כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
באתר של MSI כתוב על הלוח (לגבי סלוט הAGP) One AGP slot supports 8x/4x at 0.8V (AGP 3.0) or 4x at 1.5V (3.3V is not supported). והבנתי שהכרטיס צורך 1.5 וולט בקיצור האם זה אומר שהכרטיס לא יעבוד אצלי או מה? HELLLLLLLLLLLLLP ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 800 256 Ram Geforce2 Mx 400 64mb וקיבלתי רק 1800 נקודות בתוכנה 3DMARK זה הגיוני ????? זה ממש מעט ! איך אני יכול להעלות את הנקודות (ביצועים) ושלא יהיו סיכויים לשריפת, פגימת הכרטיס
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל אותם חובבי ביצועים ולא אוברקלוקרים רציניים וגיימרים כבדים שלא משחקים בשטויות .. ATI vs Nvidia. ללא ספק Nvidia. ואין בכלל עם מה להתווכח. מעניין שכל הבאנצ'ים משתמשים בכרטיסים של Nvidia ולא ATI החל מגרסא 8XXX של Nvidia החברה שלטה בשוק כרטיסי המסך, שאין על מה לדבר בכרטיסי עריכה שרתים וכו' הגרסאות השונות של הכרטיסים של ATI הוצאו במטרה להתחרות עם NVIDIA והחברות החלו בחילופי ירי.. בתקופה האחרונה ATI שלטה בשוק עם כרטיסי המסך שלה מגרסאת 4XXX עם ליבת R770 אך Nvidia מחזירה אש עם כרטיס כפול ליבה משלה. ה-GTX295 הכרטיס המדובר יהיה בעל 1,792MB DDR3 http://images.bit-tech.net/content_images/2008/12/first-look-nvidia-geforce-gtx-295-1792mb/1.jpg http://images.bit-tech.net/conten…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בשעה טובה הכרטיס מסך שלי התפגר ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך למפרט הנ"ל: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Gigabyte GA-H77M-D3H SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עד היום היה לי כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK על המחשב ישנו SSD + HHD אם תוכלו לייעץ לי בבחירת הכ.מסך, תקציב של עד 500 ש"ח. לא צריך להשתולל ימי הגיימינג שלי די עברו למרות שאני משחק WOW מדי פעם. תודה מראש, מאור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנינ צריך כרטיס PCI שיאפשר לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה רציתי לדעת אם הכרטיס FlyVideo3000/2000 יבצע את העבודה או איזה כרטיס אחר יכול לעשות את זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש. עם SLI של GTX 560 TI היה לי לפני כן מחשב עם Radeon ובדרייבר שלו יכולתי לשלוט על המאוורר ויכולתי כאילו להוסיף קצת הרץ לשעון כאילו OC קטן. האם יש דבר כזה גם בדרייברים של NVIDIA?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך? אם כן,איזהו תצורה עדיפה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שאני לא בטוח מה הבעיה. המפרט שלי: ספק 600W טרמלטק http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1499 מעבד Q6600 זיכרון DDR2 800MHZ OCZ פשוט לוח אם: P5K-SE כ.מסך: 8800GT OC2 BFG בבדיקה של 3DMARK06 בדרך כלל המחשב יציב להרבה שעות. בבדיקה של NTUNE יציבות מערכת גם אם אני בודק רק את הכרטיס מסך המחשב נופל בדרך כלל נמרח הצבע על המסך. לפעמים רק במשחקים המחשב קורס מבצע כיבוי והדלקה... ולפעמים נתקע ומורח צבע ועושה מסך כחול וריסט. מקווה לקבל פיתרון תודה לעוזרים. המחשב בן 6 חודשים. הספק בן 3 חודשים. הכרטיס בן 9 חודשים. כל חלק נקנה מימקום אחר - באיבורי טענו שהספק החדש שלי לא תקין. ואמרו שאני יחליף את הספק. בנוסף הם אמרו שהספק הפשוט EZ-COOL 500W מפעיל את המחשב בלי בעיות. קנ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי gigabite gtx 770 4gb וסך הכל אני נהנה מהביצועים.. יש לי רק שאלה לגבי משחקים ספציפים... לאחרונה קניתי את watch dogs וגם את shadow of mordor ושניהם עובדים חלק על הגדרות ultra. שיחקתי לפני כמה חודשים ב batman arkham origins וגם ב assassin's creed black flag ובשניהם הייתי צריך להוריד פילטרים לfxaaa כדי לקבל חויית משחק חלקה.. רציתי לשאול אם הבעיה זה במשחקים האלה עצמם? שאלה נוספת... תוכנת gforce experience הגדירה לי במשחקים האלה הגדרות ממומלצות של ultra על הכרטיס מסך שלי, ובפועל הייתי צריך להוריד הגדרות כמו שציינתי... אי אפשר באמת לסמוך על ההגדרות שלהם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי חוגג 4 שנים אוטוטו והייתי מעוניין לשדרג חלק מהחלקים שלו בפרט את הכרטיס מסך (סוף סוף יש לי זמן להשקיע במשחקים!) זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ מאוורר: Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1366 לוח אם: GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET זיכרון: Micron Rendition 6GB DDR3 1333Mhz (2GB x 3) הארד דיסק: Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך: GigaByte GeForce GT240 1GB GDDR3 PCIe, ספק כוח: ANTEC Sonata Plus 550Watt זיכרון אני הולך לקנות: (כנראה) G.Skill F3-12800CL9T-12GBRL DDR3 3x4GB 1600MHz והארד דיסק: SSD כלשהו שעדיין לא החלטתי אבל לגבי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני צלם וזה אומר שאני הרבה עובד עם התוכנות Photoshop , Adobe Photoshop Lightroom עם התוכנות החדשות כי יש לי מנוי בAdobe יש לי מחשב כזה Intel(R) Core (TM) I5-6400 CPU 2.70 GHz 2.70 GHz והלוח אם Gigbyte החדש 8RAM זה מספיק לי ה8Ram האמת אבל לא קניתי אז את המחשב עם כרטיס מסך אה ויש לי SSD עם זה משנה משהו ובשביל התמונות לקחתי 500GB עם ז משנה למישהו אוקי מפה לשם אני צריך כרטיס מסך השאלה איזה ואני מעדיף בכיוון Nividia או AMD בנוגע לAMD (ATI) זה בגלל שאין ברשותי מלא כסף אבל איזה אתם מצעיים לי ? אבל באמת יש עדיפות לATI
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך להחליף את ה asus שלי כי הוא טיגן את עצמו. השאלה אם כדאי לי לבקש רדאון 9600 לא פרו ולקוות שהם נחמדים בחנות. למי שלא יודע asus v9280TD מבוסס על ti 4200 זה די דחוף. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רגע לפני שאני קונה אני צריך הצעה מהירה מה עדיף לי CROSSFIRE של4850 או 4870 אחד תודה לעוזרים...או שעדיף לי להשאר עם 9800GX2 ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים-לתוכנות גרפיקה בעיקר ולויסטה שבפתח האם יורגש הבדל משמעותי בין 2 הדגמים?כרטיס מסוג 6200 עם זכרון מובנה 256 מגה בסלוט pci-16 כי הבדלי המחיר הם די גדולים. במה בעצם מתבטא ההבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי בכל הפורום השוואות של ti4600 לכרטיסים אחרים, ומצאתי רק לRadeon אבל מה עם GeForce FX? אני דיי בטוח שה ti4600 יותר טוב מה fx5200 אבל מה עם ה 5600 והלאה? קיצור עד לאיזו רמה מגיע ה ti4600? יש לי את ה ti4600 של Leadtek עם הגוף קירור הענק (הרבה לפני שיצאו הזלמן והתרמלטייק), האם הגוף מספיק לOC או שכדאי להחליף? תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה המפרט של המחשב נייד Fujitsu Lifebook AH530-4 : https://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-lifebook-ah530.pdf וזה הכרטיס מסך שאני צריכה עבור התוכנות: 1. http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2. http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 תודה תהילה[br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 21:08:18 אם אני מבינה נכון בתוכנה של רוויט יש לינק לכרטיסי מסך מומלצים: Display adapter capable of 24-bit color for basic graphics; 256 MB DirectX® 9-capable graphics card with Shader Model 3 for advanced graphics. Find out more about recommended graphics hardware.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה הבאה http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-760-review-gk104,3542.html למרות שבנתיים בארץ רק הכרטיס של GigaByte זמין לרכישה, מה לפי דעתכם הכרטיס המומלץ מבין ה 4 במידה והמחיר של כולם יהיה זהה? הכתבה הנ"ל אמנם מפרטת על כל כרטיס וכרטיס אבל את ההשוואות שלה היא עושה מול כרטיסים אחרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483537.msg4138924#msg4138924 הזמנתי את כרטיס המסך של INNO3D 470 GTX, אך כבר שבועיים וחצי אני בהמתנה אצלם עקב "סופות שלגים באירופה המונעים מהכרטיס להגיע" עכשיו ראיתי לאחרונה כל מיני כתבות על יציאת סדרת כרטיסי ה69XX של ATI ו560 החדש של NVIDIA, דבר שגרם לי לתהות אם אולי עדיף להמתין ולא לקנות כ.מסך לטובת ירידת מחירים כלשהי שאמורה להיות עקב צאת הכרטיסים החדשים ? אשמח לדעתכם .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן: lifeview flyvideo II (chipset bt848) החברה כבר הפסיקה את התמיכה במוצר הזה (נראה לי שלא מוכרים אותו כבר איזה 3-4 שנים) ואין ממש דרייברים שלהם, פעם מצאתי דרייבר שעבד (חלקית) בXP, אבל לפני שבוע וקצת ניסיתי להתקין דרייבר חדש מהאתר של החברה (האחרון שהם הוציאו) וכמובן שהמחשב התרסק ורק היום הוא חזר לעבוד (שבוע בלי מחשב, כשיש לי מחשב חדש בחדר אבל אני לא יכול להתשמש בו כי לא הגיע עדיין הכרטיס מסך = :angryfire: ) בקיצור, אני מחבר בחזרה את הכרטיס טלוויזיה ומתקין את הדרייבר הישן, אבל עכשיו זה לא עובד מישהו יכול אולי לנסות למצוא לי דרייברים שיעבדו בXP?? (כבר חיפשתי בכל מקום שיכלתי לחשוב עליו) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ישן יחסית לפני כ 6 שנים אין לי מושג מה הדגם הבעיה היא שהוא לפעמים מתחיל לשנות את הבהירות זה כזה מהבהב כל הזמן נגיד אם יש לי מהירות הכי בהיר אז זה משתנה פתאום לשנייה לפחות בהיר וחוזר בחזרה הקפיצות האלה יכולות להימשך כמה דקות או כמה שעות וזה מעצבן זה כזה מהמהב כל הזמן כמה שעות זה התחיל אצלי במחשב ישן עם כרטיס מסך ישן מאוד עכשיו יש לי כרטיס מסך GF 6600 256MB ואני לא יודע מה הבעיה שלו =\ עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת,ואם כן באיזה כרטיס כדאי לי להשתמש? תודה ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט בין שני הכרטיסיןם האלו , אני עובד על מאיה ומקס ועוד תוכנות בתחום ואני רוצה לקנות סוף סוף כרטיס מקצועי, חשבתי בכיון של שני הכרטיסים האלו, ההפרש בין שניהם הוא 200 שקל ואני לא יודע האם באמת ישנו הבדל משמעותי בביצועים , למרות שה2000 הוא בעל גיגה זיכרון DDR5 בזמן שה 1800 הוא רק בעל 768 מגה של DDR3 , אשמח לשמוע ממי שמכיר ויודע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא HD4870 512MB , טמפרטורות תקינות ונכון לעכשיו ללא OC , מופיעים ארטיפקטים במשחקים , מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-