כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים לי החנות שאני קונה זה foxpc תודה על העזרה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לשדרג את הכרטיס מסך אבל קודם אני צריך למכור את הנוכחי, הכרטיס במצב חדש לגמרי, יש לי אותו כחצי שנה, אני מנקה אותו פעם בחודש בעזרת לחץ אוויר, ויש אחריות לעוד שנתיים, המוצר בעל 1GB זכרון ושל החברה gainward, אשמח לדעת בכמה אני יכול למכור אותו, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בינוני לכמה החודשים הקרובים מה המלצתכם? הכוונה שלי היא לקנות כרטיס בסגנוןGF4 MX לחצי שנה הקרובה אז אני כבר אקנה כרטיס מסך הרבה יותר טוב יש לי GEFORCE 1 DDR האם זה כדאי או אולי לרכוש כבר עכשיו כרטיס מסך טוב יותר? תעזרו בבקשה זה מאוד דחוף! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
OK אנשים אני עומד לקבל 9500P של ATI (על פי הידוע של החברה עצמה אורגינל) האם אני יכול לעשות לו את הSOFTMOD ל9700NP או לא ? זאת השאלה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניכנסתי לפנדה סתם לבדוק מחירים ולמה לעזאזל יש הבדל בין שתי דגמים זהים של רדאון 9500 פרו של הרקולס ? וזה באותה חנות.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כרגע ברשותי 980ti עם בלוק מחובר ללופ קירור מים כמובן שהוא עם המהרה מכובדת. אמנם המחירים עדיין בשמיים אבל אני מתכנן מעבר ל 4k ולכן אני צריך גם לעשות שינוי בגזרת הכרטיס מסך בכדי לקבל ביצועים טובים. האופציות שיש ברשותי הם כמובן הוספת 980ti וגם לו לבצע המהרה או מכירה של הנוכחי ולהביא 1080 יחיד. והאופציה האחרונה היא המתנה ל 1080ti או אחד הדגמים הבאים ורק אז למכור.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשרי שיהיה לי על הגדרות כלשהם 30 FPS יציב? וראיתי סרטונים של אנשים ששיחקו עם המחשב שלי והם שיחקו על הגדרות נמוכות והגרפיקה נראת זוועה כיאלו יותר גרוע או אותו הדבר כמו IV האם זה יתכן ? ועל מה זה מעיד שקבלתי בIV 80-90 FPS שצונחים לפחות מ20 FPS נגיד 80 - 40 - 30 ואז עולה ל70 ואז יורד ל20 כשהפעילות אותה פעילות ולא זמן של אקשן .תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת הדרייבר הנ"ל. מצאתי את הדרייברים המתאימים, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין, מופיע לי s3iscfg.log שגיאה: S3 GRAPHICS SETUP LOG - Started 2010/07/13 11:37:09 ********** ***** Please scroll to the end of ***** ***** this document for the results. ***** S3Iset32 v2.00.23-1018B, (S3GSetup/IS10 2.00.23-1018B) System: Win XP SP2 Build 2600 (Service Pack 3, v.5938) Signature: 15-9956 (ANSI) Caller cmdline: '' SupportDir: 'C:\DOCUME~1\nadav\LOCALS~1\Temp\S3M23.tmp\' Called by custom setup app. AllowReboot: TRUE Prompt: TRUE SilentReboot: TRUE Prompt: FALSE RemoveWinINF: FALSE PreInstFiles: FALSE No UI Reboot: FALSE MenuAnimOff: FAL…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? מה כדאי לי לקנות Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT או ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI חייב תשובות במהרה כדאי לקנות אני כבר מחקה הרבה זמן לדעות של אנשים ואני רוצה מחר לקנות אחד משניי הכרטיסים האלה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך LAPTOP חסר שימוש לסטרימר, העיניין הוא שיש לו רק יציאת VGA. הבנתי שאין המרה פאסיבית ביו הפורמטים הנ"ל ובחיפושי מצאתי את הרכיב הזה Manhattan PC TV Converter http://www.manhattan-products.com/en-US/products/5914-pc-tv-converter מישהו מכיר אותו, או לחלופין יכול להמליץ על משהו אחר ? תודה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר לגיימינג? MSI Geforce GTX760 2G GDDR5 או Gigabyte R9 280X WindForce3 3GB GDDR5?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרמטו לי את המחשב וכרגע המחשב בלי דריבר לכרטיס המסך מכיוון שלא אני ולא האדם שפירמט אותו יודעים איזה כרטיס מסך זה. ניסתי לברר בכל מיני דרכים ונעזרתי גם בתוכנת ה cpu-z, אך גם שם לא מזהה המחשב את כרטיס המסך. אשמח אם תוכלו לעזור לי וגם להסביר כמה זה קריטי אם אשאר בלי דריבר? בנוסף האם יש קשר בין הדפדפן לבין כרטיס המסך? המעבר מאתר לאתר הוא מהיר אבל כאשר אני מגלגל את העמוד למטה הוא זז בקיטועים. תודה רבה וחתימה טובה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתם מצפים שחברה כמו NVIDIA שניצבת בחזית של לא מעט טכנולוגיות הממממ .... תהיה מוגנת קצת יותר מאיזה תחנת שאיבה של מקורות .... אבל הנה, מסתבר שלא ממש https://www.geektime.co.il/nvidia-confirms-hack-but-the-hackers-want-something-else/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה 4870 שלי שכבר התיישן בכרטיס חזק יותר עד 1500 שח המערכת: amd phenom 945 4gb ספק 550 של hec רזולציה 1920X1080 יש המלצות ? איך HD 7850 2GB ב1370 שקל ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן יפגע בביצועים, האם זה יהיה משמעותי? בנוסף, אני לא בטוח אם יש לי PCIe 2.0 , אם יש לי PCIe 1.0 זה יפגע בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוזר כמה שנים אחורה עם כרטיסי המסך... יש לי מחשב עם כרטיס מסך מלפני 6 או 7 שנים, GTX 660 שיצא בשנית 2012 ראיתי השוואה שלו עם GTX 1050 ti שיצא בשנת 1016 עם נתונים טובים יותר וראיתי שאין כל כך הרבה הבדל, או שאני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם יש לי עמדת מחשב שאני צריך לרכוש בשבילה כרטיס מסך PCI-E החברה שאני עובד דרכה שלחו לי מפרט עם כרטיסי מסך מומלצים וכאן תמונה הבעיה שכול הכרטיסים המומלצים ישנים בטירוף ! הינה מפרט מומלץ לטענתם והפירוט של הכרטיסי מסך Windows XP 32bit, Windows XP 64bit, Windows Vista 32bit, Windows Vista 64bit Pentium 4 / D / Core 2 RAM : Recommended 1 Gbt Advanced 2 Gbt Graphic Cards: Graphic card supports OpenGL Nvidia Quadro fx 540 128MB (PCI-E) Quadro fx 550 128MB (PCI-E) Quadro fx 560 128MB (PCI-E) Quadro fx 570 256MB (PCI-E) Quadro fx 1300 128MB (PCI-E) Quadro fx 1400 128MB (PCI-E) Quadro fx 1500 256MB (PCI-E) Quadro fx 1700 512MB (PCI-E) Quadro fx 3000 256MB (AGP)…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה דעתכם על ביצועיי הכרטיס הנ"ל למשחקים כבדים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום... יש לי מערך CROSSFIRE של שני כרטיסי ATI 6970. שמתי לב ברגע שאני מבטל את אופציית הקרוספייר הכל עובד תקין, אבל ברגע שאני מפעיל את המערך של קרוספייר המשחק נתקע בלוגו של EA. קראתי על אנשים שנתקלו באותה בעייה אבל לא מצאתי פתרון לבעייה. יש לציין ששאר המחשקים עובדים רגיל במערך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו זאת http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4621#ov דעתכם? אם קונים, מה עדיף, לשלם עוד 2000 שקל עבור TITAN או שמה ה 780 ועוד בגרסה הזאת, שהוא תאכלס TITAN קצת מוחלש, אבל מכיל פה קירור מדהים והמון OC ואפילו אפשר עוד לעשות לו קצת ועולה "רק" 3+ לעומת 5+ שעולה ה TITAN ?? הכוונה היא להרצת משחקים ב 1920 על 1200 בלבד.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש,סביר להניח שמקי.אס.פי. עכשיו,אני משחק מידי פעם אבל בהחלט לא באופן קבוע ואני לא צריך gts 450 או משהו מופרז כזה,אני צריך כרטיס מסך טוב,שיריץ משחקים בלי בעיות וככה גם סרטים,אבל שלא יהיה יקר מדי. השאלה היא בעצם,האם HD 5570 מספיק לשימושים שלי? או שרק בשימושים יותר אינטנסיבים בו יופיעו בעיות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-