עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק). אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת. יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  2. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW עם מפרט כזה אני יכול להריץ fullhd 1080p? ועם מפרט כזה ומסך 22-24 אני יכול גם המטרה זה צפיית סרטים

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  3. אני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר סרט ממצלמת וידיאו למחשב יש לי כרטיס מסך R9600XT ויש לי מאחורה רק חיבור S-VIDEO יש לי לוח אם ASUS P4P800 ויש לי חיבור צהוב בלוח אז אני יכול להעביר את הסרט?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  4. אני יכול לעבוד עם שני מסכים אבל לא עם רזולוציה זהה? אם אני יחבר עוד מסך, אני יכול לשים אליו רזולוציה אחרת?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by DOR_2911,

אם יש כזו אפשרות אז איך? ופעם היה לי בדרייבר של הכ.מסך אפשרות שמסמנים 3D וזה עושה אובר קלוק לבד, מישהו מכיר?? יודע איפה למצוא את זה??

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. המסך שלי לא הכי חדש בעולם אבל הוא אמור להראות את זה כי אני זוכר שהוא היה בסדר .. ממה יכולה להיות הבעיה כאילו אני רואה הכל פעמים צל כזה . למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by ORANGEJUICED,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17' עם זמן תגובה של מינימום 16MS ועדיף גם 12 התקציב הוא בין 3000-3500 אין אפשרות לחרוג מעל! עדיפות של VIEWSONIC SAMSUNG SONY אני צריך שהמסך ישמש לי למשחקים עם כמובן DVI חובה! תגובות מהירות יתברכו תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קראתי את ה FAQ ורק עוד יותר השתגעתי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך ומאיפה להוריד יש לי את הכרטיס של ג'יגה בייט אם זה עוזר אני כבר לא יודע מה להוריד :s05: נ.ב יש איזה OC או אופטימיזציה של BIOS לכרטיס זה?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. שלום חברים אני כבר כל כך מבולבל!!!! יש כל כך הרבה סוגים מאותו הכרטיס.. אני כבר לא יודע כלום! אני רוכש את המחשב הזה בעיקר עבור משחקים!... אני רוכש את המחשב הבא: המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤394 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום.. יש לי "בעיית חם" (אני כמעט בטוח) בכרטיס מסך שלי.. אני משחק CS1.6 והכרטיס שלי מריץ אותו בקלות על 100 FPS קבוע.. אבל לפעמים אני נכנס לסרבר ופתאום הFPS מוגדר אצלו על 60 והוא לא יכול לעבור אותו... אני יוצא מהמשחק חוזר והופה ה100 FPS חזר... זה קורה לי כמעט הכל סרבר שאני משחק.. וזה לא בעיית דריברים או משהו כזה כי הכל מעודכן וגם ניסיתי להחליף דרייברים... הכרטיס שלי במאמץ מגיע ל80... אבל זה אמור להיות ככה זה לא משהו חריג... הבעיה.. אני משער גם "הורסת" לי גם במשחקים אחרים שאני לא שם לב... ממה יכולה להיות הבעיה אם לא מהאטת הכרטיס ע"י חום?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. אם יש חנויות מומלצות לרכוש מהם? אני גר מירושלים אז אם יש בירושלים זה עדיף... חשוב שמאחורי האחריות יהיה מישהו שאפשר לסמוך עליו, לא כמו ששמעתי על אייבורי ו-KSP (לא יודע אם השתנה משהו מלפני כמה שנים) מאיזה חברה שמייצרת את הכרטיס כדאי לקנות? האם את הדגם עם ה-OC? האם ההבדל בין 2G ל-4G זיכרון, משמעותי לביצועים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  13. מחפש כרטיס מסך כי כבר יצאתי מטורף מהמבחר שיש, אני יכול להשקיע בסביבות ה 1000 ש"ח אך אני חוזר ושואל את עצמי האם כדאי להשקיע סכום כזה עבור כרטיס מסך או ניתן להשקיע במשהו קצת פחות יקר ועדיין להנות מחויית המשחק? אני לא גיימר אבל בפעמים שאני משחק אני רוצה להנות ממשחק חלק ורזולוציה יפה,כמו כן אני חושב גם קצת קדימה ובמידה ובשנה, שנה וחצי הבאות ארצה להחליפו ארצה לקנות כרטיס שאוכל למכורו בלי בעיות מיוחדות. כמובן שהכרטיס אמור לתמוך ב DX10 ו להיות PCI-E

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  14. אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. יש לי בסביבות ה1000 שקל ואני לא יודע עם לקחת radeon 9600xt או geforce fx5600 אם יש עוד הצעות....

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  16. כל מה שאני מקבל זה בקר vga אני חייב דרייבר אני רואה ממש גרוע במסך תודה מראש רן

17. Started by DDB,

אני לא יודע איזה מסך לקנות 17" לפני חודש עשיתי מפרט ויש לי את המפרט(שאני קונה ביום שני) והכול אבל רק מסך אני חודש מחפש מסך טוב פעם אומרים את המסך של MAG פעם של LG F700P פעם 17" Viewsonic P70F Flat Monitor ועוד כמה מסכים אני לא יודע מה לקנות :'( איזה מסך הכי טוב? יש איזה אתר של השואות מסכים? אני יותר רוצה לבדוק LG F700P VS VIESONIC P70F מה יותר טוב ולמה?

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  18. כשאני ניכנס למשחקים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON אחרי איזה כמה דקות כל המסך שלי ניהיה ריבועים.. עכשיו אני לא יודע אם זה המחשק או שהכרטיס מסך שלי מתחמם..?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by nir987,

הדמו החדש של PES2010 לא רץ אצלי הכי חלק..וכרטיס מסך שעלה לי 800 שקל ציפיתי שמשחקים כאלה יריץ תמיד..מה גם שזה יותר חזק מהדרישות המומולצות.. וגם GTA רץ אצלי על 30 FPS... יש מצב שהמעבד שלי גורם לפחות ביצועים?(יש לי 6300 דול קור)..שווה לי לעשות אובר קלוק אולי?

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by oran87,

??? אני מתלבת בין SUMA GEFORCE 4 TI 4400 128MB DVI או ה Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אנשים בבקשה תעזרו לי אני פשוט לא יכול יותר, אני עוד מעט תופס כיסא וזורק אותו על המחשב, ולוקח את המסך ועושה לו נפילה חופשית בקומה 7! הTVOUT שלי, שלאחר מאמצים רבים אולי (אם אתם זוכרים פתחתי על זה שהTO שלי היה בשחור לבן איזה שלושה ת'רדים) החלפתי כבלים מצבים תוכנות הכל בסוף שנאי הייתה הבעיה, קיצר שזה מאחוריי עכשיו הTO פשוט עובד מתי שבא לו!!!!!!!! אני עומד להשתגע ולפעמים הוא לא עובד בכלל אפילו אחרי כמה ריסטרטים! מה יכולה להיות הבעיה, דריברים הכי עדכניים R9000 SAPPHIRE בבקשה תעזרו לי, אין לי הסבר לבעיה הזו! :s07: :s07: :s07:

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  22. אני לא יכול לשים כתוביות כשאני מסתכל בטלוויזיה רק אני נכנס לסרט ישירות זה נפתח למסך שלם ואין כתוביות מה עושים

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  23. http://theinquirer.net/default.aspx?article=39829

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. 8800GTS G92 512 ב1790 שקל שלוש שנים אחריות !!!!!!!!! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  25. אורח voodooman

http://www.techreport.com/onearticle.x/7258 או לחות ככה מעריכים

• 14 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.