עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה כרטיסי מסך טובים יש למשחקים כבדים? כמו NFS prostreet? זיכרון 512MB לא פחות תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by d.c.n,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך sapphire hd 6970, בבדיקה בתוכנת speedfan ה GPU שזה הכרטיס מסך (תקנו אותי עם אני טועה ) מגיע ל 62 מעלות במאמץ רציתי לדעת האם זה תקין כי לי זה ניראה מוגזם למדי ! ושאלה אחרונה בתוכנה speedfan יש שורה שקוראים לה HD0 והטמפרטורה לאיזה חלק מתכוונים? תודה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. שלום לכולם , מחר אני קונה טלוויזיה מה לקחת metz או TOSHIBA ? ויש לי עוד שאלה יש לי hot (כבלים) אם אני לוקח metz לא היה לי בעיה אם תיאום בין השלט הדיגיטלי לטלויזיה? ועוד שאלה תוצרת מה הmetz?והTOSHIBA כי בITT יש את הבעיה הזו.. תודה לעוזר.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  4. פשוט אני רואה שהתדר של הזכרונות והליבה ב7300GT יותר מהירים מה7600GS. האם זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by X-Gamer,

יש לי כרטיס GF4MX עד היום הייתי משחק בפאר קרי על ההגדרות הבאות: 1024x768 AFx2 NoAA Water: High Textura: Very High Pratic(משהו כזה)- Very High Shedow: Low Light: Med עכשיו רק רציתי לראות איך המשחק נראה עם צללים ואורות על Very High שיניתי הגדרות, יצאתי ונכנסתי למשחק ואיך שהמשחק התחיל המחשב עשה ריסט למה?

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by Idani26,

אהלן יש לי כרטיס 5750 ופעם ראשונה עכשיו המסך האפור הזה מה שדיברו כאן קרה לי ראיתי שבעדכון שלהם הם רשמו במפורט שזה רק לכרטיסי 5800 מה אני צריך לעשות. לחכות שיוציאו עדכון גם לכרטיסים אחרים או להתקין את זה ככה. בנתיים המסך האפור לא חוזר ככה שאני מתלבט אם בכלל לעדכן.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  7. טוב קיבלתי אותו אתמול והוא radeon 9700 pro by sapphire רק רציתי לשאול אם יהיו הבדלים ממשיים בין הכרטיס לזה של ג'יגהבייט או של הרקולס

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by MaoR_KilleR,

שלום אז קניתי את הכרטיס הזה ואני רוצה eyecandy טוב לא על חשבון ביצועים. ושמעתי פה הרבה על איך Supersampling ו- Multisampling (אולי יש עוד סוגים??) הורגים את הביצועים של ה- 6xxx (וזה נכון), אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשים פילטרים ועדיין לשמור על הביצועים? אולי בגלל זה יש לי נפילות כאלו פתאומיות ב- hl2. עוד שאלה: פילטרים לשים דרך הדרייבר או דרך המשחק? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by Levyshachar2,

שלום לכולם ! יש לי מחשב INTEL PENTIUM 3 733 וכרטיס מסך geforce 3 ti200 128 mb של חברת INNO3D יש לי 384 RAM כשאני עושה benchmark עם 3dmark הוא נותך לי כ3660 בערך נקודות זה אמור להיות ככה? (בגלל המחשב) או שיש בעייה כלשהי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by TrancEnergY,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 GTS בשילוב עם מסך DELL2007WFP עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום הבעיה היא שאחרי כמה שניות שהמחשב פועל על המסך מופיע ENTERING POWER SAVE והוא פשוט כבה אם אני עושה ריסטלמחשב אז עדיין אין תמונה רק אם אני מכבה את המחשב ומנתק את הכבל למסך או שמזיז טיפה את הכרטיס מסך עצמו ומפעיל שוב את המחשב יש תמונה ואז..... שוב!!!! המסך נכבה ואותו התהליך שוב ושוב קניתי את המחשב לפני יומיים ועדיין לא השתמשתי בו אני לא מבין מה הבעיה האם יש התנגשויות חומרה או שמשהו שם מתחמם ואז הוא כבה או לא יודע כבר מה לחשוב לעזאזל חייב עזרה דחוף לפני שאני מעיף את ההשקעה של 14000 ש"ח דרך החלון!!!! תודה מראש לכל העוזרים....

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  11. אז ככה .. המחשב שלי זה - P4 @1700 256MB RD-RAM Win2K Geforce 2 MX 400 הדרייברים הכי עדכניים .. DirectX 9 פירמטתי לא מזמן ככה שהמחשב עוד נקי יחסית .. הרצתי את 3DMARK וקיבלתי רק 1407!!!!! :Nsnail: לא רצה שום תוכנה ברקע שיכלה להאיט את הביצועים.. עשיתי השוואה באתר ואני רואה אנשים עם מחשב כמעט בדיוק כמו שלי שמוציאים אפילו 3000+ !! ורוב הציונים הם לפחות 2000+! איך זה יכול להיות שאני מקבל כזה ציון נמוך..? ??? ול עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ערב טוב. מה עדיף לבחור:ATI X 600 PRO 128MB GEFORCE 6600 LE 256 MB תודה

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by X-It,

דריבר חדש שיצא היום לכרטיסי NVIDIA בשביל XP!! כרגע יש גרסא רק ל 32-BIT הורדה http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/nvidia/100.87-XP_x32-%5BGuru3D.com%5D.exe ודרך אגב קובץ הEXE של ההתקנה אחרי שעשיתם EXTRACT פגום אתם צריכים להתקין את הדריברים בדרך הישנה > לוח הבקרה> מערכת > חומרה > מנהל התקנים > ותחפשו את כרטיס המסך שלכם ואחר תכנסו לדריבר ותכנסו לעידכון ואז תבחרו את התיקייה שהוצאתם אליה את הקבצים של הדריבר ואז הוא יתקין לכם... ולמי שיש באנגלית Attention read this : the setup.exe is broken, you need to install these drivers the old-school way; thus: > Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Display Adapters > your graphics ca…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. אכן, לא שם מקורי במיוחד. מבחני ביצועים פנימיים של NVIDIA שדלפו, מראים על 100000 נקודות ב3D MARK, הודות לטכנולוגיה חדשה, הנקראת קומבינזציה מתקדמת. אין פרטים נוספים כרגע. סתם, משעמם לי, אחד באפריל. וויפי.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by FPSbanana,

לפי מה שהבנתי הX2900XTX2 יעלה 550$ בחו"ל והX2900XTX כמה הוא יעלה? ואפשר עוד פרטים על X2900XTX כמה זיכרון כמה BIT וכמה הוא חזק מ8800GTX מתי הוא יצא?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by The Ball,

דבר ראשון אני חייב לציין שבנושא הזה אין לי מושג לכן אני שואל את דעתכם... אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה של חברה אמינה וטובה ושיראו בו טוב אין הגבלת מחיר אבל בלי הגזמות.. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by omrij,

היום הורדתי והתקנתי פעם ראשונה את התוכנה ורציתי לדעת אם הציון שקיבלתי הוא בסדר מהשוואות שעשיתי הוא די נמוך אבל כולם באורב באוברקלוק מטורף אז אני לא ממש יודע אני עם 9800PRO ו AMD643200 שניהם באוברקלוק מתון [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. חח קודם כל מי שרוצה לבדוק אותי שיוריד מפה http://www.geeks3d.com/20100202/furmark-1-8-0-hot-like-hell-edition-available/ בלשונית של הdownload את התוכנה furemark ויריץ אותה ככה stabilty test (מבחן מאמץ) standart sizes (תשימו את הרזולוציה המקסימלית של המסך שלכם) והMSAA (משתנה אצל כל אחד) בעיקרון זה האנטיאלייזניג שלכם על המקסימום ותיראו לאיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלכם מגיע אחרי 5 דקות בלבד... אוקיי אז ככה.. אחרי כמה בדיקות ואילוצים שמתי לב שבכרטיסי המסך hd5770 לפחות אצלי (sapphire ) ואני מאמין שגם לעוד אנשים הטמפרטורות של הכרטיס מסך הרקיעו שחקים... אני יודע שאני עם המחשב והדבר הראשון שהתקנתי זה הדרייבר האחרון הcatalyst 10.3 לא יודע למה אבל משום מה אחרי ששמתי לב …

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  19. שלום! תקציב: 300 חריגה מקסימלית: 350 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג כרטיס לעריכה כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? fifa, nba, אולי מירוצים קצת. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegasהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא! חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא, יחפש את הכי זולה. עניין התשלום (אין צורך לרשום איך אתם משלמים): לא משנה. מפרט המחשב :מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ לוח אם: INTEL DP965LT CHIPSET P965/G965 C1 כרטיס מסך נוכחי:gigabyte 8600gt 512mb ספק כוח: EVER-POWER ATX12V PW-400 מסך: sams…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by game kILLer,

מה יתן יותר ביצועים?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by Holography,

Forceware 71.80 עושה פלאים לביצועים, העלה לי (בסטוק) מ2824 עם 71.24 של Vstudio\MVKTech ל3976 מה שמקרב את ביצועי הסטוק של 6800nu 16x1.6 ל4k שהיה לי קצת יותר זמן פנוי אבדוק ביצועים באוברקלוק, שבת שלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by azaz,

שלום לכולם רציתי לברר(מעניין ומסקרן) האם הכרטיס המסך שלי טוב. שמו: ATI Radeon HD 4670 מעל לשנה וחצי עבר מאז שקניתי אותו.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dekken,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך עד 1200שקל. חשבתי על GTX275, אבל אז הגיע להבנתי שיש כרטיסים יותר טובים במחירים האלה. המפרט שלי הוא: Q6600 Asus P5N32-E SLI Plus 4GB Kingston אם זה עוזר לכם איכשהו.. תודה

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by yigal83,

אני משדרג מחשב ישן (P 1.8GHz) ומחליף את כרטיס המסך שבו (TI500). אחד ממטרות המחשב (פרט לאינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה) הינו להציג וידאו על מסך LCD 19 (לחדר ילדים). מה עדיף - לקנות כרטיס מסך בינוני (DVI כמובן) וכרטיס טלויזיה (כניסה מאנטנה/וידאו מהסלון) או לקנות כרטיס מסך עם כניסת וידאו (AV) ולחבר את הוידאו מהסלון ישירות אליו ? האם כרטיסי הטלויזיה מגיעים עם שלט ? האם השלט רק לתחנות או גם לקול ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  25. למשל יש לי את הנייד הזה של HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3308872&rule=45867〈=en הבנתי שהכרטיס לא מובנה (אפשר להוציא אותו הוא לא ON BOARD) זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.