כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין בזה אז אם אתם יכולים לתת לי לינק לתוכנה ולהסביר לי מהתחלה עד הסוף ... תודה לכולם !!!!!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי 500 וואט,האם הספק יוכל להחזיק אותו טוב ויש לי מעבד pentium d 820 2.8ghz האם הוא יהווה לו צוואר בקבוק
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה נכון שמסך דק לא טוב למחשב למטרת משחקים וסרטים ....? כי אני רוצה לקנות מסך של LG ודוד שלי אומר לי שמסך דק לא טוב למשחקים ולסרטים במחשב וכו' והוא מתאים רק לעבודה משרדית המלצות ועזרה בבקשה?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR Retail אני רוצה לדעת אם הוא יפעל על intel pentium 3 MHz 800 RAM 256 אני רוצה להחליף את ה geforce MX440 64
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך חדש...שהשימוש שלו הוא בעיקר גלישה משחקים קצת...(C&C3) ועבודה (תיכנות)... סרטים בכלל לא כי המחשב מתחבר לLCD 32... אז אני רוצה לדעת האם הכרטיס מסך שלי יצליח לסחוב משחקים על הרזולוציה הזאת??. אם כן...אז איזה מסך אתם ממליצים לי? 22" Samsung 226BW Dell E228WFP Asus MW221U 20" Samsung 206BW LG L206WTQ LG L204WT Asus MW201U Dell E207WFP או אם הכרטיס לא יסחב אז 19" LG L194WT Samsung 931BW LG L196WTQ Asus VM192S אז מה אתם אומרים??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
7800GS או 7600GT ל AGP ואני שואל ספציפית לגרסה של BFG gefoce 7800GS OC כמול כל הגרסאות של 7600 GT (לא שיש הרבה) ועם ה7600 יותר טוב אז תסבירו לי בבקשה במה כי זה מוזר וגם ההפרש מחירים בינהם הוא כ 500 שקל.. זה חשוב לי כי אני עוד יכול להחליף את הכרטיס שלי בעד 7600Gt
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני לא מבין את הסיפור של שלושה כרטיסי מסך תמימים לגמרי מידה של radeon, מדובר פה על שלושה דגמים 9600pro 9500pro ו9600xt מה הסיפור שלהם? ומי מהם יותר חזק מבחינת ישומי dx9 והכל בעצם מבחינת הכל? תודה מראש
-
השאלה בכותרת.. אני מקווה שזה הפורום הנכון תעבירו אם לא.. תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי אני רוצה להשוות בין geforce fx 5200 ל 6200 fx geforce מישתלים לי בכלל ???
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כאן שתי תמונות תגידו לי עם יש עוד להוסיף.ואם אפשר עוד להוסיף מהגדרות אחרות תודה .אני משתמש עם התוכנה ati tray tools [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי Geforce 3 Ti200 של אסוס הכרטיס הוא דלוקס... עכשיו אני רואה לראות במקביל על המסך ובטלויזיה מה שאני מפעיל על המחשב! כלומר להפעיל סרט על המחשב ולראות אותו גם במחשב וגם בטלויזיה... עוד דבר זה יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי כי עם הדריוורים של נוידיה זה לא נוח להחליף לטלויזיה כי המחשב לא ליד הטלויזיה... אני לא רואה את שתיהם אז כאשר אין כלום במסך אני צריך ללכת לחדר השני כדי לראות מה קורה..
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
????????המפרט שלי בצד
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
השאלה היא האם אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה ? יש לי חיבור VIVO בכרטיס מאחור חיבור עגול ויש גם חיבור DVI צריך לקנות בכל זאת כרטיס טלויזיה או שאפשר לחבר את הממיר של יס ישירות לכרטיס מסך וזה יעבוד ?
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 עד 1500 ש"ח אני רוצה להחליף כרטיס אם תוכלו להגיד לי מה הכי טוב למערכת שלי: 1) האם כדיי ללכת על כרטיסיי הGTO ולעשות אוברקלוק לXT??? 2) האם כדיי ללכת על הדורות החדשים ה X1K או ה G7 ??? 3) או שמע כדיי לי בכלל לחכות???? (עוד חודש חודשיים) ד"א אני מחליף לספק רצחני אל תידאגו אתם יכולים לפנק אותי בחיית צריכה.... :s05: :s05:
-
- 51 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש דרך להשאיר את מהירויות השעון ב X800GTO2 כל הזמן על OC ואני לא מצליח אני לא רוצה לעשות אוברקלוק כל פעם מחדש שאני ניכנס לווינדוס... למישהו יש הצעות ז"א מישהו יכול לעזור לי, יודע איך לעשות את זה??? ואני יודע שכבר שלחו לי לינק אבל אני לא מבין אותו אז עדיין איך אני פותח צינורות לGTO2 ??? :s05: איך אני צורב ביוס???
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מפרט המחשב: P 2.8 330 W ספק כוח - לא עושה לי בעיות. הרדיסק 80 G עוד חודש אני מוסיף עוד 250 G RAM 768 - עוד חודש יוסיף עוד אני חשבתי על הכרטיסים הבאים : NVIDIA 6800 או 6600 או ATI Radeon X1800GTO שיש אליו סיכור פה.. מה אתם אומרים? אני יודע שאני צריך ליקנות ספק כוח חדש אז תתחשבו קצת כי התקציב שלי מוגבל - אני מקבל מסכורת 1100 שקל עוד שובעיים אז אני יצתרך לקחת כסף מאבא שלי וגם תכננתי ליקנות אוזניות איכותיות אז... תשתדלו.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה שאתם רואים במפרט זה המסך שלי והוא איכותי אבל הוא כניראה קיבל קרינה חזקה ויש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדדים וזה לא עובר.איזה באסה זה.אז אמרתי נקנה מסך חדש מה נעשה
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה AI המליץ לי לעלות את התדר של הליבה מ 850 ל 950 ואת התדר של הזיכרון מ 1250 ל 1400 רשום שם VOLT MV0 לכמה אני אמור לעלות אותו ? את המאוורר ה AI המליץ לי לעלות ל 70 אחוז עשיתי הכול רק השארתי את ה MV על 0 כי לא ידעתי מה לעשות לכמה להעלות אותו פעם אחת קיבלתי ב FURMARK במקום 27 FPS קיבלתי 29 וניסיתי עוד פעם המחשב נתקע .... יכול להיות שזה קשור ל MV0 VOLT ? אם זה מוסיף לי רק 2 FPS לא שווה להתעסק עם זה נכון ?
-
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
- 2 followers
-
-
שמעו, קניתי מחשב חדש G640, HD7850, 8GB ram והורדתי Battlefield 3, התחלתי לשחק במפה Noshar canals ויש לי בה לאגים של FPS מטורפים אפילו שאני משחק על LOW וזה ממש לא הייתה הציפייה שלי ה- OC שאני יעשה לכרטיס מסך ישפיע על זה? גם מה OC יכול לעשות? אני יכול להרוס את הכרטיס? ואני יצטרך לשמור עליו וכל הזמן להסתכל אם הכרטיס מתחמם מדי או משהו כזה? יש לי ספק Seasonic 430W אם זה משנה. תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קרוס פייר של HD4850 אז ככה: זה המפרט שלי E6400 MSI platinum 975X crossfire 250G 4G ddr2 1*4 HD4850 HEC 550 השאלה שלי בעקרון היא אם שווה לעשות קרוס פייר ? ואם הספק מספיק בכלל? ד"א אני מאוד מרוצה מה4850 הביא לי שיפור דיי גדול... היהלי 8800GTS 320 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ואני 99% קונה את הGeForce 6800 GS.. 1. זה כרטיס טוב? הוא צריך להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו עד עוד איזה שנה וחצי דיי טוב.. 2. אמרו לי שהוא טוב לאובר-קלוקינג.. זה נכון? אם כן, לעשות אוברקלוקינג זה מסובך? ועד כמה זה ישפיע?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Leadtek ל- GAINWARD ו- GIGABYTE וגם GIL
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הוא יחזיק יות משנתיים ???... הוא מספיק חזק להפעיל משחקים על מקסימום ???. תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-