כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת הסביר ואת התוכנות בשבלי זה תודה ועוד דבר קישורים באנגלית באותו נושא תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי את הריבה טיונר האחרונה ועשיתי כמו שאמרתם והגעתי למסך הזה... מה אני צריך לסמן פה כדי להפוך לפתוח את ה-16 צינורות?? תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ת'כרטיס הנ"ל ואמרו לי שאפשר להפוך אותו בקלות ל6600GT. אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך אני פותח לו צינורות או הופך אותו לGT? תודה מראש אחים שלי
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אפשר בוודאות לפתוח בכרטיס את הצינורות, השאלה היא איך עושים את זה . אחרי חיפוש חפוז באתר ובגוגול לא הצלחתי למצוא מדריך מפורט, אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בעניין . תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 6600 של גיגה בייט אני יודע שכולם פותחים פילטרים והכרטיס עובד עד מלוא החוזקה שלו במשחקים !! או שמכבים פילטרים כדי שהמשחק יאלהה ולא יתקע וכו.. וכו.. איך תפילטרים האלה בכלל פותחים סוגרים לעזאזאל אלל!?!?!?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה קורה ? עקב זיכרוני הקצרצר שחכתי איזה פקודה צריך לרשות בדוס כדי לצרוב את הביוס לכרטיס מסך!!מישהו זוכר?? כמובן שיש לי כבר דיסקט מוכן עם בוט+כול הקבצים שצריך בשביל לצרוב את הביוס מה שחסר לי זה רק הפקודה שרושמים השמח עם תיזכירו לי ... יחיאל
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמשום מה אני לא מצליח לגרום לATITOOLS לזהות אותו בויסטה למרות שבעבר הצלחתי לעשות לו OC (וגם בבטא 2), לא משנה... בקיצור התייאשתי והחלטתי לצרוב את הקלוקים הממוהרים לכרטיס מסך במקום לשבור אות הראש.... איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
-
שלום! וחג שמח אני משתמש ב 3DMARK06 היא הכי מומלצת נכון? אחשיו בכל האתרים שבודקים איך הם בודקים על איזה הגדרות? כי אני בדקתי על DEFULT לא שיניתי כלום בהגדרות,ככה צריך ליבדוק? בנעוץ שילדים מפרסמים תוצאות מה 3DMARK שלהם הם גם עושים על DEAFULT ?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום. כאחד שחדש בתחום, איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך עדיף מבין כמה אפשרויות? נדמה לי ש Windows Index Rating זה לא מדד לכלום. לעתים, מרוב שמות, מספרים, תגיות, ושאר ירקות אשר כרטיס מסך מציין, לא רועים את היער. אסתפק בלינק שמשווה ביצועים (נכון לרגע זה ממש, אני מנסה להשוות בין GeForce 8800 Ultra לבין GTX 460) תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש ואין לי מושג איפה להתחיל. אני מנהל רשת (כך שאני לא בור בחומרה) אבל אני בהחלט לא מעודכן בטכנולוגיית המסכים בשנים האחרונות. כמה עולה מסך סביר (יש לי כרגע מאג שקניתי לפני 5 שנים שעובד מצויין במחשב השני) ? אני בעיקר גולש עם המחשב, מידי פעם משחק (redeon 9600XT). חשבתי ש700 ש"ח זו מסגרת סבירה אבל זה תלוי בתשובה שלכם לשאלה הראשונה. אשמח לקבל הצעות, אני כמובן אקרא באינטרנט לפני הרכישה כך שזו שאלת מבוא בלבד, אז אל תקחו את זה ללב שוחה נגד הזרם ...
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך TI 4200 MSI, וקיבלתי איתו כבל מפצל כזה עם חיבור לכרטיס ושני ראשים צהובים ל RCA ו S VIDEO, אני צריך לדעת איך אני יכול להשיג את הכבל הזה שוב מאחר והוא אבד לי. או מה שם היציאה שמתחברת לכרטיס עצמו. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פירסמתם ידיעה של חדשות כאן באתר על כרטיס מסך מובנה חדש של אינטל הנקרא "..........3000" או משהו אחר.. מישהו יודע? מישהו ראה? עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
נתנו פה אז לינק לתוכנה חדשה שמשאירה תמיד את ה VSINCE ON דלוק במשחקי OPEN GL .... מישהו זוכר את השם או אולי לינק ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה שרושמת בצד...
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9200 ATI RADEON SAPPHIR . שמתי את ה driver במצב clone כך שאני רואה בטלויזיה ובמחשב אותו דבר חוץ מסרטים. סרט אני יכול רק בזה שאני מגדיר כprimary. יש דרך שאני יוכל לראות סרט בשניהם בו זמנית?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את אני רואה את ה FPS שרץ בזמן המשחק, הוא מופיע מצד ימין למעלה לא? איזו תוכנה זו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בטוח ששאלו את מה שאני הולך לשאול אינספור פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא פתרון חד משמעי. אז הנה: יש לי מחשב בחדר X וטלויזיה בחדר Y , איך אני רואה טלויזיה בחדר Y בלי להזיז את המחשב לשם? נניח והאפשרות לא קיימת מה אני צריך שיהיה לי על מנת שאני יוכל לראות את המחשב ב TV. תודה בן
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איפה לוחצים נגיד בזמן משחק כדי לראות את FPS ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עם 2 מסכי VP171, בצורת DUAL , הרחבת שולחן עבודה ולא הכפלה, כלומר המשכיות... הורדתי תמונות מיוחדות,רחבות עם המשכיות המתאימות לצורת עבודה זו, אך שאני בוחר אותם ב"רקע" , אני רואה את אותו קטע מהתמונה בשני המסכים. מה עושים ע"מ לראות "המשכיות" כל התמונה....? (עובד עם XP,כרטיס RADEON 9600XT) תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך חדש MSI GeForce 4 Ti 4200 128 ddr שיפור אדיר לעומת הוודוו המזדקן שלי ואחת האפשרויות שהייתה בו היא שידור מהטלוויזיה ולטלוויזיה. קיבלתי מין ממיר כזה מכניסת ווידאו כזאת (שנראת כמו כניסת PS2 של מקלדת/עכבר) לכניסות ויציאות של בננות. עכשיו, ניסיתי לשדר לטלווזיה ע"י חיבור הממיר לכרטיס ולטלוויזיה ומיותר לציין שלא הצלחתי. בנוסף, ניסיתי לצפות במחשבי ווידאו ע"י חיבור הווידאו לכרטיס וגם זה, לאחר שציפיתי שבמטה קסם תהפך התמונה למה שהוודיאו משדר, לא עבד. הבנתי שצריך תוכנה/דרייברים מיוחדים והורדתי מלא ג'אנקים למחשב, דבר שאני די שונא. אתם יכולים להסביר לי בבקשה איך ניתן לשדר לטלוויזיה ולראות טלוויזיה על המחשב, איזו תוכנה אני צריך וכו'? תודה רבה, דן כספי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 8800GT והוא מאוד חם, הייתי רוצה להגביר את המאוורר, איך עושים זאת? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד לי יש Gladiator.dvdripXVID ויש Gladiator.DVDR מה יותר טוב? מאיפה לי אם לא קידדו את הXVID לDVDR כי אחרי הכל...כל מה שעובר קידוד אז האיכות שלו נעשת פחות טוב לא?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-