עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם מישהו רכש מהם בעבר אני אשמח לקבל חוות דעת על טיב השירות , תנאי אחריות וכו... תודה!

• 17 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. מפרט: פנטיום 2.4 512 MB זכרון לוח אם אסוס P4P800 דלוקס לא במצב OC כרטיס מסך רדיאון 9600 פרו. מותקן לי הקטליסט 4.9 ללא CCC windows xp pro SP2 הבעיה: לאחר שאני משחק כ 10 דקות בכל משחק תלת מימד המשחק והמחשב נתקעים לאחר שעבד מצויין עד לאותו הרגע. התמונה קפואה על המסך והסאונד נתקע... לפעמים נרשמת תקלה ש"המאיץ הגרפי התאפס (נתקע) ונעשה RECOVERY" לא נשאר לי אלא לעשות RESET! במצב חלונות כל המערכת מתפקדת מצויין. "התופעה" נתגלתה לפני כשבועיים ולא זכורה לי תקלה טכנית. עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה (כל משחק שעולה בדעתכם). חשבתי שאם אחדש את ה"קטליסט" אז אולי התופעה תעלם ואחרי שהסרתי והתקנתי את החדש ונברר לי שזו תקלה רצינית וקיימת! ----------------------עדכון - שמו לב ה…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by zuk666,

יש לי שאלה, קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 Ultra, 256MB XAGP -Gainword עכשיו, הוא עובד סבבה אבל יש לי סיבה לחשוב שהם נתנו לי 6600 רגיל ולא ULTRA!! ( קיימת פונקצייה של enhanced mode setting שאמורה להופיע בכרטיס הזה ולא מופיע בפשוטים יותר ועוד כמה דברים קטנים..) יש דרך לזהות את השבב דרך הווינדוס ולהוכיח?? או שאני פשוט הולך אליהם והופך תחנות?? :s05: Please Help!!

• 16 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by Director,

שלום לכולם , בזמן האחרון ראיתי שאנשים אומרים משהוא על כרטיסמסויים , ואז משהוא אחר אומר : "איזה מסך יש לך". אם עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב עם HD4870 , ויש לי מסך רגיל 17", יהיה הבדל במשחקים או מה יהיה ? תודה לכולם ~!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Impreza,

המסך שלי התמגנט ואי אפשר להוציא את זה האפשרות הזאת של המיגנות נדפקה או משהו יש לי מסך של MAG 17" 786FD מ 99 ואין לי עליו אחריות וגם לא ממש כסף למסך חדש..

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by inuse,

תודה לכל מי שיוכל לעזור תקציב: 300 חריגה מקסימלית:500 (לא נראה לי שאני יכל כי ספק הכוח שלי גרוע) אני לא מעוניין לקנות ספק כוח חדש מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס לSLI או CF\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: IVORY מפרט של המחשב: מעבד: Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך נוכחי: NIVIDIA GEFORCE 8500 GT (אם אתם לא יודעים מה המפרט שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!) ספק: PFC 450W FAN12 CI-POWER CWT איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב ע…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by MEGA DDR,

1.radeon 8500 2.radeon 8500 le 3.g-force 4 ti 4.g-force 3mmx 64mb

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. 1950PRO 8600GTS ואם אפשר להסביר למה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. שלום יש לי GTS 250 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך SLI או לא. עזרה בבקשה עריכה: עוד שאלה, במידה והוא כן תמך SLI, מה עדיף לי, לקנות כרטיס זהה ולעשות SLI או פשוט לקנות כרטיס מסך חדש יותר ולוותר על הSLI. אני רוצה להריץ משחקים כמו BF3 שיצא בקרוב. (את BFBC2 הרצתי די טוב עם מה שיש לי עכשיו)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sbarbz,

שלום לכולם אני צריך להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הבעיה שאיני יודע מהו ! במנהל התקנים רשום "בקר וידאו" ככה שאני במבוך שאין לי מושג איך לצאת אשמח אם מחכמי הפורום יציל אותי

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by DXT,

אני עומד לקנות את הכרטיס הנ"ל (500 ש"ח ;D) ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC והאם צריך להחליף את הקירור שבא איתו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by danvis,

היי כולם, רכשתי GTX 570 של ג'יגהבייט מדגם Ultra Durable ואני מתקשה לעשות לו OC. זה התחיל עם הרצה רגילה של Heaven (עם נתוני מפעל) כשראיתי שהתוצאה שלו ממש מאכזבת (ממוצע של 34 FPS לעומת ממוצע של 43 שראיתי באיזשהו בנצ'מארק עם אותם הנתונים בדיוק). חשבתי להעלות לו 70MHz והגעתי לתוצאות הבאות (אפשר גם לראות בתמונה של Afterburner): Core Clock - 799, Shader - 1598, Memory - 2105. המתח הוא 1V. כשניסיתי להריץ את Heaven שוב עם ההגדרות האלה, הוא כשל אחרי 15 שניות בערך, עשה מסך חום, עיוות את הצליל ואז המסך נכבה. כשניסיתי להריץ 3dMark11, קיבלתי גם הודעת שגיאה, אני מצרף את 2 הדו"חות. ניסיתי לשחק Withcer 2 עם הגדרות גבוהות מאד (הכל חוץ מ-MultiSampling) והיה לי FPS מעולה של אזור ה-50-55, וה…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by anx,

בו נגיד ככה , קדום כל אני אפרט איזה מחשב יש לי ואז את הבעיה. מעבד: P4 2.8 לוח אם: ASUS P4P800 זיכרון: 512 DDR 400 כרטיס מסך: redon 9800XT אוקי אז הורדתי את המשחקים דום 3 וסיאס סורס החדש הכל טוב ויפה אבל מה שקורה כשאני נכנס למשחק אני רואה בקרע מן נקודות לבנות מעצבנות כאלה והם מופעיות לי כל הזמן ואינני מבין מה הבעיה ... ויש גם קטמים כאלה בקרע... האם זה קשור לכרטיס מסך ? האם תוכלו לעזור לי ולמצוא פתרון? אשמח מאוד לקבל תשובות. נ.ב אני חדש פה וזה הנושאא הראשון שאני כותב אליו אז בבקשה חברה תעזרו לי כי המצב שלי עם בקטע הזה מבואס ביותר . תודה, שאול Deva וווווווקבלו Screen shots שעשיתי מהמשחקים ; [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. וכללי כמה אני אמור לקבל? אני מקבל 6345 (המפרט בצד)

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  15. Started by R9nald0,

מכיוון שה-GT6800 הישן שלי נדפק ואני כרגע תקוע עם הכרטיס הכי גרוע שהשתמשתי בו ATI1650XT, ומכיוון שאין לי כסף בשביל לשדרג למחשב חדש עדיין החלטתי לשדרג תכרטיס.. הבעיה - כמעט ואין יותר כרטיסי AGP טובים בשוק, אם זה היה תלוי בי הייתי קונה 6800 אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום. מישהו יכול להמליץ על כרטיס AGP זול יחסית ( בסביבות 500 שקל? ) שהוא לא מבית ATI? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  16. רזולוציה 1200. כרגע יש לי 7770 והוא די מקרטע. מחפש שדרוג. מעדיף AMD. אודה להמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by royk50,

כרגע מתלבט בין: asus eax1950pro הכי זול (גולדטופ) SAPHIRE X1950PRO ULTRA יקר אבל יותר מהיר (זניח?) ואם קירור ZALMAN 900 GIGABYTE X1950 PRO לא מומהר ואם ZALMAN 700 חשיבות: 1.אמינות 2. רעש 3. מחיר 4.בצועים (כמה הבדל יכול להיות?) מה דעתכם :s05:

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  18. שלום לכולם. אני רואה שלפי מבחני הביצועים מרחבי הרשת, ביצועי הRT של כרטיסי AMD נופלים משמעותית מול הכרטיסים של נווידיה. השאלה שלי האם זה עניין שיכול להפתר תוכנתית בהמשך ע"י עדכון דרייברים או עדכונים למשחקים עצמם? או שזה קשור למשהו חומרתי בכרטיס עצמו ויפתר/ישתפר רק בדור הבא של הכרטיסים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Dark Respect,

מה לבדוק כשקונים כרטיס מסך יד שניה? האם האחריות נשארת? כמה אחוז מהמחיר חדש בחנות נהוג לשלם? ומה אתם אומרים באופן כללי, על קנית כ מסך יד שניה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by eddy,

?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  21. Started by llime,

שלום חברים.אני מעוניין בכרטיס AGPx8 שיכול להחזיק שני מסכים בו זמנית ברזלוציות גבוהות (אחד של 24",והשני 20" רחב). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט כי יש לי מחשב שקט מאד (מותג ישן של DELL). השימושים הם אינטרנט,טקסט,ואולי קצת סרטים.הכרטיס אינו מיועד למשחקים. ב TMS המליצו לי על Sapphire HD 3650 512MB DDR2 AGPX8. ביד שניה ראיתי ATI 9600 PRO.אני לא יודע אם גם הוא תומך ברזולוציות שציינתי (עבור שני מסכים ביחד,כאמור). שני הכרטיסים הם בעלי קירור אקטיבי,ואני לא ממש יודע עד כמה הם מרעישים.מכיון שהם של ATI,דומני שאי אפשר לשים להם קירור חליפי כדוגמת VF700 של זלמן.קירור של accelero לא מתאים כי הוא גדול מדי למחשב שלי. אשמח לשמוע את דעתכם (גם בקשר לכל כרטיס אחר שעונה על הדרישות שציינתי).

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by kfirkb,

אני חייב לקנות מחשב כמה שיותר מהר. המחשב הישן (P4) כבר ענתיקה ואין לי סבלנות לחכות, אך מכוון שיש לי מסך 1920 והפעם אני רוצה מחשב תותח על למשחקים, אני לא "אתפשר" על ה GT החדש ואני חייב להביא לפחות רק את ה GTS החדש שאמור לצאת. אז ככה... - מתי לדעתכם הכרטיס אמור להיות כבר בחנויות בארץ? - מכוון שאני לא רוצה להיות במצב שהמלאי שלו יגמר ביום שהוא יגיע, האם אני יכול לבצע מעכשיו הזמנה למפרט כולל הכרטיס שתחכה ליום ההגעה שלו לארץ?

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by אליאור27,

קניתי לא מזמן 6870 CF ועכשיו אני מעוניין לבצע באנצמארק ולהשוות לבאנצמארקים אחרים אני אשמח להסבר איך לעשות את זזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. Started by asili,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ עכשיו השאלה שעומדת לנגד עיני היא האם כדאי להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את הIIYAMA או ל"הסתפק" בסמסונג שעולה כ 1850 שקל יש הבדל בין שני המסכים והאם ההבדל שווה את הכסף? המסך בעיקר למשחקים לאינטרנט ולסרטים

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by MDK,

בהתחלה כשהתקינו את הDRIVER שבא עם הלידטק שקיבלתי היה לו באג שלא איפשר להוסיף כרטיסים אח"כ, אז החנות החליפו לי את זה לדרייברים של nvidia - הגירסה: 6.13.10.28.32. השאלה שלי היא אם יש יותר חדשים, כי אני כמעט בטוח שאלה לא הכי חדשים, או שיצאו רק לא רשמיים... ??? מאיזה מקור אתם ממליצים להוריד דרייברים - מ-nvidia עצמה, או מלידטק (אשר הוציאו דרייבר עם בעיות ב-XP)? האם בכלל כדאי שאני אוריד דרייברים יותר חדשים? איך מעדכנים דרייברים בכלל? : (סליחה על הבורות, הייתי תקוע עד עכשיו עם voodoo 2... )

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.