כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הזמנתי כרטיס מסויים וקיבלתי כרטיס אחר משציפיתי. עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים ביניהם אולי זה שקיבלתי יותר טוב מזה שציפיתי מדובר על סוגים שונים של כרטיסי Shappire Ati Radeon HD 3870 512MB DDR4 אוקי אחד מהם הוא סינגל והשני הוא דואל סלוט עכשיו השאלה איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב. שלי שקיבלתי הוא ה סינגל וציפיתי לדואל. הכרטיס שקיבלתי : (SINGLE SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=219&grp=3 הכרטיס שציפיתי לקבל : (DUAL SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=220&grp=3 מה ההבדלים בניהם מכל הבחינות. (אובר קלוק, עוצמת הרעש, מ'ס חלקים מקוררים...וכו') מה יותר כדאי לי. בבקשה אני צריך את זה אני במידה וכדא…
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך לצאת לכיוון כדי לקנות את הכ.מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP רציתי לדעת האם הספק כוח שלי מתאים לזה יש לי ספק כוח 620W seasonic M12 II bronz בבקשה תענו לי מהר אני צריך לצאת. סליחה ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי כולם ברשותי מחשב חדש לגמרי, חזק מאוד. קניתי אותו עם ה- GTS 250 של p.o.v, והכל היה נפלא, כאשר אני משחק בעיקר עם פרוטוטייפ.. לאחר קצת רעשים שהיו במאוורר שידרגו לי את הכרטיס ל- msi radeon 4870 אחרי השדרוג, מידיי פעם במשחק אני רואה ריצודים אפורים ואפילו פעמיים המשחק נתקע, מה שממש לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. נוסף לזה, אני רואה שהטמפ' יחסית גבוהות, גם במנוחה- GPU diode אחד על 80 מעלות והשניים האחרים על כמעט 70 מעלות. יש לציין שהמחשב שלי מאוורר היטב! אני לא מבין גדול בדברים האלה, והייתי מאוד שמח אם מישהו היה יכול להגיד לי מה לעשות, ואם זה בכלל תקין או פתיר... תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני כמה ימים מrsm ושהגעתי הביתה מסתבר שאי אפשר לשלוט על המאווררים שלו והוא רועש כמו משאית. יש למישהו אולי רעיון איך אפשר להתחבר לביוס שלו ושנות שכן אני יוכל לשלוט עליו? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחר איזה בעייה שהיתה לי עם זיהוי ה HD SATA שלי פירקתי את הלוח והכל מהמארז על מנת לחבר הכל כמו שצריך, חיברתי ועבד , הפעלתי קרייסיס ,עבד אחלה רגיל ,ואז ראיתי סרט ,ואחרי כמה שעות שוב הפעלתי FEAR COMBAT ונהיו לי פתאום ארטיפקטים נוראיים על כללל המסך. אני היתי באוברקלוק רוב הזמן בעיקרון ,ביטלתי אותו וזה כמובן לא עזר, החלפתי דרייבר, יש עוד משהו לעשות? 7600GS . עריכה: חיברתי עכשיו כרטיס אחר (6200) והאו עושה לי עוד יותר ארטיפקטים, ספק לא נראה לי כי רק ל7600 יש חיבור לספק... מזה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האםם כרטיס מסך x800rx של ati הוא דומה ל7300gt של nvidia? אני פשוט לא מבין כלום בזה ואני חייב לדעת... תודה...
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב אז היה לי 7600gt של gainward והייתה לו בעייה של התחממות ..עכשיו החליפו לי אותו לחדש הוא היה עדיין באחריות אבל לא בדיוק אותו דבר אלא אחד דומה אני לא יודע את השם של הדגם אבל אמרו לי שהוא בא עם גוף קירור במקום המאוורר...מישהו יודע לזהות האם זה 7600gt או שזה יכול להיות שעבדו עליי וזה כרטיס פחות טוב כמו 7600gs או אחר...אז השאלה למעשה האם יש 7600gt עם קירור ? והאם הגיוני שהחליפו לי לחדש בלי שאני יוסיף? גם דוד שלי שהוא זה שמטפל במחשב ובהחלפה והכל אמר לי שזה לא אותו דבר בדיוק אבל דומה אז מה יכול היות ?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך...אבל ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא בייו אם זה פיפא או העטמו למשל שפעל אצלי מצויין לפני כשנה....המסך מתחיל להראות את הדברים האלו: http://img223.imageshack.us/img223/4958/hitmanju5.jpg מה זה יכול להיות וכיצד אני מטפל בזה... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כ. מסך עד 1100 ש"ח, שיהיה טוב ל-OC. למערכת החדשה שלי: Gigabyte P35-DS3R Intel C2D E4400 @ 3.0Ghz PQI TURBO 4-4-4-12 2 * 1GB OCZ StealthXtream 600W ----------------------------------- איזה כ. מסך לדעתכם הכי יתאים לי? אני חושב שהוא ישמש למסך 22" או 24" [עדיים לא בטוח]. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר הככי חדש של invidia לכרטיס מסך 6600 gt
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לראות תמונות של כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO AGP 8x 128 MB גם בתוך דברים שונים לא oem לא bulk תודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה "לקנות" DOOM 3. אבל הבעיה היא שיש לי R9200 128MB והמשחק לא ירוץ בצורה יפה על כרטיס כזה. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אבל התקציב שלי לא כל כך גדול, רק 800 ש"ח שאני בקושי אשיג. ד"א: אם יש כרטיסים חלשים שאני יכול לעשות להם OC ולעשות אותם לכרטיסים חזקים, אז תמליצו לי עליהם בבקשה. אין לי בעיה לעשות OC, ואם זה יוריד במחיר אז אני אעשה את זה בלי שום בעיה. אם לא הבנתם למהע אני מתכוון, אז שמעתי שאפשר לעשות OC ל-R9800 SE ולהפוך אותו לפרו. ושוב, אני מזכיר: אל תפריזו במחיר מעל התקציב שנתתי, אני קונה את הכרטיס מדמי הכיס שלי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מהתקציב שנתתי. תודה על העזרה. עריכה: שכחתי לציין, אני מעוניין שהכרטיס יפעיל את המשחקים בצורה יפה וטובה רק למשך שנה ו…
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מוכר מחר את הכרטיס מסך שלי: ADEON 9200 128MB TV OUT dvi אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך בתקציב של 755 (שהמשלוח יהיה כלול במחיר). הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים חדשים וכבדים. אני מבין שאין הרבה טובים בתקציב הזה אבל תביאו לי את הכי טוב בבקשה. אם זה עוזר הנה המפרט שלי: AMD AXP 2500 NF7 WD 80GB 8MB BUFFER 7200RPM 2*KINGSTONE 256mb 400DDR טוב, מצאתי כמה כרטיסים יד שנייה, תגידו לי גם אם שווה לי לקנות אותם או לא: G-force fx5700 128mb ddr + tv + dvi X8 PALIT DYATONA GEFORCE 4 TI4200 -128 DDR - AGP 8X + DVI
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפני שחצי מהפורום יקפוץ עליי , עשיתי חיפוש וראיתי שיש המון נושאים דומים, רק שהבעיה היא שברובם לא הייתה תשובה סופית. בהודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174649.0 המליצו על ה-6800GT, אבל יצא שהוא מסורס בסוף :-X. כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174870.0 המליצו על 6800LE ו-X1600P הסתכלתי גם כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0 אבל מדובר לרוב על כרטיסי PCIE :-\. המפרט: AMD AXP 2500 ABIT NF7 RADEON 9200 128MB 128BIT 768MB PC3200 WD 80GB 7200RPM JB WD 160GB 7200RPM JB LG 4167B DVD-RW COMPUCASE 6A19 בנוגע לוויכוחים על כדאיות ההשקעה ב-AGP, תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=17…
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך המתחבר לחריץ AGP ושעדיין ניתן לקנות אותו באחת מהחנויות בישראל ושמחירו לא יעלה על 400 ש"ח. וזוהי הסיבה: יש לי מחשב שולחני ישן יחסית אשר החלטתי להחיותו. לאחרונה התקנתי עליו חלונות 7 והוא עובד לא רע, אך יש לו קושי עם להריץ סרטים, ולכן חשבתי לצ'פר אותו בכרטיס מסך יותר טוב וכך גם להאריך גם את תקופת חייו. והבעיה היא שללוח האם אין חריץ PCI-E, אלא רק סלוט AGP. מפרט המחשב המדובר: לוח אם: Abit IS7 מעבד: P4 2.8 4GB :RAM תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רציתי לקנות כרטיס מסך של ג'יגהבייט 7600GT - ורק אחרי שקיבלתי אותו התברר לי שהתכוונתי לFX7600GT...! הם באותו מחיר כמעט והחנות רחוקה מביתי- אז לא החלפתי (אני גם לא חושב שהיה בחנות FX7600GT).. מה ההבדל בכלל... FX7600GT: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=410964 7600GT: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479136 מה ההבדל...?- אני מקווה שלא נדפקתי... יש להם אותם ביצועים....? אני ניסיתי למצוא מידע עליו באתר של ג'יגהבייט- ולא מצאתי... אנא עזרו לי - שלא יחלפו שבועיים ואז לא אוכל להחליף... תודה...
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי את המשחק GTA3 יש לי כרטיס Voodoo3 והמשחק לא נראה כל כך טוב... האם יש איזשהי דרך לשפר את האיכות...אולי עדכון הכרטיס ואם צריך לעדכן אותו אז איך?
-
אני מתעניין בקניית מחשב, ולאחרונה נחשפתי לכל הסלט המורכב של דגמי ה-GeForce וה-Radeon השונים. אז שתי שאלות לי אליכם: 1. בבקשה תדרגו איזה משפחה עדיפה על איזה, או חופפת לאיזה, לפי הסדר, כדי שאדע מה לקנות. (ולשם הסדר הטוב בואו נדבר על כרטיסים בטווח מחירים סביר של עד 1000 ש"ח.) 2. נניח שיש לי בחירה בין כרטיס טוב עם 64 מגה זיכרון לבין כרטיס חלש יותר עם 128 מגה זיכרון. מה עדיף? או שכל מקרה לגופו? תודה ולילה טוב. ;D
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא משהו אבל אני גם לא צריך משהו מדהים. אני צריך כרטיס שיכול להפעיל מישחקים בנוסח harry potter ודומיו. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השמועות על קיומו של ה-Radeon RX 5300M מתגלות כאמיתיות - ויש גם צמד דגמי Radeon Pro שמככבים בנייד הטרי מבית אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, הנה משהו שיעסיק אתכם - עוד מבחני השוואה. הפעם - Heaven 4.0 החדש. ניתן להורדה מכאן החוקים מאוד פשוט - לצורך השוואה פרסמו תוצאות עם ההגדרות הללו: דרייברים - בהגדרות ברירת-מחדל רזולוציית 1080P היא הנפוצה ביותר בקרב המשתמשים כאן ולכן לא אבחר באחת אחרת. פילטר AAX4 זה הזמן לפרסם FSP ממוצע וניקוד לאחר המבחן (כפתור benchmark בתחילת ההרצה). GO GO GO טבלת מובילים - עשרת הגדולים בניקוד ליבה גרפית בודדת 2 ליבות גרפיות
-
- 360 תגובות
- 31.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 6400 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות: CORSAIR 2GB DUAL כרטיס מסך: ATI Redeon X1950PRO 256 המחשב בכללי עובד טוב. ואין בעיות. חוץ מאחת. הכרטיס מסך. לאט לאט אני מרגיש שמשחקים מפסיקים לרוץ על המחשב - דרישות המשחקים עולות כל הזמן, והכרטיס מתישן. חשבתי לעשות שדרוג קטן ולהחליף את הכרטיס מסך והזכרונות. השאלה היא עד כמה הרעיון חכם. סך הכל המחשב באמת חזק ואני מרגיש שהמשחקים עובדים צולע רק בגלל הכרטיס מסך ולא המעבד והלוח. מה אתם אומרים ? מה כדאי לעשות ? ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא כרטיס מסך, ואני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר הנכון. אוקיי, תגידו רק אם אתם בטוחים! מה לקחת: Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רוצה שתגידו לי אם אתם בטוחים במאה אחוז מה יותר טוב :> ורציתי לדעת מה יותר טוב GeForce FX5900SE או GeForce FX5900XT? זה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-