עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eitanuch,

שלום, יש לי שאלה פשוטה למדי: יש לי מחשב נייח עם מעבד i5, 8 gb ram. ידוע לי שהכרטיס מסך מובנה במעבדים מסוג זה. השאלה היא - האם התקנת כרטיס מסך תוריד מהעומס על המעבד וה-ram? בהנחה שאני מתקין כרטיס מסך עם ביצועים שעולים על אלה של המעבד.

2. יש לי את כרטיס המסך הזה 3 שנים, והוא לא מאכזב אותי גם למשחקים החדשים שיוצאים, כי אני מוריד את רובם ל-medium ואפילו פחות (אני לא חסיד גדול של גרפיקה, יותר חסיד של ביצועים משחקיות ותנועה/פיזיקה). שמתי לב שבמשחק QuakeLive בזמן האחרון יש לי נפילות ב-FPS, שפוגעים ממש ביכול שלי לכוון (אם זה היה FPS נמוך קבוע היה עדיף, אבל זה 100 ואז נופל ל-60 100 ואז 60 (זה לא 60 עגול, זה ממאה עד שישים)). צריך קצת עזרה בזה, ואם מישהו מבין בקונפיגורציה של Quake (איך לגרום למשחק להוריד את הגרפיקה למקסימום ביצועים וכו'), אז עוד יותר טוב. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יצרנית שלישית מצטרפת למועדון הספקיות של כרטיס ה-Radeon Fury החדש של AMD לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מצטרפת-לחגיגות-powercolor-משיקה-כרטיס-radeon-fury-משלה/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gamer-8,

רשום לי שזה 38-39 מעלות leadtek g-force 6600GT לא עשיתי שום אוברקלוק.. הטמפ הזו בסדר??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by toxigun,

הבטחתי כאן פרורום זה במספר דיונים שברגע שיתפרסמו הספציפיקציות להרחבות OpenGL של ה-NV30, אני אקרא אותן ואדווח על התרשמותי מהן. אז הנה זה בא: 1) בעניין ה-Pixel Shaders, שמתי לב שהם עברו למנגנון דומה לזה של ATI, וגם לשיטת מונחים דומה. אים כל כך הרבה שיפורים מבחינת פקודות חדשות יחסית לדורות הקודמים של שבבי NVIDIA, אבל התוכניות שאפשר לכתוב שם יכולות להיות הרבה יותר גדולות ויש לרשותן הרבה יותר משאבים. השיפור הבולט מבחינת הפקודות הוא האפשרות "לפסול" פיקסל, ולא לתת לו להצטייר - אפשרות שלא הייתה קיימת בשבבים מדור קודם. 2) חל שיפור עצום בהרחבה של ה-Vertex Shaders. המון פקודות חדשות שמקצרות תהליכים, יכולת ליצור לולאות ותנאים ודברים רבים אחרים. תוספות אלה אכן נותנות אפשרות ליצור אפק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mironm,

יש לי שאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב זה שבלינק או redeon 9700 pro וכמה כל אחד מהם עולים http://www.chaintech.dk/Products/VGA/agt60.htm

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רציתי לשאול: אני קונה מחשב חדש עם הכרטיס הזה והבנתי שיש לו מאוורר דפוק ורציתי לשאול אם אני צריך לקנות לו קרור? ואם כן איזה? אני לא הולך לעשות לו oc (מי צריך עם כרטיס כזה). תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by r1plet,

שלום, ברשותי GTX260 216SP של GAINWARD (גרסאת הBLISS עם הOC מהמפעל והקרור המשופר) קלוקים: 720 לליבה 1476 לשיידרים 1152 לזכרון ROCK SOLID אחרי שעות של בדיקות בOCCT, ATITOOL לארטיקפטים, FURMARK, קרייסיס, METRO 2033 ועוד. הOC נעשה לפני מספר חודשים והכול עבד יפה מאוד עד לפני כמה ימים, פרופיל המאוורר מחזיק את הכרטיס תמיד מתחת ל67 מע' אפילו במשחקים שמנצלים 100% GPU, כך שהחום שהתחיל לאחרונה הוא לא הפקטור כאן, מה גם שהכרטיס פעל מעולה כל הקיץ עד עכשיו. לפני יומיים פתאום התחלתי לראות דברים בסגנון הזה: http://jira.secondlife.com/secure/attachment/17676/artifacting.jpg רק באופן פחות דרסטי, בתדירות נדירה למדי ורק בזוויות מסוימות, ככה שברגע שאני מזיז את המצלמה וזז העניין נעלם…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם , יש לי משום מה בעיה עם המשחק RAGE שהתקנתי לא מזמן , ברגע שאני מגיע למוד של המשחק עצמו אחרי הסרטון של ההקדמה המשחק פשוט עובד לאט בצורה מגוכחת , כרטיס המסך שלי הוא Sapphire HD 6790 1GB והוא אמור לעבוד סבבה עם המשחק , התקנתי לא מזמן את הדריברים האחרונים וגם את ה directx לכן אני מתקשה להבין איפה הבעיה , המשחק עובד כל כך לאט שלוקח לו בתוך המשחק להעלות את התפריט של הsettings בערך חצי דקה , אני אשמח לעזרה תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הי, בתקציב של עד 500 שח מהו הכרטיס המומלץ ביותר למחשב משרדי (חזק) למטרת עבודה עם 2 מסכים, עריכת וידאו ומדי פעם סרטי FHD ? נוטה יותר לכיוון של ATI אבל אשמח לשמע כל המלצה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Night,

אני מחפש כרטיס מסך חדש .. יש לי מעבד E8400 ומסך 1920 על 1200 שמושים עיקריים: HD ומשחקים חריץ PCIE כמובן, כרגע אני עם 8600GT חשבתי על ה GTS250,מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מפרט: לוח אם - Intel Frostburg DG33FB מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) זכרונות - DIMM2: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM4: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך של ג'יגהבייט - GV-N430OC-1GL לאחר התקנת הכרטיס המעבד עובד על 70% - 100% על כל פעולה פשוטה כמו גלישה באינטרנט או כל דבר אחר. לפני כן עם כרטיס NVIDIA 220 וגם עם ה ONBOARD לא הייתה בעיה. פעם ראשונה שראיתי בעיה כזו זה ר כאשר הכנסתי זיכרון מסוג CEON 2GB CL5 ואז אני החלפתי את הזיכרון לזיכרון שתואם למה שקיים אצלי. יש רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by adamos,

אהלן לכולם! מותקנים לי במחשב שני כרטיסי R9 290 בדגמים שונים : 1) Sapphire Trixx R9 290 . 2) Sapphire R9-290 (Reference). עכשיו לבעיה.. לאחר שאני מתקין את הדרייבר המעודכן מאתר AMD שהוא 14.9 /14.9.1 /14.9.2 ולאחר מס' קטן של פעמים שבהם אני מכבה ומדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור בהעלאה של מערכת ההפעלה, כשהמסך נשאר דלוק, אך אין שום תצוגה.. ואיכשהו, כשאני מתקין את הדרייבר 14.4 (ישן), הבעיה לא מתרחשת... הדרכים שניסיתי לפתור את הבעיה עד כה הם : 1) לצרוב לשני כרטיסי המסך גרסת קושחה זהים (התאמתי את גרסת הרפרנס לגרסת ה-Trixx - אך לא ניסיתי הפוך) - לא עוזר. 2) ביטול ULPS דרך ה-REGEDIT לשני כרטיסי המסך - גם לא עזר. אני כרגע עובד עם Msi Afterburner, אם יש מישהו שמודע לבעיה של …

15. Started by יהושע מנחם,

אחי קנה מסך Dell S2817Q הבעיה שקצב הרענון ב4K מוגבל ל30HZ בלבד כרטיס המסך הוא 1080 יכול להיות שזה בגלל שהחיבור הואHDMI ולא DP?

16. התשובה של NVIDIA למעבדי ה-Kaby Lake-G המשותפים לאינטל ול-AMD עשויה להיות כרטיסי ביניים חדשים במסגרת מיזם ה-Max-Q המסקרן שלה לכתבה

17. אהלן חברי היקרים, הכרטיס מסך שלי GTX 460 הלך לעולמו ואני מחפש לקנות כרטיס חדש, ואם כבר כרטיס חדש אז שיהיה מספיק טוב להריץ את BF4 בצורה נורמלית+. יש לי מעבד I5 760, מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומומלץ שלא יגרום לי לצוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אחרי ש-NVIDIA קנתה את AGEIA, הכרטיס פיזיקה יובנה בתוך הכרטיסים החדשים של NVIDIA וישפר את איכויות המשחק. תחום הפיזיקה במשחקים ישאר בלעדי לכרטיסים של NVIDIA? לATI אין תשובה בעניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by verynoti,

אני רוצה לקנות כ. מסך חדש עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים האלו (בגלל הביקרות באתר וגם בגלל שהלוח אם שלי תומך CF) האם יש הבדל משמעותי בין השניים? והאם כדאי לי לקנות קיט של CF והאם הספק שלי יחזיק אותם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מתבלט בין שני כרטיסים: club3d 3850 oc 512mb ב-580 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm יהווה אופציה עתידית ל-crossfire בלוח אם asus p5kc http://www.skypc.co.il/pl_product~31102~10~0.htm או TwinTech 9600GT ב-682 ש"ח כפי שהומלץ בחום ע"י אחראי הפורום http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=96002&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אך כמובן הכרטיס הנ"ל לא מתאים ל-crossfire אודה לכם מאוד אם תענו לי, אני כבר רוצה לסיים את החיפוש המתיש שלי אחרי הכרטיס המתאים (תקציב 600-650 ש"ח)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eddy,

מישהו יודע ויכול לתת הערכת מחיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tzah1,

אני מעוניין לקנות התקן כזה אשר יציג על מסך הטלוזיה את מה שעל צג המחשב. אני אשמח לקבל המלצות וביקורות על התקנים מסוג זה. חוץ מבאתר של פלונטר לא מצאתי התקן כזה ויש שם רק תוצרת של חברה אחת, לכן אם מישהו מכיר עוד חברות ודגמים שקיימים בארץ אני אשמח לשמוע....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by OR007,

איך הביצועים והיכולות O/C שלו ?, הוא זול יחסית לTI 4600 האחרים... מה אתם אומרים עליו ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by prince amir,

מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים האם אתם ממליצים על מסך זה? יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW האם שווה ההשקעה מסך זה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Sma1,

אהלן, אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, הייתי מעוניין בהשוואה בין כרטיס מסך Radeon 9600pro לבין 9600non-pro לבין Radeon 9500 non-pro. מדובר פה על הוצאה של עד 1100 שקלים (כמובן שמבחינתי הכסף מהווה גורם חשוב מאוד ואעדיף להוציא את המינימום). בכל אופן, איזה מבין הכרטיסים הנ"ל יתנו לי תמורה מקסימלית לכספי? בתודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים