עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by A.Iniesta,

יש לי מערכת חלשה מאוד יחסית: p4 1.6 256X2 והאם הספק מהווה גורם חשוב לעניין? אם כן, אפשר תוכנה שאומרת כמה וואק הספק?

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  2. אני מתכנן בקרוב לקנות את ה-Iiyama 454 PRO, אבל עוד לא ראיתי עליו שום ביקורת או תמונות שלו בקלוס-אפ, אני צריך סקירות את תמונות. תודה מראש, DINO.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 900 שקל גג אני רוצה RCT כמובן ושזה יהיה 17 אינץ (מומלץ שטוח) אני מבקש מכם תנו לי הצעות למסכים טובים ואם אפשר גם קישורים אל אותו מסך בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  4. אוברקלוקינג לכרטיסי מסך הוא לא תמיד הדבר הישיר והמובן ביותר - לקחנו את Sapphire RX 9070 PULSE OC 16GB והוספנו לו ביצועים בשימוש תוכנת Andrenalin של AMDלכתבה

5. Started by Chosen.1,

6. אני כרגע עם כרטיס R9200 AGP, ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס רק בשביל המשחק BF2. איזה כרטיס AGP אמור להספיק בשביל להריץ את המשחק הזה בצורה יפה ומהנה? מבחינת תקציב, אני לא כל כך מוגבל אבל גם לא רוצה להגזים בהוצאה. תקציב 1200 ומטה (עדיף שפחות, הרי רק מעוניין בכרטיס שיריץ בצורה יפה את ה-BF2). יש המלצות מסויימות? תיכף רושם מפרט בצד.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. נניח ויש לי מסך עם RESPONSE TIME של 25MS,ומסך של 16MS,שאר המפרט אותו דבר. מה יהיו הבדלי הFPS בין שני המסכים, נניח בHALFLIFE2?

8. Started by בייגל טוסט,

תראו מה הולך פה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379220 לא יכול להיות שכל-כך הרבה חנויות טעו במחירון נכון?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by MisterL,

שלום, היה לי כרטיס מסך FX5700LE 256MB של Gigabyte הביאו לי כרטיס מסך אחר, Radeon 9700PRO 128MB 256BIT, שלפי כל הנתונים, ולפי מה שאמרו לי פה, הוא בהרבה יותר טוב מה- FX5700LE 256MB 128BIT עכשיו, התקנתי בזמנו (שעוד היה לי את הFX5700LE) את המשחקים: Bet On Soldier Demo Starship Troopers Demo Serious Sam II ועוד כל מיני משחקים... הייתי משחק על רזולוצייה של 1024x768 הכל על high חוץ מ-Shadows שהם היו על Low או Medium תלוי במשחק.. אחרי שהתקנתי את הכרטיס החדש (9700Pro) הייתה ירידה משמעותית בביצועים, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים, אבל היו לי איתם בעיות במשחקים כמו NFS:MW וכו'...זה היה נתקע לפעמים על הגדרות מינימום גם, אבל אחרי שהתקנתי את הגרסא 5.1 זה הסתדר.. עכשיו שאני מנסה לשחק ב…

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  11. כמו שפרסמתי לפני בערך שבוע,אני מעוניין לקנות כרטיס לכידת וידאו. הייתי די סגור על הTV2000 אבל שמתי לב שיש כרטיס דומה שאמור להיות יותר חדש ועובד ביציאה דיגיטלית. אני מוכן להוציא את ה200 שקל הנוספים האלה,השאלה עם שווה. תודה שוב למי שיכול לעזור -עריכה:אני ממש צריך את זה להיום,ואין לי מושג איזה מהם עדיך לקנות. :-\

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by Oded.Dwek,

שלום, זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי - מעבד i7 860 לוח אם - Gigabyte GA-P55-UD3 כרטיס מסך - Radeon HD5770 הייתי רוצה לדעת: א. אם בכלל אפשר לעשות Crossfire במפרט הנוכחי (הבנתי שיש לזה בעיה עם תושבת 1156 או משהו?). ב. האם אפשר נגיד לעשות Crossfire עם כרטיס מסך אחר (מגירסא 5xxxx) או שחייבים שגם הכרטיס השני יהיה 5770? ושאלה שכנראה לא תיהיה לה תשובה: ג. האם אפשר לעשות Crossfire עם סדרות radeon עתידיות (במפרט הנוכחי) (אני לא מעוניין בלעשות את זה כרגע, רק רוצה לדעת אם זה אפשרי, לעתיד)

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. שלום. אני עומד לקנות מחשב, ורציתי חווות דעת בקשר לכרטיס מסך, האם אני זקוק לו ולאיזה סוג. לאחר ששמעתי דעות מאוד רבות ומגוונות בעניין, חלקם באתר זה בפורום מפרטים, החלטתי להביא את הנושא לפני המומחים לכרטיסי מסך, שכנראה נמצאים כאן. המדובר במחשב לצרכים של גרפיקה בלבד, והכוונה לתוכנות האלו: phtoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver ללא עריכת וידאו. וללא שום משחקים. המדובר על מעבד i5-2500 לוח אם ASROCK H61M/U3S3 עם זיכרון של 8GB המסך שאיתו אני מתכנן לעבוד הוא dell u2312 השאלות הן: 1. האם צריך להוסיף לו כרטיס מסך או שהיכולות הגרפיות של המעבד הנ"ל מספיקות בשביל התוכנות האלו. 2. אם אני רוצה להוסיף כרטיס מסך, איזה רמה אני צריך בשביל שיהיה לי תוספת מורגשת מול…

14. Started by Dym,

חיפשתי קצת בארכיון חדשות פה, אבל לא מצאתי משהו רשמי. האם הוא יוצא או לא בסופו של דבר? אני שואל את זה כי אני רוצה לקנות את ה-4800SE ואני לא יודע אם כדאי לחכות קצת עד שה-FX יצא והמחירים של הדור הקודם ירדו... תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by stone cold,

טוב בכרטיס הזה יש לי גם HDMI ורציתי לשאול עם הוא רק מוציא ווידיאו או שיש אפשרות גם ליבר דרקו ממיר HD של HOT ? אני יודע שבמקרה כזה המחשב צריך להיות דלוק השאלה עם זה אפשרי בכלל ? ועם כן מה אני אמור לכוון בתוכנה כדי ליראות ווידיאו ?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  16. אולי זו לא נחמה גדולה אבל לפחות תדעו את ההסבר. http://www.codinghorror.com/blog/archives/001029.html מתחת לתמונה השניה (עם העיגולים) יש פסקה מעניינת, תקראו אותה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. כאשר יש עומס על הכרטיס מסך כלומר תוכנה שמפעילה 3D אז יש מן זמזום כזה מהכרטיס (הכרטיס חדש). אין את זה במצב רגיל ,במשחקים גם כן יש את זה . הכרטיס הוא של GIGABYTE 512MB,אני שמעתי שני דעות מחברים אחת ניטרלית ואחת שלילית כלומר או שהכרטיס הולך למות בזמן הקרוב מאוד או ברחוק . דעות שלכם בקשה בנושא ;D

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Do you make these 6 mistakes when buying a video card? כתבה מצוינת http://www.hardware-revolution.com/mistakes-when-buying-video-card/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אחי הביא לי היום אתה ה RADON 9000 PRO 128 MB מארצות הברית עכשיו התקנתי אותו והכל טוב... אני מריץ 3DMARK ואני מקבל בקושי 2400 נקודות איך זה יכול להיות אני צריך לקבל הרבה יותר לא? המחשב שלי הוא PENTUM 3 800 256 SD-RAM HD 20 GIGA איך זה יכול להיות?? ואפילו במשחק קאונטר סטרייק אני לא מגיע איתו ל 100 פריימים?? מה כבר יכולה להיות הבעיה???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן אין שום חשיבות למחיר... רצוי לדרג כי לא בטוח שיהיה במלאי LEADTEK WinFast A400 6800 ULTRA 256MB ALBATRON 6800 ULTRA 256MB ASUS V9999 ULTRA 6800ULTRA 256MB GAINWARD 6800ULTRA 256MB GIGABYTE 6800 ULTRA 256MB MSI NX6800 ULTRA 256MB הסיבה היא שחבר שלי קנה 6800U של אלבטרון והו הגיע שרוף ובלה בלה בלה קיצר מגיע לו פיצוי אז הוא מחזיר את הבאנדל והוא יכול לקבל ללא תוספת תשלום איזה 6800U שהוא רוצה אני חושב שזה או GAINWARD או LEADTEK גיינוורד לא?

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום אנשים. אודה בזה שהרסתי את כרטיס המסך האהוב שלי gigabyte gtx295 בדרך מטומטמת . כרגע אני רוצה לרכוש כרטיס חדש ונפלה לי הזדמנות נדירה לקנות את הכרטיס nvidia quadro fx 4800 שמחירו כאמור מטורף 7500 שח ולי נתנה הזדמנות לקנותו ב 2000 שח כל חנות שאני מתקשר לברר עליו לא ממש יודעים להסביר לי למה הוא כל כך יקר ומה יכולות הביצועים שלו, מעבר לזה שהוא מיועד לגרפיקה הם לא יודעים להגיד עליו כלום. זה הכרטיס : http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_4800_us.html אני ממש הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות האלו ואני ממש מקווה שזה המקום האם הכרטיס הזה עובד בווינדוס? מה היכולות שלו במשחקים? מה היכולות שלו בשידורי סרטי בלוריי לטלוויזיה? ובקיצור האם הוא עדיף על סדרת gtx 580/590? האם זה כ…

• 42 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by daniel_geva,

שלום, יש לי כרטיס מסך x1600pro ושאני סתם ככה גולש באינטרנט הטמפ' שלו הממוצעת היא 40 מעלות, לא שאני משחק או משהו! רק מסתובב באינטרנט זהו!,ופעמים אחדות שאני גם לא עושה שום דבר מיוחד עם הכרטיס לא מכביד עליו או משהו הוא מגיע ל47 מעלות. האם טמפ' נורמלית? מה הטמפ' המומלצת לכרטיס מסך? ואם זה הגיוני שבלי להכביד על הכרטיס הוא יגיע ל40 מעלות?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  23. מה עדיף לרכוש? ומה הפערים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.