עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, התקלקל לנו הדיוידי בסלון ולכן מצאתי פתרון קל ונוח... חיבור המחשב בו יש כונן דיוידי לטלויזיה שבסלון, בשביל זה קניתי חיבור rca (צהוב,לבן,אדום) וחיברתי מהמחשב לטלויזיה בסלון. הכל הלך חלק אבל יש בעיה אחת... הבהירות של המסך!!! הטלויזיה מציגה את הסרט חשוך מאוד! ניסיתי להגביה את הבהירות בטלויזיה עד הסוף וגם את הניגודיות. ניסיתי גם במדיה פלייר. ניסיתי במאפיינים של הכרטיס מסך. שום דבר לא הלך! אם למישהו יש פתרון? אולי תוכנה או משהו זה מאוד יעזור לי תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by ronen_ca,

שלום אני מנסה למצוא את המאמר על חיבור מאורר לעכבר ואני לא מוצההה עם תוכלו לעזור לי תוזה רבה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. אני רוצה לקנות ATI GIGABYTE 8500LE 128MB ואני פשוט לא מצליח למצוא את זה בשום חנות שאני מכיר .... בבקשה עיזרו לי :-\ (ועל תמחקו את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת בבקשה) תודה לכם מראש מקווה שתעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. האם לקנות כרטיס של Nvidia או ATI במחיר הזה, איזה חברה, דגם???? שמעתי על חברה שנקראת BFG (נותנת אחריות לכל החיים)... ???

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 mx 64 מגה והתקנתי את המשחק enter the matrix וזה עושה לי בעיות של צבע בהיר מאוד מאוד מאוד הרבה ירוק ובתפריט יש מלא ריבועים. בקיצור לא מבינים את התפריט ולא את המשחק. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך כאילו הוא לא מספיק טוב? שמעתם על בעיות כאלה? יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות כרטיס חדש? תודה לכל העוזרים..... ;D

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  7. אהלן, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להביא בתקציב של עד 400ש"ח וישיריץ לי את המשחק BATLLE FIELD BADE COMPANY 2 על ההגדרות הכי גבוהות בלי לשנות ספק כח וכ"ו פשוט שיתאים לי למפרט הקיים ואם אפשר הכי זול שיש מצידי חברה של תאילנד העיקר שיריץ וישרף בעוד חצי שנה. תהיו בריאים 11דולר לחשבון הפייפאל מובטחים לעוזר המושלם! תהיו בריאים, יאללה לעבודה! מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *כרגע הכרטיס מסך שלי הוא מובנה מסוג: IntelHD Graphics זכרון: Patriot Signature 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Heatshield PS…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני כותב מהמחשבב נייד ורציתי לשאול GTX460 טוב יותר מה HD5770 בכמה אחוזים בערך |? ושווה תהשקעה של ה מאה שקל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני עומד לקבל עוד יומיים X1650 PRO (רציתי 8800 אבל הביאו לי מתנה חברים ) טוב והשאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בספק כוח של HEC 400W בשביל להפעיל את המערכת הבאה : dual core E6300 gigabyte 945-ps3 2 G ראם של קינגסטון X1650PRO pioneer dvdrw wd 160 G hd 80G הכרטיס שלי קיום הוא 7300GT של ג'יגאבייט והמערכת עובדת מצוין יש לי חבר שיש לו בדיוק אותו מפרט עם ה- 7300GT והוא מפעיל אותו על ספק של 300W ! אז כנראה ש400W יספיק ... לא ?

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  10. קנה מזיגזג זה לא ראשון, זה נווה אפרים מונסון (ליד אור יהודה) והם אחלה חנות בקשר לשאלה השניה אני לא יודע אבל דיברו על זה תעשה חיפוש

• 10 תגובות
    • 548 צפיות
  11. חברה מה אתם אומרים ה SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שווה קנייה? הוא יחזיק מעמד?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  12. הצגתי כמה פעמים בעיות שהיו לי עם משחקים והייתי רוצה שמישהו שמבין טוב ידבר איתי אישית באיסיקיו מי שרוצה בבקשה שיפנה לאיסיקיו 162821168

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. נכון לעכשיו יש לי כרטיס NVIDIA GeForce4 MX 4000 כמו שאתם בטח יודעים זה כרטיס ישן מאוד וחלש למדיי... אני רוצה לשדרג לכרטיס חדש שיהיה חזק יותר להרצת משחקים רציניים (כמו CALL OF DUTY) על איזה כרטיסים אתם ממליצים ומה טווח המחירים שלהם?

14. אני מתלבט איזה מאיץ גרפי לקנות- אני צריך עזרה!!! האפשרויות שלי הן: MSI GeForce4 MX440 - T - שעולה 550 ש"ח. לבין: MSI GeForce4 MX420 - T - שעולה 440 ש"ח. תודה.... :saint:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בסביבות ה- 700-1000 שקל....תודה מראש

16. Started by DDDDPJ,

מאיפה מורידים עידכון של הכרטיס מסך R9800P אבל עידכון הכי חדש + קישור ישיר יש לי WIN XP פרו בעברית :-[

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by I.A.F. Soldier,

אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. אני מחפש משהו טוב אבל לא יקר מידי ואיפה כדי לקנות כרטיסי מסך טובים במחירים סבירים???

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני צריך פרוט מדוייק על כרטיס מסך msi-ms-8861-GF4mx440 . וחוות דעת שלכם על הכרטיס הזה ! ומחירו ב- plonter הוא 666 שקל. :) :) :) :) :) :) :)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איך אני מוציא את הספק כוח הישן ?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  21. אני צריכה עזרה בחיבור כבל S-VIDEO מהמחשב לטלוויזיה... צריך בשביל זה תוכנה כל שהיא?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  22. מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4) אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיה הTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם Leadtek 8800GTS (בשביל משחקים...) השאלה האם אני צריך לשים ויסטה או ש XP גם טוב ? תודה

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני קונה HD4870 512MB? מה החברה הטובה ביותר?

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by kobt,

אני קונה X1600PRO לAGP 256MB יש לי עכשיו GF440MX ויש לי דריברים של אינוידיה אני צריך לפרמט או רק למחוק? איך אני מוחק?? למאוור של הכרטיס מסך צריך לחבר לספק? או שרק מחברים אותו למסך וללוח אם והמאוור פועל? אם צריך לחבר לספק את המאוור אז אני יכול לא לחבר אותו ולפתוח את המארז ולשם לידו מאוורר גדול שמחובר לחשמל וזה יחסוך בחשמל לספק הגיוני?

• 13 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.