כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
לדוגמה כמה פיקסל שיידר יש לו לדוגמא מידע על הכרטיסים GigaByte GeForce 6600GT AGPx8 GV-N66T128VP Sapphire X800SE 256MB 256BIT
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
Suma Ti 4200 SE 128 MB חנות מקוונת בארהב (אם יש מקום שמוכר את זה בכלל בארהב)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו שיגיד לי בבקשה איפה וכמה הוא עולה שם. שימו לב שזה הכרטיס שבה עם OC מהחברה.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות GTX 1070/1060 במחיר Black Friday ? אני לא מצליח למצוא שום מחיר מוזל.. כנל למסכי 144HZ, אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים בהנחות BLACK FRIDAY זה מאוד יעזור לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 5.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי... אני מחפש GTX 460 1 GB ניסיתי בהמון חנויות ולא מצאתי....כולם אומרים שהכרטיס לא מיוצר ואין להם במלאי.. איפה אני יכול למצוא אותו...? תודה רבה על העזרה...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי שאני קונה אתה הכרטיס MSI 9800 pro 128 או 256 מגה, 1. אבל אני צריך עזרה אם אפשר במקומות, ככה בארץ דרך האינטרנט ראיתי רק באתר של פנדה, אם מישהו מכיר עוד מקום אז אני אשמח 2. חבר שלי טס לארה"ב/ פילדלפיה, מישהו מכיר חנות ברחובות שם או באינטרנט שם בטח זה יותר זול בהרבה מהארץ, אשמח לקבל עזרה, בעיקר איפה לקנות בחו"ל, חנויות וכאלה...תודה.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוכרים X850 XT PE כי היום התקשרו אלי מנועה ואמרו לי שאין להם והם קיבלו "בטעות" את הXT לא ה Platinum אחרי שחיכיתי יומים. לא משנה לי של איזה חברה אני מוכן לשלם גג 3550 ושיגיע תוך יומיים יום במישלוח לבית שלי בדקת במקומות הבאים ואמרו לי שאין להם את זה ויש סיכוי שזה לא יגיע יותר Datech-אין Gyrotech-אין נועה מחשבים-אין Pandas-אין Zigzag2000-אין אלה המקומות היחידים שאמור להיות להם את הכרטיס בבקשה שימשהו יעזור לי דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא אותו בזאפ אבל אין שם וגוגל נותן קישורים לביקורות עליו, אין שום זכר לחנות שמוכרת. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
צריך שיהיה מאוד זול, לא משנה האיכות של הLCD , או מסך CRT (עם שפופרת קצרה!) תקציב +-700 שקלים חדשים. בבקשה תמהרו כי זה מותנה בקנייה עד 23.00 היום.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://www.logicsupply.com/products/bcm970012 לא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותו ... תודה .
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס שמתחבר ל-pcie x16 slot ומוסיף ל-board יציאת DVI (ללוחות אם שתומכים בכך): http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm מצאתי כאלה למכירה בחו"ל, לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Molex-DVI-ADD2-PCI-Ex16-Video-Card-ATX-795305005-NEW_W0QQitemZ160090416322QQihZ006QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אך לא בארץ. מישהו יודע אם ואיפה ניתן לקנות כרטיס כזה בארץ ? בתודה, רן
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ניקיתי את המסך שלי ואחרי שניקיתי שמתי לבד שיש סימנים לבנים על כול המסך אך שהבנתי שיש איזה שיכבה שחורה על החלון ובטח הורדתי אותה איפה אפשר לקנות דבר כזה????
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאתם יודעים או לא יודעים, בכרטיסי המסך החדשים של ATI, אפשר לחבר לחיבור ה-DVI מעביר ל-HDMI וממנו להעביר כבל HDMI ל-HDMI לטלוויזיה. מה שמיוחד במעביר הזה, הוא שאם המעביר הוא המקורי של ATI, הכבל HDMI לא מעביר רק תמונה, אלא גם קול! אבל לא כל מעביר יעשה את זה, אלא רק מעביר מקורי של ATI... לכן אני מחפש לקנות את המעביר הזה. אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין, תודה!
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אמרו לי שהמחיר אמור להיות באיזור ה-200 ש"ח ועד עכשיו מצאתי בלא פחות מ-450 ש"ח. אז אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני גר ברחובות ואני רוצה לקנות ראדון 9500 לא פרו(!) אין לי בעיה להגיע לנס ציונה או לראשון אבל המחיר צריך להיות בערך 950 שקל...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
חיפשתי אך ללא שום תוצאה מקום בו אפשר לקנות כרטיס מסך טוב לניידם כמו GEFORCE 4GO או ATI MOBILITY , אודה לכם אם תמצאו לי מקום שכזה, תודה מראש!
-
שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי 8800 GTS ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בינו לבין החדשים (220-440)
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המסך הישן שלי שבק חיים, והגיע הזמן לאיזה 19 אינטש שטוח חדש. אני מתלבט בין כמה אופציות, ואני רוצה לראות את המסכים בפעולה לפני שאני מחליט. למרות שביקרתי בכמה חנויות מחשבים, לאף אחת לא היה לתצוגה מסכים מעל 17 אינטש (מקסימום מסך 19 אחד, מאיכות נמוכה). אני גר באיזור תל-אביב. למישהו יש המלצות לחנויות שבהן אפשר לראות מסכים בפעולה?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך LCD, האם אתם מכירים חנויות באיזור ת"א שבהן אפשר לראות מספר דגמים של מסכים (וגם לבדוק אותם קצת) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, אני מאוד מעונין לקנות מסך LCD 19 ומתלבט בין 3 דגמים. ההבדלים ביניהם - מבחינת נתונים טכניים ומחיר - ברורים לי. השאלה - איפה (באיזו חנות) אפשר לראות את המסכים האלה בתצוגה? הדגמים הם LG 1920P, Sony HX93 וגם Eizo L768. נכון שחשוב לראות בעיניים ולא רק להתבסס על מפרטים? תודה רבה, כפיר
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
די, נמאס לראות איך עובדים על אנשים בעיניים, די, למה אי אפשר לתת את הפרטיים האמיתיים על כל מוצר. למה לא באות כל החברות בעולם ואומרות אם כולן לא יעבדו על הצרכן היקר כולנו נחדול מתריקים שיווקיים, אבל עדיין נמשיך בקפיטליזם המסריח, למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו לשאלתי : איפה אפשר לראות פרטים על מסך, פרטים כמו : GEOMETRY HIGH VOLTAGE CONVEGENCE FOCUS MOIRE JITTER READABILLITY
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הברגים עם הקפיץ שתופסים את הגוף קירור האלה, די אכולים אצלי ואני צריך חדשים או לחילופין יש חנות שמוכרת גוף קירור ל7970?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כולם אומרים (ואני מסכים כמובן) שהדרך הכי טובה להעריך אם מסך מתאים לקונה או לא הוא ע"י צפייה בו לפני הקנייה. אז איפה אפשר לראות מסכים ? מעניינים אותי שני מסכים בעיקר: Samsung 959NF ו-Iiyama Vision Master Pro 454. אתם מכירים חנויות באיזור המרכז שניתן לראות בהן את המסכים האלה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-