כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, למחשב הין בבית נדפק הכרטיס מסך והוא עושה רעשים טרקטור. מכיוון שלא כדי להשקיע במחשב ישן וגם בגלל שהמחשב החדש ממש מעולה ברצוני לקנות כרטיס מסך פשוט במקומו. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128DE.htm שמתי את עיני על הררטיס הנ"ל. רציתי לברר האם זה בסדר שהכרטיס בא ללא מאוורר ובמידה ולא האם יש צורך להוסיף מאורר או שאפשר להסתדר בלי??? יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתוך סקרנות, מה הוא הכרטיס המודרני ששווה בערך לכוחו של הATI HD4870x2 העתיק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3 450MHZ , על לוח אם Asus P3B-f עם 256MB SDRAM וכרטיס מסך Creative Riva TNT Ultra 32MB (ואו).הייתי רוצה לשדרג את ביצועי המחשב במשחקים, וחשבתי על קניית כרטיס גרפי חזק יותר. מה הייתם ממליצים לקחת, על מנת לשפר את הביצועים בצורה דרמטית, אך יחד עם זאת לשמור על תאימות מלאה, וכמובן להמנע מקניית כרטיס חזק מדי, שלא יעוכב על ידי המעבד ? המועמדים הם Geforce 2, Geforce2 MX.GeForce 3, Geforce 4MX , Geforce4 TI4200. אולי גם הרדאונים יעבדו. כמובן שהתקציב מוגבל, ואין לעבור את ה 1000 שקלים. אודה לתשובותיכם ממביני עניין בלבד. אני באמת מחפש תשובה לשאלה, ולא מעוניין לפתוח פה ת'רד של התנצחויות של איזה כרטיס הכי טוב בעולם. רק עצות שימושיות מנסיונכם האישי. תודה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קירבתי למסך שלי בטעות מגנט ועכשיוו כל הצבעים התקלקלו. עשיתי לו DEGAUSS אבל זה כבר לא עוזר צבעים במקום אחד מסודרים ובשני מתקלקלים. מה אני יכול לעשות? תודה. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס 8800GT מ3 אלה עדיף? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1045 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=28604 או משהו אחר?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכי כדאי מבחינת יחס עלות תועלת: 8800GT 512MB ZOTAC 1400 ש"ח HD 3850 512MB SAPPHIRE 1050 ש"ח HD 3870 512MB SAPPHIRE 1300 ש"ח הם יעבדו טוב על לוח 945?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ולא מצאתי תשובה חבר שלי קנה כרטיס מסך 430 והוא אמר לי שזה תלת מימד ועלה לו 850+- השאלה שלי מה זה הכרטיס מסך הזה והם זה שווה להשקיע על זה 850+- ולמה לא עדיף נגיד 460 ב650 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס מסך geforce4 ti4200 128ddr של powercolor עכשיו השאלה שלי היא האם עשיתי טעות בקנייה זאת? האם כרטיס זה יספק אותי להרבה זמן? כי ראיתי שיוצאים המון כרטיסים חדשים כגון fx שאומרים שדום החדש עובד טוב רק בו אז חשבתי לעצמי האם עשיתי טעות וילמתי סתם על דבר שלא יספק אותי להרבה זמן הנה עיזרו לי הכרטיס עדין לא קיבלתי זה עוד בהזמנה האם לבטל הזמנה זאת ולקנות משהו אחר? והאמת שאין לי כל כך הרבה כסף אני מוגבל ל 900 שקלים! אז האם זה בסדר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ אותו על הגדרות גרפיות גבוהות אז משהו ניסה להפעיל את הדמו על 7600gt אגב מי שיודע גם על nfs Carbon' איך הוא עובד עם הכרטיס מסך הזה? אני מבקש בלי השערות רק מי שניסה להפעיל את המשחקים האלה עם הכרטיס הזה שיענה לי אני מדבר על רזולציה של המסך שלי 1284 1024
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב מדיה סנטר לוח אם של ASUS מדגם M4A78-VM. הלוח תומך בcross fire ויש עליו גם כרטיס מסך מובנה. הכרטיס מסך הראשי שיש לי במדיה סנטר הוא HD4850 ורציתי לבצע cross fire בין ה4850 לכרטיס המובנה בלוח אם אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס מסך המובנה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר טוב כי כרגע שלי ממש גרוע(7300GS),הכרטיס יהיה למשחקים יחסית קלים. התקציב שלי הוא עוד 500 שקל. הנה המפרט שלי: לוח אם:V2MSI INTEL 945GCM5-F 7.1 מעבד:E4300 2 גיגה ראם תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 970 הוא צריך אחד של שמונה אני רוצה לקנות עוד אחד כזה ואני לא יודע אם הספק שלי יהיה מספיק חזק להחזיק אותם? יש לי 650w ובדקתי יש לי בדיוק 2x8 פינים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וואסאפ? מצאתי איזה מסך יד שנייה IBM P200 ב500 שקל, 20 אינץ', ורציתי לדעת אם הוא איכותי ומשתלם. תודה מראש. Features: 20" Trinitron Screen (19.1 Viewable) .31 mm dot pitch H Frequency : 29-90 Khz V Frequency : 50-120 Hz HD-15 Input Connector Maximum Resolution PC: 1600x1200, 75 Hz Digital controls BR, CT, HS, VS, HZ, VE, CV, PN, TI, CL, DG Height : 18.7 Width : 18.7 Depth : 19.9 EPA "EnergyStar" VESA DPMS compliant
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין כבר ביום ראשון הזה להזמין כרטיס , אני צריך כמה שמבינים עם ניסיון,בשבוע האחרון חרשתי על האינטרנט חיפשתי השוותי ובקיצור השתגעתי, לא מצאתי משהו טוב מה שתציעו לי פה אני אהיה סגור על זה מאה אחוז וזהו אני ילך על זה כבר נ.ב החיבור- agp מה יש לכם להציע בשבילי?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי עזרה בקניית הכרטיס מסך החדש שלי.. התקציב שלי הוא כ800 ש"ח ורציתי כרטיס שיחזיק הרבה זמן ויהיה ניתן לעשות OC בצורה טובה איתו. יש לי AMD 2000 על לוח של ASUS AGP עד כפולה של 8 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדברים על הכרטיס הזה לא מעט זמן אבל הוא עוד לא הגיע. לפי שמועות מבוססות הוא יגיע לקראת סוף מאי. ה-9600GSO החדש של אנוידיה שיצא השבוע אמור להתחרות בו. מה אתה אומרים על ה-3830? יש לכם מידע חדש שנתקלתם בו? שמעתם מתי הוא מושק? פה זה המקום לדבר עליו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי אנשים שלוקחים שני מסכים על אותו מחשב וזה מציג להם דברים שונים על כל מסך , לדוגמא מסך אחד לפורומים , מסן וכו' והשני למשחקים או משהו.. השאלה איך אני עושה את זה? הכרטיס הוא 4870 ד"א
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את ה-faq וביקורות מהלינקים שצינו שם .. תקנו אותי אם אני טועה כרטיסים עם הציפ של פיליפס הרבה יותר טוב מהציפ של קונקסנט?? איזה כרטיסים מומלצים ?איזה כרטיסים מומלצים ?עדיף איכות ? thanks krembo
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס GeForce GTX460 768MB GDDR5 ואני לא יודע אם לקחת TwinTech או LeadTek שניהם עולים 838 שניהם אותם נתונים פחות או יותר: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=565&check=f http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=295 הכרטיס ייעבור OC מה לדעתכם עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי HD בלי בעיות וגם למשחקים שכרגע מה שמעניין אותו זה GTA4. המחשב הוא מדיה סנטר שמחובר ל- LCD 47 אינצ' FHD. יש לו מעבד E7200 ו- 4GB זיכרון. התקציב שלו הוא 1000 ש"ח ואני אשמח להמלצות ו/או הערות שונות אם משהו לא מתאים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר חזק למשחקים של היום.ואם ה 3870X2 חזק יותר הוא גם חזק מה4870? למה הכרטיס הזה משתווה? פשוט ראיתי אותו ממש יקר איזה 1500 שקל.זה באמת שווה את זה? או שזה כרטיס כמו 8800ULTRA?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מתלבט אם לרכוש סידרה חדשה 40X על פני 30X לא למשחקים! יצירת תוכן / אנימציה וכו... היתרון שיש ל 3090 הוא 24 גיגה זכרון... יש כאן מישהו שעשה השוואה או יש לו את אחד הכרטיסים? מנסה לתפוס רשמים ולהחליט על מה אני הולך....:)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מוכן להשקיע את הסכום הנ"ל לכרטיס המשתלם ביותר לסכום... (גם אם זה כרטיס זול יותר עם אמצעי קירור או כל וריאציה אחרת של הסכום הנקוב) ממתין להמלצות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כבר 5 שנים שיש לי שני 260 GTX שסחטתי מהם את המיץ עד הפריים האחרון. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובכלל להחליף את כל המחשב. נשאלת השאלה, בהנחה שאני לא כזה לחוץ, יש למה לחכות למרץ ש-NVIDIA תוציא את הסדרה הבאה או שאפשר לקנות כבר עכשיו? תודה, X
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-