כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
השימושים = משחקים וHD. המחשב חזק מאוד עם ספק נפרד לכרטיס. הייתי מבקש את עיצתכם לכרטיס מסך חזק ואני מתלבט היכן כדאי לקנות ואיזה .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI H…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה עוד פעם (פרסמתי בתמיכה טכנית אבל שם לא עונים מקווה שתעזרו לי אתם) נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי בה......... לאחרונה הסתכלתי במאפייני כרטיס מסך וששמתי לב שהוא פועל רק על agpx2 במקום agpx4 שבו הוא כן תןצך( יש לי g4mx440) ניסיתי לשנות את זה אבל בש הפעלתי agpx4 משחקים שבהם שיחקתי נתקעו לי(sof2, gta3) דרך אגב יש לי asus tuv4x עם apollo pro 133a וגם קראתי ברשת שלערכה זו יש בעיה ספציפית עם agpX4 אז אם אתם יודעם איך לסדר את הבעיה אני אודה לכם מאוד..... נ.ב האם יש הבדל ביצועים גדול בין x2 ובין x4?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף? ולמה? תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=9512 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1938&scat=191&tcat=28
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר בתור התחלה מה השיקולים בבחירת מסך LCD, מעבר לעניין ה mS. חברות מומלצות, דגמים, איכות של רכיבים שצריך לבדוק, לה לה לה התקציב הוא עד 2200 (אפר גם לתרגם את זה לפריסה חודשית של המשכורת, שזה כבר הרבה יותר כיף) תודה מראש שחר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שזה לכרטיס מסך אם יש כרטיס מסך שדורש 50 נגיד ו agp יש בו רק 40 w אזצריך להוסיף חיבור כזה לא? מה עושים אם חיבור כזה הוא ק'שה להרכבה לאן מרכיבים אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז כמו שאתם יודעים הוא מורכב מ 2 כרטיסיי מסך אבל המשחקים קוראים לי רק אחד והם נותנים לי להשתמש רק ב860 MB בערך מהזיכרון שלו אז איך אני עושה שהמשחקים יקראו את 2 כרטיסיי המסך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למישהו שהחליט סוף סוף להיפטר מהכרטיס מסדרת MX שלו... מפרט מחשב קיים: P4 2.53 512 זכרון HD 80GB לוח אם של ALBATRON הוא לא גיימר כבד, אבל הוא בהחלט נהנה מ-GTA SAN ANDREAS, CALL OF DUTY2 ודומיהם איזה כרטיס מסך עד 1000 ש"ח כדאי להמליץ לו? (אם זה חורג קצת מעל 1000 גם אשמח לשמוע) אני לא מדבר על כרטיס שיחזיק רזולוציות מטורפות ב-FULL DETAIL, אבל אחד כזה שיהיה עדיין כיף להנות מהמשחק בלי להתבאס על הגרפיקה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשחקים אני רואה ממש גרוע, זה בעיה שהחלה לאחרונה עם החום הכבד(אני מניח) יש לי כרטיס X600 ATI REDEON ובמשחקים אני רואה ממש מפוקסל וגרועעעע יש אפשרות לדעת אם הבעיה מהדרייבר או מהכרטיס עצמו?או עם איזה תוכנה? כי עשיתי עידכוני דרייבר לכרטיס והבעיה עדיין ישנה. אשמח לדעת, תודה מראש לעזרה שלכםםם
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 יתאים לוח אם msi 945pl oen???? המפרט: לוח אם - msi 945pl oen מעבד - nVIDIA GeForce 7300GS 512MB ספק - lc-b450e ואם לא אז איזה כרטיס מסך טוב יתאים וזול? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי את הכרטיס מסך שלי לרדון 9600xt ואני לא יודע מאיפה להוריד driver
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי geforce 9600 gt עם מאוור של Zalman. במאוורר יש חיבור של שלושה ועל הכרטיס יש חיבור של 2. ברצוני לשלוט על המהירות מכוון שהוא עובד במהירות גבוהה כל הזמן ועושה רעש שלא ניתן לישון עם מחשב דולק. כיצד אוכל לשלוט? ניסיתי עם rivatuner ללא הצלחה מצורף תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע GFORCE 210 כרטיס חלש יחסית בעתיד אני מתכוון לעבור ל HD6850 משחק בעיקר FPS השאלה שלי היא כזאת: הבנתי שלמעבד שלי יש יכולות גרפיות לא רעות בכלל INTEL I3 2120 אתמול בערב קראתי על התוכנה virtu mvp באתר והבנתי שהיא משפרת איכות גם למי שיש לו כרטיס פשוט על ידי שימיש בליבה הגראפית שיש במעבד אז ככה יש לי שתי בעיות א.התוכנה דורשת דריברים מותקנים של של אינטל לא הצלחתי להוריד אותם כל מה שהורדתי כשאני מתקין זה אומר שאין לי את הרמה שצריך לדריבר הקיים האם צריך להסיר את הדריברים הקיימים של הכרטיס ורק אז? ב. האם בכלל הבנתי נכון את כל הסיפור או שפשוט עדיף לרדת ולחכות לכרטיס הבא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך של ספיר, 5770. הבעיה היא כזאת - כשאני משחקת במשחקים, האיכות משומה לא נראת לי טובה כמו שהיא אמורה להיות. היה לי כרטיס מסך 5770 אחר שהחלפתי לזה של ספיר, ובקודם היה ביצועים יותר טובים למרות שהיו בו בעיות. יכול להיות שגם בכרטיס הזה יש בעיות? עכשיו, אני יודעת שיש מן מבחן כזה לכרטיסי מסך, אני רק לא יודעת איך להגיע לזה, מישהו יוכל לכוון אותי?[br]פורסם בתאריך: 30.04.2010 בשעה 18:43:02 עליי לציין, שזאת הגרסאת קירור החדשה ביותר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Palit משיקה את דגם ה-GTX 1650 הפאסיבי הראשון בשוק - שגם אינו זקוק לחיבור מספק הכוח ויוכל להיות מושלם עבור מערכות קטנות ושקטות במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אנינ צריך כרטיס PCI שיאפשר לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה רציתי לדעת אם הכרטיס FlyVideo3000/2000 יבצע את העבודה או איזה כרטיס אחר יכול לעשות את זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. (או משומש יותר נכון) המארז שלי הוא ANTEC 300.. איך אני יכול לדעת שהכרטיס אכן יכנס למארז? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איך זה יכול להיות שAMD-ATI שחררו את סדרת ה 4800 ללא דרייבר סולידי אלא כל מיני הוטפיקסים ובטא דרייברים וכאשר מנסים לחפש דרייבר באתר שלהם הסדרה אפילו לא מצויינת?!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם המפרט שלי (כנסו למפרט) קיבלתי 11,000 חבר שלי עם המפרט הבא: P 4 2.4C Gigabyte ipe1000 Radeon 9600 Pro של ספייר 512 DDR Geil PC3200 הוא קיבל 10,600 ועם המחשב השני שלו: AXP 2500 7n400 Gigabyte Radeon 9600 Pro של ATI 256 DDR Samsung PC3200 הוא קיבל 9,800 הרדאון 9600 פרו אמור להיות יותר טוב מהTI4200 שלי אבל בכל זאת עברתי את שני המחשבים שלו והוא הכל עידכן להכי חדש ואין לו בעיות ובכל זאת עברתי אותו עם כרטיס יחסית ישן מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורומים ואני מקווה להנות... אז ככה יש לי לוח אם p4s8x-x של asus עם כרטיס מסך geForce 4 mx 440 שאני רוצה להחליף אותו... חשבתי על הכרטיסים הבאים: Asus N6600 EXTREME 256MB ASUS EXTREME N5750 PCX5750 256MB Asus N6600 TD 256MB Asus V9570 TD 256MB Asus V9570 GE/TD 256MB אני אשמח אם תגידו לי מה מתאים ומה לא ועל איזה מהכרטיסים אתם הייתם הולכים ולמה... בתודה אליה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגירסה שעולה 830 חסרה ולא ידוע מתי תהיה במלאי. יש להם גירסה טיפה יותר יקרה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 שווה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-