כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי X600XT .. היו לי ארטיפקטים מאוד מאוד גדולים( כמעט מסך מלא צהוב ב ATI TOOL).. המחשב שלי היה ניתקע כמה שניות אחרי שהייתי משחק במשחק... קיצר שיחקתי עם הATI TOOL וגילתי שכמה שאני מוריד יותר מהזכרונות של הכרטיס כך יש לי פחות צהובים...(מכאן נובא שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס)...... הורדתי את הקלוקים של הזכרונות מ 365 ל 309 ככה.. עד שנהיו כתמים קטנים קטנים צהובים... כמה חודשים אני כבר ככה מסתדר עם הכרטיס והמשחקים עובדים טוב.. בזמן האחרון מתי שאני מדליק את המחשב והמחשב עולה לפעמים הוא גם ניתקע .. או שהוא קופא לכמה זמן ואז חוזר, או שהמסך מתכבה או זה עושה לי מסכיים כחולים(משהו עם ATI2XX).... היום הדלקתי את המחשב ולקח לי איזה 4 ריסטים עד שהמחשב עלה בלי להיתקע... אחרי שהמחשב …
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6800 פתחתי לו צינורות והכול ניראה כרגיל אבל למרבה הפלא ניכנסתי למישחק area51 והופיע לי נקודות סגולות כאלה סגרתי את הצינורות והם נעלמו וזה רק במישחק הזה כול השאר עובד קשורה יש למישהו מושג למה איך מה אפשרי לעשות כדי לפתור את הבעייה הזאת? תודה מראש לכול העונים תמונה מוצרפת [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מעבד עם שמונה ליבות וכרטיס המסך הכי מתקדם בגזרה הניידת, יחד בתוך מחשב 14 אינץ' ששוקל פחות מ-1.9 קילוגרם? חברת הגיימינג מגיעה על מנת להוכיח לנו שזה אפשרי ואפילו כדאילכתבה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
ארכיטקטורת ה-Maxwell החדשה של NVIDIA הרשימה אותנו עם יעילות ללא תחרות בשוק העיבוד הגראפי, אך נראה שגם לקודמתה, ארכיטקטורת ה-Kepler, נותרו עוד כמה שפנים שאפשר לשלוף מהשרוול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%98%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-kepler-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%a0%d7%95/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חודשים ספורים אחרי שהגיעו אלינו מחשבים נידיים עם כרטיסים גראפיים מסוג GeForce MX230 ו-GeForce MX250 אנו צפויים לקבל דור ממותג חדש נוסף - עדיין בהתבסס על אותה ארכיטקטורה וותיקה ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים מאושרים בשילוב עם הדלפות מגיעים אל הרשת ומציירים תמונה ברורה יותר לגבי דור כרטיסי המסך החדש של NVIDIA לצרכנים הביתיים השקת Tesla P100 מסמלת את נקודת הפתיחה לדור חדש של כרטיסי מסך מאת NVIDIA. לא מעט זמן שאנו ממתינים לשמוע משהו חדש על כרטיסי מסך המבוססים על תהליך היצור החדש של 16 ננומטרים. רבים כבר מאסו במוצרי 28 ננומטרים, שהחלו את דרכם עוד בשנת 2011. כוכב נוצץ במרחק – פרטים טכניים על ליבת GP100 לאחרונה אושרו פרטים טכניים לגבי ספינת הדגל של NVIDIA בדור הראשון של תהליך 16 ננומטרים. לפניכם דיאגרמה המתארת את מבנה הליבה הגרפית GP100 (ר"ת Geforce Pascal), אשר בה יעשה שימוש רק בכרטיסי המסך החזקים ביותר שתשיק NVIDIA בדור Pascal הראשון. הליבה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד בעת שאח שלי משחק במשחק Medieval II Total War יש לו ארכיפקטים (לא יודע אם אני מאיית נכון)... אם אפשר עצות איך לפתור את הבעיה אשמח. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כמו שהבנתם, נצרב לי המסך מסמך תוצרת אפל המתאר כיצד להפטר מהתופעה מוגש כאן כשירות לקהילה: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=88343 מומלץ גם לכבות את המסך לתקופה ארוכה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עם אילו בעיות נתקלתם עם הX1950PRO \ GT? נא לרשום את פרטי הבעיה ואת מפרט המערכת המלא לכם
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה המפרט שיש לי בצד והמסך שלי שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280 *1024 חשבתי שאולי עדיף לרדת מהכרטיס hd4850 גם כי הספק שלי הוא רק 400 wat וגם בגלל שהמעבד שלי e6300 והוא יחנוק את הכרטיס מסך עכשיו איזה כרטיס כדאי לי לקחת על מנת להריץ משחקים חדשים שעומדים לצאת לדוגמא mirror edge , nfs , gta IV ,crysis warhead על רזולוציה 1280 *1024 ושהמשחק ירוץ חלק ויפה.......... שורה תחתונה איזה כרטיס יתאים לי למפרט ולרזולוציה של המסך , יריץ לי משחקים בצורה חלקה ויפה ויהווה תחלופה ראויה ל x1900 xt שברשותי עכשיו תודה מראש ג'ניה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני אשמח לעשות OC קצת יותר רציני ממה ש-Nvidia מציעה לי. מצאתי את המדריך הזה, אשמח לאיזה תרגום ממנו... לא בגלל שאני לא יודע לקרוא באנגלית אלא פשוט אין לי מושג לאן לגשת בידיוק. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן שוקל שדרוג של כרטיס מסך.אבל עם המבול שיש היום זה דיי קשה נכון לעכשיו אני לא כל כך משחק אבל אני מעדיף רכישה לטווח רחוק.אז מן הסתם לקחת כרטיס חזק יהיה דבר חכם. ראיתי את הטוקסיק של ספיר עם ה 1 גיגה(מבוסס 4870) והוא דיי מצא חן בעיני.השאלה האם ה 4850 יכול להוות תשובה מולו. אחד השיקולים היא מערכת הקירור המוצלחת שבאה איתו (ראיתי ביקורות שמפרקים את הכרטיס לגורמים...) זה ניראה כמו קירור פסיבי עם מאוורר באמצע בתוך עטיפת פלסטיק יפה עם לוגויים.. מיפרט מחשב יש פה בצד למי שרוצה לדעת. <-----------
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום , איך אני יוכל לדעת אם הכרטיס הזה : (Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming 3GB GDDR5 REV2.0 Graphic ) https://www.amazon.com/gp/product/B071K7X4D6 יתאים למחשב : I3 , עם 16 גיגה ראם , ומארז קטן יחסית מהרגיל : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=44008 בערך פחות יותר מארז כזה לא של HP . אם יש דרך להביא יותר פרטים אשמח שתגידו לי ואני יספק . זה מחשב סלוני של קבוצה ח.י Compaq משהו כזה , מארז בינוני . תודה רבה לעוזרים.
-
- 42 תגובות
- 6.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, קבלתי המלצה חמה בפורום של מפרטים למחשב על כרטיס המסך- [h=1]MSI GTX970 GAMING 4GB[/h]אני עורך וידאו בתוכנות אויד ופרימייר, עובד על קטעים לא כל כך ארוכים אך מרובי שכבות לרוב, האם הכרטיס הזה מצדיק את ההשקעה בו או שאפשר להתפשר על משהו יותר זול ואולי לחפות על זה ברכיבים אחרים? תודשה מראש
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מחשב intel i5 2500 intel b3 4gb ram אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים שרצים כעת - BF3 , COD MW טווח עד 1000 , זה מספיק ? אשמח לייעוץ כי אני יודע שלכרטיסים אין סוף תודה !
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כרטיס מסך לאח של חבר שיחזיק לו גיימינג כבד (FPS בעיקר) ככל האפשר עד לשדרוג הצפוי עוד שנה בערך. זה התקציב שיש ואם אפשר משהו קרוב יותר ל-400 ש"ח מה טוב. אם ממש ממש כדאי אפשר לחרוג מ-500 אבל ממש בקטנה. שאר המערכת מבוססת I5-750 עם 8G זיכרון וספק חזק מעל ומעבר. מסך FHD 1920X1200 (כרגע עם GTX250 אני חושב). ברור לי שביד2 אין מחיר אחיד אבל נסו לתת מחיר שהגיוני למצוא ביד2/טרייזון וכדומה. בינתיים ראיתי HD5850/70 בסביבות האלה... יש משהו יותר טוב? אולי של NVIDIA במקרה? אם אתם רואים איזו מציאה רלוונטית כמובן אשמח ללינק. תודה.
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, מחפש המלצה לכ. מסך סביב ה- 500 ש"ח הסיבה קשיים בהרצת משחק שעובד בתלת מימד. כרגע אני עובד עם כרטיס מסך מובנה והמשחק הנ"ל שהוא בעיקרון פשוט ולא בעל גרפיקות משתנות מאט מאד את המערכת. מעבד- פנטיום 4 3GHZ מהדור הראשון סוקט 775 זכרון GB1 DDR1 רצוי כרטיס ללא מאוורר תודה!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עקב בניית מפרט אשמח להמלצות למסך LCD 17 עד 1800ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי Gigabyte 960GTX GV-N960C 4D Retail , על פי מה שכתוב במפרט שרכשתי (לא המבין הכי גדול בעולם בכ. מסך), עם מעבד i5 6600. אני משתמש בכרטיס בעיקר לגיימינג ולמשחקים כמו וויטצ'ר 3, אוברווץ' וליג אוף לג'נדס. אבל מה? באוברווץ' ובוויצ'ר לעיתים המשחק מתחיל להתקע, הCPU עולה לשמיים (ברמה של כמעט 100%) והחוויה נהרסת. יש לציין שהמחשב הוא יחסית חדש, בן כ7 חודשים. השאלה שלי האם הבעיה היא בכרטיס? או שאולי במעבד? או שבכלל בהגדרות כאלו ואחרות. אין לי מושג. אני יודע שכרטיס כזה אמור להריץ משחק כמו וויצ'ר על HIGH בערך ללא בעיה מיוחדת. אגב, התקנתי דרייברים של נוידיה אתמול, אבל לא שיחקתי מספיק כדי להרגיש אם הבעיה עדיין קיימת. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך פשוט ושקט לשמוש HTPC ע"מ לצפות בסרטים ע"ג הטלוויזיה ברזולוציה שונה מן המוניטור (המוניטור 3:4 והמסך רחב) כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA8400 שאינו יודע לעשות זאת (ניסיתי עם מספר דרייברים).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ככל הנראה אקבל בקרוב כרטיס r9 390x חדש, בלי אופציה לקנות/להחליף לכרטיס אחר. אשמח לשמוע קצת על הכרטיס למי שמכיר. יתרונות/חסרונות? איך הוא יחסית למה שיש היום בשוק? ועוד... תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? --סליחה על הבורות... אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צ…
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-