כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
באג במעבדי 6800 של nvidia מה זה עושה? ןהאם אי אפשר לראות סרטי די וי די בכרטיסים אלה? ובכלל ??????????
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
חברה קניתי כבל TV OUT קראתי מדריךלבעלי כרטיס ATI אבל זה לא נוגע לבעלי כרטיס ATI radeon 9600xt . אז ככה חיברתי את הכבל אני רואה חלקים מהשלחן עבודה אבל אני רואה עם זה גלים ושחור רואה ממש לא בברור ניסיתי להוציא את הכבל אנטנה של הממיר וזה לא עזר . לפי דעתי הכבל מחובר מאוד טוב זה גם מראה לי שזה קולט אותו אבל יש משהו בהגדרות שלא עשיתי נכון עם מישהו יוכל להסביר לי או להביא לי מדריך לחיבור טי וי אוט עם כרטיס מסך כמו שלי הודה לו . תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי.. קודם כל, למנהלים, סליחה על זה שאני פותח שוב שירשור לגבי הכרטיס החלופי שנתנו לי, אני פשוט חייב את דעתכם לגבי הכרטיס (אולי בכלל תראו כזה כרטיס בפעם ראשונה) תמונת הכרטיס שקיבלתי במימוש אחריות: http://img300.imageshack.us/my.php?image=16112008058bo1.jpg זה לא נראה לכם מוזר שהכרטיס הוא לא כרטיס Reference של נוידיה ואי אפשר למצוא תמונות של כזה ברשת? הוא בא עם אותו קירור סטוק מוזר (המוכר אמר לי בעצמו שזה קירור מדור קודם).. לדעתי היבואן ניסה לעשות איזו קומבינה, כי התקשרתי לעוד כמה חנויות והכרטיסים שהם סיפקו ללקוחות בכלל לא היו דומים לזה אלא באו עם קירור Reference כמו שצריך להיות בדגם הזה. אתמול חזרתי לחנות והתווכחתי עם המוכר שילך ליבואן, יחזיר אותו (זה כרטיס חדש) ויתן לי אח…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להגיד לי את הדגם של הצ'יפ של היציאה לטלויזיה עצמו בכרטיס hercules 3d prophet 2 Ti?? תודה מראש
-
צהריים טובים! לאחרונה אני חווה נפילות FPS רציניות על הגדרות בינוניות ונמוכות במשחקים כגון: WATCHDOG, ARMA 3, ו-Assassin`s Creed 4:Black Flag. במשחק Assassin`s Creed הנפילות קצת פחות רציניות אבל הוא נשאר סביב ה-35FPS על בינוני. ב-ARMA 3 המצב קטסטרופה, ב-WATCHDOG מדי פעם הוא רץ לי על בינוני ב-40 והרבה פעמים הוא נופל לי ל-17 (בעיקר עם המשטרה) - מה שעוד יותר מוזר זה שאפילו כשאני מוריד למינימום, המצב נשאר אותו דבר (כך קרה עם ARMA3!). לא מסתדר לי בראש שכרטיס שעולה פאקינג 1500 ש"ח מתקשה מאוד להריץ משחקים כאלה, ולכן אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס. ראיתי שמישהו פתח אשכול עם בעיה דומה עם כרטיס R9 290, ניסיתי את מה שהציעו שם (ניקוי דיסק, עדכון דרייברים) אבל זה לא עוזר בהרבה. המפר…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד 900 ש"ח (אין אפשרות לגלוש) המליצו לי על מאג MAG CRT 17" - 796PF X-Flat series הוא עולה 889 ש"ח. אבל אני בטוח שיש משהו יותר טוב באותו מחיר או במחיר יותר נמוך. הקניה היא מזיגזג, אז נא להמליץ רק על מסכים שיש להם. וחשוב מאוד שהמסך יהיה אמין, המאג הנוכחי שלי (XJ700T) מחזיק אצלי כבר כ5 שנים. תודה
-
שלום לכולם, ברשותי המערכת הבאה: מעבד :AMD Athlon 64 X2 6400 זכרונות: 4GB CL4 4 4 12 1GB*4 לוח אם:GA-M59SLI-S4 איזה כרטיס יותר חזק שורה תחתונה ה9800 GTX+ או HD4850 OC EDITION שבא אוברקלוק מהחברה??
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש ברשותי כיום לוח אם של אינטל פשוט עם חריץ AGP. במחשב אחר בבית לאחותי יש לוח אם גם כן של אינטל תושבת 775 לעומת 478 שלי אבל הכי חשוב לי הPCI E שמותקן שם. ההתלבטות שלי היא ככה: להחליף בין הלוחות-שזה גורר להחלפת קירור מעבד . להעביר את הביגטייפון מהמעבד הישן לחדש (אותו מעבד-3) אך תושבת חדשה... בנוסף,לאחותי יש שם דיסקים של SATA. לא בעיה -אפשר להחליף לדיסק שיש לי 120 ג'יגה של IDE אחד. ובנוסף,כל הבלאגן של ההרכבה פירוק המאווררי מעבד וכד'... אני מעוניין לעשות את כל הבלאגן הזה בשביל היציאה הזו שכל כך חשובה לי ולא מעוניין להוציא עוד כמה מאות שקלים על לוח בשביל היציאה הזו שיש אחד כזה בבית. עכשיו-נגיד והחלפתי והכול עובד טוב ויפה,חשבתי על הכרטיסים הבאים שלדעתי יתאימו למשחקים …
-
- 16 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כולם מדברים על פלטרים... שאני משחק במשחק לדוגמא COD2 אז אני נותן על כול האפשרויות של הגרפיקה על "גבוה" וזהו... אין שום דבר שמזכיר את המילה פילטר.... מישהו יכול להסביר לי מה זה? ואם זה בכלל קיים בתפריט של המשחק הזה ובמשחקים בכללי? תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחצי שנה קניתי מחשב פשוט ב-1K (מורכב כבר), להלן המפרט: מעבד intel core e-2180 לוח אם asus intel 945gce/mx זכרונות 1024 ddr2 667 חברת אמריקן דאטא דיסק קשיח 160 sata 2 (אני חושב..) צורב דיוידי פשוט, מארז וספק ג'נריים מאוד. עיקר הייעוד שלו היה לאינטרנט, מוסיקה, "עבודה משרדית".. אני רוצה לשדרג מעט את המחשב ולקנות את הרכיבים הבאים: כרטיס מסך (כרגע כרטיס מובנה) מארז (מאוד מציק לי שהוא ג'נרי, גם רצוי אחד שקט יחסית..) ספק (כנ"ל כמו המארז..) עוד סטיק של זכרונות (לפי זאפ - בסביבות 90 ש"ח ל-1 גיגה) אני צריך את עזרתכם בבחירת כ. מסך. כמובן שזה יהיה כ. מסך לא מהחדשים, דגם פשוט שיריץ משחקים בסיסים (לדוג' סימס 2 ודומיו). כמובן שהכי חשוב שהוא יתאים למחשב מבחינת חיבורים וכ…
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שבת שלום :-) אני מחפש כרטיס מסך בסיסי שהשימוש העיקרי בו זה חיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI (כלומר הוא צריך להעביר גם אודיו). האם כל כרטיס מסך שקיים היום עם חיבור HDMI יודע לעשות את זה? ספציפית, האם הכרטיס הזה מספיק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום. לידיה שלי יש מחשב E5300. 550W ספק 80+. נראה לי של ENERMAX. לוח P43. 4 גיגה RAM2 800 וחלונות 32BIT. רצתה להפוך מחשב ל HTPC במינימום השקעה. נתתי לה לנסות את ה GT-210 שלי. אצלי אין שום בעיהת מראה הכל. אצלה טלויזיה 50+ אינטש ואצלה הכרטיס מתחמם. לא רותח, 50-60 מעלות. מרגיש חם ביד. אצלי 32" ולא מתחמם. היא רואה YesGo היא מרוצה, ביקשה לרכוש לה כ.מסך. אני רוצה לקחת משהו שיתלמם פחות. מישהו יכול להמליץ על כ.מסך כמה שיותר זול (אין שום בעיה יד שנייה גם) שיתחמם פחות? אין באמת דרישת תקציב כי כמה הוא כבר יעלה אם 210 עושה את העבודה. הדרישה היחידה שיהיה ללא מאווררים. קירור פאסיבי בלבד. אם זה אפשרי כובן ואם לא אז כמה שיותא שקט.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1) באתר נאמר שלכרטיס הזה יש בעיה עם ה AGPx8 שלו. האם זה נכון? 2) הלוח אם שלי תומך בAGPx2\4, האם הכרטיס יכול לעבוד בAGPx8? 3) יש לי מעבד P4 1700Mhz, האם לכרטיס יהיה בעיה להריץ משחקים באופן חלק? 4) ראיתי בחניות מסוימות את הכרטיס, הכי זול שראיתי הוא הכרטיס של ATI, שמחירו 2280 ש"ח. יש הבדל בביצועים בכרטיס זה של חברות אחרות כמו Hercules או Gigabyte? מחירו של Hercules הוא 2700 ש"ח !!! 5) האם אתם מרוצים מהכרטיס, דרייברים ומשחקים שעובדים עליו? בבקשה ענו לי כי אני רוצה לקנות אותו וברור לי שלא יגידו לי בחנות אם יש לו בעיות/ מגרעות. תודה מראש, שלומי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי תהבדלים העיקרים בין הכרטסים הללו ? ואיזה מהם הכי משתלם.. לינק להשוואות לא יזיק אני חושב ללכת על ה 6600GT .. אבל קשה לי לימצוא אחד כזה בחנות שאני קונה, כאילו יש אחד והוא עולה בסביבות 1500 שקל של ALBARTON. וב 1800 שקל יש 6800 (לא GT!) לכן אני שואל מה ההבדלים, ומה עדיף, והשוואות בבקשה.. תודה מראש אנשים.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר מיינסטרים, רוצה שמשחקים חדשים ירוצו טוב על מסך 24 אינץ' עם רזולוציה 1680x1050 (המשחק הבא שאני אשחק הוא Batman: Arkham City). אני לא עושה אוברקלוקינג או מודינג. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי עוד שנה-שנה וחצי עד שלא תהיה ברירה ואני אצטרך לקנות מחשב חדש שלם. המפרט הנוכחי שלי: לוח אם Gigabyte P35C-DS3 מעבד Intel Quad Q6600 ספק כוח Enermax ELT400AWT הארדיסק 7200RPS סטנדרטי ארבעה סטיקים של 1gb DDR2 RAM קיבלתי המלצה על כרטיס 6870 HD, אבל מקריאה בפורום אני מתחיל לחשוב שהוא קצת יותר ממה שאני צריך. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש CRT בערך ב650... יש שניים שאני מטךבת ביניהם... samsung 793S ו viewsonic E70FSB אם יש משהו יותר טוב עד מקסימום של 700 אז תציעו חופשי שימושים: הרבה משחקים, פוטושופ וסרטים תודה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם... המחשב שלי נמצא אצלי כבר כמה שנים ואני חושב שהגיע הזמן להחליף לו כ.מסך בגלל שהוא מתחיל להתאמץ יותר מדי בלי סיבה... הכרטיס מסך שנמצא אצלי הוא ATI Radeon HD4890 ואני רוצה לדעת מה התחליף הטוב ביותר שלו למפרט שלי... המפרט שלי הוא: CPU Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 37 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3 (Socket 775) 41 °C Graphics SyncMaster (1920x1200@59Hz) 1024MB ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 81 °C ספק של Seasonic 500W 80Plus אין לי שום בעיית תקציב אז אני מבקש אם תוכלו לתת לי הצעה לתחליף הטוב ביותר לכרטיס מסך הנוכחי.. אני יודע שהמפרט…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר פה יש קישור ל גרסת 41.03 ,למה באתר הרשמי של NVIDIA הוא לא נמצא?
-
-
היי חברה.. קניתי מחשב חדש ובכמעט כל המשחקים כמו modern warefare 2 ו unreal tournament 3 יש לי ריצודים כאלה בצל.. כאילו הוא מקפץ ומופיע בריבועים.. צירפתי תמונה.. יש לצין שהכרטיס חדש דנדש והותקנו הדריברים האחרונים מאתר החברה... מה אפשר לעשות זה מחרפן אותי.. שימו לב לצל על הרובה.. מופיע כריבועים שמקפצים להם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק. אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה? חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס? תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הציעו למשפחה שלי מהעבודה של אבא שלי לקנות את המסך HP - L1706 8ms מפרט טכני: Size: 17 LCD TFT Resolution: 1280 x 1024 Pixel: 0.264mm Contrast: 500:1 Brightness: 300cd/m2 Viewing Angle: 140o/130o Design Color: Silver TCO-03 אחריות: 3 שנים ב 1,160 ש"ח עכשיו אני לא מכיר את הדגם הזה. תגידו בבקשה אם משתלם לקנות גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הביצועים. אני משחק הרבה משחקים כבדים אבל בבקשה לא להגיד שהמסך הזה לא שווה כי יש כאלה ב2ms שמתאימים יותר למשחקים. הכוונה אם הוא מציג את התנועה במשחקים טוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. עוד לא ירדתי לעומק ההבדלים. האם הם זניחים? או משמעותיים ביותר כך שאני אראה שינוי קיצוני, אני כרדע עם 4850 ,יש לי אופצייה לשדרג אותו ל 4870 בלי להפסיד כסף, ז"א רק להוסיף את ההפרש. GTA IV זז טוב אצלי ,אפילו דיי טוב ,בסביבות ה35 FPS שחיק למדי, קרייסיס כמו חלום על שיא הגראפיקה ,רזולוציה 1680*1050 וכל השאר כמובן כבר לא מדגדגים. רציתי לדעת האם באמת יש הבדל ששוה את ההשקעה הנוספת של 250 ש"ח בערך?(אולי טיפה פחות). ועוד שאלה קטנה. לפי מה שאני רואה פה במיפרט של הכרטיס של PALIT יש לו תדרים מיפלצתיים ממש לעומת שלי וההבדל הוא רק 200 ש"ח משלי אולי גם פחות. הנה פה: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P487S512D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מזה התדרים…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב ;D חיברתי את הכרטיס לטלוייזיה כרטיס- FX 5200 בכרטיס יש SVIDEO ובטלוויזיה שלי יש RCA קניתי מתאם מSVIDEO ל RCA חיברתי ואני רואה בשחור לבן ניסיתי את כל שיטות השידור PAL ובכלל... שיחקתי בכל ההגדרות האפשריות ב-VIDEO OUTPUT FORMAT זה היה בהתחלה על AUTO אחרי העברתי לComposite ראיתי למאית שניה צבעוני ואז לא ראו כלום הבעיה עצמה במצפצל הבעיה זה שבטלוויזיה שלי אין SVIDEO אני יודע שזה בעיה נפוצה אבל בכל זאת לא מצאתי פיתרון (וכן,חיפשתי) טוב מקווה שיש למישהו פיתרון... תודה רבה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-