עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאור הבדיקות שערכתי אני חושב שהעי טוב לרכוש את ה 9600xt 128 במחיר הזה. אבל אני לא יודע איך היציאת tv שלו. אני אוהב משחקים אבל אני לא גיימר כבר. ואני מעוניין להריץ משחקים חדשים אבל אני לא בטירוף של ההגדרות הכי גבוהות. האם הכרטיס מסך הזה יענה על הצרכים שלי? ו

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by OPQ,

רציתי לדעת מה יותר חזק והם הבדל בינהם שווה שאני יוסיף עוד כסף? תודה (דרך אגב AGP X8 )

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by jeyjey,

החברות: 1. ג'יגהבייט 2. אלבטרון 3. אלסה הנציג שירות של פנדה אמר שהאלסה יותר טוב מהאלבטרון לא שאלתי אותו על הג'יגהבייט כי אין להם אותו בחנות אז מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  4. אז ככה יש לי כרגע GF9600GT 512MB והוא מספק ביצועים טובים, אבל לא מספקים בשבילי לכן אני רוצה לעבור למשהו חזק יותר וכן גם השאלה מה יותר מישתלם לי לעשות 1- להחליף תכרטיס שלי + תוספת תשלום לGF9800GTX+ שיתן לי בטוח תביצועים שאני מחפש 2-להחליף תכרטיס שלי + תוספת כסף למען HD4670 במערך CF שיתנו לי ביצועים דיי קרובים לGTX או אפילו גבוהים יותר אז מה אתם אומרים ? הקטע שליקנות עוד GF9600GT לא אפשר בשבילי ביגללל שיש לי GA-EPP45-DS3 אז אני יכול או מערך של HD4670 או GF9800GTX+ אחד מי השניים ולא צריך להכליל כאן תHD4850 כי אני לא רוצה אותו. מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by ztakram,

שלום יש לי מחשב חזק, אך עם כרטיס מסך מובנה סטנדרטי Intel GMA 3100. המחשב משמש אותי לאינטרנט ולעריכת אודיו. השבוע קניתי מסך חדש (P2350) ונתקלתי בשתי בעיות: 1. בהגדרות התצוגה של המחשב אין לי אפשרות להגדיר את התצוגה ל- 1080\1920 2. אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של המסך - אני מקבל הודעה שיש להתקין תחילה את התקן הוידאו. האם זה בגלל הכרטיס המובנה? איזה כרטיס מומלץ היום לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  6. שיהיה כרטיס לתווך ארוך

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  7. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. קראתי, שממליצים להרצת Crysis להשתמש כבר בכרטיס GeForce 8800 GTS/640. http://www.joystiq.com/2007/10/09/crysis-pc-requirements-a-new-pc/ האם כדאי לרכוש אותו ולא את GeForce 8800 GTS/320, במיוחד שאני מכוון לטווח הארוך? תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. ומדוע לעזאזל עדיין אין את הרגילים בארץ?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by shloosh,

אני צריך למצוא תכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג חדש עד 600 ש"ח. נראה לי ש-TI4200 128MB 8x שעולה 499 חזק לעומת מתחריו החדשים אבל הוא יותר ישן גם יותר... אז אם למישהו יש הצעות? תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  10. שפרה צבר (סתם) מה הכרטיס המומלץ בשבילי, כרגע יש לי 7800GT אני חושב לשדרג אותו בסביבות 1000 שקל אפשרי בהחלט יותר אם זה ממש כדאי תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yirmio,

שלום לכולם! יש לי מסך AOC lm729 עם חיבור DVI כרטיס מסך MSI GeForce FX5200 אני מחבר את המסך לחיבור DVI, מנסה להפעיל אותו דרך ההגדרות של הכרטיס מסך ולא מצליח. אני לא מקבל את יציאת ה DVI ברשימת התצוגות הזמינות, ב nView display mode. האם חייבים לנתק את החיבור הרגיל או שאפשר ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית? אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. האם GF2 TI (מכל חברה) יתאים לחיבור AGP*2 ? ואם כן עד כמה תהיה ירידה במהירות ... ? שוב, המחשב שלי P3-450 128MB לוח SPACEWALKER BX של אינטל וRIVA TNT2 32MB

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ynofear,

ASUS Extreme N7800GT/2DHTV או Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E הם אותו המחיר ויש להם בערך אותם הפונקציות אבל השאלה שלי היא : א. מבחינת חברה מי יותר אמינה ויותר טובה? ב. האם יש הבדל בין הכרטיסים או שאני טועה...?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by Xenasis,

אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by PolishMan,

שלום לכולם, זקוק להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח (עבור מחשב חדש מבוסס I5). התלבטות בין: ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI (כולם בתקציב במקום ממנו אני קונה). האם כדאי ללכת על כרטיסי NVIDIA ברף הכרטיסים הללו? אם כן, אילו דגמים?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  16. מהם ההבדלים בין שני הדגמים??? האם בדגם הVIVO של הVP אפשר גם לחבר חוט כבל אנטנה של טלוויזיה??? האם זאתי גירסה מומהרת?? האם 6600GT עדיין משתלם לקנות והוא כרטיס טוב?? שווה להשקיע עוד 150 שקל (בלי קשר למרות שהם אותו מחיר כמעט) בגירסה של הVP עם הVIVO והקרור המאסיבי הזה ב מקום הגירסה עם הקרור הרגיל.. יש הבדל משמעותי בביצועים ובכלל בין שני הדגמים??? תודה מראש נשמות ???

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. Started by erandb1,

1.אז ככה מצב ההמתנה של המחשב שלי לא פועל יותר .ורציתי לדעת מה יותר כדאי.האם לשים את המחשב על שומר מסך או לכבות את המסך עם הכפתור.בוא נגיד לזמנים של חצי שעה ,שעה ,ו3 שעות.מה עדיף לדעתכם ? 2.האם יש נזק למסך אם אני מכבה אותו ומדליק אותו אחרי חצי שעה ? כמה פעמים ביום או שעדיף לחצי שעה להפעיל שומר מסך ? 3.האם במסכים כיום בכלל שווה להפעיל שומר מסך ? תודה רבה למשיבים !

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by athi,

שאני משחק בcrysis גם שאני שם הגדרות נמוכות ואני על 100FPS שאני מזיז את העכבר מצד לצד יש תקיעות כאלו, ממה זה יכול להיות? אולי ביגלל שיש לי ספק חלש בישביל המחשב?

20. Started by ztoder,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זכרון לאחרונה קניתי את הכרטיס הנל והביצעוים שלו על הפנים Doom 3 מקרטע גם לאחר שהורדתי דריבר מה לעשות ??? ??? אני גם לא יכול לכוון את הרצים של המסך שלי ל 85

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. Started by UltraManII,

מי יותר טוב? X800GTO Ultimate או X1600XT,כי שניהם עולים אותו הדבר? אני מדבר על סטוק.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו(7300) על מנת שיוכל להריץ משחקים באיכות סבירה וכן את משחקי PES השונים באיכות גבוהה. בהתחלה הסתכלתי כאן בפורום וראיתי המלצות בעיקר על הHD 4670... אך שוטטות נוספות באתרים של חנויות שונות(כגון KSP) וכן במנועי השוואת מחירים(כגון ZAP) גילתה לי כי כרטיס המסך שלי - שעונה בדיוק על מה שחברי רוצה ועוד קצת, עולה בערך 250 - 300 ש"ח!(http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578639). האם זה הגיוני שה8600GT כ"כ זול? האם במחיר הזה, הוא כדאי? אם לא - למה? וכמו כן - אז איזה כרטיס (PCI-E כמובן) כן כדאי בטווח מחירים המצומצם הזה?(כל שקל חשוב, אז דין 300 ש"ח לא כדין 400 ש"ח). תודה מראש לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  24. ברצוני לרכוש כרטיס מסך והנני מעוניין לדעת אלו כרטיסי מסך המוצעים כיום תומכים בdX10?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני משתמש בRIVA TUNER לשליטה על המהירות של המאורר לכרטיס מסך עכשיו.. עכשיו התקנתי את הדרייבר 180.42 ואי אפשר לשלוט על המהירות ב180.43 סידרו את הבעייה הזאת? ועם לא יש דרך אחרת תוכנה אחרת שבעזרת אפשר כן יהיה לשלוט על המהירות שלו?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.