כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
http://www.nordichardware.com/news,5249.html ??? יש מצב?!? בנוסף NVIDIA מתכוונת להכניס סדרת 8XXX לצ'יפסטים תומכי אינטל : http://www.nordichardware.com/news,5270.html מעניין...
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=31730 כנראה אינטל רוצה להיות קצת בשוק כרטיסי הגרפיים. האם זה יועיל?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחריי העסקה של AMD שקנתה את ATI שהדהימה את כולנו אולי הגיע התור של אינטל? האתר החומרה המפורסם X-bit labs מדווח שאינטל אולי תרכוש את יצרנית כרטיסי מסך/ציפים ללוחות אם נוידיה. "עיסקה כזאת יכולה להתבצע פחות מ24 שעות ,ויש השערה שאינטל תבצע קניה" כך אמר לאתר ביל לפטלביץ אסטרטג. נוידיה יכולה להמכר לאינטל בכ 14-15$ מליארד אבל לאינטל ישנם רק 7.64$ מיליארז דולר במוזמנים כרגע. השמועה הזאת התחילה כאשר AMD קנתה את ATI (אחריי גם שמועות) בשביל 5.4 מיליארד דולר (פחות בכ10$ מיליארד דולר בשביל נוידיה) לא נוידיה ולא אינטל העירו עדיין לכתבה מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061005003056.html ?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה במקרה של מסך 24'' שאני רוצה ביצועים מקסימאליים כולל AA?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
למשל במפרט של כרטיס מסך הופיע לי דבר כזה: 0.13u process technology 64/128-bit memory interface 256-bit graphics architecture 235 MHz engine clock 400 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 81 Million vertices/ sec 1.3 Billion texels/ sec fill rate 3.2 GB/sec memory bandwidth (64-bit) 6.4 GB/sec memory bandwidth (128-bit) 4 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock CineFX Shading Architecture 128-bit studio-precision color בגלל שאני לא מבין בגרוש אני לא יודע אם זה טוב או רע הייתי רוצה שקצת תסבירו לי מושגים ומה נחשב טוב מה רע עכשיו מה זה NP PRO XT ULTRA שיש לכרטיסי ג'יפורס ורדאון..
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איפה ה- video in יותר טוב בכרטיס מסך x800xt או בכרטיס טלוויזייה איכותי טוב (כמו שיש לי - ראו בחתימה) אני שואל את זה היות ויש לי אוסף קסטות וידיאו אנלוגיות של אירועים מישפחתיים שאני מעוניין להמיר באיכות טובה ל- xvid ולאחר מיכן ליצרוב על מדיות dvd
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
השאלה אומרת הכל... (הכרטיס בחתימה).
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
-
איפה אני יכול לכנות כבל D-SUB To 5 BNC ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי לבנות מחשב בכמה חנויות מחשב אבל ברובם לא היה את הכרטיס מסך הזה אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס הזה בזול זה יהיה סבבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק ב- KSP , מישהו יודע אם יש עוד חנות חוץ מ-KSP?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
נאי מחפש כבר הברבה חנויות אבל אין את הדגם.... אני לא רוצה חנות וירטואלית.....ובבקשה מחיר זול...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש למישהו מושג? או לפחות לראות אותם בתצוגה? אני מדבר על מסכים של סוני...S73\S74 או VIEWSONIC VP171 מישהו ראה אותם בתצוגה איפהשהוא?? אני פשוט רוצה לקנות ואני חייב לראות אותם בסרטים וכאלו לפני שאני קונה...
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש המלצות וכמה זה עולה, לא הצלחתי להבין את זה מהכתבות אשר פורסמו באתר
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רציתי להזמין את הכרטיס הזה בKSP ואין להם במלאי (agp ) אז באיזה חנות אחרת אני יכול לקנות אותו?ואיזה יצרן הכי עדיף ומשתלם....
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני חיפשתי בכל האתרים שנאי מכיר ואני לא מוצא. יש רק בחנות של נעה בחיפה אבל אין להם אותו במלאי וצריך לייבא... מישהו מכיר חנות שיש לה אוןתו במלאי???? וחוצמזה אם זה כרטיס כל כך טוב אז איך זה שאין אותו בשום מקום?????? אולי עדיך לוותר עליו וללכת על הכרטיס Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E במקום???
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות כרטיס מסך שמתאים ל acer aspire x1700
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
באחת התוכנות היה כתוב שהם מבקשים שיהיה מותקן Detonator 5.08 ומעלה.. איך אני יכול לדעת איזה יש לי ?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה...טוב נו...אני ממש לא מבין בזה אבל יש לי כרטיס אסוס 4200 ורציתי לדעת איפה בדיוק אני יכול לשנות ל - quincunx, Anisotropic filtering, anti aliasing.... אם בא לכם תסבירו לי גם מה כל אחד מהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לימצו איפה מגדירים את האפשרויות האלה זה די חשוב אני אשמח אם תוכלו לתת הוראות מדויקות איך להגיע לשם ואולי המלצות לשינוי ההגדרות...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-