כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אותו האם כדאי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לפני שאני קונה את 9600xt אולי עדיף לקנות את ה6600 הרגיל לא ה gt
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת לגבי הבדל בין כרטיסים: NVIDIA GeForce GT 740M 2GB ל- NVIDIA® GeForce® 840M with 4GB DDR3 VRAM תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי תקשיבו אני הולך ליקנות מחשב וכול שקל חשוב לי... השאלה הי אים לכטיס מסך: Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling Retail יש מאוורר מובנה? או שאני צריך להוסיף? תודה לעוזרים חשוב מאוד.. המיפרט הוא: אני צריך שיהיה 4K.5 גלשתי טיפה... מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤975 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤83 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤666 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤487 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 ספק כוח: Glacialtech GP-550BP 550W Dual 12V PCI-E PFC כמות: 1 - מחיר: ¤245 זיכרון: G.Skill 4GB D…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני הולך להתחדש בLCD 37" ורציתי לדעת מה הכרטיס מסך שלי יוכל לעשות במצב הזה ואם הוא צריך יורש.. מפרט פה בצד,שימוש למשחקים וסרטים. (cant wait to see Dead Space in it!!!)
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
בצל הזמינות הראשונית עבור ה-RTX 4090 המפלצתי, יש בשורות טובות גם עבור אלו שבידם כרטיסי מסך וותיקים יותר של מפתחת השבביםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
- 2 followers
-
-
עוד נושא בקשר למשחק COUNTER STRIKE. לחבר שלי יש את הבעיה הכי מוזרה בעולם: ה-Hz שלו עומד על 85, הוא השתמש בתוכנה של ה REFRESH FIX וה-VSYNC שלו מכובה, ובכל זאת כשהוא משחק קאונטר ה-FPS שלו לא עובר את ה-70, זה לא כאילו יש לו 100 וצונח ל-70, ה-FPS פשוט לא עובר את ה-70. ואם הוא משתמש בפקודה: DEVELOPER 1 שזה בעצם מראה את ה-FPS האמיתי, יש לו 300 FPS. עכשיו, מה שעוד יותר מוזר שבמשך שלושה ימים היה לו 100 FPS פתאום אין לו מושג איך, ובדיוק היום עוד פעם זה חזר ל-70. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי ריציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם קניית כרטיס מסך בארה"ב. (לא הזמנה מהאינטרנט לישראל - אלה קנייה ממשית שם) אני יודע שיש את החיסרון של האחריות אבל השאלה עד כמה זה קריטי....אני לא מתכנן אוברקלוקינג... כמובן שלא צריך להזכיר את המחיר הנמוך לעומת הארץ... רציתי לשמוע דעות בעיקר מאנשים בעלי נ יסיון שעשו זאת. תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ברשותי כרטיס מסך ASUS GTX 560 Ti 1GB, וברצוני לדעת לאיזה כרטיס מסך שנמצא היום בשוק הוא משתווה? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..1358..165.&list=1&sort=2&glist=&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קישור לאתר Asus http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII2DI1GD5/ http://www.asus.com/il/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תצוגה מושלמת של גרפיקה ופיסיקה.... המשחק המושלם CRYSIS (וידאו) (כמובן אם היה לי כרטיס גרפי ומעבד שהיו יכולים לתמוך בזה..!) עכשיו על תגידו לי שיש משחק שמתקרב לרמה של CRYSIS כרגע...! 8)
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הנוראית הזאת והקודמת אך בטח גם לכם אין רעיון לכותרת טובה יותר מזאת קודם כדי להבין תקראו את ההודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=23307 כפי שאתם רואים מסך קצת בעייתי. את המסך הנוכחי קניתי דרך היבואן ישירות דרך אופציית השידרוג שהם הציעו לי על המסך המקולקל שאותו קניתי בחנות קטנה ששמה אינה רלוונטי כרגע. את המסך כפי שהזכרתי נתתי לתיקון ולא נמצא לו בעיה אך הציעו לי או להחליף לאותו מסך או לשדרג (אם ככה זה נקרא) למסך 19" BENQ שטוח ללא הוספת תשלום או בתשלום מזערי (לא הגעתי איתם לעומק הענין). עוד לא ממש החלטתי אך הובהר לי שאם ברצוני בכך אני יכול לקבל את רוב הכסף חזרה בטענה שהמסך אינו סימטרי ובעל בעיות צבעים ואז או…
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בשיפור המחשב שלי למטרות משחק, אלא הפרטים: אני רוצה להוסיף זיכרון ולראות אם יש לי סיבה טובה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא עובד אחלה אבל אני לא יודע לעוד כמה זמן עם כל המשחקים החדשים שיוצאים (שימו לב שהמחשב למטרת משחקים). חשבתי על להוסיף עוד DDR ולקנות כרטיס מסך חדש, השאלה היא אם ATI או NVIDIA פעם שמעתי ש ATI יותר טוב ואחר כך שהוא לא עובד כל כך טוב וכו... אני רק לא רוצה לרוץ לקנות משהו אם הוא לא הולך להריץ משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה לעוד שנה-שנתיים או יותר... דרך אגב אמרו לי שהכרטיס מסך שלי לא רע, בכמה אתם חושבים שאני אוכל למכור אותו ביד שנייה אם אקנה חדש? התקציב שלי הוא 1500-2000. תודה מה שיש לי כרגע: Intel Pentium 4A, 2400 MHz 18 x 133 Gigabyte GA-8ST800 -…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הזה עוד ישגע אותי , נראה לי אשבור אותו בסוף איך לעזאזל אני שם שתי תמונות שונות על הדסקטופ? כלומר WALLPAPER אחד על המסך ראשון ו-WALLPAPER אחר על המסך שני?
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כ.מ בתקציב של 800-1000 שקל , חשבתי ליקנות את ה- 8600 שיייצא אבל הבנתי שהמפרט שלי גם אולי יגביל את הכרטיס וגם לא מספיק בישביל ויסטה, אז אני לא יודע אם לעבוד לויסטה וליהיות במחסור של ראם\מעבד או להישאר עם XP ולקנות 1950PRO.... חשוב מאוד לצייון שאני חייב לעשות קנייה אחת ובסכום כולל של 1400-+ (כולל ליברטי 400) ואני לא הולך להחליף מחשב עד הצבא ( 4 שנים ) וחשוב לי שהוא יהיה בסדר לשנתיים הבאות... ויש לי עוד שאלה אם יהיה 1950PRO ואני אנסה להפעיל משחק שהוא בלי תמיכה ב DX9 על XP, מה יקרה ?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש מTMS. עם המחשב קניתי כרטיס מסך Sapphire Dual-x R9 280X משומש מתוקן מיצרן. המארז הוא fractal design define r4. המארז נראה בנוי מאוד לאיטום רעש, העניין הוא שהכרטיס מסך די רועש. כאילו יש מטוס סילון קטן בתוך המחשב. אני לא מדבר רק על משחקים אני מדבר על פעילות רגילה כמו לגלוש בכרום. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הרעש? הכרטיס מגיע OC מהמפעל - אולי כדאי להוריד מהירות שעון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל תותחי הפורום שלום... לפני שנתיים פלוס קניתי את המחשב המפורט בחתימה...(נפרדתי סוף סוף מאשה שלא נדע אחרי 4 שנים והמחשב היה מתנת השיחרור שלי לעצמי) קניתי את ה ati x600 xt ומה אני אגיד...לא נהנתי בכלל מהמחשב ורק בגללו... הביצועים היו נהדרים לתקופה..far cry זרם בטירוף והיה מדהים ואותו דבר gta vice ו san ..... עד ליום(חצי שנה אחרי...) שבו התחילו הבעיות...ואווופ נשרף המאיץ...הוחלף באחריות ושנה אחרי או פחות שוב...נשרף.... האם אני עשיתי משהו לא בסדר?(להזכיר שהמחשב באחריות לא ניתן לפותחו ולנקות את המאוורר שעליו).. האם יש דרך להמנע מדבר כזה בעתיד? האם החום הכללי שבמארז משפיע על המאיץ? לדוגמה אם אני מביא את ה 7600gt 256 שבא עם קרור פסיבי..יש מצב שיתחמם יותר? האם יש אמצעי קירור שנ…
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה עם כניסה אחת! גם של אודיו וגם של וידאו וזה לא דרך rca או svideo זה כזה כבל שיוצא מהשקע של הקיר עכשיו אין לי מושג איך לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי nvidia geforce 2 mx 32mb עם יציאת rca ו s video חשבתי על חיבור מכשיר וידאו לטלויזיה כדלקמן: כניסת scart ל מכשיר(אין בו rca וכניסת אודיאו) ומהמכשיר יציאת out אל הטלויזיה - In ולחבר בעזרת ה מעביר סקארט 21 פינים אל המחשב עכשיו חשבתי על יציאת ה svideo או ה rca כי אני אוכל להשתמש בשניהם אבל אני לא יודע אם הטלויזיה תומכת ב אס וידאו היא במרח של 6 מטר אז תנו עצות בקשר להיתרונות וחיסרונות תוווווודה!!
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/item/25563-kepler-to-come-out-in-early-q2-2012
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הבנתי שכדי להפעיל את האופציה הזאת צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס? איך בדיוק עושים את זה? אחרי שאני מפעיל את זה אני פשוט רואה אפשרות של רזולוציית 4k בתפריטים של המשחקים עצמם? אם אני בוחר להריץ משחק ברזולוציה הזאת אחרי שהפעלתי Dsr, זה פוגע משמעותית בביצועים? אני אישית מעדיף fps גבוה. אבל אם אפשר רזולוציה גבוה שלא תפגע בביצועים אז למה לא? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב המערכת שלי זה 8.1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היום כולם נשווה קצת תוצאות!! פה אני כבר מחכה הרבה!