עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nirs1,

לפני מס' שבועות קיבלתי מחשב עם הכרטיס הנ"ל, עד עכשיו עבד בסדר גמור... היום ששיחקתי GTA IV המחשב קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט לאחר מכן ששיחקתי שוב זה קרה עוד פעם... ואח"כ מבלי ששיחקתי, סתם גלשתי באינטרנט המחשב פשוט קפא וזה רשם לי שגיאה כלשהי עם ה-ATI... אח"כ המחשב לא נדלק בכלל, היו רק צפצופים.. נתתי לו לנוח ואחרי זה הוא עבד. הטמפ' במנוחה של הכרטיס 45 מעלות.. וזאת גרסת ה-VAPOR X עם הקירור אם זה משנה הספק כוח הוא Chieftec ‏550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) הדרייברים הכי מעודכנים שיש.. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אחריות על הכרטיס כמובן...

2. Started by Yellow,

שלום לכולם,הורדתי את הדמו Nalu מאתר NVIDIA ויש לי כרטיס מסך 6600TD 128MB (רציתי לראות את הציצים שלה זזים על המסך,חוץ מזה היא שווה ) וזה מה שרואים: (אמרתי לכם שהיא שווה ) אז בקיצור השיער שלה קצת מפוקסל,כאילו נראה לא חד,אלה קצת מטושטש,ולחבר שלי יש 6800GT ורואים אצלו מצויין (הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי),אז בקיצור מה לעשות?

3. Started by yanivchik,

זה המפרט שאני רוצה: יש שם כרטיס מסך של NVIDIA נחמד, השאלה שלי היא - יותר ויותר אנשים אומרים שכרטיס מסך של NVIDIA נחלשו בזמן אחרון וממליצים על כרטיסי מסך האחרים כמו ATI למשל אני רוצה כרטיס מסך חזק אבל בסכום סביר(1700 שח), מה אתם אומרים על כרטיס מסך שמפורט במפרט הזה? http://hwzone.co.il/specslist/view/110 גם כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/2/

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  4. מחכה דיי הרבה זמן ולא ראיתי שירדו המחירים כמו שאתם אמרתם לי, אני בדקתי בפנדה ובכל מיני חנויות (גם לא חניות אינטרנט)והמחירים נשארו זהים(אותם מחירים) למה, ומתי סוף סוף זה יקרא, וגם מה הכרטיס בכי זול שאני יכול להשיג 6800 GT וגם אם למישהו יש כרטיס כזה במחיר טוב אני אשמח לשמוע moshebr@gmail.com תודה על העזרות שלכם תבינו שאני רוצה לשחק משחקים ואני סתם מחכה עכשיו

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כ webcam, אני צריך כרטיס שיקליט באיכות טובה מאד ולא שתיהיה בעיה עם הקלטת קול. (לא מחפש כרטיס עריכה רק כרטיס הקלטה [לכידה]). בבקשה המליצו לי על כרטיס טוב מחברה טובה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. התוכנות שאני צריך שיעבדו על המחשב הן : illustrator flash indesign freehand אין לי מושג איזה כרטיס לקחת. 500 שקל זה מעט מדי ? תודה מראש למגיבים!

7. מממ או זה ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800 PRO 128MB שאני משיג מפנדה אבל לא במחיר שנקוב באתר אלא במחיר של 1330 או זה MSI RADEON 9800 PRO (1390 נו זה שמופיע באתר של KSP קראתי פה את הידיעות שלכם שה MSI מתגלה כ9800XT מממ האם זה נכון? האם זה מאומת? כי לא מצאתי סיקור על הכרטיס הספציפי הזה. בכל מקרה, אשמח לקבל את העדפתכם מבין שני הכרטיסים הללו(כמובן מתוך התחשבות במחיר כי קשה לי לגרד אפילו את ההפרש ביניהם) ממש אפשר לצרף אליהם גם את SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT שעולה כ1330 כפי שמופיע באתר של KSP אבל יש שמועות שנגמר המלאי וכד'

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  8. שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT . הכרטיס התחיל לזייף הוא בקושי כבר סוחב (לא שפעם הוא היה סוחב מהשהו אבל עכשיו נמאס לי) אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך חדש שיהיה יחסית איכותי למחיר של עד 300 שקל. (אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להביא מהשהו מטורף אבל אני מחפש שיפור ביחס לכרטיס שלי) אני אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by ratzabi,

של MSI או של ATI ORIGINAL? (במחינת קירור, OC ועוד...) ATI http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 כדאי לקנות מהאתר הזה אם עדיף את ה-ATI ORIGINAL? ומה זה אומר "BULK"?

10. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל כבר יותר מחודש ואני מרוצה ממנו. לפני כמה זמן שמתי לב שיש לי במנהל ההתקנים איזהו התקן לא מזוהה תחת התקנים אחרים שפשוט מוגדר כ PCI-DEVICE ויש לו את הסימן שאלה הצהוב הזה.. מאחר ויש לי כל מיני בעיות עם סאונד במשחקים (מתעוות במצבים מסויימים) החלטתי לבודד את הבעיה ולראות מי אשם ולמה.. התחלתי מזה שהסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול שלי (מאחר והוא הכרטיס היחיד שיש לי בסלוט PCI) ולאחר מכן ניתקתי אותו מהלוח - ההתקן ההוא עדיין נשאר כלא מזוהה במנהל ההתקנים. המשכתי הלאה והסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ולאחר מכן הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח ושמתי במקומו 7600GS שיש לי.. ההתקן הלא מוגדר הזה נעלם. הסרתי את ה 7600GS והחזרתי את ה HD4850 והוא חזר.. למישהו יש מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bears,

עשיתי לו המהרה ל2 ג'יגהרץ,המקסימום שאפשר בלי העלת מתחים. קרייסיס מקרטע בHIGH,עלAAX2 אין בכלל מה לדבר... מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by rubib,

תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  13. בהתחלה חשבתי לשים קרוספייר של 4870 המליצו לי ללכת על QUADRO מאחר ולא הולך להיות שום משחק על המחשב פרופר עריכה תוכנות שיהיו הם AVID כל התוכן של ADOBE MAYA 3DMAX וכו איזה מומלץ לקחת בכרטיסי מסך לשימושים האלה ?

14. בקיצור נכנסתי למאפיינים->מתקדם.. בכרטיס מסך שלי וגיליתי שאני יכול לשנות שם הרבה דברים לדוגמא:IMAGE SETTING,FORCE MIPMAPS פילטרים ועוד... האם כדאי להשאיר הכל כמו שזה נמצא כרגע או שכדאי לשנות? איך אני יודע מה זה כל דבר האם יש אתר שמפרט? האם אני יכול להגדיל את הביצועים של הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by almor12,

אחרי התעסקות ארוכה עם שדרוג של המחשב שלי, נשאר לי רק לשדרג את הכרטיס מסך. אני מתלבט בין שני כרטיסים של GTX 770 הראשון הוא של MSI בגרסת lighting עם 2gb השני הוא של GAINWARD בגרסת phantom עם 4gb הכרטיס מתחבר לשני מסכים ברזולוציה של 1920X1080 אחד לניתור חומרה ושרתים והשני למשחקים. את הGAINWARD אני יכול לקבל עם הנחת עובד של חבר ככה שעולה כ2000 ש"ח ואת הMSI במחיר מלא כנראה מק. ס. פ או מאייבורי במחיר של 2400 השאלה איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? דרך אגב הספק שלי הוא seasonic s12ii 520W

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by Ashand,

האם אני יכול לשלב 2 כרטיסי מסך שונים במחשב אחד כגון gtx 1070 ו-tesla k10 לדוגמא? מה עם שני כרטיסים מיצרנים שונים כמו amd ו nvidia? האם תהיה לי התנגשות דרייברים במקרה של nvidia ?

17. Started by sapartil,

מה זה DVI ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. היי. בקרוב אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש, ויש לי מפרט דיי ישן. זה המפרט: מעבד: Pentium D 2.8 GHz 800MHz 2X1MB 775LGA. לוח אם: Intel Bad Axe D975XBX 975 1066MHz. זיכרון: 2048MB DDR2 667MHz. כרטיס מסך: ATI X1650Pro 256MB. הארד-דיסק: Samsung 160GB. כרטיס קול: Creative 5.1. רציתי לדעת איזה כרטיס לא יצור לי צוואר-בקבוק? *כמובן הכרטיס הכי טוב למפרט שלי. חשבתי על סדרת 3800. סדרת 4800 תצור לי צוואר-בקבוק. ואם כבר סדרת 3800, אאיזה מהם לא יצור לי צוואר בקבוק? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_618_1244_2665 תודה רבה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Ziv Friedman,

שלום, לאחרונה הוצאתי שרת שלי ששכן בחוות שרתים והעברתי אותו הביתה. יש לו מעבד XEON מרובע ליבות ו-32 ג"ב זכרון ככה שהוא יכול להיות מחשב ביתי לא רע בכלל, ולהפתעתי הוא גם די שקט. הבעיה היחידה היא שיש לו כרטיס מסך שמתאים לשרתים ובכלל לא מתאים אפילו לדסקטופ הכי בסיסי שיש, הוא כנראה לא תומך בכלום וזה גם די מובן כי רוב הגישה שלי לשרת עד היום היתה מרחוק וכמעט מעולם לא חובר מסך ישירות לשרת (מלבד כאשר הותקן). מצ"ב תמונה של חריץ ההרחבה (אחד משניים) שמצאתי על לוח-האם של השרת, זה שרת 1U ככה שיש לי גם בעיית מקום (לפי מה שהבנתי אני צריך דגמים שנקראים low profile כדי שיתאימו למיעוט המקום) מי יודע איזה כרטיסי מסך מתאימים לחריץ ההרחבה הזה x8 ומי יודע איפה (או למי) יש כרטיסי מסך שמתאימים לממ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. ביגלל שקניתי לא מזמן 7300GT ולא הביאו לי כלום איתו מישהו יכול להגיד לי מה היה אמור לבוא אים ה הכרטיס מסך? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by lesForce,

שלום לכולם כרגע אני עובד על מחשב ישן שמשמש אותי לעבודה משרדית בעיקר (סטודנט) ולעיתים משחקים קלים כמו Warcraft 3. המאוורר של הכרטיס מסך נהרס (ד"א הכרטיס הוא NVIDIA 5200 ;D ) חשבתי להביא איזה כרטיס זול במקומו משהו כמו : http://www.dealextreme.com/p/agp-ati-radeon-hd-3650-512m-ddr2-agp-4x-8x-video-card-45922 (ד"א זה מקורי או חיקוי?) האם הכרטיס הזה מתאים ללוח ASUS P5P800? זה כדאי בכלל? יהיה לי שיפור משמעותי במשחקים - אני יוכל למשל להריץ את הRED ALERT החדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אורח voodooman

http://rivatv.sourceforge.net/status.html מידע שימושי מאוד

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by Dexdpd,

שלום, אני קונה מחשב לגיימינג כבד ושתי האופציות נכנסות לי בתקציב, שמעתי כל מיני דברים על הקרוספייר שלא אהבתי במיוחד, עם דגש על דריוורים בעיתיים משהו של ATI ולכן אני לא בטוח אם ללכת על מערך חד ליבתי של GTX285 או על CF. מי מוכן לעזור? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by COSA,

דוד שלי מחפש מסך איכותי שיעלה איזה 800-900 שקל! איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  25. שלום, האם HTPC ללא כרטיס מסך, אלא עם כרטיס המסך OnBoard יכול לתפקד ללא רבב עם קבצי 1080P. אם לא, אז אילו בעיות יכולות להיות ? אם כן, אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה המתאים למארז: http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/DH_101 יש עליו ביקורות טובות, מקווה שהוא שווה את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.