עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by k22,

שלום יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ולא מצאתי תשובה חבר שלי קנה כרטיס מסך 430 והוא אמר לי שזה תלת מימד ועלה לו 850+- השאלה שלי מה זה הכרטיס מסך הזה והם זה שווה להשקיע על זה 850+- ולמה לא עדיף נגיד 460 ב650 שקל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by i.k,

אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זה יכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshader מצפה לתשובות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by stingeR-,

in my GeForceFX 5200 ULTRA there is a DVI connection. שאני מנסה לחבר את המסך דרך המתאם זה לא עובד ! למה ? איך אני עושה לזה ENABLE או משהו ליציאה הזאת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Amitg,

קניתי מסך חדש LCD 17 של חברת HYUNDAI דגם L70S . על פניו נראה מוצר מצוין עם ביצועים טובים מאד (וזמן תגובה של 12 MS). לאכזבתי כשהגעתי הבייתה התגלה לי פיקסל אחד שרוף. לטענת החברה יש תקן לגבי כמות פיקסלים שרופים במסך - ומתי מחליפים מסך כזה. האם יש למישהו מושג האם אכן יש תקן כזה ואיפה מוצאים אותו ? ומה האפשרויות לכפות על החברה להחליף בכל זאת את המסך ? תודה עמית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by F430,

אז ככה אני יכול לארשות לעצמי לקנות כרטיס בצ'ייקים ואני ממממש רוצה את ה5850 עכשיו חנות שמוכרת את הכרטיס לא רחוקמהבית שלי זאת אייבורי אבל במחיר לא שפוי של 1640 מה אתם מציעים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכם, אני עובד עם 8800GT על מסך LCD 32"טלויזיה של טושיבה, ברזולוציה של 1360X768. האם יש לי צורך להשתמש בanti-aliasing במשחקים למרות הרזולוציה הלא גבוה כלכך? ואם כן, באיזה רמה? אגב אני עם מעבד Q660 ו4 ג'יגה זכרון אם יש לזה אפקט... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ofir_mim,

i am now in spain for a few days and i have a very good deal on these cards and i wanted to know witch one to buy? i hope you could help me

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 00Amir,

כאשר אני משחק ב COD:MW2 המשחק רץ על 60fps ואם אני מפעיל 3D אז הוא יורד ל 20Fps - ונתקע , כאשר אני מוריד את הרזולוציה קצת הוא חוזר לעבוד ב 30Fps ורץ יפה ב 3D . במשחק Command & Conquer 4 Tiberian Twilight - הוא רץ על 30Fps ואם אני מפעיל 3D הוא יורד ל 9Fps (תשע!!) יכול להיות שמשחק אסטרטגיה דורש יותר מMW2 ??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ExploiT,

שאלה בכותרת מה יתן יותר ביצועים ויחזיק יותר זמן ? כי ל 7800 יש יותר צינורות עיבוד אני רוצה לשחק את כול המשחקים החדשים שיצאו תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by OvD,

טוב ראיתי כמה אתרים טובים הצליחו "להפוך" את הכרטיס ל66/66GT בקיצור היתפעלתי מהכרטיס ורציתי לנסות את מזלי =] אני מחפש אותו בגירסה טובה של חבר איכותית במחיר של 350-+ תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Roshos,

חברה הלך לי הכרטיס מסך וכרגע אני און בורד(כל הבאסה לי) ואין לי ימבה תקציב... אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח כמה שיותר טוב עם DVi על מנת שאני אוכל לחבר את המסך שלי אליו אני משחק מדי פעם ובעיקר גראפיקה דו מימדית תודה לכל מי שייעזור ROSHOS נ"ב AGP X8

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Roy.T,

מה ההבדל העיקרי בין השניים, ולמה הרבה יותר קשה למצוא בחנויות את ה280?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SilverHawk,

כדי להתקין כרטיס מסך חדש במערכת בה נמצא כרטיס מסך כבר . אני צריך לעשות את הדברים הבאים: Boot into safe mode Uninstall the existing drivers Boot as requested, but power down after the post Swap out the old video card with the new one Power on the PC אחר כך מתקינים את התוכנה והדריברים של הכרטיס החדש. האם שכחתי משהו או האם אני צריך לשנות את משהו? ומערכת ההפעלה של היא Win2k אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dan9,

אז ככה אני דיי מתלבט מטרת המחשב היא בעיקר משחקים עם VISTA 32 לשתי המפרטים אטני מתכון לעשות OC טוב!! לגבי הSLI אז לוח עם 650I לגבי הQ66 לוח עם P31\5 מה כדיי יותר חברים?? *ה88GT מגיעה כבר עם OC... *לדעתכם E2180 עם OC ל3GHZ גם יספיק למשחקים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idok,

יש לי בעיה... הרצתי טסט של התוכנה PCMARK2002 ובסוף כשנכנסתי לאתר שלהם וראיתי את המפרט שלי, היה כתוב שהAGP העכשווי שלי הוא X2 ואפשרי X8,X4... למה כתוב לי שהכרטיס רץ על X2 כשהוא אמור לרוץ על X8? ד"א את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלומלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3 450MHZ , על לוח אם Asus P3B-f עם 256MB SDRAM וכרטיס מסך Creative Riva TNT Ultra 32MB (ואו).הייתי רוצה לשדרג את ביצועי המחשב במשחקים, וחשבתי על קניית כרטיס גרפי חזק יותר. מה הייתם ממליצים לקחת, על מנת לשפר את הביצועים בצורה דרמטית, אך יחד עם זאת לשמור על תאימות מלאה, וכמובן להמנע מקניית כרטיס חזק מדי, שלא יעוכב על ידי המעבד ? המועמדים הם Geforce 2, Geforce2 MX.GeForce 3, Geforce 4MX , Geforce4 TI4200. אולי גם הרדאונים יעבדו. כמובן שהתקציב מוגבל, ואין לעבור את ה 1000 שקלים. אודה לתשובותיכם ממביני עניין בלבד. אני באמת מחפש תשובה לשאלה, ולא מעוניין לפתוח פה ת'רד של התנצחויות של איזה כרטיס הכי טוב בעולם. רק עצות שימושיות מנסיונכם האישי. תודה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

קירבתי למסך שלי בטעות מגנט ועכשיוו כל הצבעים התקלקלו. עשיתי לו DEGAUSS אבל זה כבר לא עוזר צבעים במקום אחד מסודרים ובשני מתקלקלים. מה אני יכול לעשות? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ה5850 מעניין אותי...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by innoVision,

מה ההבדל בין LCD ל TCO ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by n_aviv1,

זה בעצם אותו חיבור רק בצורה שונה נכון? כאילו זה כמו שיש USB A וUSB B ושיש מיקרו ומיני USB אבל הכול אותו חיבור? וDVI וHDMI שניהם כבלים שיכולים להעביר סאונד אבל לא תמיד מעבירים דרכם סאונד... צריך לשים את זה בסטיקי FAQ (אם זה נכון ולא כל מה שכתבתי פה זה בולשיט) שיהיה ברור לכולם ולא יצטרכו הסביר כל פעם מחדש... אם אני טועה תתקנו אותי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי את המסך mag996 PF כבר שנתיים, הוא שירת אותי מצויין ואף פעם לא עשה לי בעיות. אך בימים האחרונים אני חש שהוא לא כמו שהוא היה פעם. פתאום קצת קשה יותר לקרוא טקסט וצריך להתעמק יותר בקריאה וגם בעיקר שיש צבעים לבנים או שיש רזולוציוםת עם יחס לא כל כך "שווה" (1280X960) אני שם לב למעין גלים כאלה בקצוות המסך אשר נמשכים עד האמצע. הרחקתי כל מכשיר שמקרין אלקטרומגנטיות למסך עד כמה שאפשר והבעיה עדיין לא נפתרה. מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Shortboarder,

יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב... עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב. יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חיברתי שתי מסכים כמו שזרו לי בנושא הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113546.0 עכשיו יש לי בעיה קטנה: כשאני רוצה להפעיל משחק הוא לא נותן לי אפשרות בחירה ופותח את זה במסך הראשי. אני רוצה שזה יפתח לי את זה במסך השני אבל לא הצלחתי איך בגלל שאי אפשר לגרור חלון של משחק עוד שאלה, ניסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי דיון על זה אבל ראיתי שמישהו עשה עדכון ל BIOS של הכרטיס מסך. פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה... מאיפה אפשר למצא על זה פרטים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים