עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DOR_2911,

אם יש כזו אפשרות אז איך? ופעם היה לי בדרייבר של הכ.מסך אפשרות שמסמנים 3D וזה עושה אובר קלוק לבד, מישהו מכיר?? יודע איפה למצוא את זה??

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  2. המסך שלי לא הכי חדש בעולם אבל הוא אמור להראות את זה כי אני זוכר שהוא היה בסדר .. ממה יכולה להיות הבעיה כאילו אני רואה הכל פעמים צל כזה . למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by ORANGEJUICED,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17' עם זמן תגובה של מינימום 16MS ועדיף גם 12 התקציב הוא בין 3000-3500 אין אפשרות לחרוג מעל! עדיפות של VIEWSONIC SAMSUNG SONY אני צריך שהמסך ישמש לי למשחקים עם כמובן DVI חובה! תגובות מהירות יתברכו תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קראתי את ה FAQ ורק עוד יותר השתגעתי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך ומאיפה להוריד יש לי את הכרטיס של ג'יגה בייט אם זה עוזר אני כבר לא יודע מה להוריד :s05: נ.ב יש איזה OC או אופטימיזציה של BIOS לכרטיס זה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. שלום חברים אני כבר כל כך מבולבל!!!! יש כל כך הרבה סוגים מאותו הכרטיס.. אני כבר לא יודע כלום! אני רוכש את המחשב הזה בעיקר עבור משחקים!... אני רוכש את המחשב הבא: המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤394 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER …

6. שלום.. יש לי "בעיית חם" (אני כמעט בטוח) בכרטיס מסך שלי.. אני משחק CS1.6 והכרטיס שלי מריץ אותו בקלות על 100 FPS קבוע.. אבל לפעמים אני נכנס לסרבר ופתאום הFPS מוגדר אצלו על 60 והוא לא יכול לעבור אותו... אני יוצא מהמשחק חוזר והופה ה100 FPS חזר... זה קורה לי כמעט הכל סרבר שאני משחק.. וזה לא בעיית דריברים או משהו כזה כי הכל מעודכן וגם ניסיתי להחליף דרייברים... הכרטיס שלי במאמץ מגיע ל80... אבל זה אמור להיות ככה זה לא משהו חריג... הבעיה.. אני משער גם "הורסת" לי גם במשחקים אחרים שאני לא שם לב... ממה יכולה להיות הבעיה אם לא מהאטת הכרטיס ע"י חום?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  7. אם יש חנויות מומלצות לרכוש מהם? אני גר מירושלים אז אם יש בירושלים זה עדיף... חשוב שמאחורי האחריות יהיה מישהו שאפשר לסמוך עליו, לא כמו ששמעתי על אייבורי ו-KSP (לא יודע אם השתנה משהו מלפני כמה שנים) מאיזה חברה שמייצרת את הכרטיס כדאי לקנות? האם את הדגם עם ה-OC? האם ההבדל בין 2G ל-4G זיכרון, משמעותי לביצועים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  9. מחפש כרטיס מסך כי כבר יצאתי מטורף מהמבחר שיש, אני יכול להשקיע בסביבות ה 1000 ש"ח אך אני חוזר ושואל את עצמי האם כדאי להשקיע סכום כזה עבור כרטיס מסך או ניתן להשקיע במשהו קצת פחות יקר ועדיין להנות מחויית המשחק? אני לא גיימר אבל בפעמים שאני משחק אני רוצה להנות ממשחק חלק ורזולוציה יפה,כמו כן אני חושב גם קצת קדימה ובמידה ובשנה, שנה וחצי הבאות ארצה להחליפו ארצה לקנות כרטיס שאוכל למכורו בלי בעיות מיוחדות. כמובן שהכרטיס אמור לתמוך ב DX10 ו להיות PCI-E

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  10. אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. יש לי בסביבות ה1000 שקל ואני לא יודע עם לקחת radeon 9600xt או geforce fx5600 אם יש עוד הצעות....

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. כל מה שאני מקבל זה בקר vga אני חייב דרייבר אני רואה ממש גרוע במסך תודה מראש רן

13. Started by DDB,

אני לא יודע איזה מסך לקנות 17" לפני חודש עשיתי מפרט ויש לי את המפרט(שאני קונה ביום שני) והכול אבל רק מסך אני חודש מחפש מסך טוב פעם אומרים את המסך של MAG פעם של LG F700P פעם 17" Viewsonic P70F Flat Monitor ועוד כמה מסכים אני לא יודע מה לקנות :'( איזה מסך הכי טוב? יש איזה אתר של השואות מסכים? אני יותר רוצה לבדוק LG F700P VS VIESONIC P70F מה יותר טוב ולמה?

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  14. כשאני ניכנס למשחקים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON אחרי איזה כמה דקות כל המסך שלי ניהיה ריבועים.. עכשיו אני לא יודע אם זה המחשק או שהכרטיס מסך שלי מתחמם..?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by nir987,

הדמו החדש של PES2010 לא רץ אצלי הכי חלק..וכרטיס מסך שעלה לי 800 שקל ציפיתי שמשחקים כאלה יריץ תמיד..מה גם שזה יותר חזק מהדרישות המומולצות.. וגם GTA רץ אצלי על 30 FPS... יש מצב שהמעבד שלי גורם לפחות ביצועים?(יש לי 6300 דול קור)..שווה לי לעשות אובר קלוק אולי?

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by oran87,

??? אני מתלבת בין SUMA GEFORCE 4 TI 4400 128MB DVI או ה Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אנשים בבקשה תעזרו לי אני פשוט לא יכול יותר, אני עוד מעט תופס כיסא וזורק אותו על המחשב, ולוקח את המסך ועושה לו נפילה חופשית בקומה 7! הTVOUT שלי, שלאחר מאמצים רבים אולי (אם אתם זוכרים פתחתי על זה שהTO שלי היה בשחור לבן איזה שלושה ת'רדים) החלפתי כבלים מצבים תוכנות הכל בסוף שנאי הייתה הבעיה, קיצר שזה מאחוריי עכשיו הTO פשוט עובד מתי שבא לו!!!!!!!! אני עומד להשתגע ולפעמים הוא לא עובד בכלל אפילו אחרי כמה ריסטרטים! מה יכולה להיות הבעיה, דריברים הכי עדכניים R9000 SAPPHIRE בבקשה תעזרו לי, אין לי הסבר לבעיה הזו! :s07: :s07: :s07:

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  18. אני לא יכול לשים כתוביות כשאני מסתכל בטלוויזיה רק אני נכנס לסרט ישירות זה נפתח למסך שלם ואין כתוביות מה עושים

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  19. http://theinquirer.net/default.aspx?article=39829

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  20. 8800GTS G92 512 ב1790 שקל שלוש שנים אחריות !!!!!!!!! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  21. אורח voodooman

http://www.techreport.com/onearticle.x/7258 או לחות ככה מעריכים

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  22. לא יודע איך פשוט הפעלתי את הסריקה של ה all in wonder ופתאום אני רואה סינמה אחד שתיים שלוש! אומנם יש לי ממירים בבית אבל לא בחדר שלי... איזה כיף יש לי עכשיו שתי טלויזיות בחדר חחח אחת של המחשב ואחת שעל הקיר

23. Started by אריק פרלס,

כמו שראיתם בכותרת - אני לא מבין. לנוידיה אמור להיות אנשי מכירות, שיודעים לנהל נכון מלאים וכו' . לנוידיה אמור להיות עובדים שייצרו כרטיסי מסך בקצב. ואם אין מספיק מלאי אז לשלם להם יותר כדי שייצרו - כי אנוידיה מפסידה כסף. לנוידיה אמור להיות אנשים שיתנו לנו יעד מתי נוכל ''לחבוק'' RTX 30XX משלנו. ועוד כל מיני דברים שלנוידיה אמור להיות, וברור שיש. ומשום נראה שאין. אני יודע שאומרים שבגלל הקורונה יש יותר ביקוש לכרטיסים בגלל הרבה משועממים. ושגוגל אמרה שחיפשו את הRTX 3080 הרבה יותר מה 2080 (שאגב זה הגיוני כי יש הרבה אנשים שכל כמה שניות מחפשים כדי לנסות למצוא מקום לקנות ואם היה אפשרות לקנות - סמכו עלי - הם לא היו כותבים שוב RT) ומה גם שלפי אתרים שעוקבים אחרי…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. אני לא פרסמתי הודעות רצופות כדי להקפיץ פשוט היו דברים נוספים ששכחתי להוסיף. אבל להבא אעשה את זה בהודעה אחת אם זו הבעיה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by d-undertaker,

Hyundai Q17+ TFT Monitor איך המסך? המלצות וכל מה שיש עליו..

• 1 תגובה
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים