כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
וגם - איך מגדירים את RESOLVE 16 בחלונות לעבוד הכי טוב עם כרטיס המסך המסויים שקניתי? ודבר אחרון - בחלונות 10 - האם אני צריך לעשות DISABLE לכרטיס מסך שמובנה בלוח האם או שאין שום בעיה ששניהם יהיו פעילים במנהל ההתקנים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
יש לי Samsung Syncmaster 930B שמחובר ב - DVI ל - Geforce 6600GT שלי, משום מה כשאני לוחץ על המסך Auto Calibrate, הוא אומר שזה Not Available. האם מסכים שמחוברים ב - DVI לא צריכים את האופציה הזו לכן היא מבוטלת ? ( לא ניסיתי לחבר בכבל RGB כדי לראות אם זה עובד עם זה )
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את כרטיס המסך ל HD4670 מתוצרת HIS, התקנתי את הדרייברים (ההתקנה של מערכת ההפעלה היא חדשה בת שבוע - חלונות 7 64 ביט), הדרייבר עובד בסדר, רק שאין ב- CCC אופציה ל- OVERDRIVE, הלשונית זמינה אך היא ריקה, גם ברג'יסטרי אין שום סימן ל- OVERDRIVE, כאילו הכרטיס אינו תומך בתכונה הזאת. יש למישהו מושג איך מפעילים את המאפיין הזה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט מבחני ביצועים של 1060 ב-SLI והבנתי שאין.. איך זה יכול להיות ? אין איזה קומבינה ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לקבל תמונה ב AV.... ניסיתי הכל - לחבר לעשות RESET... אין פשוט כלום - מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מאז המעבר שלי לATI ,אני לא מסוגל להגדיר יותר מ-8x AA, כשהיה לי לפני זה NVIDIA אז בכל משחק היה לי יותר,עד 16xQ. לדוגמא SF IV או CRYSIS WAHEAD ,שעכשיו בשני המשחקים האלה או בשאר המשחקים האפשרות המקסימלית היא 8x. למה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הדטונטור 40.72 לג'יפורס 4 טי4200, נעלמה כרטיסיית "מהירויות שעון" מההגדרות. איך אני אמור לעשות עכשיו OC?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חבר שלי הזמין מחשב ובזיגזג אין את ה 9800 פרו או ה 5900XT והוא כבר הזמין את ה 5900XT ונאמר לו עכשיו שיש רק של INNOVISION והם לא ממליצים עליו והוא לקח את ה 9600XT 256M כמו שלי יש הוא לא ישחק ממש בדום 3 אבל הוא רוצה שלא יתקעו לו משחקים כמו NFSU2 וכאלה מה אתם אומרים? להשאר עם זה או ללכת על ה INNOVISION?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היום קניתי 3850 של גי'גהבייט אני מת להרכיב אותו ואני מגלה שאין לי חיבור חשמל בשבילו מהספק.. זה חיבור מוזר כזה של 6 פינים - 3 על גבי 3. מה אני עושה עכשיו??? זאת טרגדיה!
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מסך של VS דגם VP191B ושמתי לב שאין לי אפשרות לגשת ל2 אפשרויות בתפריט המסך (2 האופציות החסומות מסומנות באדום) למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס חדש ואני חושב שמבחינת מחיר/ביצועים ה 6600GT הוא הבחירה הנכונה אבל לא מצאתי כלו שתומכים AGP אני צריך שזה יהיה AGP בגלל שאין לי PCI-E על הלח
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
פתחתי אשכול בפורום לוחות אם ומעבדים, ושם אמרו לי שהבעיה לא בלוח אם .. : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319587.0 מישהו יכול אולי לדעת מה הבעיה? "עכשיו החלפתי ל8800GT והוא פשוט לא מציג לי בשום תוכנה את הטמפרטורה.. יש לציין שבכרטיס הקודם (X700) שנשרף לי, גם לא הוצגה לי בשום מקום הטמפרטורה.."
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ההצלחה הנוכחית של ארכיטקטורת ה-Zen מכתיבה המשכיות עבורה בעתיד הנראה לעין - יש גם דור חדש של האצה עבור למידה עמוקה בתכנון לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם זה הגיוני שאין חיישן טמפ לסביבה בכרטיס מסך שרשמתי בכותרת ? או שיש בעיה בכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חברת ASUS וGECUBE לא טרחו לשים בכרטיסים שלהם דיודת ניטור טמ"פ לידעתכם
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
נסו: www.Ati.com ati.amd.com מהיום יש רק ירוק AMD Radeon X2800XTX ;D
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש, וחשובה לי מאוד יציאת TV איכותית (לא מסוג S-video כי לא רואים טוב בחיבור הזה, אני צריך חיבור בננה רגיל צהוב כזה) קראתי את נושא ההמלצות שלכם ורציתי ללכת על כרטיס מסוג ATi Radeon HD4350 Silent LP, שלפי המלצותיכם הוא המתאים לי ביותר למערכת קולנוע ביתי, וגם לתקציב. אבל לא הצלחתי למצוא כרטיס עם TV-OUT, וגם בכרטיסים מתקדמים יותר אין. אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה סטנדרט בכל כרטיס, היום זה נעלם? אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים עבורי, עם TV-OUT, עד תקציב 250 ש"ח - לצפיה בסרטי DVD ותמיכה ב-FHD (בלי משחקים)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור הייתה לי בעיה ב- 9800P שלחתי אותו לאחריות לפני יותר מחודש ואין עדיין נתנו לי זיכוי 1300 שקל בערך.. האם xfx 6600GT 128MB DVI,TV יותר טוב ממנו? אם לא אתם יכולים לתת כרטיס אחר בסכום הזה?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GeForce FX5600XT כבר די הרבה זמן. בעבר חיברתי אותו אל הטלוויזיה בעזרת יציאה מיוחדת על הכרטיס, וזה עבד. כעת, כשאני מנסה לעשות את אותו הדבר, אין לי אפשרות בדרייברים לשני מסכים. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
איך אוכל לפתור את הבעיה ? גם בכרטיס מסך HD3650 לא היה לי את ה- Overdrive
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אין לי החלקת שינון וכל האובייקטים מופיעים כשמסביבם יש לי זיג זג ומדרגות ואני לי מושג מה לעשות למרות שניסיתי להעלות את החלקת השינון בהגדרות של נבידיה עד ל8xS זה לא עזר ויש עדיין זיגזגים גם בהפעלה של המחשב בביוס סביב הסמל של"energy" ולא רק במערכת הפעלה וזה מרתיח אותי
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עכישו רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך , יש לי TI 4200 של PALIT ומאחורה יש TV OUT ואין לי את הכבל , איזה כבל אני בדיוק צריך וכמה הוא עולה בערך?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רכשתי 760 EVGA משומש והתברר שאין בספק שלי את היציאות הנדרשות. ספק FSP GROUP 500W מבחינת תצרוכת בדקתי במחשבון ואין שום בעיה. (עם מקדם ביטחון של 1.4 נותרים לי עוד 100W חופשיים) אז ככה, הכרטיס דורש חיבור 6+8 (!) הספק נותן שניים של 6 כאשר אחד כבר מחובר למעבד אז זה מותיר לי 6 אחד בודד. יוצאים לי מהספק עוד שלושה מולקס שהם פנויים וזהו זה. אז איך אני משיג מזה את ה 8 שחסר לי ?! יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם 2X6 ל8. הבעיה שאין לי אפילו 6 אחד. חישבתי להשתמש בזוג מתאמים מולקס2X ל6 אבל אין לי 4 מולקס בכדי לספק שתי שישיות עבור ה8 ! למיטב הבנתי חיבור 8 הוא למעשה 150W וחיבור מולקס הוא 60W. כך שאם אחבר זוג מולקס עם "מתאם מולקס2X ל6" ועוד מולקס בודד עם "מתאם מולקס2X ל6" אז ככה יצא לי 2 שישי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-