עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MD,

אז בשעה טובה הכרטיס מסך שלי התפגר ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך למפרט הנ"ל: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Gigabyte GA-H77M-D3H SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עד היום היה לי כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK על המחשב ישנו SSD + HHD אם תוכלו לייעץ לי בבחירת הכ.מסך, תקציב של עד 500 ש"ח. לא צריך להשתולל ימי הגיימינג שלי די עברו למרות שאני משחק WOW מדי פעם. תודה מראש, מאור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by barbone,

היי .יש לי כרגע כרטיס NV 8800 GTS . שכן שלי הציע לי לקנות כרטיס מסך של GV-R685OC-1GD GIGABYTE 6850 1GB חדש באריזה במחיר של 500 ש"ח בלבד. מדובר כביכול בכרטיס מדורות קודמים השאלה היא האם המחיר מומלץ יחסית למה שאני מקבל או האם קיים בכלל כרטיס חזק יותר באותו מחיר או בהפרש יחסית זעום? באותה הזדמנות יכול לקנות כרטיס של ספיר Sapphire HD 6850 1GB ב50 ש"ח יותר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RDS,

טוב... אז רק עכשיו הוחלף לי הMB עקב תקלה... לאחר שקיבלתי את המחשב יש בעיה במשחקים... לאחר דקה של משחק, המסך פשוט מזוהה כאילו המחשב כבוי, אך המחשב פועל (שומע רעש)... בדקתי בATITOOL ו-Scan artifacts (או איך שלא כותבים), ואותו דבר קרה לאחר 6 שניות... מה זה יכול להיות? כ.מ:: 1950PRO תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stingeR-,

האנגלית שלי לא הכי טובה , תקשיבו ותקראו באנגלית what Video Card of InnoVision Should i take : GeForce4 Ti4200 128mb DDRAM Cost : 800nis in israel or GeForce FX 5200 128MB DDR 600nis in israel what should i take! its hard becuase i didnt try to FX but i know the Ti4200 Prefomance...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חבר'ה. לפני כשנה מת לי ה- 6800GT והכרטיס הזמני שהייתי איתו עד עכשיו הוא 6200TC. בכל אופן, אבא שלי קונה עכשיו מחשב לצרכי משרד וכאן מגיעה ההזדמנות שלי לבקש כרטיס מסך ושהוא יקח את ה- 6200TC. אני לא מחפש מפלצת, כולה איזה משהו ב- 600 עד 700 ש"ח שיחזיק אותי נחמד עד הצבא. ממה שראיתי עד עכשיו האופציות הן HD2600XT, 8600GT וה- X1950P.. רציתי לדעת אם יש אופציה אחרת שמתאימה בתקציב, ואם לא, אז פשוט לדעת מה הכי כדאי מבין אלה. שאר המפרט: A64 +3000 GB K8NF9 (PCIE) 1GB RAM Geil 400W HEC PS תודה חבר'ה.

6. שלום לכולם... נשרף לי הכרטיס מסך ואני צריך לקנות חדש בסביבות 1000 ש"ח למפרט: intel Core 2 Dou E8400 Abit IP35 -E G.Skill 4096 DDR2 800Mhz pcp&c silencer 470W חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710059 אני צריך המלצה אם לקנות את הכרטיס נ.ב. למה בין אייבורי לסקיי פי סי יש הבדל בכרטיסים כשבאייבורי לא רושמים לכרטיס OC ובשני כן. באתר של היצרן מופיע רק דגם OC אז הם פשוט השמיטו את הOC או שבאמת זה דגם בלי אוברקלוק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Dr-XP,

זה פאטצ' לראדונים, למשחק גיטיאיי 3 מאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. ז"א יש אולם תצוגה ואפשר לראות מה אני קונה ולא ליפול על אזה חתול בשק או בקרטון תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אחרי 3 שנים עם כרטיס מעפן החלטתי סוף סוף לקנות את ה7600gt של Gigabyte תמונה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_185_214&products_id=2759 אל תבאסו אותי ותגידו סתם כרטיס מעפן אין לי מושג בתחום הזה טוב קיצר רק תגידו לי מה החסרונות שלו ותסבירו אל תרשמו לי מושגים ובדרך גם יתרונות נגיד אם שווה תכסף וכו'...!!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום קניתי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 8600GT 256MB של היצרן LeadTek באזור המאוורר יש מעין רכיב פלסתיק כזה עם קישוט של להבה ירוקה (ראו תמונה בקישור) אני לא יודע אם צריך להסיר אותו לפני הרכבת הכרטיס או שהוא חלק מהכרטיס ואמור להשאר כפי שהוא. להלן קישור לתמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=LV360 ייתכן שהשאלה מאוד מגוכחת אבל העדפתי לשאול. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי nVIDIA GeForce 4 440 MX עם יציאה כפולה אחת ליציאה רגילה של הטלויזיה והשני ליציאה האנלוגית של המסך איך אני מחבר 2 מסכים אנלוגיים לכרטיס ולא מסך וטלויזיה ? אם אני בכלל יכול עשות משהו כזה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אשמח מאוד לדעת מה היכולות של כרטיס וידאו ברמה כזאת . תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PeaS,

תוכלו לקרוא בת'רד הזה, לא ראיתי שזה נוגד איזה חוק בפורום שלנו אז חשבתי שיהיה נחמד לפרסם את זה, אותי זה עניין מאד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alidanon,

טוב אז אני עומד לקנות מחשב חדש ולא כל כך הסתדר לי התקציב! יש לי 1000 שח שבהם אני צריך לקנות את הכרטיס הכי טוב שאני יכול המלצות... חריגה עד 100 שח. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איזה כרטיס, הכי זול, מסוגל להריץ כל משחק שקיים היום בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הנ"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם זה מסוכן? יכול לפגוע בכרטיס? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nadavcohen1,

יש לי בעיה בהתקנת הדרייבר הנ"ל. מצאתי את הדרייברים המתאימים, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין, מופיע לי s3iscfg.log שגיאה: S3 GRAPHICS SETUP LOG - Started 2010/07/13 11:37:09 ********** ***** Please scroll to the end of ***** ***** this document for the results. ***** S3Iset32 v2.00.23-1018B, (S3GSetup/IS10 2.00.23-1018B) System: Win XP SP2 Build 2600 (Service Pack 3, v.5938) Signature: 15-9956 (ANSI) Caller cmdline: '' SupportDir: 'C:\DOCUME~1\nadav\LOCALS~1\Temp\S3M23.tmp\' Called by custom setup app. AllowReboot: TRUE Prompt: TRUE SilentReboot: TRUE Prompt: FALSE RemoveWinINF: FALSE PreInstFiles: FALSE No UI Reboot: FALSE MenuAnimOff: FAL…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה בחודש הבא אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ... מעבד E 5200 זכורן 2 ג'יגה ( יש מצב שאני אגדיל ל 4 ג'יגה ) עכשו ספק כמובן אני אקנה של HEC 500 W .. זה הכי זול בין הספקים האיכותיים ... וגם מה שיש ב KSP . אני חשבתי על כרטיס 9800GT , אם יש למישהו הצעות יותר טובה ומשתלמות אז אשמח לדעת , עוד משהו אני לא מעוניין בכרטיסי מסך של ATI .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם... קניתי לא מזמן HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט... התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המתחרה של HP עבור ה-XPS 13 הנודע יהיה הראשון להנות משירותיו של הכרטיס הגראפי היעיל והעוצמתי ביותר שניתן לדחוס במחשבים עם עובי של פחות מ-15 מילימטרים לכתבה

23. היי, קניתי מסך 730B של סאמסונג, עשיתי בדיקת פיקסלים ולא ראיתי פיקסלים מתים, אך אל רקע שחור ראיתי זליגת אור מהצדדים דבר שקראתי עליו בעבר בפורום. (כרגע אני על קונטרסט ובהירות בינוניים) השאלה אם יש מה לעשות בעניין? יש איזה כיוון שאפשר לעשות? יש טעם להחזיר את המסך ולקוות שהחדש יהי שונה? או שצריך ללמוד פשוט לחיות עם זה? יש לציין שהזליגה בולטת למדי שרואים סרטים. ??? תודה...

24. Started by ולרי88,

אם יש כמה הוא עולה בארץ??? ברצוני להחליף את הכרטיס המסך הנוכחי שלי ה-6600GT כמובן בSLOT של AGP

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Refaelo,

אני מחפש כרטיס מסך בסכום של בערך 1500ש"ח אני לא יודע מה עדיף NVIDIA או ATI ואיזה דגם. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: 1.8Gh לוח : intel marivile זכרון : 256MB RDRAM תודה מראש לכל העונים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים