפש משהו זול) ועל הדרך שאלה: זה משנה שהלוח-אם תומך בPCI-EX16 בגרסא 1.1?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by mordread,

אז באמת חברים מה עדיף לבחור בטווח מחירים שבין 1200 ל700 בעיקרון הייתי מעדיף אם תתנו לי לא רק את הטוב ביותר אלה בכלל מספר כרטיסים לטווח המחירים. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  8. אז ככה, אני קונה מחשב חדש ובקשר לכרטיס המסך אני מתלבט בין כמה: יש את ה- GigaByte 7600GT Silent Pipe 2 שהוא נחשב לטוב ומאד שקט יש את הConnect3D Radeon X1800GTO שהיה גם עם מאוורר זלמן אבל ביטלו את הדבר הזה בנועה, אז עכשיו מקבלים רק אותו ללא הזלמן ועד אתמול הייתי נעול על ה-PowerColor X1900GT בKSP אבל העלו אותו ל1290 וזה כבר מעל לתקציב שלי. איזה מבין השניים הראשונים עדיף? ואם יש הצעה טובה יותר ב1000-1100, 1200 מקסימום תציעו אותה. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tamiravigan,

היי אחרי שאמרתם שTV זה לא ממש טוב בחרתי לקנות כ.מסך בלי TC אז הנה שתי כרטיסי מסך אחת של GAINWARD ואחד של XFX הנה הדגמים: XFX GeForce 7300GS / 256MB DDR2 up to 512Mb/ PCI Express / Dual DVI / 550 MHz Core [PV-T72G-WAN] הנה לינק לאתר שאני יקנה אולי: https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6729 עולה 395 ש"ח והGAINWARD: Gainward GeForce 7300GS PCIX16 256MB עם קירור פאסיבי הנה האתר שאולי אני יקנה:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12980 ב377.2ש"ח מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. אוקיי.. אז בלי יותר מדי בלאגנים אני בתהליכים של בחירת כרטיס מסך.. למרות שאני יותר אוהב את ATI החלטתי ללכת על נווידיה בעיקר בגלל שבטווח המחירים הזה אני לא ארד מה-X800 ובארץ הוא יותר מדי יקר, וגם בגלל אי תמיכה ב-PS3 שלמרות שהיא לא משמעותית היום היא קצת הרתיעה אותי.. בכל מקרה בסופו של דבר החלטתי ללכת על כרטיס 6600GT AGP שזוכה עכשיו להרבה שבחים.. אבל רציתי רק לדעת אם מישהו יודע איפה כדאי לקנות אותו.. בפנדה יש ב-1400 כרטיס שך Point of view שזו חברה שמעולם לא שמעתי עליהם ולמרות שאני ממש לא אדם שקונה רק מותגים, בנושא הזה זה קצת מדאיג אותי.. לעומת זאת בנועה מחשבים יש כרטיס של אלברטון.. אבל הוא עולה 1600.. מישהו אולי התנסה עם הכרטיסים האלו ויש לו דעה על החברות העדיפות? )ד"א.. מצאת…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by tgen,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כרטיס המסך GeForce 7900GT ו- Radeon X1800XT 512M בכרטיסי המסך המומלצים אומרים שהרדאון יותר טוב מהג'י פורס אבל במפרטים המומלצים הרדאון בכלל לא מוזכר... מה כדאי יותר? ודרך אגב, מה ההבדל בין החברות שמייצרות את הכרטיסי מסך? Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... יש עדיפות לחברה מסויימת?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by Mitzgerev,

אהלן חברים , אני רוצה לקנות כרטיס מסך ממש טוב בתקציב של 950 ש"ח מקסימלי..... נתונים על המחשב : מעבד: i7 2600 3.4Ghz ספק: Chieftec 450W כרטיס מסך נוכחי: GeForce GTS 450 1G זיכרון: 8G 1600MHz אני בנתיים מתכנן לקנות את ה-rx 470 4GB ... אולי יש הצעות טובות יותר וזולות ? ומה ההבדל בין rx 470 4GB Nitro ל- rx 470 4GB תודה רבה לעוזרים !

13. Started by SkyForce,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות של AGP עכשיו לפי מה שביררתי 7800GS הוא הכי חזק אז משהו יכול להסביר לי את זה: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by kung_fu,

חברים שלום לכולם...יש לי עד 2000 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ... איזה הייתם ממליצים לי... האם כדאי שני כרטיסים של HD4850 או אחד של HD4870? או שבכלל את ה-9800GTX? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by BONO,

איך המסך הזה שווה משהו ? 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub הוא נמצא בפי סי הרדוויר

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  16. Started by BONO,

אני רוצה מסך 19 אינץ בסביבות 2000-2500 שקל בשביל משחקים וסרטים על מה אתם ממליצים ואם אתם יכולים תגידו גם מאיפה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by natla,

שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  18. שלום רב, אני מתכוון לקנות לעצמי מסך LCD חדש ומאחר ואני רוצה לחבר אותו יחד עם המסך הקיים, אני מוסיף כרטיס מסך חדש - שיתמוך ב Dual Monitors. עברתי על הרבה הודעות בפורום וגם על סקירות באתרים שונים ואחרי הרבה מחשבה ובדיקה הגעתי למסקנות שאותן אפרט מטה. למען השקט הנפשי בהוצאה כספית כה גדולה, אודה לעצותיכם לשינויים בבחירותיי או למציאת מחיר טוב מזה שמצאתי. מסך = נשארתי עם שתי אפשרויות: Hyundai Q17 שראיתי שכתבו עליו כאן רבות והוא אכן נראה מרשים - 2,599 ש"ח מחיר הכי זול שמצאתי. או CMV CT-726D - הפתעה שגיליתי בשיטוטי באינטרנט - חברה שלא שמעתי עליה אך ראיתי ביקורות מצויינות על המסכים שלה ועם הנתונים של המסך הספציפי הזה קשה להתווכח - להלן הבולטים שבהם: Brightness - 400 cd/m2 Contrast …

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by zuzu89,

היי, יש לי מסך CRT של MAG דגם 786FD דיי ישן ניראה לי מלפני 4-5 שנים . יש לי בעיה במשחקי מחשב שהמסך נורא חשוך למורות שבהגדרות של המסך הוא על הכל הכי גבוהה ובהגדרות משחק גם הבריטנס על הכי גבוהה . יש לי כרטיס מסך R9800P של MSI . עכשיו אם זה בעיה שאי אפשר לתקן אז בבקשה תתנו לי מסכים בעד 800 שקל , ראיתי את הדיון בדביק אבל הוא מאוד מבולגן ופולש על 40 דפים (צריך לארגן בו את הספאם ..) תודה .

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by zag_zag,

אני מחפש מסך 17" (CRT) בתקציב של 850-950 ש"ח. המסך ישמש בעיקר לשימושים משרדיים (אינטרנט, מסמכים וכו'), וכמעט ולא למשחקים/סרטים. כמו כן, המסך צריך לתמוך ב 1024x768@85hz לאחר שבדקתי קצת וחיפשתי בפורום, הבחירה מצטמצמת למסכים הבאים: LG F700B Samsung 763MB היתרון של הסמסונג מבחינתי הוא שהוא עולה 100 ש"ח פחות מישהו יכול להמליץ על אחד מהמסכים (או להוסיף אחד ששכחתי) ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by temptation,

שלום אני רוצה לקנות מסך 19 ואני לא יודע איזה .... אז ראיתי כמה מסכים ורציתי שתעזרו לי לבחור : Mitsubishi Diamond Pro 930 SB19 19" IIyama Vision Master Pro 455 Samsung CRT 19" - 959NF /// 19" Samsung 955DF Monitor תודה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה מסך ליבחור. התקציב למסך הוא בערך 1500 ש"ח , פלוס מינוס. אני מחפש מסך טוב ואמין שיוכל לעבוד טוב לאורך הרבה שנים. אנא מיממכם אל תציעו לי מסכים של LG . וגם לא מסכים של MAG ( יש לי עכשיו כזה מסך והוא מעולה ,אבל אני רוצה גם להתנסות במסך אחר). המסך שממש מצא חן בעיני זה HM703UT Vision Master Pro413 הינה דף הסבר עליו: http://www.iiyama.co.il/pdf/HM703UT.pdf. מבקש את המלצתכם למסכים נוספים. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by arm123,

לאחר קריאת המדריך למסכי LCD עלו בי מספר שאלות: 1. איזו חברה יותר טובה SAMSUNG או LG 2. האם הניגודית משחקת תפקיד חשוב מ 1/500 ומעלה 3. איזה מסך היתם ממליצים מבין Samsung 913N או LG 1980Q או Samsung 913B או Samsung 930B. אשמח לתשובות מבעלי ניסיון עם המסכים וגם מאחרים בתודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. Started by barak19876,

אני מתלבט איזה מסך כדאי לקנות סמסונג 930b או polyview V396 תגידו לי מתי יותר כדאי לי לקנות ולמה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by a-v-i,

חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך LCD בגודל 17" אבקש חוות דעת על הדגם הבא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1340193 התקציב שלי מוגבל ולכן הבחירה הזולה תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.