כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני ראיתי שאפשר להפוך את ה 9800SE ל 9800פרו. זה נכון? זה קשה? אפשר מדריך איך לעשות את זה? אם לא אז אני בטוח שראיתי איזשהו כרטיס שאפשר להפוך אותו לכרטיס יותר טוב. איזה כרטיס זה? ואיך עושים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היום התחברנו להוט, יש לנו בבית 3 טלוויזיות וקיבלנו ממירים בהתאם. לאבא שלי יש אפשרות להביא ממיר נוסף שזרוק אצלו במחסן העבודה. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות כרטיס טלוויזיה, לחבר אליו את הממיר וכך בעצם לקבל את כל הערוצים בתוך במחשב?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
-
יש לי את הכרטיס מסך זה http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm תמונה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 אני יכול לחבר אותו לטלויזיה ולהקליט? אם כן איך עושים את זה ועם איזה תוכנה?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלחתי מייל לאקסלנט הם החזירו לי תשובה שיכולים להשיג לי במחיר 250$ . האם כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
חשבתי שמישהו בפורום הזה יודע איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה אם תוכנת ה AUTOCAD . אבל כנראה רמה של הפורום הזה על הפנים תתבישו לכם. חוץ מלספור נקודות ב 3DMARK אינכם מסוגלים לכלום?? איפה אחראי הפורום הזה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס שעובד ב1 טקסטורה ב8 צינוריות עיבוד ?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בכרטיס מסך 3 חיבורים 2 DVI שמחוברים אליהם 19 אינצ' ו 1 S-וידאו שמחובר לטלויזיה 43 עכשיו הבעיה שרק 2 מסכים עובדים ביחד או שתי ה 19 או 19 ו43 מישהו מכיר שיטה ש 3 המסכים יעבדו??? אני עובד עם קאטליסט 5.7 כולל הקונטרול סנטר
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הכרטיס מסך הזה ולהריץ איתו סרטי 720P, ובנוסף להקל על המעבד (celeron 2.7) כי עכשיו אני רואה מקורטע. הבעיה שיש לי טלויזיה רגילה ועם ה 7600GT אני מחבר אותה באמצעות S-Video . הבנתי שיציאת הVGA ב G210 היא D-Sub (תקנו אותי אם אני טועה) כלומר אפשר לקנות מתאם מVGA לRCA או SV בלי לקנות ממיר לאות, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חיברתי את היציאת VGA למתאם DVI ומשם למסך שקולט DVI-D... זה לא עובד כרגע זה בגלל אנלוגי-דיגיטלי וזה לא יכול לעבוד או שיש איזה שיטה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אפשר לחבר בין לפטופ לבין TV עם כבל VGA ל HDMI ? קניתי כבל כזה ולא עובד לי.
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי ספק W300 זול ולא חדש. אני רוצה לקנות איזה 6600GT או 6800LE למחשב אבל אני מפחד שהספק לא יחזיק אותם כמו שצריך. חשבתי להשיג איזה ספק 250W ישן מהמחשב של אבא שלי (לא בשימוש) ולחבר את הכרטיס מסך לספק הזה שיהיה מחוץ למארז. זה בר ביצוע, או סתם רעיון מטורף?...
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בו נגיד יש לי לוח עם PCI16 ואני רוצה לשים כרטיס של AGP8 אני יכול או שאין אפשרות לכזה דבר
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אפשר לחבר ממיר דיגיטלי לכרטיס טלויזיה? T N X
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כלומר לחבר מתאם מאיזה שהוא סוג.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם ואני צריך לדעת האם שווה לי לשלם יותר על יציאת FW ישל מצלמה של SONY וידיאו דיגיטלית עם DV OUT (בעיקרון אין למה יציאה מיוחדת למחשב) האם אפשר לחבר אותה ל FW שמעתי שכן ?! איך, כמה זה עולה, האם צריך דייברים מיוחדים/תוכנה על מנת למעבד את סרט/תמונה, מה אפשר לעשות עם זה (שיחת וידאו? עוד)?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שמעתי שלפליט יש את הכרטיסים גם בין הזולים וגם עם GDDR3 ... אז הם הכי עדיפים מבין החברות של ה- 7600gs , אפשר לינק לאיזה חנות בארץ שמוכרת ? אני לא מוצא ... תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
עידכון כרטיס מסך NVUDUA יצר לי תקייה עם 32MB של קבצים. C:\NVIDIA\Win2KXP\84.21 אפשר למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
עריכה - נפתרה הבעיה, התקנתי את ace mega pack codecs. תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אפשר לעשות DISBLE ל ATI SMART ו ATI HOTKEY? :
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-