עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הגעתי ל115 מעלות ב ATITOOLS בבדיקת ארטיפקטים אחרי דקה וחצי, זה אומר שהוא דפוק?(X1900XT)

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by Pitzinyelo,

בחנות אחת אמרו שיש בעיה עם הכרטיס הזה בארץ. בפנדה אמרו שאין אותו בכלל עדיין בארץ(כל החברות). מובן שאני יכול לקנות אצל KSP אבל אני לא רוצה שום מגע איתם(עושים טובה ששמים לב אלי). האם מישהו פה קנה את זה חוץ מאשר בKSP?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by [NOS],

של חברה נורמאלית עם 3 שנים אחריות

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by C-Stem-Down,

ראיתי את התוכנה 3D Analyzer ואני רוצה להשיג אותה, שמעתי שהיא בחינם. איפה אני יכול להשיג אותה? :asthanos:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. BFG Technologies GeForce 6800 GT OC 256MB GDDR3 AGP Graphics Card של חברת BFG http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by ezx,

מישהו מכיר חנות אם כרטיסים מסוג 6800 שאפשר פשוט ללכת לקחת? אין בשום מקום חרשתי ממולץ באזור חיפה והאזור תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  7. Started by sambusak,

שלום. NVIDIA הוציאו את QUADRO550 XGL שמחירו אמור להיות בסביבות 300-400 USD. אלשה הוציאו כרטיס מבוסס עליו. http://www.elsa.de/international/europe/produkte/grafikkarten/synergy4_550.htm האם הוא מומלץ? (לא למשחקים) איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dad11223,

וכמה הוא יעלה לי ובאיזה חנות אפשר לקנות אם אפשר תביאו לינק והאם הוא באמת טוב יותר מ RADEON 9600XT?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  9. מישהו כאן יכול לתת לי אתרים שמוכרים 1900XT בזול? אני יודע שאיפה שהו הוא עולה 2500 ש"ח... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by shnord,

משהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיס voodoo במחיר סביר? אני צריך אותו כי אני צריך למכור את הוודו הישן שלי, ואם לא יהיה לי וודו אז אני לא אוכל להמשך לתכנת את המשחק שלי(שמבוסס על הAPI של וודו- GLIDE). תודה מראש

11. איפה אפשר להשיג כבל DVI 3 מטר עדיף שחור חובה בארץ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by jorgito,

אם מישהו כאן יכול לעזור ולהגיד לי איפה אפשר להשיג מתאם 6 פין מ PCIE לMOLEX ? ומה המחירים (לא אמור לעלות יותר מ40 ש"ח...) עדיפות לאיזור חיפה\צפון בתודה מראש

13. לא משנה NVIDIA או ATI ואם אתם יודעים מה המחיר? אני מעדיף להזמין כרטיס מארה"ב דרך EBAY תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ravid,

יש מחסור בכתבות ובשום מקום אני לא מוצא אחת plz help! חייב להשיג,מצטער אם הפרעתי לפורם

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. גר בירושלים ואני לא רואה שום חנות שמוכרת את זה יש לי gtx 1070 msi עם שתי חיבורים אחד של 6pin ואחד של 8pin את של השש חיברתי ואני צריך לחבר גם את של השמונה ואין לי כזה בספק אז רציתי לחבר אותו עם שני יציאות מולקס נ.ב כל יציאת מולקס נותנת 75w ויש שתים וביחד 150w אבל אני לא יודע אם זה שזה בשני כבלים שונים בספק שלי זה גם אומר שזה משני מסילות בספק . ספק הכוח שלי הוא 400w של אנטק (הדגם הרגיל) תודה

16. כמו זאת שיש לHD7970-DC2T אני רוצה למצוא ולשים כזאת לHD7950-DC2T שיש לי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. יש פלטת חיזוק?(הכרטיס הזה מאוד כבד HD7950) והוא תופס 3 סלוטים אז עם יש דבר כזה שיחזיק אותו ישר ויחזק אותו שישב טוב במארז שלי למה יש לו קצת נטייה למטה מהמשקל. צריך איזה משהו ישיב גם עליו המשקל.. אני פוחד שלא ישבר יום אחד משהו כמו זה

18. מישו יודע שיתן לינק הוא טוב בהרבה מאה 9550 רדיאון?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בין החברות השונות (דגש על INNOVISION Geforce 3 ti-200 64mb)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ino,

יש למישהו מושג? אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ ולמישהו גם יש מושג כמה הוא צריך לעלות בחנות בארץ? בבקשה תעזרו לי דחוף...אני חייב להחליף את הכרטיס מסך שלי ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by musari,

תנו לינקים מעניין אותי מזה עושה...אם אפשר לא בתמונות בדמו REALTIME

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by nistelroy,

בפחות מ 2300 אם יש בקיצור איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. חשוב לי שיהיה בו VIVO מזאפ יש מפלונטר את ה1900XTX ב1852, זה עדיף על ה1950XT? מהי החנות הכי זולה (בין החנויות האמינות) שאני יכול לקנות ממנה את הכרטיס. ואם גם מישהו מכיר חנות זולה באזור חיפה הקריות שיש לי את הכרטיס שיגיד בבקשה. תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.