עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gggilad13,

אני בונה מפרט למחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח. (רצוי פחות, אבל אם חייבים לחרוג מעט אז אפשר) המטרה היא כרטיס מסך חזק יחסית למשחקים חדשים ואחד שיחזיק מעמד שנתיים - שלוש וימשיך להריץ משחקים (אולי לא ברמה גבוהה אבל לפחות משהו). ההתלבטות העיקרית היא האם כדאי ללכת על כרטיס מסך עם תמיכה שDX10 (שאולי תהיה הכרחית בעתיד?) או לקחת כרטיס DX9 יותר חזק באותו מחיר (שעלול לא לתמוך המשחקים עתידיים). מהו השיקול שעל פיו אתם ממליצים לקנות? אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by גיימרית,

לאחר דיסקוס קצר עם דניס וחרישה על מיליון ת'רדים פה אני עומדת בפני דילמה. הכרטיס הנ"ל יכול להגיע אלי מחר ב-1,300 שקל. הבנתי שהגרסה של GB מעט יותר טובה, אבל ביררתי אצל 3 ספקים שונים ולאף אחד אין את זה במלאי, וההערכה שקיבלתי היא לפחות שבועיים עד שהוא יגיע (מה שאומר שזה בטח יקח חודש). השאלה האם להזמין או ששווה לחכות גם חודש בשביל הגרסה של GB?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מי כרטיס חזק מאוד באלף שקל!!!!!!!!!!!!!!! טוב כל מי שרוצה ראשון לציון אזור תעשייה ישן ליד הסופרפראם החנות ניקראת מעבדת מחשבים רוצו עכשיו לקנות אני קניתי אתם לא מבינים כרטיס בןזונע!!!!!! crysis prostreet הכל על גרפיקה מלאה עובד טיל!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למישהו שהחליט סוף סוף להיפטר מהכרטיס מסדרת MX שלו... מפרט מחשב קיים: P4 2.53 512 זכרון HD 80GB לוח אם של ALBATRON הוא לא גיימר כבד, אבל הוא בהחלט נהנה מ-GTA SAN ANDREAS, CALL OF DUTY2 ודומיהם איזה כרטיס מסך עד 1000 ש"ח כדאי להמליץ לו? (אם זה חורג קצת מעל 1000 גם אשמח לשמוע) אני לא מדבר על כרטיס שיחזיק רזולוציות מטורפות ב-FULL DETAIL, אבל אחד כזה שיהיה עדיין כיף להנות מהמשחק בלי להתבאס על הגרפיקה תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רציתי לשאול, כיוון שמדובר בפורום של גרפיקה רציתי לדעת האם כאשר שמים חומרים שונים על גביי מסך הצבעים משתנים. נגיד אם אשים זכוכית על המסך זה יישנה את הצבעים משמעותית, מה לגביי סיליקון למשל? ואם כן מדוע זה קורה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGPX8 עד 400-450 ש"ח שישרוד בדרישות המינימום של משחקים הכי הרבה זמן. כמה זמן לדעתכם הוא יחזיק?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jacko_il,

שלום לכולם, לפני כמה ת'רדים בקשתי המלצה לכרטיס מסך טוב כשהכיוון שלי היה 7600GT.. אחרי קצת מחשבה החלטתי שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על כרטיס חזק יותר - ההחלטה הכנראה סופית היא 7900GT.. אחרי בירורים ברשת ובכמה טלפונים מצאתי כרטיס של GAINWARD ב 2000 שקל בנעה מחשבים.. עוד כמה טלפונים ובירורים הובילו אותי לחנות (מוכרת מאד שלא אנקוב בשמה) ואחרי הפעלת קשרים ולחצים הצלחתי להוציא מהם בהנחה כרטיס 7900GT של MSI ב 1800 שקל.. השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על החברה/הכרטיס שלהם.. כי לי אישית לא יצא לעבוד עם שום מוצר שלהם.. אני רק מכיר את החברה מכתבות וסקירות ועד כמה שאני יודע זו חברה די טובה.. ועוד דבר שחשוב לי לא פחות - באתר החברה שלהם מצויין שהכרטיס מגיע עם כבל חיבור למתח …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pxst17,

R9 290 R9 280X GTX780 איזה הכי משתלם לי לקחת ושלא יהיה מבוזבז? יש לי תקציב להכל.. רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות מאוד.. אם הבחירה היא 290, עדיף לחכות לקירור?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by oren12,

שלום חברים, מעוניין בהמלצה למערכת שכבר די ישנה הכל סוחב לי די מצויין אבל חיסרון מאוד גדול שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס מעוניין בכרטיס שמן הסתם יתן ביצועים יותר טובים ולא יצרוך יותר מדי משאבים המערכת שלי מורכבת כך: Quad 6600 G0 P35-DS3L 4GB RAM Corsair 400W אני כבר פחות משחק במשחקים, אבל תמיד יכול לקפוץ לי פתאום ג'וק לראש לשחק במשהו ובעיקר לעבודה יומיומית וסרטים. תודה רבה לעוזרים עריכה: לא נראה לי שגם תהיה בעיה לקנות כרטיס מיד שניה/מציאון/עודפים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RTTW,

בנצמארק חדש בשלבי בטא בבקשה: http://www.allbenchmark.com/download התוכנה בודקת מצב PSYX מצב שיידרים. התצאה שלי 1821 נקודות...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לאחרונה הלך לי 5850 (סופת רעמים, הטלויזיה חטפה זץ דרך האנטנה, העבירה דרך כבל ה HDMI לכרטיס מסך) ואני מתלבט עד כמה שווה לי לקנות לו מחליף (כרגע אני עם 5450), השאלה שלי היא כזאת, כמה כסף אני צריך להשקיע בשביל חווית גיימינג סבירה ב FHD? אני לא משחק הרבה (פעם-פעמיים בשבוע) אבל כשאני כן, אני לא רוצה להתבאס.. הספק שלי הוא סיסוניק M12II 500W, הלוח הוא DP67BG והמעבד הוא I7 2600K. מי יכול להיות מועמד מתאים? איפה אני יכול למצוא השוואות של כרטיסי מסך מודרניים לכרטיסים של כמה דורות אחורה (למשל להשוות כרטיסים חדשים ל 5850)? והכי חשוב, כמה כסיף עלי להכין? תודה חברים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסוג GAINWARD 7800GTX ואני לא יכול להעלות את קצב רענון המסך ליותר מ60 פשוט אין לי אפשרות אחרת ויש לי את הדרייבר הזה 77.50 ובמחשב הקודם עם הכרטיס מסך הזה MX440 יכולתי עד 75 מישהו יודע אולי למה? יש לי מסך מאג LCD 15 אינץ'

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 114508534,

ככה קראתי היום ש YES מתחילה לחבר לאט לאט מנויים ל PVR שלה ורציתי לדעת האם נגיד אני יכול להביא TIVO ולחבר אותו ושהוא יסתנכרן עם המערכת של YES או פשוט לחבר את ה HTPC שלי ושהוא יסתנכרן עם המערכת ..... ואפשר אולי מתומים טכניים על ה PVR

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב KSP (המקום הזול ביותר בארץ) מה כדאי ??? אני מתלבט בין FX 5200 לבין MX 440 אתם יודעים כדי לחסוך כסף שווה ה MX ? ואם אני קונה ראדיון יש איזה משחק שלא ייתמך איתו ??? ועוד משהו: מה הקטע של ה DIRECTX9 הרי גם ככה אתה מוריד את זה מהאינטרנט ומשחק את כל המשחקים עם זה??? או שפה הכוונה אחרת ??? שהכרטיס עצמו עובד עם זה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by H.I.V,

אני עם המפרט שלי (כנסו למפרט) קיבלתי 11,000 חבר שלי עם המפרט הבא: P 4 2.4C Gigabyte ipe1000 Radeon 9600 Pro של ספייר 512 DDR Geil PC3200 הוא קיבל 10,600 ועם המחשב השני שלו: AXP 2500 7n400 Gigabyte Radeon 9600 Pro של ATI 256 DDR Samsung PC3200 הוא קיבל 9,800 הרדאון 9600 פרו אמור להיות יותר טוב מהTI4200 שלי אבל בכל זאת עברתי את שני המחשבים שלו והוא הכל עידכן להכי חדש ואין לו בעיות ובכל זאת עברתי אותו עם כרטיס יחסית ישן מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רואה את הסרט במחשב ושם כתוביות עכשיו שאני רואה בטלוויזה העברתי עם כול הקבלים רואים אבל לא רואים את התירגום בטלוויזה... תודה לעוזרים.... נ.ב. יש לי רידאון 9800 pro של חברת שפיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MonoMan,

אני מתלבט עם לקנות 9500פרו של הרקולס ריטייל שעולה איזה 1460 שקל או לקנות של ATI OEM ב 1230 שקל? מה בא בבאנדל של הרקולס? מה בא בבאנדל של ATI (הבנתי שהוא פחות טוב) והאם אני מקבל כבלים לחיבור TV וכאלה , בגרסת OEM? אני רוצה להזמין את הכרטיס מסך הזה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by beber,

אני מחפש מסך טוב ואני לא יודע כיצד להחליט אם כדאי 17" או 19" שטוך או לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by omrid14,

יש לי בעיה מוזרה משחקים כמו MU ONLINE וקאונטר סטרייק שאני מפעיל אותם הם פועלים לאיזה 10 שניות ואז יוצא המשחק בלי שום הערה או משהו.. אבל נגיד אני משחק DEVIL MAY CRY 4 זה לא קורה . מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Dexdpd,

באתר של TMS&FOX ראיתי שתי גרסאות שאני מעוניין בהן של ה-4890, גרסת הטוקסיק שיש לה אוברקלוק מכובד וגרסת השני ג'יגה. מה יותר משתלם וחזק ולמה? תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nitayc1,

שלום. רציתי המלצה לכרטיסי מסך בסכום שבין ה500 עד 700 שקל. המסך שלי הוא 19' רחב - רזולוזיה 1440*900 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסי מסך המומלצים ולפי מה שראיתי הכי מתאים היה ה4850. תכלס אני מעוניין לקנות כרטיס של חברת ג'יגבייט, ראיתי כרטיסים של PALIT או Innovision עם צ'יפ יותר מתקדם ובאותו מחיר, האם כדאי לקנות את החברות האלה? אשמח לעזרה תודה 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RaR,

שלום. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שעולה בסביבות ה650 ש"ח ויכול להריץ משחקים כמו AC[אססין קריד]? תודה רבה אנשים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by fx-57,

איך הקירור אצל לידטק? הפסיקו לייצר או שזה שמועה מקרית? איזה ספק כוח צריך (אני יודע שצריך להיות לו PCI-E אבל כמה WATT)? אני מדבר על כרטיס PCI-E של לידטק.... כמה צינורות עיבוד ואיך הוא בהשוואה ל6800GS?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by finish,

היום קיבלתי את ה7600GT החדש שלי לAGP אחרי שכל חנות כמעת אמרה לי שיהיה את הכרטיס רק עוד חודש ואפילו יותר הגעתי לחנות קטנה שתוך שבוע הביאה לי את הכרטיס וגם ספק כוח חדש... הוא פשוט כרטיס נדיר.... ולי עוד היה קודם 9550 ממש גרוע 64BIT וההבדל ענק אי אפשר לתאר איזה הבדל יש ביניהם... כל המשחקים שהיו לי במחשב רצו על הכי גבוה ממש חלק קבלו תמונות שלו.. וזה הכרטיס האחרון שאני קונה לAGP יחזיק עוד שנה בכיף [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים