כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
בערכת מחשב הזאת: P 800 MHZ 384 SDRM MSI G-FORCE 2 MX 32MB ומעוניין להחליף את הכרטיס מסך! מה יותר טוב ועד כמה השיפור יהיה גדול???? RADEON 900 PRO 64-GIGABYTE או!!! G-FORCE 4 MX 440 64 MB שניהם DDR!!! חייב המלצה ומהר!!! תודה...!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים קניתי לפני חודשיים משו כזה ת 4870 512 מגה ולא שאני מתלונן או משו כל המשחקים עובדים על מקס+פילטרים בלי שום בעיה אבל עדיין יש לי תתחושה הזאת שהדריברים פשוט מעקבים תכרטיס שלי מלפרוץ את כל הכוח שיש לו כאילו לא יודע הרגשה מוזרה כזאת אז רציתי לשאול עד כמה באמת ההרגשה הזאת נכונה כאילו עד כמה הדריברים משחקים תפקיד והאם בעתיד הקרוב אני יוכל להנות מיותר כוח מהכרטיס שלי בגלל הדריברים?!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אהיה בסוף החודש בלונדון לסוף שבוע ואני שוקל לקנות שם כרטיס מסך חדש. איך זה יעבוד עם האחריות? האם יש חברות שיש להם אחריות בינלאומית? מנסיון שלי עם ספקים בארץ אם זה לא הגיע דרכם לא תהיה אחריות. אני זוכר שדובר פה פעם על חברה שכן הייתה לה אחריות בנלאומית, מי זו הייתה? ועוד שאלה לגבי מכס, אני מניח שאני אזדכה על המע"מ בנמל התעופה בלונדון ואם אני מצהיר על המוצר כמשומש אז אין מכס בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למערכת ישנה איזה מהכרטסים הבאים חזק יותר אם אפשר לפי הסדר בנייהם ראיתי את ה 800GTO גם כ R800GTO וגם כ X800GTO יש הבדל בנייהם או סתם רישום של החנות? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי שתי מסכים כמו שזרו לי בנושא הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113546.0 עכשיו יש לי בעיה קטנה: כשאני רוצה להפעיל משחק הוא לא נותן לי אפשרות בחירה ופותח את זה במסך הראשי. אני רוצה שזה יפתח לי את זה במסך השני אבל לא הצלחתי איך בגלל שאי אפשר לגרור חלון של משחק עוד שאלה, ניסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי דיון על זה אבל ראיתי שמישהו עשה עדכון ל BIOS של הכרטיס מסך. פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה... מאיפה אפשר למצא על זה פרטים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, מקוה שתוכלו לעזור. רכשתי לאחרונה מחשב חדש במטרה לערוך איתו וידאו על תוכנת אוויד. ע"פ המלצות אוויד, הרכבתי על המחשב כרטיס מסך Nvidia Quadro FX 580. לכרטיס יש יציאת dvi אחת ושתי יציאות displayport. אני מנסה לחבר לכרטיס שני מסכים שלשניהם יש חיבור vga בלבד. מסך אחד חיברתי לחיבור dvi דרך מתאם vga to dvi. את המסך השני אני מנסה לחבר לdisplayport דרך מתאם displayport to vga. http://www.amazon.com/CablesToBuy-DisplayPort-Display-Converter-Adapter/dp/B0026REL8C/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1293320175&sr=1-7 המסך שמחובר דרך הdvi עובד מצוין והתצוגה נראית. לגבי המסך השני, נראה כאילו המחשב מזהה אותו וגם מציג כאילו 2 מסגים מחוברים בתצוגה דואלית אבל המסך…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בהמשך לדיון שצורף קניתי כבל DP חדש עלה לי 40 ש"ח(כנראה זה הבעיה...) עד עכשיו היה מחובר בכבל MINI DP מקורי של המסך שהתקלקל כל עוד שהכבל מחובר בין הכרטיס מסך למסך המחשב לא נדלק ורק כשאני מנתק את הכבל, המחשב נדלק ואז אני מחזיר את הכבל והכל בסדר האם הבעיה היא רק איכות הכבל או שלפי מה שהבנתי צריך כבל של 19 פין ולא 20? מישהו יכול להביא לי קישור של כבל איכותי לקניה בארץ, או בEBAY אם ההפרש במחיר גדול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין כבר ביום ראשון הזה להזמין כרטיס , אני צריך כמה שמבינים עם ניסיון,בשבוע האחרון חרשתי על האינטרנט חיפשתי השוותי ובקיצור השתגעתי, לא מצאתי משהו טוב מה שתציעו לי פה אני אהיה סגור על זה מאה אחוז וזהו אני ילך על זה כבר נ.ב החיבור- agp מה יש לכם להציע בשבילי?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ראיתי כמה אתרים טובים הצליחו "להפוך" את הכרטיס ל66/66GT בקיצור היתפעלתי מהכרטיס ורציתי לנסות את מזלי =] אני מחפש אותו בגירסה טובה של חבר איכותית במחיר של 350-+ תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש יומהולדת וההורים שלו קונים לו כרטיס מסך חדש ב-1300 שח ל-agp תתנו הצעות בתודה שגיא ותודה גם מלירן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי כ.מסך X800XL במפרט שלי , כמו שאתם יכולים לראות. הוא של ASUS ויש לו VIVO דרך מפצל שנכנס ל SVIDEO הראשי של הכרטיס על המפצל עצמו יש 2 כניסות ו-2 יציאות (שתיים SVIDEO ושתיים RCA) הוא מחובר תמידית לטלויזיה שלי, דרך כבל שיוצא מה SVIDEO OUT שעל המפצל ומגיע ל RCA IN של הטלויזיה. (כבל כזה רק ארוך ואיכותי יותר) כשאני עובד על המחשב, ונגיד רוצה לראות סרט או משהו, אני מעביר את התצוגה לטלויזיה (CTRL ALT T לפי הגדרה שהגדרתי בדרייבר) וחזרה באותה הדרך.. יש עם המצב הזה "בעיה" מוזרה כל פעם שאני עושה BOOT, והמחשב מעלה את עצמו מחדש, אני לא רואה את זה על המסך שלי ! (את ה-BOOT) המסך כבוי עד לרגע שעולה ה-XP ממש, ורק אז הוא נדלק, אין ביוס ואין שום דבר בדרך. יצא לי במקרה להסתכל בטלויז…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לא ממש בקי בשוק מאיצי תלת המימד לאחרונה, מה הכרטיס המומלץ ביותר לקנייה? יש לי צורך בשתי המלצות: אני צריך המלצה אחת שלא תלוייה במחיר (כלומר, הכרטיס הטוב ביותר) והמלצה לכרטיס שנחשב לטוב אבל בתחום המחירים הסבירים יותר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello, I have a computer for 2.5 years, and I want to upgrade my graphics card a little, just so I can hang on to this computer for 2 more years, and then I'll buy a much better system (dual core etc..) What I have now: Motherboard: Abit NF7-S (version 2) CPU: AMD Athlon 2600+ Memory: 1024 Graphic card: Sapphire Radeon 9600 I found a medium price card for $99 (canadian): Sapphire ATI Radeon X1300 256MB DDR DVI-I TV-Out AGP 8X What do you think? Should I get it, or another one, or maybe I should just wait until I buy a new system in about 2 years?? Is it much better than what I have? THANKS!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
R630 הוא קוד ליבה של כרטיסי HD2600XT ו HD2600PRO שמיועדים לשוק הבינוני ותאריכם המקורי של השקה היה מאי, אבל שוב ATI דוחה כרטיסים אבל הפעם "רק בשבועיים" (מסוף יוני לאמצע יולי)אבל זה לא משמח את החברות צד שלישי. אפשר לקוות למענה הולם בתמורה ל8600GTS ו8600GT למרות הבקר 128 ביט שיש להם.. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1247&Itemid=1
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מגיע עם החבילה גם ביוס? אני רוצה לקנות מאקסלנט! אתם יודעים אם זה מגיע בקופסא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת שלי כבר בת 5 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר מגמגם (ובנוסף תמיד היה מאוד חם). אני כבר לא משחק במחשב יותר מדי ולכן התקציב הלא גבוה, צריך משהו שיריץ משחקים בצורה טובה יחסית. המערכת הנוכחית שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ספק כוח: Corsair CMPSU-550VXEU 550W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 Box זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum מארז: CoolerMaster CM 690 כוננן קשיח: Westren Digital WD10EACS 3.5" 1000GB SATA2 16MB והכרטיס הנוכחי: PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe רזולוציית מסך: 1920x1080 אשמח לעזרתכם עם המלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי באתר של ATI וגם בGIGABYTE ולא ראיתי שיש תמיכה בOPEN GL ואם באמת אין זה חסר וןענק למי שיש את הRADEON 9700, במה אתם בוחרים במשחקים? OPEN GL DIRECT3D או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אם אני קונה כרטיס מסך קרוס פייר ראשי.... הכרטיס השני חייב להיות מאותו דגם?? איזה דגמים של כרטיסי קרוספייר קיימים והאם אפשר לקנות אחד היום ואחד בעתיד?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי להפוך אתה מחשב הישן שלי למדיה סנטר ולכן אני צריך לרכוש כ.מסך מתקדם יותר ! השאלה שלי היא האם קיים כרטיס מסך שיכול לעבד HD והוא בעל חיבור DVI או HDMI ??? אשר חייב להיות בעל תושבת הישנה PCI-EXPRESS ! בתודה מראש !!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל תקלה אני צריך להחליף את ה-R9500Pro שלי. הבעיה שאני בספק אם היבואן מחזיק עדיין את הכרטיס הזה במלאי מה הכרטיס הקרוב ביותר ברמתו לכרטיס הזה? אני יודע שה9600 פחות טוב ממנו, וה9800 יותר טוב ממנו. יש radeon שנמכר בארץ עם נתוני ביניים (בין ה9600 ל9800) ? אולי גרסה משופרת של ה9600 ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקחת את הכרטיס הבא : http://tms.co.il/product/9245 האם כדאי ? מפרט בחתימה. עדיפות ל- AMD כי יש לי hybrid CFX עם ה- HD4200 המובנה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 6600GT הרצתי את המשחק סוואט 4 , בזמן המשחק היו תקיעות כל כמה שניות למשך איזה 3 שניות , פתאום אחרי איזה 3 תקיעות כאלה המסך נכבה , זה קרה גם ששיחקתי האלף לייף 2 . השאלה SWAT 4 אומר לרוץ לי חלק גם עם פילטרים אז למה זה ככה?? זוהי בעיה של התחממות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך למערכת לא רעה, והחלטתי ללכת על 9500/9600 אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יתאים טוב יותר למשחקים בעתיד. לינקים עם מחירים זולים יעזרו גם. אז 9500 או 9600 ? לפעמים המספר הגבוה הוא לא בהכרח הטוב יותר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-