כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בתאריך 26/5/10 יצא עדכון חדש של ATI לגרסאות 4XXX(רק את זה בדקתי) יש לי כרטיס מסך ATI Readon 4890 Vapor-X והורדתי את העדכון כשסיימתי את העדכון הוא אמר שיש בעיה עם החבילה(The Package is failure משהו בסגנון הזה) ואז כשהוא ביקש לעשות Restart ,עשיתי את הRestart והוא הראה את השגיאה הבאה שלא נותנת לי להפעיל CCC- בבקשה תגידו לי מה לעשות, (מחקתי את הדרייבר דרך ההתקנה-עשיתי Uninstall ואז הפעלתי ת'מחשב מחדש ולחצתי על Install וזה עדין לא עזר...) תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה רמה הייתם שמים את ה GTO2 ? כמובן עם פתיחת צינורות ו O.C . הוא נחשב לכרטיס בינוני ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב יש לי תקציב של 1,500 בערך ואני צריך למצוא כרטיס הכי טוב במחיר זה ל-AGP בינתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=13319 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12185 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12854&catid=603 אבל אין לי מושג מה XT או GS מסמלים... ואני פתוח להצעות ... המפרט שלי בחתימה תודה רבה על העזרה !
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכרטיס יציאה אנלוגית, יציאת DVI ויציאה ל TV דרך RCA בלבד קאטאליסט 3.2 ו 3.5 שניהם מראים אותן תוצאות (כל אחד עם הקונטרול פאנל שלו) עדכון: מדובר בחלונות 98 הקונפיגורציה הרצויה היא CRT+TV כשמחברים אותם יש תמונה על שניהם עד שמגיעים לדסקטופ, אז ה TV מראה ריצודים בלבד (אבל לא שחור). במאפיינים של התצוגות בקונטרל פאנל הטלויזיה לא מזוהה בכלל ככה שאי אפשר להפעיל שיכפול של המסך. מה שמוזר הוא שיש תמונה על הטלויזיה שנראית כמו מסך שפועל מעבר ליכולת תדר הרענון שלו והתמונה משתנה כשמשנים את התמונה במסך אז כנראה שיש אות לטלויזיה אבל הוא לא בפורמט שהיא יכולה להתמודד איתו. זה גרם לי לחשוב שהיציאה האנלוגית ויציאת ה TV קשורות אחת לשניה, אז הורדתי את התצוגה הראשית ל 640*480 @ 60Hz אבל זה לא עזר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, יש לי מחשב מעבד: i9900K עם 64 זיכרון ראם. ספק 600W של זלמן (80+). אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשיו, והתקציב שלי קצת זול (המחשב עלה יקר) בכל אופן ראיתי ביד 2 palit GTX 1070 JetStream במחיר של 1100 שקל. שומש למשחקים כשנה וחצי. ללא אחריות. 1 - מה אתם חושבים לגבי הכרטיס מסך הזה? 2 - האם הספק כח יספיק לי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מניח שיש יותר עיניים ספציפית על נושאי כרטיסים מסך שמסתובבים פה מאשר בתת-פורום אחר. מדובר על EVGA 780 שמגיע עם OC מהייצרן (ביצועים יותר טובים מה TITAN הקודם) וקירור ה SUPER שלו שהיה בשימוש קליל בכמה חודשים האחרונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס מסך לידטק 6600gt מאיפה הכי טוב להוריד דריברים מהאתר של nvidia או מהאתר של לידטק?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרתיס מחברת PALIT ורציתי לדעת איך הביצועים שלו.. ואם הוא מספיק כדי שיחזיק מעמד עם משחקים חדשים..? תודה מראש: אוהד!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ati.com/ http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html לא הסתכלתי עדיין ב CHANGELOG של NVIDIA, אבל מדובר בשיפורים ל DUAL CORE, SLI בעיקר עם כמה COMPATABILITY FIXES לתוכנות/משחקים. ATI ידוע כי הם מגיעים עכשיו עם מערכת הצגת VIDEO משופרת... (ואולי בגלל זה רשום משהו על ה PUREVIDEO ב CHANGELOG של NVIDIA)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל עזרה! (מפרט 1) 1.לפני הכל בכמה הכרטיס יותר ארוך? כי אם הוא יותר גדול מה8800 שיש לי אז אין מה לדבר! 2.האם שווה לי להחליף בכלל כי בגדול הוא מספיק לי חוץ מכמה כרטיסים שקצת מגמגמים.. 3.בכמה הוא יותר חזק מה8800 שיש לי במיוחד שרזולוצית המשחק שלי היא 1280X720. 4.ואם כן! אז מהפרט שלי מספיק טוב לכרטיס כזה? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש להם בערך אותם ביצועים, קיימת השוואה בין שתי הכרטיסים? תודה מראש imac!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אהיה בסוף החודש בלונדון לסוף שבוע ואני שוקל לקנות שם כרטיס מסך חדש. איך זה יעבוד עם האחריות? האם יש חברות שיש להם אחריות בינלאומית? מנסיון שלי עם ספקים בארץ אם זה לא הגיע דרכם לא תהיה אחריות. אני זוכר שדובר פה פעם על חברה שכן הייתה לה אחריות בנלאומית, מי זו הייתה? ועוד שאלה לגבי מכס, אני מניח שאני אזדכה על המע"מ בנמל התעופה בלונדון ואם אני מצהיר על המוצר כמשומש אז אין מכס בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל Ti 500 יש ביצועים יותר גבוהים (בקצת) מה Ti 200 אבל ל 200 יש 128 MB מי יותר חזק או משתלם ? (אל תמליצו לי GeForce 4 כי אין לי כסף לזה .... )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי cf 5770 והם נותנים לי ביצועים מעולים למשל התוצאה של הgpu score ב3dmark vanatge היא 17000 ויש לי בעיקרון מקום לעוד כרטיס מסך בשביל פיזיקה להוסיף איזה gt 240 הקטע הוא שנידלקתי על הgtx470 ואני יודע שבביצועים ה5770 cf יותר טובים בכמעט הכל... ואפילו צורכים פחות חשמל אם אני לא טועה עכשיו כדאי לי למכור אותם ולקנות gtx 470 או לנסות להחליף או משהו? או להישאר עם הcf ולהוסיף עוד כרטיס לפיזיקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4850\4870 ואני לא יודע איזה כדאי מבחינת המפרט... המפרט הוא : Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000 Intel DragonTail Antec Nine Hundred GeForce 8500gt KingSton 4GB RAM 800 Mhz EzCool PS-1000 500W מה הכי יתאים מבחינת המפרט?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.tgspot.co.il/nvidia-rtx-3060-ti-to-be-launched-before-regular-3060/amp/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הגיע היום המחשב החדש מעבד 4790 המחשב נותן תמונה מהלוח אם כך שזאת בעעה בכרטיס אני מניח, אני מחבר את הכרטיס למסך והוא פשוט נכנס לפאוור סייבינג מוד. אני אני יכול לעשות? הלוח של asrock לקחתי אותו כי רציתי wifi וbluetooth מובנה והמוכר אמר שיעבוד פיקס ואני נניח שגם בודקים לפני שהכול עובד אז בכלל כנראה הבעיה איתי. המחשב נרכש בפלונטר ד''א מה לעשות? כן הכרטיס נדלק אני עכשיו מביא מקלדת כדי להתקין תווינדוס וננסה לפתור את הבעיה אחריי שהוינדוס מותקן אבל יש לכם רעיון או פתרון לבעיה שלי? תודה רבה מראש זיו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כדי להשלים את הבניה, אני קונה כנראה 4870 (אוי המינוס בבנק אוי ). בקיצקיצ, את כל הקניה שלי עשיתי מ-SKYPC, ובאמת שהם היו אחלה, אז אני רוצה להמשיך ולקנות שם את ה-4870, אבל יש להם רק CLUB3D. עכשיו, אני יודע שאין הבדל בין הכרטיסים, אבל זה לא קשור ל-PCB ועוד דברים שהיצרנית שולטת עליהם, ותאמת, אין לי מושג על CLUB3D, ואין עליהם הרבה ברשת. ראיתי שכמה אנשים שאלו פה, והתשובות ממש קפצו מצד לצד, אז היום, יש למישהו מושג? אם זה לא יהיה CLUB3D זה יהיה כנראה SAPPHIRE, אבל אני ממש שונא לקנות מחנויות שאני לא יכול להגיע אליהם ברכב ( אני מרחובות... ). אשמח לנסיון של אנשים, בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לרכוש את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem לפי מה שהבנתי זה כבל שמחבר בין המחשב לטלוויזיה בכיוון אחד במידה ואין לי אפשרות לTV OUT בכרטיס המסך. אך בהסבר של המוכר כתוב שצריך לוודא שהכ. מסך תומך בTV OUT,מה פשר העניין? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין כבר ביום ראשון הזה להזמין כרטיס , אני צריך כמה שמבינים עם ניסיון,בשבוע האחרון חרשתי על האינטרנט חיפשתי השוותי ובקיצור השתגעתי, לא מצאתי משהו טוב מה שתציעו לי פה אני אהיה סגור על זה מאה אחוז וזהו אני ילך על זה כבר נ.ב החיבור- agp מה יש לכם להציע בשבילי?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-