כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות 4770 אבל בסקייפיסי אין איפה באזור רשון נס ציונה רחובות אפשר למצוא כזה?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
האם יש בארץ חנות שמוכרת את הכרטיס הזה שהביקורות בGURU-3D פשוט משבחת אותו http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/ אבל חוץ מKSP!!! חפרתי בגוגל ולא מצאתי אף חנות ואפילו בזאפ אין אף כרטיס של GALAXY ....למה?!?!?!?
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בוקר טוב. מישהו יודע איפה בארץ אני יכול לקנות גשר SLI ארוך? (כמו זה: http://www.ebay.com/itm/12cm-NVIDIA-Flexible-Long-SLI-Bridge-Connector-Cable-/180715405747?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a137a41b3#ht_1679wt_1396 )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בסופר פארם 5090 ב 20,000₪ ואני רוצה להפסיד עליו 3000₪, איפה אני יכול למכור אותו בפורום ב ₪17,000? חדש באריזה לא פתחתי בכלל
-
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
- 3 followers
-
-
הכרטיס מסך שלי הולך ומתפגר ואני רוצה ליהיות מוכן לקנות אחד חדש במקרה של וודאות שהוא הלך. אני כבר סגור לגמרי על 4770, לא אכפת לי כמעט דגם, רק שלא יהיה פסיבי. ולא, אני לא רוצה להוסיף 100 שקל ולקנות 4850.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
דרייבר: 97.92_forceware_winxp_english_whql חיפשתי בכל ה Control Panel, לא מוצא איפה ה VSYNC, אני חייב לבטל אותו
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
^^^^^^ הם נדפקו לגמרי? אני ציפיתי לזה ב"כליון עיניים", ממש התאכזבתי לראות שהם לא הצהירו משהו, אפילו לא פרט קטן, בקשר לשחרור גרסת הכרטיסים האלו יש תאריכים או מידע כלשהו לגבי הכרטיסים שאני מחכה להם (ואני מניח שעוד רבים בעלי חיבור ותיק כזה שואלים את עצמם את אותה השאלה) ? תודה ולילה טוב, swg
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור לחבר לפתוח 6950 ל-6970. קראתי את המדריך וראיתי שצריך לקראת הסוף לשים את מד ה-PowerTune על +20%. אני מחפש את זה אצלי בדייבר (יש לי HD 6870 ו-12.1a Preview Driver) ואני לא מוצא שום דבר שקשור ל-"POWER" ב-OVERDRIVE. בחיפוש כתבתי POWER וזה לא מצא כלום. זה נורא מוזר לי כי אני זוכר שעם דרייברים קודמים הייתי יכול לבחור מתי המחשב יעבור למצב שינה ומתי המסך נכבה, מה טווח התדרים של המעבד וכו', עכשיו אני לא רואה את האפשרויות האלה, וקראו להם גם משהו עם POWER PROFILES אז אולי זה קשור... אני לא נגעתי בהגדרות ב-BIOS או בלוח הבקרה, אז אני לא מבין למה זה. זה בגלל שיש לי 6870 ולא 6950? לחבר שלי שהוא יתקין את הדרייבר צריך להיות לו POWER TUNE או שפשוט יש לזה שם אחר? עוד …
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
באיזה רזולוציות ה-SP2 עובד לאיזה כרטיס מסך משתווה הכרטיס מסך שלו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב עם בארטון 2500 ,512MB זיכרון ורדאון 9600 פרו או סוני פליסטיישן 2?
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איפה אני יכול לראות את החיישן טמפ' של הלידטק 6200 ראיתי בדיון הזה שהוא נעול או משהו... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129395.0 תודה יונתן עריכה: אני יודע שאפר לראות בתוכנה WINFOX אבל זה לא נותן לי להתקין אותה... גם לא דרך הדיסק וגם לא מהאתר! זה עוצר ב36אחוז
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם 8800GT של BFG (אם זה משנה אז עם Q6600 ו GB P35 DS3L י) *ועל המחשב מותקנת זמנות ויסטה 32ביט (בקרוב אפרמט והתקין 64) התקנתי את הדרייבר169.25 בעברית והכל הלך חלק אבל כשאני נכנס אליו (לחצן ימני בעכבר כשאני בWIN -> לוח הבקרה של NVIDIA י) הכל נראה ממש ממש פשוט בדרייבר, יש את ההגדרות הבסיסיות ביותר כמו: איכות צבע,ניגודיות,סיבוב מסך וכאלה ואין שם שום דבר בנוגע למהירות (MHZ) הכרטיס והטמפ' שלו [דרך אגב, הכותרות נושאים בדרייבר, כמו "נהל הגדרות תלת מימד", "כוונן הגדרות תמונה עם תצוגה מקדימה" באותיות בסדר הפוך...] אני ממש צריך לראות מה הטמפ' שלו ואני לא מוצא את האפשרות בדרייבר, גם כשאני מנסה בRivaTuner אני לא מצליח למצוא את האפשרות לראות מה טמפ' ה…
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אהלן אנשימים, אני כבר לא כ"כ מעודכן בכל הכרטיסים החדשים שיצאו בשנה האחרונה לשוק. רציתי לדעת איפה אני עומד היום מבחינת כרטיס המסך... יש לי Radeon 9700 128MB, לאיזה כרטיס שנמכר היום כחדש הוא משתווה פחות או יותר? האם יש כרטיס שאני אשדרג אליו ועם המפרט שלי הוא יתן לי תוצאות הרבה יותר טובות? (בתחום ה-1000ש"ח) (הדבר היחיד שאני עושה במחשב זה סימולטורים...) תודה מראש, מתן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי HTPC עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, Radeon HD 3200. לצערי אני צריך להשתמש (לפחות באופן זמני, בשנה הקרובה) בפונקציית ה-keystone שקיימת רק בדרייברים של nvidia ולא בשום כרטיס של ati/amd. אז חשבתי שאם כבר אני מוסיף כרטיס מסך יעודי (כאמור, של nvidia בלבד), מעניין אותי איך הולכים ביצועי הגיימינג שלו... אם אני מסתכל למשל על כרטיס המסך הכי זול שאני רואה, Geforce GT210, או אולי הגירסה השניה הכי זולה, Geforce GT610/720/730 - איך הם בהשוואה ל-radeon 3200 למשל? או בהשוואה לדוגמה לכרטיס מסך המובנה ב-i7 3770 למשל? (סתם בשביל לקבל פרספקטיבה, לא קשור לאותו מחשב, שמבוסס על AMD). הכרטיסים האלה רלוונטים בכלל למשחקים ברמה סבירה, או שמדובר בכרטיסים "לפרוטוקול בלבד" ובאופן עקרוני הם לא נותנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רוצה לכבות את הפלטרים אבל אני לא יודע איפה הפלטרים!! מה השם של פלטרים בעברית?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איפה הקא'צ פה בדגם הזה ??? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3620 הוא עולה רק 1990 שקל ..הרבה פחות מכל מתחריו בקטגוריה 19 אינצ' 8 MS לדוגמא הסמסונג 2500 דגמי 19 של LG גם בסביבות ה 2300 קיצר איפה הקאטצ' כאן ? (מחיר נמוך מדיי למסך 8 מיליסקונד...ומחברה יחסית טובה) שתי שאלות עוד הוא DVI ? (כולל כבל) האם הרטיו שלו 1 ל 600 או מתחת ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זה כבר כמה שנים אנו רגילים ש-ATi יוצאת עם גרסה חדשה לדריברים שלה מדי חודש. דריברים אלו המתקנים באגים בגרסאות קודמות ומוסיפים תכונות חשובות, ומשפרים את חווית המחשוב ומשחק. גרסה זו (5.3) כוללת מלבד אינספור תיקוני באגים במשחקים ובתפעול רגיל, גם כמה תכונות חדשות. בראש ובראשונה תכונת ה - OverDrive 4, כידוע תכונה זו מאפשרת OverClock אוטומטי של כרטיס המסך מתוך הדריברים של ATi, הפעם טוענת החברה כי יצרה את הגרסה היציבה ביותר המאפשרת חווית OverClocking מושלמת. תכונה חדשה שנוספה בדריבר הנוכחי היא ה-eRecord התכונה הנ"ל מאפשרת מעקב רציף אחר האירועים העוברים על כרטיס המסך - כמו Event Log. בדריבר הנ"ל נוספה תמיכה ב OpenGL 2.0, הדבר אומר כי הכרטיסים של ATi יוכלו להפעיל משחקים המתוכננים …
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות דחוף את הכרטיס הנל אבל מחפש לקנות אותו כמה שיותר זול ובעוד שהמחירים נעים בטווחים של כ 1000 שח זה קצת בעיה.. ראיתי אותו בפנדה מתוצרת PNY ב 2250 שח אבל לא ברור אם יש להם במלאי... למישהי יש רעיון איפה עוד יש 6800GT במחירים באזור הזה? (ולא 2500 זה לא באזור הזה...) פחות קריטי לי של איזה יצרן אלא יותר קריטי שיהיה 256MB ושיהיה 6800GT ולא רגיל... אשמח לשמוע מכל מי שיש לו רעיון כלשהו
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
רוצה לקנות מסך איפה אפשר לראות ולהתרשם מכל החברות כמו וויוסוניק, סמסונג, וכו'..(עדיף בצפון או במרכז). תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-