כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, הייתי רוצה לשדרג את המחשב למשחקים (בינוני עד גבוה) אבל מעבר לכרטיס מסך אני חושב שאני אצטרך עוד מספר שיפורים. המפרט הוא: i3 540 MB: H55M-S2H G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה) כרטיס מסך נוכחי Geforce 240 HD 500gb 5400 rpm ספק 450 (חברה לא מוכרת) אני מניח שאם אני אקנה כרטיס חדש אז יהיה צורך בספק, השאלה היא האם המערכת לא תייצר בעיה לכרטיס, כרגע חשבתי על ה 7950 אבל כל המלצה תבורך. האם כדאי לבצע שדרוג או לחכות לתקציב גדול יותר ופשוט להחליף את כל המערכת? תודה מראש לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והוא "תקוע" עם סלוט AGP ומערכת יחסית טובה(אין מצב לשדרוג, 2.8 עם ג'יגה ראם) הוא מחפש כרטיס AGP שיחליף את ה-5200 שלו כמובן למשחקים הייתי בטוח שה-7900GS בגרסת AGP עולה כ-1000 אבל הוא חורג ב-500 מהתקציב >< אגב הוא מודאג שהקנייה לא כדאית ועוד שנה - שנה וחצי הוא גם ככה יצטרך להחליף מחשב סה"כ הוא לא חולה גרפיקה פשוט ה-5200 בלתי נסבל גם בהגדרות מינימום.. אמרתי לו שלהשערתי גם עוד שנה וחצי-שנתיים ה-7600GT יחזיק מעולה משחקים לפחות על מינימום מה דעתכם ? הצעות אחרות ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בשעה טובה הכרטיס מסך שלי התפגר ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך למפרט הנ"ל: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Gigabyte GA-H77M-D3H SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עד היום היה לי כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK על המחשב ישנו SSD + HHD אם תוכלו לייעץ לי בבחירת הכ.מסך, תקציב של עד 500 ש"ח. לא צריך להשתולל ימי הגיימינג שלי די עברו למרות שאני משחק WOW מדי פעם. תודה מראש, מאור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שלום המפרט הנוכחי: Intel® Core™2 Quad Q8200 4 GB RAM וכרטיס מסך גרוע מאוד שקניתי רק כי נשרף לי הקודם התקציב: לא יותר מ500 גג 600 שקל, (בכל זאת, חייל) הישג נדרש: העיקר שיריץ משחקים חדשים ברמה מספיק טובה, אני משתמש בו פעם בשבועיים בכל מקרה. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ. מסך חדש עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים האלו (בגלל הביקרות באתר וגם בגלל שהלוח אם שלי תומך CF) האם יש הבדל משמעותי בין השניים? והאם כדאי לי לקנות קיט של CF והאם הספק שלי יחזיק אותם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... ברצוני להעביר מספר קלטות MiniDV שיש לי למחשב, באמצעות המצלמה הנ''ל וכבל FireWire IEEE1934 4pin-6pin (במצלמה הוא נקרא I.Link). כשחיברתי את המצלמה למחשב, בכל שקעי הפיירווייר שיש לי, במסך ההגדרות של המצלמה, ההגדרה DV EDITING הפכה מ- NOT READY ל- READY. אבל חוץ מזה, שום דבר לא קרה! Ulead VideoStudio11 לא מזהה שום מצלמה, וגם המחשב לא. בחוברת לא כתוב כלום על חיבור למחשב, אבל מביקורות שקראתי וגם תגובות כאן בפורום אני יודע שאפשר להעביר סרטים למחשב דרך פיירוייר. מה אני צריך לעשות? דרייברים? הלוח אם שלי יחסית חדש, nForce3, כ''מ 6800GT, מעבד אטלון64... תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , אני חדש פה ויש לי בעיה רצינית מאד מאד. קניתי רדאון 9600 128 מגהבייט. עכשיו חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד. התקנתי את הדרייברים הכל ושעשיתי ריסטרט זה עשה לי הודעות מוזרות כמו אין מספיק משאבים כדי להריץ פעולות, זה עושה לי סלואדאונס בצורה רצחנית ובקושי מעלה את התצוגה הבסיסית ביותר ועשה לי הודעות שגיאות זיכרון. המפרט במחשב שלי הוא: CPU: intel pentium 4HT 2400c MOBO:inter la crosse D865GLC 800FSB (supports: 533/400) MEMORY: Dual DDR-SDRAM Hyundai HYMD232 256mb X2 SAPAK: 250W IPEX frequancy:50-60mh agpX8 my usual 3dcard: Nvidia Gifa4 mx 420 sound: ac 97 via technologies אם שכחתי משהו תגידו לי. עכשיו כשחיברתי למחשב של אח שלי זה …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 8600GT 256MB של היצרן LeadTek באזור המאוורר יש מעין רכיב פלסתיק כזה עם קישוט של להבה ירוקה (ראו תמונה בקישור) אני לא יודע אם צריך להסיר אותו לפני הרכבת הכרטיס או שהוא חלק מהכרטיס ואמור להשאר כפי שהוא. להלן קישור לתמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=LV360 ייתכן שהשאלה מאוד מגוכחת אבל העדפתי לשאול. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק יחזיק, בהתחשב בעובדה ששני כרטיסי המסך במאמץ לוקחים בסביבות 275-360 WATT
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקבל אחד משני הכרטיסים האלה, רק לבחור אחד מבין שניהם. האם יש הבדלים ביניהם, השימושים שלי הם לרוב צפיה בסרטים, תוכן HD, מעט משחקים. למי יש יתרון ב הקרנת HD? אני יודע ש 4650 תומכים גם ב H.264 ו VC1 וה 8600 תומך רק ב H.264 אבל יש את ה CUDA . מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס כזה מותקן במחשב השני, בזמן האחרון אני רואה הרבה שבירות בגרפיקה במישחקים , בדקתי את החום בזמן המשחק עם אוורסט , זה רשם 65 מעלות , במנוחה 45 מעלות ,אבל שאני נוגע בכרטיס בזמן המשחק, כל הכרטיס לוהט , הקירור + לוח האם של הכרטיס, מאורר הכרטיס מסתובב, האם הGPU התקלקל , או שהקירור לא טוב. רוני
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, יש לי את הsapphire 4830 512mb עם 2 יציאות DVI והוא עושה לי קטע - כשאני מחבר כבל HDMI מסוים דרך מתאם הוא עובד פיקס, אבל אם אני מחבר כבל אחר (חדש חדש ועובד!) הוא לא מזהה את המסך, אבל, אם אני מחבר את הראשון ואז מנתק ומחבר את השני (עושה לכרטיס קטע) אז זה פתאום עובד, כמובן שאחרי הפעלה מחדש או קצת פשפוש בהגדרות זה שוב נעלם. הכבל שעובד קצר יותר באיזה מטר מהחדש שקניתי אבל אני לא חושב שזה קריטי.. מדובר בכבל 3מטר בלבד. שני הכבלים תקינים ועובדים בלי בעיה עם היס לדוגמא... יש רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שזה לכרטיס מסך אם יש כרטיס מסך שדורש 50 נגיד ו agp יש בו רק 40 w אזצריך להוסיף חיבור כזה לא? מה עושים אם חיבור כזה הוא ק'שה להרכבה לאן מרכיבים אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה השאת ואני לא מבין בה בערך כלום...למשהו יש מדריך בעברית או הסבר קצר על איך עובדים איתה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני מדבר על התאמה לכרטיסי המסך הגבוהים של ATI כלומר X800 או XT-PE .... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה מסוכן? יכול לפגוע בכרטיס? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים (: אני מתכנן על טלויזית Lcd חדשה לחדר, בינתיים מצאנו טלויזית Lcd של ITT שעולה 2700 שקל (בערך). כעת, כמה טובות הטלויזיות האלה? ועוד משהו, אם אני ארצה להשתמש בכמסך מחשב, האם האיכות תהיה סבירה (סבירה=טובה)? והאם יהיה ניתן לשחק בה ברמה טובה וגם לראות בה טלויזיה (: תודה לעוזרים (:
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט... התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסוף למזלי לא היה את הכרטיס של powercolor כפי שאתם אומרים עכשיו אני מתכונן לקנות את של leadtek האם הוא כרטיס טוב? 128 ti42000 הוא עדיין עשיתי טעות? הסיגנון גרפיקה שלו יפה במשחקים? האם ישנה חנות שמוכרת את זה באותו מחיר כמו pchardware בסביבה של חולון? אנא עיזרו לי! האם יש בו וידאו אין?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 800 256 Ram Geforce2 Mx 400 64mb וקיבלתי רק 1800 נקודות בתוכנה 3DMARK זה הגיוני ????? זה ממש מעט ! איך אני יכול להעלות את הנקודות (ביצועים) ושלא יהיו סיכויים לשריפת, פגימת הכרטיס
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל להתקין על ויסטה 64 http://www.overclock.net/ati/357541-ccc-8-7-beta-actually-works.html http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=266125
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכל'ס, מבחינת ביצועים איזה מהכרטיסים יותר טוב? בלי קשר למחיר ויחס ביצועים מחיר..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך למחשב שהוא בונה. מדובר במחשב פנטיום 1 או 2 שלא אמור לעשות שום פעולות גראפיות מסובכות או להריץ משחקים, אבל כן מיועד להציג על טלויזיה ולכן יש צורך בכרטיס מסך עם יציאה איכותית לטלויזיה. שתי אפשרויות שהוא מצא הן: Power Magic ATI Radeon VE 64MB AGP TV OUT (277NIS) Sapphire ATI RADEON 7000 64MB SDRAM TV-OUT OEM (282NIS) מישהו יכול לעזור לו להחליט ביניהן או להציע אפשרות שלישית? תודה מראש! עריכה: המחיר משמעותי בהחלט.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה אחריות ג'יגה בייט עצמה נותנת על הRADEON9700??? חרשתי על האתר אתמול והיום ולא הצלחתי למצוא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שכל משחק שאני פותח מרצד כאשר ה- CROSSFIRE ENABLE .. בדרייבר של הכרטיס מסך . חשוב לציין שגלישה באינטרנט וכל פעולה רגילה שאני עושה במחשב עובדת נפלא . רק כאשר אני פותח משחק ולא משנה איזה סדר גודל הוא. יש ריצודים . יש תמונה חלקה ומעליה ריצוד של אותה התמונה . הפיתרון שמצאתי הוא להפעיל פשוט מאוד שני משחקים בו זמנית והריצודים נעלמים !! אם מישהו מכיר פיתרון לבעיה אשמח לעזהר . !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-